Dhondt leef mooi Anmeldelser

4,7

Snelle service, juiste producten voor de juiste prijs. Je krijgt wel degelijk het product dat je bestelde.

Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Se mere

Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Schending van de privé

Alles ging prima, maar ik vind het er over in schending van de privé. Dat ik, die in Vlaams Brabant woon en mijn West-Vlaamse vrienden een geschenkenbon wil geven. Een account moet aanmaken en een nieuwsbrief moet aanvaarden.

25. september 2023

Beste Joost

Bedankt voor je bericht en aankoop. Spijtig om deze mindere review te moeten ontvangen.
Op onze webshop is het helaas steeds verplicht om gegevens na te laten bij een aankoop. Indien iets misloopt met de betaling, verzending, bevestiging, het toesturen van de digitale waardebon, verlies van de waardebon en andere lijkt het ons toch opportuun om een bewijs te hebben en contact op te kunnen nemen. Artikelen zonder gegevens aankopen is wel mogelijk in een van onze fysieke winkels. Het inschrijven op de nieuwsbrief is volledig vrijwillig. Niettegenstaande uw slechte ervaring hopen we toch dat uw vrienden blij zijn met deze waardebon.

Je kan ons team steeds contacteren via 050 40 00 13. We horen graag uw inzichten om onze klantenservice te kunnen verbeteren.

Leef Mooi
Bruno

prima ervaring

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen, perfecte levering.

27. august 2023

Bedankt voor de mooie review & het vertrouwen in Dhondt

Super!

Super vriendelijke en snelle communicatie!
Order snel geleverd en in cadeauverpakking zoals gevraagd.

Zeer tevreden!

26. juni 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review!

Vlotte communicatie en heel vriendelijk…

Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig kunnen gebeuren. Ik kreeg telefoon met vraag of ze de 2 bestellingen niet mochten samenvoegen me optie mocht ze niet tijdig toekomen ze gingen kijken hoe ze me toch nog konden helpen in de winkel zelf.

30. maj 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Hi Anneleen, blij dat we je konden helpen! Bedankt voor de mooie review! :)

Supermooie winkel en webwinkel

Snelle en correcte levering, ook heel goed ingepakt.
Dit was de eerste keer dat ik online bestelde bij DHondt. Ze hebben een hele duidelijke, mooie website en bijhorende webshop.
Grote fan van deze winkel!

27. maj 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor je mooie review Stefanie! :)

Perfect!

Prachtige winkel en site, snelle levering, alles perfect geregeld! Wij zijn dik tevreden:)

26. maj 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Blij dit te horen! :) Bedankt voor de mooie review.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, ik heb veel bijgeleerd over peper- en zoutvaten. Daarnaast hadden ze door dat de grootte met het kleur dat ik wou niet meer in de winkel zelf lag, maar dat ze deze wel nog op stock hadden.

13. maj 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Dankje Emile voor de mooie review!

TOP !

Bestelling meteen geleverd

1. april 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de review Guido en geniet van de artikelen! :)

Alles goed gedaan !

Alles goed gedaan !
Het artikel was in stock, en een paar dagen daarna was het al bij ons thuis.

28. marts 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Fijn te vernemen dat je tevreden bent. Bedankt voor de review! :)

Ik was te laat om de eerste keer in te…

Ik was te laat om de eerste keer in te schrijven voor de workshop. Maar ik werd spontaan verwittigd wanneer een tweede sessie werd georganiseerd. Top.

27. marts 2023

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt Fran voor de review! We wensen je alvast een fijne workshop toe.