jeg gik hvis lidt amok, nogle af de ting jeg bestilte, var så udsolgt, De skrev om vi skulle annullerer handlen, jeg svarede, du vedlægger bare noget andet, det oplevede jeg 3 gange på 1 uge. men fi... Se mere

Hurtig levering og helt fantastisk service. Havde købt nogle Jim Shore figurer, desværre var 2 af dem ikke helt som de skulle være, men uden problemer sendte de hurtigt 2 nye og en returlabel i kass... Se mere

Stødte tilfældigt på denne side ifm. køb af Willow Tree. Prisen var absolut favorabel. Købte også anden figur, som dog viste sig at være knækket ved udpakning trods solid indpakning. Jeg fik uden prob... Se mere

Bestilte 4 ting i påsken, fik dem onsdagen efter, desværre manglede der en vare :-( Ringede med det samme og forklarede, manden jeg fik i telefonen undskyldte og lovede at sende en ny. Der gik dog 5 d... Se mere

1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På DogsFirst.dk finder du alt hvad du skal bruge til din bedste ven og dig selv. Vi har dækkener, seler, skåle,hundesenge samt meget mere. Vi forhandler kun de bedste mærker i den bedste kvalitet.

4,8

Meget hurtig levering!
Bestilte kl. 22 søndag. kl. 10 mandag morgen fik jeg besked om varen var sendt, og allerede dagen efter havde jeg! Meget tilfreds! og dejligt at spare penge ved at købe igennem dette firma :-)

4. maj 2016

Kan anbefales

Jeg har nu 2 gange handlet ved Dogsfirst, og begge gange er handlen forløbet upåklageligt. Leveringen er hurtig, og priserne konkurrencedygtige.

9. november 2015

God Service

God Service Levering er i top. Fik bestilt de forkerte Flexliner Ringer til Michael. Han for sendt dem fredag, så jeg har dem lørdag. Skulle bruge dem Søndag i forbindelse med Hundetræning Så det er bare tip top i orden Gode vare til hunden Vil anbefale til andre der skal købe ind til deres Hund Ikke sidste gang jeg handler der

10. august 2015

Virkelig hurtig levering og god service.

Jeg bestilte en hunde-sele, som jeg modtog to dage efter bestilling. Selen var desværre for stor, hvorfor jeg bestilte den i en anden str. og denne sele kom lige så hurtigt og passede perfekt. Jeg sendte den store sele retur, og modtog pengene efter 4 dage. Så jeg er yderst tilfreds med servicen og leveringen :)

6. juli 2015

Super god service

Jeg bestilte min vare onsdag aften, fik en mail torsdag formiddag, at den var udsolgt, men kom igen fredag og ville blive sendt afsted så snart den kom. Jeg modtog pakken lørdag formiddag. Billige priser, god service og hurtig levering. Bestemt en hjemmeside, jeg vil besøge igen!

27. juni 2015

En god oplevelse

God overskuelig hjemmeside med et stort udvalg. Fik hurtig besked om at en af de bestilte varer ikke var på lager, men ville komme dagen efter. Modtog mine varer fire dage efter bestilling. Eneste problem var, at jeg ikke kunne kontakte firmaet pr telefon, men fik hurtigt svar på mail og fik en ekstra vare med i sidste øjeblik.

15. juni 2015

Buler og mærker

Jeg havde igår en rigtig dårlig oplevelse! Jeg har netop handlet hos jer. Det jeg købte skulle bruges som gave, hvilket jeg også havde gjort jer opmærksomme på i min ordre. Men da jeg havde hentet min pakke på posthuset igår og var kommet hjem med den, var det eneste beskyttelse et stykke plastik med et enkelt stykke bobbelplast omkring. Da jeg åbner pakken er kasserne som mine varer ligger i, rigtig ødelagte. De har fået tryk utallige steder og ligner noget der er blevet kastet rundt med, hvilket jeg ikke har lyst til at servere for mine kære, som gaven er til.

4. juni 2015
DogsFirst-logo

Besvarelse fra DogsFirst

Hej Stine,
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en bestilling fra os.
Det er selvfølgelig ikke meningen at varerne skal komme frem beskadiget, uanset om det er til gave eller ej. Vi oplever generelt ikke problemer af denne type, når vi sender med Postdanmark, men der kan selvfølgelig ske fejl.
Vi bytter selvfølgelig dine varer fuldstændig uden omkostning for dig, så du kan give dem væk med glæde.
Hvis du vil have ulejlighed med at kontakte mig på admin@dogsfirst.dk , så tager jeg mig af det omgående.

Michael Johannesen

Willow Tree

En hundebutik, vist mest en hundebutik, der handler med de yndige og fine Willow Tree figurer, og så til en fantastisk pris, jeg måtte eje en..

Hvis du er fan af de skønne figurer, så kig ind på DogsFirst :)

30. maj 2015

Hurtig og god service

Super god service. Først ringer de mig op for at oplyse at min bestilling bliver sendt af 2 omgange da de ikke har den ene af de ting jeg har bestilt. Super at de ikke bare venter med at sende det hele! Samt at de lige oplyser om det, så jeg ikke tror de har glemt noget.
Der næst er jeg meget langsom til at reagere på at jeg har fået bestilt en sele i en forkert størrelse. Men de er så service orienteret at de bytter alligevel.
Super service. Og ikke sidste gang jeg handler her.

4. maj 2015

God service!

Jeg købte en sele, som min hund desværre ikke kunne bruge. Selen kom dagen efter bestilling. Efter returnering kom pengene ligeså hurtigt ind på min konto igen. Fin service!!!

26. marts 2015

Har bestilt ting til mine hunde to gange. Begge gange med hurtig levering. Efter første bestilling kontaktede jeg DogsFirst da jeg havde nogle ekstra ønsker. Da det var kommet hjem fik jeg en email og kunne bestille på deres website. Rigtig god service :)

12. marts 2015