Joule Anmeldelser 449

4,7

op alle vragen werd er onmiddellijk geantwoord ... heel vriendelijke mensen staan je steeds te woord en zijn zeer snel ter beschikking! bij de levering werd er voldoende technische uitleg gegeven en... Se mere

Bezorging fiets is vloeiend verlopen. Enkel wat vragen bij het maandelijks bedrag van de leasing, daar heb ik geen hulp bij gekregen bij Bike Republic Kuurne. Blijkbaar kon ik meer besteden, maar da... Se mere

Topservice, bezorging van de e-bike tot aan je deur. Op tijd geleverd, duidelijke uitleg over de functies van de fiets. Gemakkelijk fiets uit te kiezen via de website en snel geholpen bij vragen. Ook... Se mere

De communicatie rond het tijdsstip van levering, info over levering is volledig naar wens verlopen. De bezorgddienst was zelfs één uur vroeger dan afgesproken. Heel vriendelijk de uitleg gekregen... Se mere

1. Leasingservice
  2. HR-rådgivning
  3. Leverandør af hjælpemidler

Om Joule

Joule trapt meer energie in je organisatie met fietsleasing!

Wij bieden een fietsleasingspakket volledig op maat van jouw organisatie, met extra aandacht voor het ontzorgen van jouw HR-afdeling én het boosten van een sterke fietscultuur op de werkvloer.

👉Geschikt voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers! 🚴‍♀️🚴‍♂️
Meer informatie over Joule
[FR] Boostez l'énergie de votre organisation avec Joule et le leasing vélo !

Optez pour un plan de leasing vélo conçu sur mesure pour votre entreprise. Nous simplifions la vie de votre service RH tout en encourageant une véritable culture du vélo parmi vos collaborateurs.
Plus d'informations sur Joule
👉 Pour les entreprises de 1 à 10 000 employés, c’est la solution idéale pour allier mobilité durable et bien-être au travail. Avec Joule, passez à la vitesse supérieure !

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Goede service

Alles vlot verlopen van goedkeuring offerte tot communicate betreffende levering van de fiets

29. april 2026

Hey Wim,

Bedankt voor de review! Geniet van je Bike. ☀️

Team Joule

op alle vragen werd er onmiddellijk…

op alle vragen werd er onmiddellijk geantwoord ...
bij de levering werd er voldoende technische uitleg gegeven en was alles perfect in orde ...

8. maj 2026

Besvarelse fra Joule

Bedankt voor de fijne feedback Kris!
Geniet van je fiets!

Groeten,

Hey Lotte,

Goed dat alles vlot is verlopen. Geniet van je nieuwe fiets! ☀️

Toch haperingen

De lease verliep vrij vlot, toch waren er een aantal haperingen, zoals initiële communicatie in ééntalig Frans. Blijkbaar grijp je bij een lease ook naast kortingen voorbehouden voor kopers. Het (para)fiscale voordeel blijkt dus (deels) afgeroomd te worden door de leasemaatschappij.

6. maj 2026

Beste GVR!
Bedankt voor je eerlijke feedback!
De franse communicatie zal een configuratieprobleempje geweest zijn met je profiel. Onze excuses.

Wat betreft de korting hebben we inderdaad een leveranciersovereenkomst met de fietsenmaker (inclusief prijs, service en andere voorwaarden zoals administratiekosten). We proberen daar in de communicatie transparant te zijn voor de start van de fietsleasing!

Bedankt voor de review en geniet van je fiets!
Laurens

Mijn fietslease was snel in orde

Mijn fietslease was snel in orde, er was wel iets fout gegaan, dit hebben ze vrij snel terug in orde gemaakt

1. maj 2026

Beste Kim,
Excuses voor het foutje!
Geniet van je fiets!
Energieke groeten!

Super goede service

Super goede service, bij problemen of vragen krijg je snel een antwoord

Hoi Kelly!
Bedankt voor je review!
Laurens

Heel tevreden van de werking van Joule…

Heel tevreden van de werking van Joule en vooral direct duidelijke communicatie en zijn steeds bereikbaar voor al je vragen!

Besvarelse fra Joule

Dankjewel voor de fijne review!

Snelle service

Beste Hans!
Bedankt voor de review!

Snel en duidelijk

Werden duidelijk geïnformeerd en het proces verliep vlot. De tool voor de fietsoffertes was eenvoudig.
Ik kan nog geen info geven over het verloop van de fietslease aangezien deze pas opgestart

1. maj 2026

Hey Anne,

Goed dat alles vlot is verlopen, het is altijd leuk om zo een toffe reviews te lezen 😊. Wij wensen je veel fietsplezier toe!