op alle vragen werd er onmiddellijk geantwoord ... heel vriendelijke mensen staan je steeds te woord en zijn zeer snel ter beschikking! bij de levering werd er voldoende technische uitleg gegeven en... Se mere
Bezorging fiets is vloeiend verlopen. Enkel wat vragen bij het maandelijks bedrag van de leasing, daar heb ik geen hulp bij gekregen bij Bike Republic Kuurne. Blijkbaar kon ik meer besteden, maar da... Se mere
Topservice, bezorging van de e-bike tot aan je deur. Op tijd geleverd, duidelijke uitleg over de functies van de fiets. Gemakkelijk fiets uit te kiezen via de website en snel geholpen bij vragen. Ook... Se mere
De communicatie rond het tijdsstip van levering, info over levering is volledig naar wens verlopen. De bezorgddienst was zelfs één uur vroeger dan afgesproken. Heel vriendelijk de uitleg gekregen... Se mere
Rooigemlaan 455, 9000, Gent, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
The communication was clear, very helpful during bike delivery
Positief: snelle en eenvoudige afhandeling van de aanvraag, algemene communicatie. Geen gedoe meer met aanvragen nummerplaat, verzekering en andere documenten, die overigens allen behoorlijk snel bij de fietsdealer waren. Minpuntje: de fietsen (speedpedelec) die Joule zelf aanbiedt, zijn iets of wat gedateerd en er is niet zoveel keuze.

Besvarelse fra Joule
Zeer goed, bijna alles was duidelijk. Het was niet gemakkelijk om direct een overzicht te krijgen hoeveel je fiets maximum mag kosten. Dus was het vaak gokken en telkens opnieuw offertes door de calculator gooien om dit te weten te komen. Een schematisch overzicht t.o.v. onderhoudscontracten zou hier gemakkelijk zijn. Al bij al wel tevreden van hoe alles gelopen is.

Besvarelse fra Joule
La souscription du leasing vélo proposée par mon employeur par l'intermédiaire de l'entreprise Joule s'est déroulé sans soucis majeur.

Besvarelse fra Joule
Alles is zeer vlot verlopen. In nog geen week had ik mijn fiets die ik bestelde bij mijn lokale handelaar.

Besvarelse fra Joule
De uitleg die ik op voorhand kreeg was duidelijk. De info die ik nadien nog vroeg werd ook heel duidelijk beantwoord. Het bestellen van mijn fiets ging ook uitermate vlot.

Besvarelse fra Joule
Vriendelijke en correcte service. Goede samenwerking met de fietsenverdeler

Besvarelse fra Joule
Het gaat goed, vlot georganiseerd. Er is niet echt persoonlijk contact, een mini beetje, maar je kan alles zelf opzoeken.

Besvarelse fra Joule
Bezorging fiets is vloeiend verlopen.
Enkel wat vragen bij het maandelijks bedrag van de leasing, daar heb ik geen hulp bij gekregen bij Bike Republic Kuurne. Blijkbaar kon ik meer besteden, maar daar werd me niets van gezegd.

Besvarelse fra Joule
eenvoudig en snel bestelproces. tussen bestelling en effectieve aflevering zat geen communicatie van joule.

Besvarelse fra Joule
De aanvraag werd zeer snel behandeld. Ook op de vragen die ik stelde kreeg ik snel een duidelijk antwoord.

Besvarelse fra Joule
Het personeel was zeer behulpzaam bij het berekenen en het invullen van de nodige documenten.

Besvarelse fra Joule
vlotte afhandeling van de offerte en bestelling. de coordinatie voor de levering van de fiets was ook top!