DHL Express Danmark Anmeldelser

42.794

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 595 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange den rigtig hurtige levering og de utrolig venlige chauffører, som altid sørger for en yderst behagelig og problemfri oplevelse. Forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med den effektive og præcise service, hvor de bestilte varer hurtigt og sikkert kommer frem til døren. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringsforløbet, da flere oplevede, at buddet fejlagtigt meldte dem ikke-hjemme uden overhovedet at forsøge at ringe på dørtelefonen eller banke på. Folk nævnte desuden gentagne udfordringer med kundeservice, når de forsøgte at få opklaret forvirrende problemer med forsendelserne og pakker, der ikke dukkede op som lovet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med delivery service, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser personalets hurtige hjælp og... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om staff og roser personalets hjælpsomhed og gode service. Forbrugere... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med product, idet nogle oplever alvorlige problemer såsom... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, hvor mange rapporterer om lange telefonkøer, svære... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere

Jeg er en gammel mand, der går meget dårligt. Jeg havde fra sælger fået oplyst, at jeg ville modtage pakken mellem 5. maj og 8. maj 2026. I stedet kom pakken i dag, og det var jo flot. Problemet... Se mere

Super service af DHL chaufføren som ringede til mig, da ingen åbnede døren. Min hund stod udenfor i gårdhaven, men chauffør og hund fik en snak gennem lågen og jeg blev enig med chaufføren at hunden i... Se mere

I gjorde det igen, leverede en forsendelse som lovet. På få dage. I er bare gode! Modsat PostNord, som for flere dage siden anbragte min hjemmelevering i en postbutik 5,2 km herfra, vel fordi de ik... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Kurértjeneste

Om DHL Express Danmark

DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og er dermed verdens mest internationale virksomhed. Med over 325.000 medarbejdere kan vi tilbyde løsninger på snart sagt ethvert logistikproblem.

DHL indgår i verdens førende post- og logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group og omfatter forretningsområderne DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight og DHL Supply Chain.

DHL

Excellence. Simply delivered.
Internationale ekspressleveringer, global fragtspedition via luft, sø, vej og skinne; opmagasineringsløsninger fra pakning til reparationer, opmagasinering, postleveringer over hele verden samt anden logistikservice lige efter kundens ønsker – med alle DHL's servicer sørger vi for at forbinde folk og forbedre deres liv.
Virksomhedsansvar
Virksomhedsansvar er en integreret del af vores forretningsstrategi. I tråd med vores motto „Living Responsibility“ fokuserer vi på miljøbeskyttelse (GoGreen), katastrofestyring (GoHelp) og uddannelse (GoTeach) og bakker op om medarbejdernes engagement i frivilligt arbejde (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund).
Grønne løsninger
Optimerede transportruter, køretøjer på alternative drivmidler og energieffektive lagre: Der findes mange metoder til at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og andre miljøpåvirkninger ved godstransport og -opbevaring. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at udnytte dette potentiale. Hos DHL kalder vi det GOGREEN. Vi tror på, at miljøbeskyttelse og forretningssucces ikke bare er forenelige, men hænger tæt sammen.

God

43 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(42.794)

996 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget hurtig levering og løbende opdatering

Hej Søren,

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og løbende opdateringer. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

God hurtig service

Hej Sidsel,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du oplevede god og hurtig service.

DHL Express Danmark

Virkelig sikker levering og hurtig og…

Virkelig sikker levering og hurtig og effektivt

Hej Marlene,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en sikker, hurtig og effektiv levering. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os!

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering . Mange muligheder for levering

Hej Winnie,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige og sikre levering samt de mange leveringsmuligheder. Tak for din positive feedback!

Hej Thorbjørn,
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering fra Frankrig. Mange tak for din positive feedback.
Rigtig god dag.

Det gik 100% som det skulle

Det gik 100% som det skulle

Hej Robert,
Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.
Ønsker dig en skøn dag.

Hej John,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Faktisk service

Good and farts

Hi Benny,

Thank you for your feedback. We appreciate it.

I hope you have great day!

Best regards
DHL Express Denmark

Leveret som aftalt

God og hurtig levering

Hej Torben,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og hurtig levering. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Sikker levering

Hurtig og sikker levering fra Tyskland. Meget venligt bud leverede personligt ved hoveddøren

Hej Minna,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige og sikre levering fra Tyskland. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den venlige levering til døren. Tak!

DHL Express Danmark

Rigtig venlig og hjælpsom chauffør

Rigtig venlig og hjælpsom chauffør. Ringer altid inden pakke leveres.

Hej,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige og hjælpsomme chauffør, og at han ringer før levering. Tak for din positive tilbagemelding!

DHL Express Danmark

Blev bare sat udenfor selv om der var…

Blev bare sat udenfor selv om der var nogen hjemme

Hej Jan,

Tak for din feedback. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Hvis du oplevede at blive sat udenfor, selvom der var nogen hjemme, beklager vi det meget. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp videre.

Fremragende kundeservice

Jeg skulle returnere en vare til Amazon US, men på grund af en proces på hjemmesiden, hvor mulighederne ikke var forklaret tydeligt nok, kom jeg til at betale et DHL-afhentningsgebyr, selvom jeg egentlig havde ret til gratis afhentning. Jeg kontaktede kundeservice, og de refunderede uden problemer gebyret på 900 kr. til mig uden spørgsmål.

Jeg er virkelig imponeret over servicen og den hurtige, fair håndtering :)

16. marts 2026

Hej Sonja,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at vores kundeservice hurtigt og retfærdigt håndterede din situation vedrørende returneringen og DHL-afhentningsgebyret. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du delte din oplevelse.

Ok ok

Ok ok ok okok er

19. april 2026

Hej Jørgen,
Skønt du har været tilfreds med vores service, det sætter jeg stor pris på.

DHL EXPRESS DANMARK A/S

Der var lukket kl 9.20 til trods for at…

Der var lukket kl 9.20 til trods for at de annoncerer åbning kl 9.00.

17. april 2026

Hej Anders,
Jeg er virkelig ked af servicepointet ikke var åbent da du kom, der er selvfølgelig ikke iorden. Din besked giver jeg videre til min kollega som har med vores servicepont at gøre, så det fremover ikke sker igen.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

De absolut varmeste anbefalinger herfra…

De absolut varmeste anbefalinger herfra 💖 har nu modtaget varer 2 gange med dhl og begge gange er de kommet dage før forventet levering, har selvfølgelig modtaget opdateringer om det hele 😊 det bliver levering med dhl fremover når det er muligt

17. april 2026

Hej Bianca,
Wauw mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg er virkelig glad for du har været tilfreds med vores service og glad for du vil bruge DHL fremover hvis muligt.
Ønsker dig en skøn dag.

Komplet forvirrende kommunikation

Jeg fik en besked om, at min pakke "ikke kunne leveres som planlagt" uden at jeg havde planlagt noget. Det var absolut heller ingen information om, hvad der var galt, eller hvad alternativer var - men et link til et website, som heller intet klargjorde. Pakken kom dog helt som planlagt, men krævede en underskrift - hvilket sikkert er det, der på en eller anden måde har udløst den komplet forvirrende besked...

Opdatering: Fik et venligt svar om, at det skyldes, at jeg havde udfyldt en fuldmagt til at stille varen, samt en opfordring til at logge ind på sitet, hvis det var nødvendigt at ændre. Så det gjorde jeg, men kunne ikke lige finde den leverings option, der hed "Hvis I ikke kan stille pakken i skuret, som jeg har bedt om, fordi I har brug for en underskrift, skal I selvfølgelig bare ringe på - i stedet for at sende uforståelige beskeder." Måske den option er på vej 😉 Men god stil med et svar 👍

14. april 2026

Hej Mads,
Tak for din henvendelse.
Jeg er ked af omstændighederne vedr. levering af pakke. Dejligt pakken kom som planlagt.

God kommunikation

God kommunikation
God sevice

15. april 2026

Hej Ib,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kommunikation og service. Tak for din positive feedback!

DHL Express Danmark

Hvis jeg kunne give minus havde jeg…

Hvis jeg kunne give minus havde jeg gjort det.
Min søn havde købt noget legetøj på Ebay.
Han glædede sig sådan til at modtage pakken....men glæden varede kort for pakken blev afleveret det forkerte sted😡
Ringede til Dhl, men de kunne ikke gøre noget😡😡😡😡😡😡😡😡

14. april 2026

Kære Jytte,

Vi er kede af at høre, at din søns oplevelse med leveringen ikke levede op til forventningerne, og at pakken blev leveret forkert. Vi tager din feedback alvorligt og vil meget gerne undersøge sagen nærmere.
Du må meget gerne kontakte vores kundeservice og oplyse dit 10 cifrede DHL Express forsendelsesnummer.

Jeg håber du får en god dag.

DHL Express Danmark

Pakken nåede ikke frem...

Jeg har fået tilsendt 2 pakker fra Lego i Tyskland i henholdsvis januar og februar. Ingen af pakkerne er nogensinde ankommet til min adresse. Når jeg kontakter kundeservice ved at udfylde en formular på deres hjemmeside kommer der et standard AI svar om at pakkerne kan sidde fast i tolden! Finder så ud af efter samtale med Lego kundeservice at DHL har overdraget pakerne til PostNord som så påstår at de ikke har mulighed for at afleveremin pakker til mig(selv om pakken kunne smides i min postkasse da det drejer sig om en lille brev pakke med en enkelt Legoklods) og har så i stedet afleveret dem i en pakkeshop. Her går det så helt galt da hverken DHL eller PostNord giver mig besked på at de ligger her. Hvordan i alverden skal jeg kunne gætte mig til alt det her uden info. Det hele kunne jo have været undgået hvis DHL gav mit telefonnummer eller E-mail adresse videre til PostNord og PostNord burde jo så også benytte deres egen App eller min E-mail adresse/telefonnummer til at give mig besked om hvilken pakkeshop mine pakker ligger i. Manglende information fra begge firmaer og proceduren burde ændres så modtager automatisk fik besked...

13. marts 2026

Kære Bent,

Vi beklager meget den oplevelse og frustration, du har haft i forbindelse med dine forsendelser.

Vi vil dog gerne præcisere, at denne anmeldelse er placeret hos DHL Express, som ikke har håndteret dine pakker. Forsendelserne er sendt til Danmark via DHL Parcel, som ikke leverer pakker i Danmark, men overdrager dem til PostNord for den endelige levering.

Når pakken er overdraget, er det PostNord, der har ansvaret for levering, placering i pakkeshop samt advisering via SMS, e-mail eller app. DHL Express har desværre hverken adgang til eller mulighed for at påvirke PostNords leverings- og adviseringsproces.

Vi forstår fuldt ud din utilfredshed over manglende information og anbefaler, at du kontakter PostNord for yderligere afklaring om leveringen samt LEGO i forhold til eventuel erstatning eller genfremsendelse.

Jeg håber du får en god dag.