Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Jydekrogen 14, 2625 , Vallensbæk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Hurtig og sikker levering fra Tyskland. Meget venligt bud leverede personligt ved hoveddøren

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Rigtig venlig og hjælpsom chauffør. Ringer altid inden pakke leveres.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Blev bare sat udenfor selv om der var nogen hjemme

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Jeg skulle returnere en vare til Amazon US, men på grund af en proces på hjemmesiden, hvor mulighederne ikke var forklaret tydeligt nok, kom jeg til at betale et DHL-afhentningsgebyr, selvom jeg egentlig havde ret til gratis afhentning. Jeg kontaktede kundeservice, og de refunderede uden problemer gebyret på 900 kr. til mig uden spørgsmål.
Jeg er virkelig imponeret over servicen og den hurtige, fair håndtering :)

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Der var lukket kl 9.20 til trods for at de annoncerer åbning kl 9.00.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
De absolut varmeste anbefalinger herfra 💖 har nu modtaget varer 2 gange med dhl og begge gange er de kommet dage før forventet levering, har selvfølgelig modtaget opdateringer om det hele 😊 det bliver levering med dhl fremover når det er muligt

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Jeg fik en besked om, at min pakke "ikke kunne leveres som planlagt" uden at jeg havde planlagt noget. Det var absolut heller ingen information om, hvad der var galt, eller hvad alternativer var - men et link til et website, som heller intet klargjorde. Pakken kom dog helt som planlagt, men krævede en underskrift - hvilket sikkert er det, der på en eller anden måde har udløst den komplet forvirrende besked...
Opdatering: Fik et venligt svar om, at det skyldes, at jeg havde udfyldt en fuldmagt til at stille varen, samt en opfordring til at logge ind på sitet, hvis det var nødvendigt at ændre. Så det gjorde jeg, men kunne ikke lige finde den leverings option, der hed "Hvis I ikke kan stille pakken i skuret, som jeg har bedt om, fordi I har brug for en underskrift, skal I selvfølgelig bare ringe på - i stedet for at sende uforståelige beskeder." Måske den option er på vej 😉 Men god stil med et svar 👍

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Hvis jeg kunne give minus havde jeg gjort det.
Min søn havde købt noget legetøj på Ebay.
Han glædede sig sådan til at modtage pakken....men glæden varede kort for pakken blev afleveret det forkerte sted😡
Ringede til Dhl, men de kunne ikke gøre noget😡😡😡😡😡😡😡😡

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Jeg har fået tilsendt 2 pakker fra Lego i Tyskland i henholdsvis januar og februar. Ingen af pakkerne er nogensinde ankommet til min adresse. Når jeg kontakter kundeservice ved at udfylde en formular på deres hjemmeside kommer der et standard AI svar om at pakkerne kan sidde fast i tolden! Finder så ud af efter samtale med Lego kundeservice at DHL har overdraget pakerne til PostNord som så påstår at de ikke har mulighed for at afleveremin pakker til mig(selv om pakken kunne smides i min postkasse da det drejer sig om en lille brev pakke med en enkelt Legoklods) og har så i stedet afleveret dem i en pakkeshop. Her går det så helt galt da hverken DHL eller PostNord giver mig besked på at de ligger her. Hvordan i alverden skal jeg kunne gætte mig til alt det her uden info. Det hele kunne jo have været undgået hvis DHL gav mit telefonnummer eller E-mail adresse videre til PostNord og PostNord burde jo så også benytte deres egen App eller min E-mail adresse/telefonnummer til at give mig besked om hvilken pakkeshop mine pakker ligger i. Manglende information fra begge firmaer og proceduren burde ændres så modtager automatisk fik besked...