Direct Ferries Anmeldelser

88.198

4,3

Det er en umulig hjemmeside når man skal ændre sin reservation. Hvorfor skal man slette sin reservation for at ændre den ene dato ved en retur rejse? Selvom man har bestilt og betalt for at kunne æn... Se mere

Ikke godt resultat på mobiltelefon. Var meget svært at ændre til den rette bestilling. Var ok da jeg gik over på computer

It is easy to book and logical if you follow the instructions.

1. Færgerute

Direct Ferries is the world's leading independent ferry ticket retailer. With a choice of over 4412 ferry crossings and more than 901 ports worldwide, we use real-time pricing and availability to allow you to compare and book ferries anytime, anywhere, using our website or app. At Direct Ferries, we bring you the best value for your money. We offer tickets from the biggest ferry companies for the most popular destinations worldwide at competitive prices. Explore our website to discover ports, routes, and a wealth of useful information to assist you in planning your trip. Our straightforward ferry booking search tool ensures you find the perfect sailing for you, guaranteeing the best price and maximum savings. For travellers seeking the most popular destinations and ferry crossing routes, Direct Ferries has you covered. From iconic routes like Dover to Calais, connecting the UK to France, to picturesque journeys across the Greek Islands, our platform offers a diverse range of options. Explore the scenic Norwegian fjords or sail to the enchanting Balearic Islands off the coast of Spain. Whether it's the Mediterranean's sun-soaked beaches or the Scottish Highlands' rugged charm, Direct Ferries provides seamless booking experiences for your dream destinations. With our user-friendly website and app, planning your next adventure is as easy as a few clicks. We check up to 1 million prices daily and help arrange over a million crossings yearly for our customers. That's why over 7 million customers and counting trust us.

88 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(88.198)

11.964 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Booking systemet er dårligt - opdatering den 22. December 2025- jeg bad ikke om en ændring - I sagde det ikke var plads og jeg var så tvunget til at acceptere en tidligere afgang da jeg ellers ville blive “strandet” på Samsø!

Booking systemet er dårligt. Sejlplan utilgængelig. Bookede til Samsø med afgang lørdag og retur igen søndag, begge overgange uden frie valgmuligheder. Måtte selvfølgelig tage hvad der var. Dagen efter fik jeg så besked om pladsmangel på hjemturen og måtte så acceptere en tidligere afgang. Fik min mand til at tjekke og forsøge at booke hjemturen til mit ønskede tidspunkt, som så alligevel var til rådighed for ham, men ikke muligt for mig 🙃

19. september 2025

Hej Lizzi-Ann.

Tak fordi du tog dig tid til at efterlade din anmeldelse, vi sætter virkelig pris på al feedback.

Vi er kede af, at du oplevede problemer på vores hjemmeside, vi har videregivet din feedback til vores teknologiteam for at undersøge problemet og lave forbedringer, så din næste oplevelse med vores hjemmeside bliver meget mere glat.

Jeg kan dog bekræfte, at vi har modtaget din ændringsanmodning og har bekræftet den med succes. Jeg har sendt en ny bekræftelse til den e-mailadresse, du har angivet i din booking.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at kontakte os.

Meget dårlig service

Vi havde bestilt færge fra Århus til Odden 13/9 19.30 og havde fået mail med bestilling og tid, men da vi nåede frem var der igen færge og vi fik at vide at Molslinien ikke har noget med Direct Ferries at gøre og de holder til i Estland. Vi var rasende og måtte køre den lange tur over Fyn hjem til Kbh. Vi må advare mod dette selskab, det er upålideligt.

13. september 2025

Hej Morten,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback - vi sætter virkelig pris på det, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vores mål er altid at levere den højeste kundeservice, og vi undskylder for, at vi ikke levede op til dette på denne occasion.

Vi vil kontakte dig snart via en separat e-mail for at drøfte dine bekymringer, da det ser ud til, at der kan have været nogle misforståelser (for eksempel, at Direct Ferries er baseret i Storbritannien, ikke Estland).

Venlig hilsen,
Direct Ferries

prisangivelser stemmer ikke med opkrævningen

Ved at fremsøgning af færgepris til Gotland vises en pris (returrejse 2228,87) --men ved booking viser det sig at prisen er pr enkeltrejse.
Da jeg desværre fik betalt det dobbelte beløb kr 4192,74 uden at være opmærksom, kostede det kr. 685,- at afbestille. Havde jeg ikke tilkøbe ret til annullering havde det kostet hele beløbet.
I fremsøgningen bør der gøres opmærksom på at prisen er for en enkeltrejse, eller sikre at kun den tilvælger en enkelt/retur rejse.
Jeg føler mig snydt !!

25. august 2025

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at efterlade en anmeldelse.

Vi vil gerne informere dig om, at priserne fastsættes af færgeselskabet, og vores hjemmeside afspejler priserne som angivet af færgeselskabet. Desuden er billetter købt gennem færgeselskabet ikke refunderbare. Du kunne dog annullere din booking og få en refundering, fordi du valgte afbestillingsdækningen.

Vi vil gerne præcisere, at vores afbestillingsdækningspolitik kun inkluderer refundering af billetprisen, eksklusive bookinggebyrer og omkostningerne ved selve policen. Disse detaljer er tydeligt beskrevet i vores Vilkår og Betingelser.

Ved at vælge at købe afbestillingsdækningen har du automatisk accepteret betingelserne for dens anvendelse. For yderligere klarhed opfordrer vi dig til at henvise til vores Vilkår og Betingelser, som er inkluderet i din bookingbekræftelse.

Vi står til din fulde rådighed for eventuelle yderligere spørgsmål eller afklaringer.

Direct ferries.

dobbelt pris og omstændelig procedyre hos Direct Ferries færgebillet gennem…

Jeg har bestilt en færgebillet gennem direct Ferries til alslinjen, og opdager bagefter at man tager mere en dobbelt pris i forhold til at bestille direkte hos Alslinjen. Det er ikke muligt at komme igennem til direct Ferries, og ved henvendelse til Alslinjen oplyser de at der en verserende retssag om Direct Ferries skumle foretningmetoder.
BRUG IKKE DETTE FIRMA gå direkte til færgeselskabet og spar mere end 100%

16. august 2025

Godmorgen!
Tak for at dele din feedback med os; vi værdsætter virkelig indsigt fra vores kunder.
Vores hjemmeside er designet til at lette sammenligningen af forskellige ruter, datoer og tidspunkter, så du kan finde en sejlads, der passer til dine rejseplaner og tilbyder de mest konkurrencedygtige priser. Da vi arbejder med et live bookingsystem i samarbejde med vores færgepartner, er det tilbud, du modtog på bookingtidspunktet, direkte fra færgeoperatøren. Vær opmærksom på, at priserne fra operatøren ikke altid er faste og kan ændre sig uden forudgående varsel. Vi beklager den ulejlighed, dette måtte have forårsaget dig angående prissætningen. Jeg vil konsultere vores team for at undersøge, om der var nogen prisfejl på tidspunktet for din booking, og jeg vil informere dig, hvis der er behov for opfølgning i denne sag.
Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Dårlige kundeservice umulig at komme i…

Dårlige kundeservice umulig at komme i kontakt med. Vores færge blev aflyst og måtte købe nye billetter med mad. Ingen om hvorfor de sender et tilfældigt beløb tilbage. Den passer ikke på mad eller billetten. Hold jer væk, hvis der bliver det mindste så er man i ingenmandsland. Hverken færge selskabet eller Direct Ferries vil hjælpe en.

7. august 2025

Hej,

Forekomsten af forsinkelser eller aflysninger er iboende uforudsigelig og ligger uden for kontrol af både færgeselskabet og vores organisation. Følgelig angiver færgeselskabets vilkår og betingelser, at der ikke kan ydes kompensation for aflysninger, der skyldes vejrmæssige hændelser eller driftsmæssige årsager, da disse situationer klassificeres som "force majeure."

Desuden har kaptajnen myndighed til at træffe beslutninger i sidste øjeblik, hvis det er nødvendigt at prioritere passagerernes sundhed og sikkerhed. Vi har ikke autorisation til at gribe ind i sådanne kritiske beslutninger. I tilfælde af en forsinkelse i sidste øjeblik modtager vi ikke forudgående meddelelse og kan derfor ikke give rettidig rådgivning.

Den primære bekymring i disse omstændigheder er passagerernes sundhed og sikkerhed, og beslutningen om at aflyse sejladsen blev truffet med denne overvejelse i tankerne. Vi anerkender den ulejlighed, dette måtte have forårsaget, og værdsætter din forståelse af situationen.

Skulle færgeselskabet give os nogen information om potentiel kompensation, vil vi sikre, at denne information bliver kommunikeret til dig hurtigt. Ellers er denne sag uden for vores kontrol, og vi kan ikke tage yderligere skridt.

Med venlig hilsen.

Direkte færger.

Først bookede jeg en rejse fra…

Først bookede jeg en rejse fra Hirtshals til Kristiansand. Da jeg senere skulle ændre turen, kom der et lille fee på, som fremgik tydeligt på deres hjemmeside. Da jeg så endelig blev kontaktet af dem fordi betalingen ikke fungerede, skulle jeg ikke blot betale et lille fee, men jeg skulle stort set betale for en ny rejse. Totalt €900 for en bil og 4 personer frem/tilbage. Da jeg så endelig kommer frem til Fjordline og skal med færgen, har Directferries lavet en fejl i bookingen og min billet står forkert - til trods for at selve billetten jeg har fra deres system er korrekt. Jeg kommer nu til at betale en NY billet til €450 oveni de €900 jeg allerede har betalt.

Jeg har rykket directferries en del gange for at få mine penge retur, som jeg her betalt igennem dem, men ingen svar - udover at Fjordline har travlt.

Så en tur med bil og 4 personer har totalt kostet mig €1350 (dkk 10.125,-)

Jeg håber virkelig snart, at de betaler mig de €900 tilbage for mit første købt, som var registreret forkert.

12. juli 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om det problem, du har oplevet, og vil gerne forsikre dig om, at vi i øjeblikket håndterer din sag.
Vores team arbejder aktivt på din sag og vil følge op med en opdatering, så snart vi har mere information. Vi sætter virkelig pris på din tålmodighed i mellemtiden.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Svindlere

DF lader dig klikke på at du vil købe en billet, herefter holder de dig hen i op til 48 timer. Dine billetter er delt op i mindre handler, en eller flere bliver modificeret, der løber nye afgifter på og nye 48 timer. Vi endte med at måtte hælde billetter til over 1000kr direkte af brættet uden at kunne bruge dem
Det værste svindel jeg har været ude for til dato.
Køb biletterne direkte!!!!

21. juli 2025

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi sætter virkelig pris på dit input, da det hjælper os med at identificere områder til forbedring.

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, både dine og vores.
Da du ikke har givet et gyldigt referencenummer, kan vi ikke tjekke dette problem for dig.
Kontakt venligst os via beskedkanalen for at følge op på din sag, tak for din forståelse.

Direct Ferries

Rejsen man ikke kan komme hjem fra!!

Vi har booket færge billetter via Direct Ferries til Gotland med afrejse fra Oskarshamn 28/7 og hjemrejse fra Gotland 1/8. Af personlige årsager har det været nødvendigt at forkorte opholdet.
Har siddet i tlf kø 1 time for at få af vide at de ikke kunne hjælpe. Efterfølgende forsøgt at ombooke via nettet dog også uden held. Fik besked om at vi kunne tale med dem ved færgelejet. Det har vi så også lige gjort, de kan ikke hjælpe af uforklarlige årsager.
Undgå at booke ved Direct Ferries book istedet direkte til færgeselskabet, der også er langt billigere

30. juli 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vær opmærksom på, at alle vores billetter er underlagt færgeoperatørens vilkår og betingelser. Hvis en ændring eller annullering ikke er tilladt af færgeselskabet, kan vi ikke tilsidesætte deres politik eller fortsætte uden deres godkendelse.

Desuden kan vi ikke undersøge din sag, da der ikke er angivet en bookingreference. Venligst del din bookingreference, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Umuligt at ombooke!!!!!

Fuldstændig umulig at ombooke billetter for 2 fra Gotland. Ville gerne tidligere hjem men møder modstand i deres ombooke system som bare er en robot som giver et afslag svar som standard,, prøvede 3 gange men blev afvist alle gange. Fuldstændig useriøst og under alt kritik. Så for vores vedkommende er det sidst gang at vi benytter Direct Ferries. Øv

29. juli 2025

Er de svindlere eller hvad?

Er de svindlere eller hvad?
Bookede bilet kom til at betale 2 gange
Har forsøgt at kontakte Direct Ferries men der sker intet
får besked på at de ikke er online
Stillede aet andet spørgsmål og der kom svar med det samme på engelsk al kommunikation har ellers foregået på dansk

14. juli 2025

Godmorgen!
Tak for at dele din anmeldelse; vi værdsætter al feedback.
Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med en potentiel dobbeltbetaling. Vi har videresendt din feedback til vores regnskabsteam for nærmere undersøgelse. Indtil videre har vi dog ikke identificeret mere end én betaling knyttet til din e-mailadresse for den angivne bookingreference. Vi vil kontakte dig via e-mail igen for at give dig de fulde betalingsoptegnelser, så du bedre kan forstå situationen. Derudover, hvis du venligst kunne sende os et screenshot af den anden betaling, du mener er blevet behandlet, ville det hjælpe os med at afgøre, om det var en reservationsbetaling, som vil blive frigivet, når bookingen er bekræftet.
Vi forstår din frustration i denne sag; men vær venligst sikker på, at vi ikke har tilladelse til at behandle nogen betalinger uden kundens samtykke.
Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Pas på pas på

Bestil direkte ved færgeselskabet. Det koster en krig at ændre eller afbestille. Og basis prisen er også højere end prisen hos færgeselskabet. Man føler sig taget ved næsen.
Og pas på. Når du Google et færgeselskab er det denne app du bliver henvist til. Annoncekroner kan bringe dig øverst i en Google søgning. Husk at kikke længere ned i søgeresultaterne.

13. juli 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, vi er altid taknemmelige for den feedback, vores kunder giver.

Vi beklager, at prisen ændrede sig, mens du lavede din reservation, vi ved, at det kan være en frustrerende oplevelse. Billetpriserne fastsættes af færgeselskaberne og er underlagt tilgængelighed, hvilket betyder, at de kan ændre sig med kort varsel. Vi tjekker den aktuelle pris flere gange under reservationsprocessen for at informere dig så tidligt som muligt om eventuelle prisændringer. Prisen kan også falde, og det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde den lavest mulige pris.

Vi beklager igen eventuelle gener, prisændringen måtte have forårsaget, hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, så lad os det vide.

Stol ikke på dette Direct Ferries

Stol ikke på dette selskab. De holder ikke hvad de lover.
Vi ændrede en færgerejse fra Visby til Ocarshamn og fik accept i deres app.
Da vi skulle med færgen var denne ændring ikke blevet kommunikeret til færgeselskabet og vi måtte betale en ekstra billet.
Efter næsten 3 ugers forsøg lykkedes det at få kontakt med Direct Ferries, som tolatt afviste at refundere den ekstra billet vi måtte betale

22. juni 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Efter at have gennemgået vores optegnelser har vi bekræftet, at vores agent informerede os om, at ifølge færgeselskabets politik var den anmodede ændring ikke mulig. Vi vil også gerne præcisere, at der ikke blev givet nogen bekræftelse på nogen ændring fra vores side.

Hvis du besluttede at tage til havnen i forventning om en ændring, der ikke var bekræftet af os, beklager vi at informere dig om, at dette ikke er vores ansvar.

Vi står til rådighed og er forpligtet til at hjælpe dig yderligere, hvis du har brug for yderligere afklaringer.

Venlig hilsen.

Direct Ferries.

Hej Igen Direct Farris.

Hej Igen Direct Farris.
Beklageligvis må jeg henvende mig engang til, da vores retur billetter også er annulleret fra jeres side af, som vores billetter da vi skulle til Korsika, i har skrevet til os at i ville undersøge hvad der er gået galt fra jeres side af, men ingen tilbagemelding fra jer og endnu engang må vi købe nye billetter for at komme til Livorno, det er bare ikke i orden da i vidste at vi skulle retur 3 dage efter.
Forventer at vi får refunderet det fulde beløb for de 3 billetter tur-retur før i kan opnå mere end en stjerne desværre.
Kan sende ref og bilet nr. som er betalt ved anden henvendelse fra jer.
Må i have en god dag.
Mvh Kent Graversen.

2. juli 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vær opmærksom på, at vi har sendt en e-mail til den angivne adresse i din booking. Venligst tjek din indbakke og følg op fra den e-mail-adresse, så vi kan hjælpe dig direkte.

Direct Ferries

Direct Ferries er en snyd og bedrag…

Direct Ferries er en snyde og bedrag hjemmeside!
Prøver man at booke et billet fra Odden til Ebeltoft for en gående koster den 740,- for en retur. Booker man den samme hos Molslinjen koster den 300,- for en retur. Nå ja, på DF står at man skal skynde sig at booke for prisen på billet stiger jo tættere man kommer på rejse datoen??? HOLD JER VÆK!

4. juni 2025

Hej,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, vi er altid taknemmelige for enhver feedback vores kunder giver.

Billetpriserne fastsættes af færgeselskaberne og er underlagt tilgængelighed, hvilket betyder, at de kan ændre sig med kort varsel. Vi tjekker den aktuelle pris flere gange under bookingprocessen for at informere dig så tidligt som muligt om eventuelle prisændringer. Prisen kan også falde, og det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde den lavest mulige pris.

Direct Ferries

Normal prisen til Samsø koster for bil…

Normal prisen til Samsø koster for bil og føre dkk. 264 en vej Direct Ferries tager dkk 449
Det er meget omstændigt at om booke rigtig dårlig service
Hilsen Steen Simonsen

7. juni 2025

Dear Customer,

Thank you for taking the time to leave a review, we're always grateful for any feedback our customers provide.

We are sorry that the price was changed while you were making your booking, we know this can be a frustrating experience. The ticket prices are set by the ferry operators and subject to availability which does mean they can change at short notice. We check the live price several times during the booking process to let you know at the earliest opportunity of any price change. The price can also go down and it's important to us that we can provide the lowest price possible.

We're sorry again for any inconvenience the price change may have caused, if there is anything else that we can help you with please let us know.

Kind regards,