Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Se mere
Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Se mere
Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Se mere
Duidelijke omschrijving van de producten. Prijs-kwaliteit was goed. Producten zijn snel en in goede staat geleverd. Zeer tevreden over mijn aankoop bij deze verkoper. Enig puntje: de site kan nog ve... Se mere
De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.
Torhoutsesteenweg 100, 8200, Brugge, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Tijdens de bezorging is er een beschadiging van het artikel ontstaan. Dit is opgelost, Dhont leef mooi stuurt een nieuw exemplaar. Fijne service

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Super mooie en heel sterke schaar in inox. Heb zonet 15 kg pladijs de vinnen af geknipt. Gaat uitstekend. Ik ben dus heel tevreden, goede aankoop !
Verzorgde verzending, alles top in orde !

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Alles vlot verlopen, snelle levering, product volledig zoals verwacht!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Ruime keuze (uitverkochte Addison Ross peper- en zoutmolens hier gelijk gevonden) en top service! Via online klantendienst heel goed geholpen door Bruno. Aanrader!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Mooie merken en veel op stock, werkdag + 1 geleverd! Kortom heel vlot!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Super snelle levering en duidelijke communicatie!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Heel vriendelijk onthaal in de winkel. Voldoende uitleg. Ze nemen zeker de tijd om grondig alles na te gaan.
Hier ga je tevreden naar buiten.

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Top kwaliteit en zeer tevreden van de vlotte levering en het gemak van bestellen!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Zeer snelle maar bovenal vriendelijke en behulpzame klantenservice via messenger. Vandaag werd mijn bestelling veilig en wel geleverd. Zeer tevreden!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Prima bedrijf, wat doen wat ze beloven en een klant een klant laten zijn en net een paar stappen extra zetten! Voor iedereen absoluut aan te raden!!
Bedankt Bruno!!

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Hele vlotte service, snelle levering en prachtige geschenkverpakking! Top !
Heel mooi gamma accessoires.

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Prima service en duidelijke communicatie. Zeer leuke producten.

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
De voorraad is wat minder.
Bij sommige merken staat er maar 1 stuk in de winkel,
Dat doet de klant er maar 1 te kopen.Bij mij spreek ik over de Hay voorraad.
Ook bij de keukenhulpjes was er veel niet meer in de winkel,ook niet in de voorrraad.
Anders tevreden.

Besvarelse fra Dhondt leef mooi
Dit is nu eens een voorbeeld van hoe online winkelen zou moeten georganiseerd worden: correcte informatie, goede communicatie en fantastische dienstverlening!