discountpatroner.dk Anmeldelser 55

1,9

Ringede mandag til dem da jeg ikke fik en bekræftelse mail. De kunne godt se der var gået noget galt. Blækpatronerne ville komme senest onsdag. De var der allerede tirsdag og det var de rigtige.... Se mere

Bestilte en enkelt 338-farvepatron (original) til min HP-printer. Ville ikke bestille mere, når jeg ikke havde benyttet firmaet før. "Hvis du bestiller inden kl. 19.00 så sender vi varen samm... Se mere

1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ny kunde.

Så det okey.
Første gang jeg har handlet ved dem.
Kan forstå på anmeldelser at det flere 'firmaer' der bruger den samme kundeservice.
Så må vi se fremover.. ;) om de får flere stjerner.

2. maj 2018

Resordre... Åbenbart!

Jeg bestilte to patroner. hentede min pakke hos GLS. for så at finde ud af de kun havde sendt den ene. Den anden var i resordre. Det eneste sted det fremgår er den kvittering de har sendt med pakken. Det står ikke på deres hjemmeside, eller i de to mails jeg fik fra dem. Jeg står nu og linger en idiot for at have lovet jeg villle printe et billede ud til en kunde, fordi min pakke jo var kommet.

7. december 2017

DETTE FIRMA SKAL MAN HOLDE SIG FRA

DETTE FIRMA SKAL MAN HOLDE SIG FRA. Fik leveret toner dagen efter bestilling, men desværre havde man ikke styr på farverne, som i to tilfælde var forkert. Da jeg skulle bruge den første tonerpatron, virkede den ikke og var nok tom, da den på mikrovægt vejede det samme som den gamle tonerpatron. Einer i kundeservice ville ikke fremsende returlabel, da jeg annullerede købet på grund af fejlene. Hvad mon der var sket, når jeg skulle bruge de øvrige tonerpatroner hen ad vejen? Er spændt på, om jeg skal i banken og annullere betalingen fra mit kreditkort.

Det kan godt virke usikkert, hvem man handletr med hos discountpatroner.dk. Ved fakturafremsendelse blev jeg budt velkommen hos en sammenslutning af iBOB.dk og Plus Office, nu med navnet iBOB-PlusOffice. Det virker lidet professionelt.

Fik endelig en kreditnota her 6 dage efter. Har i mellemtiden købt samme vare hos Inkpro.dk kr. 500,- billigere end oprindeligt 1.156,90. Er spændt på, hvornår beløbet tilbageføres min konto.

26. sept. 2017: Jeg mangler stadig at få tilbageført kr. 1.156,90 til min kreditkortkonto.

29. sept. 2017: Konstaterede i dag, at beløbet er tilbageført.

14. september 2017

Discountpatroner.dk Nej - Tak..

Jeg har været kunde hos discountpatroner.dk i gennem mange år..
Men NU er det slut.
Min tålmodighed stopper her , da det er sket før at leveringstid ( de reklamerer med 1 - 2 dage ) i den grad bliver overskredet ..jeg bestilte 21. juli og da patronerne ikke var dukket op efter 2 dage ringede jeg og rykkede , der fik jeg så at vide at leveringen var forsinket og jeg ville modtage inden for en uge .. Jeg påtalte at man burde give kunden besked når de ikke kunne holde den leveringstid de nu lover på hjemmesiden .. og 10. Aug får jeg en mail hvor de yderligere forlænger leveringstid til 25.aug ..
Det er sgu ikke i orden.. De fleste er mere eller mindre i akut mangel på blæk når man bestiller ..
Jeg annullerede ordren i fredags og den medarbejder jeg talte med lovede at frigive det beløb der er reserveret i min bank med det samme.. Det er desværre ikke sket og ringer derind i dag, og får så at vide der kan gå op til 14 dage ..
Det bliver jeg lidt utilfreds med og lover hende at det er sidste gang jeg handler i Discountpatroner.dk..
Og vil da anbefale andre at gøre det samme ...

Om ikke andet , at tænke sig meget om inde i handler der ..
Det samme har jeg oplevet i INK.dk
Men da jeg læste alle anmeldelser i gennem kunne jeg forstå at de har samme ejere ..
Jeg køber mine patroner i Føtex for ca 60 kr mere .. men det er jo hvad man giver for fragten..og så er det originale patroner

14. august 2017

Snydt så det driver

Jeg har bestilt originale patroner til Canon Pixma mg6150. Så ringer de fra et firma, der hedder Ink-club og spørger til min bestilling, hvortil jeg siger, at jeg ikke har bestilt printerpatroner hos dem. Så jeg checker om det er det rigtige sted, jeg har bestilt, ringer tilbage til firmaet og siger, at jeg har bestilt hos discountpatroner.dk. "Jamen det er også vores firma", bliver der sagt. "Nå, men det kan jeg jo ikke vide", siger jeg. Det er dog ok, at jeg har lavet en bestilling. Hertil bliver jeg spurgt, om jeg vil have et sæt kompatible patroner med, og det vil jeg selvfølgelig gerne. D. 3-5-17 modtager jeg pakken, men til min store overraskelse er det alle sammen kompatible patroner, som jeg ikke har bestilt. Jeg ringer straks til dem og siger, at dem vil jeg ikke have, og for øvrigt skulle jeg også betale for dem, de tilbød mig gratis. Dårlige firmaer er der mange af, men de her tager alligevel 1. pladsen.

3. maj 2017

bestilte patroner for ca

bestilte patroner for ca. en måned siden, og har løbende haft samtaler med firmaet desangående, hvor de sagde der var leveringsproblemer, men så ville de ved sidste samtale sende originale patroner til samme pris.
Dette er nu en uge siden, så jeg må nok erkende at jeg ikke får patronerne.
Det er egentlig første gang jeg er uheldig med e-handel, men blev så den erfaring rigere.
Hans Aa.

16. april 2017

Dårlige patroner.

Købte for kr. 350 patroner.
Efter udpint af 6 sider er den første patron Tom efterfølgende sker det samme ved udprinting af 8 sider.
Køb ikke fra dette sted.

27. august 2016

Dårlig service...

1-2 dages levering står der på hjemmesiden...... jeg bestilte for mere end en måned siden og mangler stadig dele af bestillingen. Ingen besked om forsinkelser, ingen besked om at kun dele af bestillingen er i pakken, og man må selv rykke for at få oplysninger.
Da jeg rykker igen igen....for de manglende varer, får jeg besked om at de er på lager igen og så venter jeg en uge mere.... henvender mig igen og så er de pludselig ikke på lager?
Der var engang hvor Discountpatroner var et super sted at handle med hurtig levering og god kommunikation. Forstår ikke hvad der er sket med det firma. Jeg kan ikke anbefale det.

6. juli 2016

Ingen information om manglende levering..

Discountpatroner.dk reklamerer med 1-2 dages leveringstid på deres hjemmeside, indtil nu har jeg ventet 14 dage på en dellevering af min ordre.. Kundeservice kan ikke give andet end en ca. dato når man kontakter dem, og man må selv henvende sig for at høre nyt om sin ordre.. Ingen statusmails om manglende levering.. Har ellers handlet ofte hos discountpatroner.dk men dette var sidste gang..

23. juni 2016

Virkelig dårlig service!

Jeg bestilte en printerpatron og da de skrev den var i rest ordre og der ville gå 3 uger inden de fik den på lager, annullerede jeg min ordre for jeg havde brug for printerpatronen hurtigere. Da de så får den på lager sender de en mail om min ordre er afsendt. Jeg skriver til dem igen at jeg annullerede min ordre for 3 uger siden, og fik dette svar "Jeg kan forstå at du ønsker at annullere din ordre.
Jeg har desværre ikke mulighed for at stoppe din ordre, da den allerede er pakket og ligger sammen med ca. 1.000 andre pakker på vej ud i landet.
Når du ønsker annullering af din ordre skal du nægte modtagelsen af pakken når GLS fragtmanden kommer med den, eller returnere den til os efter du har modtaget dem. Når vi får pakken retur, skal vi sørge for at pengene bliver krediteret til dig igen."
Hvis de havde reageret på min første mail kunne de godt nå at stoppe min ordre....!

6. april 2016

Useriøst firma

Jeg har tidligere købt mange printerpatroner og fået en super service men ved de sidste to bestillinger er det gået galt, en gang varede det 3 uger før de kom, denne gang er der gået en uge.
Telefonen bliver ikke taget når man ringer, og hvis man endelig kommer igennem får man en sludder.
Trist, jeg ved ikke hvad der er sket med det firma

4. marts 2016

Svindel

De patroner jeg har købt virker ikke. Så jeg sendte dem en mail, men har aldrig hørt fra dem. Det er nu Over en uge siden. Min anbefaling er lad vær med at købe hos dem, så heller gi lidt mere og få noget der virker.

27. februar 2016

Returvarer ikke krediteret efter 2 måneder...

Jeg har returneret 3 pakker blækpatroner efter telefonisk-aftale med såkaldt helpdisk ved Discountpatroner. Efter 2 måneder er intet sket selv om jeg har sendt 0ver 10 mail's firmaet. ingen svar....kr. 700,00 smidt ud af vinduet... De har ikke spor respekt for alm. handel.
Peder Brun Bjerringbro...

10. februar 2016

Meget dårlig oplevelse

Jeg har i en måned forsøgt at få en ordre korrekt leveret.
2 gange fejllevering af farvepatroner og nu bliver jeg totalt ignoreret. Ingen vender tilbage som lovet og intet sker. Jeg har opgivet at få leveret mine varer korrekt og anser pengene som tabt. Jeg må advare kraftigt imod dette firma.

5. februar 2016

Venter stadig på mine vare

Venter Stadig på mine vare. Ringer og rykker for dem og de siger de har haft problemer med deres IT system men at alt er iorden igen. De siger de sender, men venter stadig, utroværdigt firma. Kan ik anbefale at handle med dem. Tror det er standart besked at de siger de har haft problemer med deres IT system, bare en undskyldning. Er så træls

3. februar 2016

Stol ikke på levering dagen efter

Deres dag til dag levering fungere ikke min vare blev ikke leveret dagen efter, som de skrev på hjemmesiden. Jeg ringede dem op dag to og de beklager at varen ikke er på lager - det kunne de måske sende en mail om. Der valgte jeg så at annullere ordren.

5. januar 2016

Elendigt firma. Holder ikke hvad de lover. Beklagelser er blot ord.

Den 30. nov. 2015 bestilte jeg printerpatronerne. Fik bekræftet bestillingen.
Hørte intet. Sendte mail - hørte intet. Ringede og fik mail. Leveringen kunne
ikke opfyldes. Man lovede at sende en del af leveringen, men intet skete. Den 21. december ringede jeg igen. Igen beklagelser. Jeg aflyste hele min bestilling. Jeg skal kraftigt fraråde, at man bestiller varer hos discountpa-troner dk. De lover og giver beklagelser, men levere ikke.

21. december 2015