dhondtinterieur.be Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verdienen zelf geen 1 ster! Bestelling geplaatst voor een trap, werd ons gevraagd om betaling te doen anders zou die niet in productie gaan. Na maanden ons aan het lijntje te houden kwamen we te wete... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik contacteerde deze firma een 3-tal maand geleden omdat wij een vaste trap naar zolder wilden laten steken. We kregen na het eerste contact erg veel opdringerige mails en telefoons waardoor we u... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop hier aub niet. Ik heb 5 blokdeuren besteld in mei 2025. In september opgemeten en mogelijke plaatsing begin november... net gebeld. Ze hebben problemen met een leverancier. Nieuwe bestellinge... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Idem que tout le monde : commande passée, demande d’acompte démesurée. J’ai même eu le service juridique qui me demandait de solder des milliers d’euros juste avant la faillite. Alors que je n... Se mere

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

214 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

52 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 jaar na bestelling en 1j en 6mdn na…

2 jaar na bestelling en 1j en 6mdn na de opmeting 1 deur geplaatst en deurstijl niet afgwerkt en 2e deur nog steeds niet geplaatst, natuurlijk wel voorschot 30% moeten betalen (en eigenlijk vroegen ze ondertussen al 90% te betalen, maar gelukkig deden we dat nog niet)

1. juni 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dhondt blijft voor ons een zeer mooi bedrijf !

De reviews zijn volgens mij veel te negatief. Voor onze trap heeft het iets langer geduurd dan in het verleden, toen we reeds met Dhondt hebben gewerkt (en zeer tevreden waren !), maar uiteindelijk geen groot probleem (5 maanden tussen opmeting en plaatsing, maar daar zaten wel twee vakanties tussen (Kerst- en Paasvakantie), dus in feite maar 4 maanden). De trap is zeer mooi en stevig en perfect geplaatst. Dhondt blijft voor ons een zeer mooi bedrijf.

29. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

D'hondt zit in financiële problemen

D'hondt zit in financiële problemen. Mensen bestellen deuren/trappen/etc... moeten van de pot gerukte voorschotten betalen om dan een jaar later nog altijd niets te hebben. Bestel hier niet! Ze krijgen hun materiaal niet omdat hun toeleveranciers niet betalen op tijd. Ook de toonzaal in Oostende heeft al moeten sluiten.

Dit bericht komt uit betrouwbare bronnen. U weze gewaarschuwd

1. maj 2023

geen levering na 17 maanden

ik bestelde 4 binnendeuren bij de firma D'hondt in november 2021. We betaalden 90 procent voorschot. De deuren zijn na 17 maanden nog steeds niet geleverd. Ze maken steeds gebruik van de redenen die in hun contract als geoorloofd worden aangeduid. Overmacht, geen grondstoffen, machinebreuk. Eens ze rond zijn in deze lijst beginnen ze terug bij de eerste: overmacht, geen hout, machinebreuk... Als ik de klachten lees op het internet dan lijkt deze handeling een weloverwogen strategie. Het regent klachten van niet leveren nadat ze 90 procent voorschot hebben geïnd. Wij stuurden reeds 26 mails, gingen klagen in de winkel, telefoneerden en stuurden een ingebrekestelling maar er gebeurt niets. Ondertussen zitten we zonder binnendeuren, Wat kan ik verder nog ondernemen. Voor ons vervaagt het onderscheid tussen 'laat leveren' en 'nooit leveren'. Vanaf wanneer kan je besluiten dat er nooit zal geleverd worden en dat je dus bestolen bent?

1. maj 2023

Hyper furieuse portes commandées en juin 2022

3 portes commandées en juin 2022
En demandant le placement après 15 novembre suite à d’autres travaux
Quelques jours avant le 15/11 j’écris mails/ je tel : aucune réponse
Début janvier suite à MON tel on m’annonce le placement mi février 2023.
Février je tel comme d’hab pas de réponse. Je cherche un autre correspondant d’un autre showroom qui me donne un tel d’un autre employé qui après des recherches m’annonce le placement mi avril 2023 !
Nous le 12/4 aucune nouvelle
Si j’avais lu tous les commentaires négatifs que je découvre aujourd’hui JE N’AURAIS JAMAIS COMMANDÉ CHEZ D’HONDT : entreprise Belge
Suis hyper mécontente

30. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas geen score 0 mogelijk.

Helaas geen score 0 mogelijk.
3 binnendeuren besteld in maart 2022 (90% betaald) met de belofte om deze te plaatsen in oktober 2022.
Momenteel maart 2023 nog steeds geen deuren
NEVER AGAIN en helaas nog steeds wachtende....

8. marts 2023

D hondt= Doe het niet!

Deuren opgemeten begin 22. Ondertussen 1 jaar later en nog steeds geen mogelijkheid om datum te geven wanneer plaatsing zal gebeuren. Enige wat gezegd wordt is dat indien ze binnenkomen het nog 5 weken duurt. Maar als je als nieuwe klant prijs vraagt krijg je wel nog steeds te horen 15 tot 18 weken zal duren na opmeting. Een gouden raad: doe beroep op een andere partij. Dit bedrijf is zeker een uitzondering en blijft zich verschuilen achter corona, oorlog,... waar andere duidelijk minder problemen hebben naar toevoer.

23. februar 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Werken met de firma D'hondt is ronduit…

Werken met de firma D'hondt is ronduit frustrerend. Ze komen geen enkele afspraak na. Ik plaatste mijn bestelling in mei 2021. We zijn nu eind februari en niettegenstaande diverse beloftes heb ik nog steeds geen deuren en geen trap.

19. februar 2023

Expérience négative similaire

Expérience similaire :
-Délai > 1an pour 6 portes intérieurs (Relative Malhonnêteté 12 à 15 semaines de délai annoncé en showroom)
-Installation en plusieurs temps (manque encore des pièces même après un an)
-2 Mise en demeure officieuse
-TurnOver du personnel et nombreux intervenants (Et Communication fastidieuse (> 60mails échangés))
- Ne cherche pas à obtenir une satisfaction client (commentaire négatifs dans le même sens partout sur internet et ne semble pas tenter d'éviter, de corriger ou de compenser les mauvais avis)
- Demande d'un geste commercial refusé
...
Nous ne referions pas le choix de travailler avec eux.

5. februar 2023

90% payé et pas de date d'installation confirmée

J'ai signé un contrat le 04 Octobre 2022 pour la fabrication et l'installation d'un escalier en hêtre avec cette société.

Lors du paiement de l'acompte de 35% le 12 Octobre 2022 la responsable commerciale m’avait dit que les délais d’exécution et d’installation de l’escalier étaient de 12 semaines ce qui nous amenait à fin-janvier. Cette estimation m’avait été ensuite été reconfirmée par téléphone .

Le 15 décembre j'ai reçu une demande de paiement de la 2e tranche de 55% du service de production m'indiquant qu'il fallait compter 12 semaines ouvrables à partir du paiement pour l'installation de l'escalier en contradiction avec ce qui m'avait été indiqué par le service commercial et avec le paragraphe 4 du contrat qui stipule que cette tranche devrait normalement être payée seulement après la production. "En cas d’installation, le client est tenu à payer 35% TVA comprise du montant convenu lors de la commande, 55% après la production et le solde lors de l'installation.".

J’ai malgré tout effectué le paiement de cette 2e tranche (ce qui amène à a peu près 90% du montant total de payé) pensant accélérer les choses. Juste après que le paiement ait été effectué j'ai reçu un message de la responsable de production qui me dit qu'il y a une pénurie de hêtre et qu'elle ne pouvait pas indiquer de date précise pour l’installation. Ceci ne m'avait jamais été indiqué avant.

Malgré mes relances auprès des services commerciaux et de production je n'ai à ce jour toujours pas de date d'installation alors que j'ai payé 90% de la somme.

29. januar 2023

Wij hebben een inbraak gehad in 2021

Wij hebben een inbraak gehad in 2021, wat al een hele slechte ervaring is. Door schade aan onze dubbele binnendeur hebben wij een nieuwe besteld bij deuren D'Hondt in Dendermonde, order bevestigd in december 2021.
Nu zijn we meer dan 1 jaar verder en nog steeds geen deur geplaatst. Eerst was er een probleem met staal dan met glas, ons deur is zo goed als volledig betaald. Wij worden steeds van het kastje naar de muur gestuurd, dus frustratie is groot.
Vandaag nog maar eens gebeld, wordt vervolgd

26. januar 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi eindresultaat van d'hondt interieur

Het plaatsen van de binnendeuren heeft lang op zich laten wachten; het eindresultaat mag er echt wel zijn. Heel vriendelijke stielmannen die een op en top afgewerkt resultaat hebben neergezet. Bij deze onze dank aan het d'hondt interieur team.

19. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een bedrijf in crisis: veel blabla, weinig ...

Dit is een bedrijf in crisis. Deze ochtend nog eens in hun toonzaal langsgegaan om verhaal te halen over onze bestelling van 2 deuren. Zoals velen hier, wachten we namelijk al 10 maanden op de levering ervan. De bestelling is op 24/01/2022 geplaatst en de opmeting van de deuren is in Februari 2022 gebeurd. Uiteraard zijn alle voorschotten (1 bij bestelling en en volgend groter deel bij opmeting) tijdig betaald. Na maanden van beloftes en excuses; gaande van logistieke problemen in de aanvoerketens wegens de oorlog in Oekraïne (hout komt uit Litouwen: Vilnius- Kiev liggen 720km van elkaar vandaan en de rit van Litouwen naar BE gaat niet door Oekraïne neem ik te weten) tot productiefouten waardoor de deuren opnieuw worden gemaakt over personeelstekorten wegens de vakantie (het bouwverlof in juli/augustus; onze deuren gingen voor het bouwverlof geplaatst zijn) en daarna de opgelopen vertragingen door bovenvernoemde bouwverlof, tot het laatste excuus ... de witte verf is op!!!!???. Fast Forward naar 3 weken geleden (de laatste email van ons contact: levering binnen de 2 weken. Hij meldde toen ook dat hij de directie ervan op de hoogte had gebracht, ik had daarom gevraagd. Uiteraard geen antwoord meer op onze vragen naar wat de planning nu ging zijn (noch een reactie van de "directie"). Ik ben dus deze ochtend naar de toonzaal in Kruisem gereden. Blijkt dat onze contactpersoon daar niet meer werkzaam is (groot gelijk!) en aan de persoon die me (vriendelijk) te woord stond ons verhaal nogmaals gedaan. De man zat erbij en keek ernaar. Mijn vraag om de zaakvoerder van de NV te spreken bleek een brug te ver ... nu ik moet mijn ingebreke stelling toch naar iemand sturen en ga dus via het Staatsblad en de NBB wel aan die gegevens geraken. Alsook heb ik mijn gsm nr nog eens nagelaten met de uitdrukkelijke vraag naar een gesprek en compromis (of leveren of geld terug). Het nummer van "mijnheer D'hondt" kon hij om deontologische redenen niet geven (??? commerciele aanpak???)... Hoe je met je klanten een transparante en open communicatie voert daar kunnen ze nog veel leren daar. Klachten? Die negeren ze gewoon. Hoe dit verhaal zich verder zet, we zullen zien. De volgende stappen gaan juridisch zijn. Wat jammer toch. De naam D'hondt was gekend als een kwalitatief bedrijf maar daar rest nog weinig tot niets van ... dit is een bedrijf in crisis. 1 raad: blijf er weg!! Er zijn firma's genoeg die op dit moment wél nog kunnen leveren aan marktconforme prijzen (binnen aanvaardbare levertermijnen (3-4 maanden)) zonder het gedoe van excuses en loze beloftes. Daarenboven zelfs zonder de hoge voorbetalingen te moeten doen. Financiële problemen Mr D'hondt? Wat korte termijn leningen af te betalen mss en dus meer cash flow nodig?

Spijtig dat ik zelfs 1 ster moet geven. Ze verdienen er -100.

29. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ongetwijfeld het slechtste bedrijf…

Ongetwijfeld het slechtste bedrijf waarmee ik ooit te maken heb gehad.
Beloftes die niet nagekomen worden of steeds veranderen. Het is steeds hun toeleveranciers die de afspraken niet nakomen, zij zijn nooit in de fout. Ze vragen om aanpassing te mogen doen en doen die op 't laatste nippertje dan weer niet..... teveel om op te noemen. Kunnen zij dit blijven volhouden om de klanten te bedriegen????

21. oktober 2022

Bijna klaar!

Hieronder een review op de site van d'Hondt en hun antwoord.
3 maanden na de klacht wordt er "iets" geantwoord: de deuren zijn bijna klaar. Bijna is bij d'Hondt een zeeeeer rekbaaaaar begrip!
Je wordt nooit gecontacteerd hoewel ze dit beloven. Het laatste antwoord was: "de deuren zijn bijna ingepakt"

In mei 2021! brachten wij een eerste bezoek aan dit bedrijf. Door ons werden er 3 binnendeuren gekozen voor een verbouwing. Met de vraag of deze leverbaar konden zijn februari 2022! Dat was volgens de bediende geen enkel probleem. De bestelbon dateert van juni 2021! en de opmetingen gebeurden in augustus 2021! Nog steeds geen enkel probleem om in februari 2022 te leveren en te plaatsen. Toen onze aannemer contact opnam begin februari 2022 werd gemeld dat de deuren niet klaar zouden zijn. Vermoedelijk mei 2022?! Als je informeert bij dit bedrijf krijg je met heel veel moeite te horen "wij zijn een groot bedrijf, u zal moeten wachten". Nu zijn we al juli 2022, de verbouwing is reeds 4 maanden klaar. Echter nog geen deuren: WC, keldertrap en ingemaakte kast staan open. Ik heb het bedrijf reeds 2 keer een ingebrekestelling gestuurd alsook de terugbetaling van het voorschot +/- €1500. Langs hun kant hoor ik niets meer. Gemakkelijk verdiend? Ik zal Test Aankoop moeten inschakelen, vrees ik.
Ik had beter de reviews vooraf gelezen. Andere bronnen melden me net hetzelfde. Spijtig genoeg moet ik 1 ster geven. Dit is echter nog veel te veel.

Wij hebben inderdaad een enorm lange levertermijn en wij hadden niet gedacht in de periode van verkoop dat deze levertermijn op heden nog steeds zo lang zou bedragen. Bij nazicht op basis van uw naam, stellen wij vast dat uw deuren bijna klaar zijn. U zal dus weldra gecontacteerd worden door de planning om een datum van plaatsing overeen te komen.
Onze oprechte excuses voor de lange wachttijd.
Met vriendelijke groeten,
Het D'Hondt Team

1. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zit in hetzelfde schuitje of wat ik…

Ik zit in hetzelfde schuitje of wat ik hieronder lees
Voorschot MOETEN betalen of geen bestelling
4maand levertijd zou het zijn , ondertussen een jaar
steevast dezelfde excuses : beslag, grondstoffen, corona, ….
Communicatie = Nihil tot niets, en wat ze communiceren komt toch niet uit

Hoe kan dit zo blijven gebeuren en volgens wat ik hier lees toch zo tal van mensen in in de problemen laten terechtkomen ?

Hoe is dit voor de meesten hieronder dan afgelopen ?

14. september 2022

slechtste ervaring ooit

In april 2021 bestelden we een smeedijzeren deur. De geplande leveringstermijn was 20 weken. Na deze periode nam ik contact op met Dhondt, en toen wist men me te vertellen dat de levering nog eens 10 weken opgeschoven zou worden. 10 weken later heb ik dan nog maar eens gehoord om te vragen wanneer de plaatsing zou gebeuren, aangezien je van Dhondt nooit zelf nieuws krijgt. Bleek dat de levering nog eens 13 weken zou opgeschoven worden...
Ook na afloop van deze periode nog steeds geen nieuws... Op mails en telefoons werd ook niet meer gereageerd. Begin juni 2022 heb ik via test aankoop een klacht verstuurd en gevraagd om de bestelling te annuleren en mijn voorschot terug te betalen. Wonderwel was de deur een week later klaar en ging ze geplaatst worden.
Dit was zowaar ook het geval. De woensdag erna stonden er 2 plaatsers met de deur bij mij thuis. Na een dikke halve werkdag, waarbij ze niet wisten hoe ze het moesten aanpakken en waarbij ze eigenlijk voornamelijk de muren bevuild hadden met hun vuile vingers, waren ze er toch in geslaagd om 1 profiel te plaatsen. Hiervoor was ik zelf ook nog de schroeven gaan kopen, want ze hadden niet het juiste materaal bij. Om 14 uur, nadat het profiel stond, stopten ze er mee, want ze moesten nog naar een andere werf. Bleek dat dit eigenlijk plaatsers van trappen waren, die totaal niet vertrouwd waren met het plaatsen van smeedijzeren deuren.
Ze wisten niet wanneer er ze terug konden komen en dus moest ik opnieuw contact opnemen met de planning. Goed nieuws, ze zouden de dag er na al verder komen doen en dus nam ik verlof hiervoor. Helaas is er van Dhondt niemand komen opdagen...
Vervolgens opnieuw contact opgenomen met Dhondt en men ging de volgende dag komen. Opnieuw verlof genomen en de plaatsers zijn zowaar komen verder werken. Nu was er wel iemand met ervaring bij en na een dikke halve dag werken stond de deur. Vuile muren waren ook wel mijn deel. Ik had namelijk geen klein anderhalf jaar gewacht met de schilderwerken...

Nog geen week na de plaatsing was de factuur wel bij mij. Ik vroeg dan ook een tegemoetkoming voor het opnieuw verven van de muren en de bouten die ik zelf gaan halen ben. Men ging dit bekijken en doorsturen naar een verantwoordelijke.
Nooit feedback gekregen... Een week later via mail en sms wel een rappel ontvangen om te laten weten dat ik nog niet betaald had. Opnieuw liet ik weten dat ik nog geen antwoord had gekregen op mijn vraag ivm tegemoetkoming. 2 weken later nog steeds geen antwoord en dus stuurde ik nogmaals een mail omdat ik dit wilde afronden. Nooit reactie gekregen op mijn mail, maar een week later wel een aanmaning en vermelding dat mijn dossier naar hun raadsman zou gaan als ik niet betaalde. Die kosten zouden uiteraard ook voor mij zijn.

Kort samengevat: nooit zo een slechte ervaring gehad als met deze firma. Een goede raad: blijf hier weg.

15. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Entreprise vraiment à éviter.

Entreprise vraiment à éviter.
J'ai commandé une porte pivotante l'année passée au mois de février avec toutes les retard qui sont pris la porte était fourni pour novembre. Il y a une semaine je me suis aperçu que le pivote de la porte ne fonctionne plus j'ai demandé une intervention sur le garantie comme quoi la porte il a même pas un an . Service après-vente il m'a répondu qu'il y a aucune garantie sur les pièces. Ils vont bien venir intervenir au prix de 75 € pour le déplacement plus 65 € par heure de travail plus les pièces à changer. Ça sent vraiment les arnaques.

13. juli 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.