Bestilte 4 ting i påsken, fik dem onsdagen efter, desværre manglede der en vare :-( Ringede med det samme og forklarede, manden jeg fik i telefonen undskyldte og lovede at sende en ny. Der gik dog 5 d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På DogsFirst.dk finder du alt hvad du skal bruge til din bedste ven og dig selv. Vi har dækkener, seler, skåle,hundesenge samt meget mere. Vi forhandler kun de bedste mærker i den bedste kvalitet.
Tøndeskovrækken 71, 5350, Rynkeby, Danmark
- admin@dogsfirst.dk
- www.dogsfirst.dk
jeg gik hvis lidt amok
jeg gik hvis lidt amok, nogle af de ting jeg bestilte, var så udsolgt, De skrev om vi skulle annullerer handlen, jeg svarede, du vedlægger bare noget andet, det oplevede jeg 3 gange på 1 uge. men fik alligevel nogle helt fantastiske bamser til mine hunde.
Bestemt et sted jeg gerne handler igen, kan dog se at webben er nede pt. håber den kommer igen.
Tak for nogle skønne handler.
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Fine varer til gode priser 👍👍
Hurtig levering og helt fantastisk…
Hurtig levering og helt fantastisk service. Havde købt nogle Jim Shore figurer, desværre var 2 af dem ikke helt som de skulle være, men uden problemer sendte de hurtigt 2 nye og en returlabel i kassen, så de andre nemt kunne sendes retur.
Kan kun give fuldt hus i ⭐⭐⭐⭐⭐ og sige jeg handler 110% sikkert hos jer igen.
Dogsfirst er bare sagen.
Dogsfirst er bare sagen.
Hele flowet, fra start til slut, har været yderst tilfredsstillende. Jeg er en glad kunde og vil klart anbefale Dogsfirst.
Min levering var en smule forsinket, men jeg fik klar besked og jeg fik besked i god tid.
Da jeg modtog min bestilling (en Mickey-figur), var der en lille fejl, en plet på figuren. Jeg kontaktede dogsfirst en sen fredag aften, og jeg fik fluks svar med en mulig løsning. Da løsningen ikke virkede, satte dogsfirst en ny bestilling i gang.
Jeg fik hurtigt tilsendt en ny figur og i samme pakke lå en returlabel så jeg nemt kunne sende den defekte figur tilbage. Ganske nemt…
Utrolig god service.
5 stjerner er minimum!
Havde gerne givet 10 stjerner, for ikke alene er kvaliteten helt i top, men priserne også helt i bund (jeg sparede over 70% ift andre steder på nettet), men også kundeservicen er helt i top, da jeg skrev med et spørgsmål ifm min anden ordre indenfor 2 uger.
Blev anbefalet DogsFirst af min genbo, og nu jeg giver selv firmaet og Michael mine allervarmeste anbefalinger til alle andre.
Hurtig levering men fik desværre…
Hurtig levering men fik desværre forkert størrelse sele. Der blev sendt en ny med det samme hvor der fulgte returkurvert med.
Super service!
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering. Kan absolut anbefales.
Meget fin service.
Stødte tilfældigt på denne side ifm. køb af Willow Tree. Prisen var absolut favorabel. Købte også anden figur, som dog viste sig at være knækket ved udpakning trods solid indpakning. Jeg fik uden problemer hurtigt refunderet pengene, da der ikke fandtes flere på lager. Denne ordentlighed gør, at jeg vender tilbage :)
Generelt en rigtig fin side
Generelt en rigtig fin side, desværre får jeg kun mine ting til tiden hver anden gang. Sidste år bestilte jeg en julegave d. 17 December og fik at vide at den sagtens kunne nå frem inden d. 24 December, den kom først i Januar!!
Nu har jeg bestilt en figur, der desværre er udsolgt og først kan blive sendt om 14 dage? Den stod ikke som udsolgt på deres hjemmeside.
Skal du forkæle din hund, så er det her stedet :)
Jeg fik en super lækker sele til min hvalp herfra. Priserne er gode herinde, og leveringen super hurtig. Jeg vil forkæle min hund med mange ting fra DogsFirst fremover :) tak for jer.
Absolut anbefalelsesværdig
Absolut anbefalelsesværdig!
Posten kom i dag med mine Disney-figurer fra DogsFirst, og jeg blev meget glad!
Alting var som det skulle være, og godt pakket ind.
Hurtig levering, rimelige priser og fin service!
Hurtig levering, og rigtig god pris i forhold til andre steder.
Vil klart anbefale Jer videre, tak for god service
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.
Jeg havde en ændring til min bestilling som hurtigt og nemt blev rettet. Michael er hurtig til at svare på spørgsmål og sende varene.
RIGTIG RIGTIG god service
RIGTIG RIGTIG god service. Bestilt vare var udsolgt, ordren blev gemt og sendt så snart jeg selv var klar til at modtage. Og god dialog undervejs. Dér handler jeg bestemt igen.
Hurtigt, nemt og billigt!
Gode priser, godt udvalg, nem hjemmeside, hurtig betjening og levering!
Køber der gerne igen - kan varmt anbefales!
Bestilte et hundetegn
Bestilte et hundetegn, med gratis porto som var forsinket. Kontakte derefter virksomheden og fik meget hurtigt et svar tilbage, om at det var på trapperne. Det endte med i alt 16 dage fra bestilling, til den var leveret.
Jeg er glad for den hurtige tilbagemelding som kom og vil gerne gøre brug, af virksomheden igen.
God service.

Besvarelse fra DogsFirst
Handel lige efter bogen
Penge trækkes, når vare er afsendt. Nr. oplyses, så pakke kan følges - og det gik stærkt. Levering af det bestilte. Anbefaler gerne til andre.
Hurtig levering!
Modtog min varer under 2 dage efter bestilling - hurtig og god levering. Varen var præcis som forventet. Kassen selve min figur var i, var dog noget støvet og med en stor død insekt mast ud på toppen, så den kunne godt have brugt en lille rengøring inden forsendelse ;) Men ellers 5 stjerne for hurtig levering og fint produkt!
Troværdig og hurtig
God service hele vejen igennem forløbet. Efter at have bestilt to varer af samme slags, blev jeg ganske kort tid efter min bestilling kontaktet på mail hvor det blev gjort klart at de ikke havde tilstrækkeligt antal produkter på lager af det jeg havde bestilt. Jeg nøjedes med det de havde på lager, og pakken blev hurtigt sendt med posten. Anbefalinger herfra, i sær grundet hurtigt kontakt til kunde samt hurtig levering.
MEGET TILFREDS
Jeg havde ved en fejl bestilt den samme ordre to gange, og jeg fik derefter med det samme en mail fra dem, om det var rigtigt jeg ville have ordren to gange, efter jeg havde svaret tilbage kom der igen med det samme et svar om den ene ordre var fjernet, og varene kom 1,5 døgn efter bestilling. super service!