Dhondt leef mooi Anmeldelser

4,7

Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Se mere

Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Se mere

Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Se mere

Duidelijke omschrijving van de producten. Prijs-kwaliteit was goed. Producten zijn snel en in goede staat geleverd. Zeer tevreden over mijn aankoop bij deze verkoper. Enig puntje: de site kan nog ve... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fijne service

Tijdens de bezorging is er een beschadiging van het artikel ontstaan. Dit is opgelost, Dhont leef mooi stuurt een nieuw exemplaar. Fijne service

25. juli 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Dag Sander, nogmaals onze excuses voor het ongemak! Geniet van je aankoop. Vriendelijke groeten

Snelle levering

Snelle levering , goede communicatie

29. juni 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Dag Wendy, bedankt voor de review! Veel plezier met de aankoop.

Heel nuttig, goede aankoop !

Super mooie en heel sterke schaar in inox. Heb zonet 15 kg pladijs de vinnen af geknipt. Gaat uitstekend. Ik ben dus heel tevreden, goede aankoop !
Verzorgde verzending, alles top in orde !

28. juni 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Dag Theo, bedankt voor de mooie review! Heel veel succes met de nieuwe aankoop :)

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen, snelle levering, product volledig zoals verwacht!

10. juni 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt Jan voor de review!

Zeer goede service

Ruime keuze (uitverkochte Addison Ross peper- en zoutmolens hier gelijk gevonden) en top service! Via online klantendienst heel goed geholpen door Bruno. Aanrader!

28. juni 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review! :)

Super vlot en mooie merken

Mooie merken en veel op stock, werkdag + 1 geleverd! Kortom heel vlot!

30. marts 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt Thomas voor de review! Veel plezier met de aankoop.

One Happy Costumer

Good products, good relation price&quality, good service.

27. marts 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Thanks for the review! Enjoy your purchase.

Heel vriendelijk onthaal in de winkel

Heel vriendelijk onthaal in de winkel. Voldoende uitleg. Ze nemen zeker de tijd om grondig alles na te gaan.
Hier ga je tevreden naar buiten.

29. februar 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review Rita!

Snelle service

Snelle service , correcte producten geleverd

15. februar 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt Alina voor de mooie review!

Snel, vriendelijk en behulpzaam!

Zeer snelle maar bovenal vriendelijke en behulpzame klantenservice via messenger. Vandaag werd mijn bestelling veilig en wel geleverd. Zeer tevreden!

12. februar 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt voor de mooie review! :)

Hele vlotte service! Top!

Hele vlotte service, snelle levering en prachtige geschenkverpakking! Top !
Heel mooi gamma accessoires.

26. januar 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Bedankt Ingrid voor de mooie review!

De voorraad is wat minder.

De voorraad is wat minder.
Bij sommige merken staat er maar 1 stuk in de winkel,
Dat doet de klant er maar 1 te kopen.Bij mij spreek ik over de Hay voorraad.
Ook bij de keukenhulpjes was er veel niet meer in de winkel,ook niet in de voorrraad.
Anders tevreden.

26. januar 2024

Besvarelse fra Dhondt leef mooi

Dag Brenda, bedankt voor de review! We kunnen ten alle tijde de producten uit ons aanbod bestellen voor je, indien gewenst. We horen het graag. Vriendelijke groeten, Phaebo van Dhondt.

Zo vriendelijk

Zo vriendelijk. Zo behulpzaam. Een aanrader!!

17. januar 2024

Dag Liesbet, bedankt voor de mooie review! Vriendelijke groeten, Phaebo