jeg gik hvis lidt amok, nogle af de ting jeg bestilte, var så udsolgt, De skrev om vi skulle annullerer handlen, jeg svarede, du vedlægger bare noget andet, det oplevede jeg 3 gange på 1 uge. men fi... Se mere
Hurtig levering og helt fantastisk service. Havde købt nogle Jim Shore figurer, desværre var 2 af dem ikke helt som de skulle være, men uden problemer sendte de hurtigt 2 nye og en returlabel i kass... Se mere
Stødte tilfældigt på denne side ifm. køb af Willow Tree. Prisen var absolut favorabel. Købte også anden figur, som dog viste sig at være knækket ved udpakning trods solid indpakning. Jeg fik uden prob... Se mere
Bestilte 4 ting i påsken, fik dem onsdagen efter, desværre manglede der en vare :-( Ringede med det samme og forklarede, manden jeg fik i telefonen undskyldte og lovede at sende en ny. Der gik dog 5 d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På DogsFirst.dk finder du alt hvad du skal bruge til din bedste ven og dig selv. Vi har dækkener, seler, skåle,hundesenge samt meget mere. Vi forhandler kun de bedste mærker i den bedste kvalitet.
Tøndeskovrækken 71, 5350, Rynkeby, Danmark
- admin@dogsfirst.dk
- www.dogsfirst.dk
Fantastisk service og tilbud!
Bestilte mine varer kort før 16 og fik dem dagen efter. Jeg var så heldig at finde et dyrt vinterdækken til min hund i deres restsalg, fik det til halv pris.
Alle tiders service!
Bestilte en disney figur til toppen af en bryllupskage og fik venlig og utrolig hjælpsom service da jeg skulle sikre mig at figuren kom inden brylluppet. Gode priser og god service! Det er bestemt et sted jeg kan anbefale :-)
Ingen telefonkø, god vejledning og personlig opfølgning pr mail.
Super god oplevelse af handle hos dogsfirst. Det er ikke sidste gang! Glæder mig til at modtage min pakke snarest.
Mvh. Maria
Meget tilfreds
God og venlig telefonisk service.
Bestilte en hundesele som kom til tiden.
Ingen problemer.
Med venlig hilsen Pia
Lige i skabet
Gode priser , hurtig levering og hurtig reply på spørgsmål .
Hurtig levering og varen som forventet
Hurtig og problemfrit køb hos dogfirst.dk, leveringstid var lynhurtig og varen var som forventet. Dejlig positiv oplevelse.
Superb
Nem og hurtig bestilling på hjemmesiden - og ligeså hurtig levering. Og så var det oven i købet i midten af december.
Godt gået.
Super god service!
Jeg har handlet hos DogsFirst flere gange og er fuldt ud tilfreds med mine køb..
Gode priser og god service
Intet at klage over, gode priser, god service og gode leveringspriser. Derudover, gode kvalitetsvarer.
Hurtig og effektiv levering
Det er en julegave, så den er ikke pakket ud endnu, så jeg kan ikke vurdere varen, men bestillingen og leveringen var nemt og effektivt.
Førsteklassesvarer med førsteklasses betjening
Mit indtryk er, at selv om udbuddet af varer ikke er særlig stort, så er de varer der udbydes gennem DogFirst e udvalgt med omhu og med størst mulig tanke på hvad, der er godt for din hund.
Priserne er som de skal være, med mulighed for tilbud og rabatter.
Deres leverance er pålidelig og hurtig.
Uventet hurtig levering.
På trods af lovet levering 3-4 dage, modtog jeg min bestilling på en K9 sele den følgende dag.
Næsten ligeså hurtig som at hente den nede i byen, men til under den halve pris.
Super hurtig levering ..
Bestilte i weekenden et par K9 seler, iøvrigt til meget skarpe priser.
Fik en mail med T&T nummer kort herefter - og varen blev leveret hurtigt og effektivt.
Så dogsfirst.dk får min varmeste anbefaling, bliver ikke sidste gang vi handler der.
Fremragende shop - lynhurtig levering :-)
Jeg bestiller mandag morgen en K9 sele til min hund, og tirsdag har jeg selen i hånden :-)
Jeg har absolut intet at klage over :-)
Tilfredshed
Har bestilt to gange hos Dogsfirst. Første gang fik vi efterfølgende en email om at varen var i restordre, lidt irriterende. Det havde været rart at vide inden handlen blev gennemført, men ok - varerne kom på det tidspunkt som blev lovet i email. Levering med Post Danmark gik fint og vi foretrækker altid levering med Post. Ved næste bestilling var der ingen problemer. Hurtig levering, så vi handler der gerne igen.