DHL Express Danmark Anmeldelser

42.794

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 595 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange den rigtig hurtige levering og de utrolig venlige chauffører, som altid sørger for en yderst behagelig og problemfri oplevelse. Forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med den effektive og præcise service, hvor de bestilte varer hurtigt og sikkert kommer frem til døren. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringsforløbet, da flere oplevede, at buddet fejlagtigt meldte dem ikke-hjemme uden overhovedet at forsøge at ringe på dørtelefonen eller banke på. Folk nævnte desuden gentagne udfordringer med kundeservice, når de forsøgte at få opklaret forvirrende problemer med forsendelserne og pakker, der ikke dukkede op som lovet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med delivery service, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser personalets hurtige hjælp og... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om staff og roser personalets hjælpsomhed og gode service. Forbrugere... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med product, idet nogle oplever alvorlige problemer såsom... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, hvor mange rapporterer om lange telefonkøer, svære... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere

Jeg er en gammel mand, der går meget dårligt. Jeg havde fra sælger fået oplyst, at jeg ville modtage pakken mellem 5. maj og 8. maj 2026. I stedet kom pakken i dag, og det var jo flot. Problemet... Se mere

Super service af DHL chaufføren som ringede til mig, da ingen åbnede døren. Min hund stod udenfor i gårdhaven, men chauffør og hund fik en snak gennem lågen og jeg blev enig med chaufføren at hunden i... Se mere

I gjorde det igen, leverede en forsendelse som lovet. På få dage. I er bare gode! Modsat PostNord, som for flere dage siden anbragte min hjemmelevering i en postbutik 5,2 km herfra, vel fordi de ik... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Kurértjeneste

Om DHL Express Danmark

DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og er dermed verdens mest internationale virksomhed. Med over 325.000 medarbejdere kan vi tilbyde løsninger på snart sagt ethvert logistikproblem.

DHL indgår i verdens førende post- og logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group og omfatter forretningsområderne DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight og DHL Supply Chain.

DHL

Excellence. Simply delivered.
Internationale ekspressleveringer, global fragtspedition via luft, sø, vej og skinne; opmagasineringsløsninger fra pakning til reparationer, opmagasinering, postleveringer over hele verden samt anden logistikservice lige efter kundens ønsker – med alle DHL's servicer sørger vi for at forbinde folk og forbedre deres liv.
Virksomhedsansvar
Virksomhedsansvar er en integreret del af vores forretningsstrategi. I tråd med vores motto „Living Responsibility“ fokuserer vi på miljøbeskyttelse (GoGreen), katastrofestyring (GoHelp) og uddannelse (GoTeach) og bakker op om medarbejdernes engagement i frivilligt arbejde (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund).
Grønne løsninger
Optimerede transportruter, køretøjer på alternative drivmidler og energieffektive lagre: Der findes mange metoder til at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og andre miljøpåvirkninger ved godstransport og -opbevaring. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at udnytte dette potentiale. Hos DHL kalder vi det GOGREEN. Vi tror på, at miljøbeskyttelse og forretningssucces ikke bare er forenelige, men hænger tæt sammen.

God

43 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(42.794)

I gør i mails opmærksom på at der…

Jeg er ked af at I kræver underskrift i forbindelse med levering af pakker. Det er surt at tage fri fra arbejde for at kunne underskrive. Jeg modtager fra flere andre fragtfirmaer uden at skulle underskrive.

14. april 2026

Hej Anders,
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig ked af vi har leveret din pakke uden underskrift, det er selvfølgelig ikke iorden. Det vil vi gøre bedre fremover.

Fast and professionel services

Fast and professionel services

14. april 2026

Hej Susanne.
Tak for de pæne ord. Vi bestræber os altid på at levere hurtig og professionel service.

Uden skrammer

Alt OK og uden en skramme

15. januar 2026

Hej Niels,
Wow, tak for de 5 stjerner! Det betyder utroligt meget for os at få din bedømmelse og feedback. Vi stræber altid efter at levere enestående service. Dejligt at vide din pakke blev leveret uden skrammer.

Hurtig effektiv levering

Hurtig effektiv levering meget profesionelt med præcise tidsrum og muligheder for hvordan man vil have det leveret hvis man ikke kan tage imod den selv.

Hej Bo,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du oplevede leveringen som både hurtig og effektiv, og at vores præcise tidsrum samt fleksible leveringsmuligheder levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne tilbyde løsninger, der passer ind i kundernes hverdag.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtigt og effektivt.

Hej Henrik,
Det er fantastisk at høre, at din oplevelse med vores service var hurtig, nem og helt uden problemer! Vi sætter en ære i at levere en problemfri oplevelse for vores kunder, og det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger. Vi værdsætter din feedback og tak for din støtte. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

DHL EXPRESS DANMARK A/S

Dårligt til og ramme deres ejen tid…

Dårligt til og ramme deres ejen tid plan. Ud over det alt godt

Hej Mathias,
Mange tak for din henvendelse.
Jeg er ked af vi ikke lige ramte din tidsplan. Dejligt at andet var godt.

Ønsker dig en god dag.
Venlig hlsen
DHL EXPRESS DANMARK A/S

jeg hadder at bruge dhl fordi den ikke…

jeg hadder at bruge dhl fordi den ikke kan komme på min lokale pakke shop + sindsygt dyr shipping

9. april 2026

Hej Philip,

Vi beklager meget, at du havde en dårlig oplevelse med levering og priser. Vi undersøger løbende, hvordan vi kan forbedre vores service og tilgængelighed. Tak for din feedback.

Rettidig og pålidelig

Rettidig, pålidelig levering

9. april 2026

Hej Anne Sophie,

Vi er glade for at høre, at du oplevede rettidig og pålidelig levering. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os!

Leveret til aftalt tid

Leveret til aftalt tid. Og super venlig chaufør.

Hej Karl,

Vi er glade for at høre, at leveringen var til tiden, og at du oplevede vores chauffør som venlig. Tak for din positive feedback!

uder alt kretik

uder alt kretik, manger stadig min pakke, skulle have været levet i går, kom ikke, fair nok påske. Men så i dag får jeg besked om de har været forbi og "prøvet" at lever, Der har ikke været en eneste forbi med noget somhelst. Det er ringe af sådan et "stort" firma ikke kan levere som aftalt.

Hej Jannik,

Vi beklager meget, at din pakke ikke er leveret som forventet. Vi er kede af at høre om den manglende levering og den forkerte information. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice og oplyse tracking nummer, så vi kan undersøge yderligere.

DHL Express Danmark

problem ved udlevering af…

Der var et problem ved udlevering af pakken, da koder ( tal) ikke passede sammen. Mit navn passede og det var pga navnet og str at pakken blev fundet - ikke tallene. Og jeg fandt ikke en pinkode!!

Hej Ida,

Vi beklager, at du havde problemer med udleveringen af din pakke. Vi er kede af at høre, at koderne ikke stemte overens, og at du ikke fandt en pinkode. Tak for din feedback.

Mvh
Finn

Ikke meget “Express”over DHL Express

Ikke meget “Express”over DHL Express. Derfor kun 1 stjerne.
1 uge om at levere en pakke fra Hamborg til Herning.
Det positive…. Deres leverings muligheder på privat adressen.

Revideret.
Pakkenummer er oplyst til jer ifbm. Indsendelse af denne anmeldelse på trustpilot. Men nu får i det her 6923726972. Jeg kan/vil ikke bruge tid på at sidde i jeres telefonkø.

6. april 2026

Hej Brian,

Jeg beklager den lange transittid. Det kunne jeg godt tænke mig at kigge ind i, da det lyder voldsomt for en DHL Express forsendelse.
Da du ikke har oplyst tracking ID i din anmeldelse har jeg ikke mulighed for at undersøge yderligere.

Hvis du ønsker vi undersøger, hvad der er sket, må du meget gerne kontakte kundeservice på 70 345 345.

Vi sætter pris på din feedback.

DHL Express Danmark

Får besked om at min pakke er klar til…

Får besked om at min pakke er klar til afhentning hos Shell i Ballerup.

Men den er ikke klar til afhentning da de ikke har tid til at taste pakkerne ind i deres system og det kan de først nå til dagen efter!! Hvorfor skriver i så den er klar til afhentning.

4. april 2026

Hej Mikkel,

Vi beklager meget, at du har fået en notifikation om afhentning, selvom pakken ikke var klar. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil meget gerne undersøge, hvorfor det sker.
Du må meget gerne kontakte vores kudneservice på 70 345 345 og oplyse trackingnummer, så vi kan få kigget ind i det med vores pakkeshop ansvarlige.

DHL Express Danmark

Det var rigtig godt at man fik et…

Det var rigtig godt at man fik et tidsrum de kom på og det var ikke over mange timer det nar på 3 timer, rigtig god service.

2. april 2026

Hej Ib,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og det præcise tidsrum for besøget. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Mvh
Finn

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

2. april 2026

Hej Hanne,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at det var nemt og hurtigt.

DHL Express Danmark

Kunne ikke vælge en pakkeshop

Kunne ikke vælge en pakkeshop. Pakken smidt foran døren uden at der blev ringet på døren og uden at jeg valgte kontaktløs levering i en af de beskeder jeg modtog om levering (der var en endeløs række beskeder ..).

Pakken blev afleveret, men gør det bedre næste gang.

Hej Michael,

Vi beklager, at du ikke kunne vælge en pakkeshop, og at pakken blev efterladt uden varsel. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersøge internt, hvordan vi kan forbedre vores leveringsservice.

DHL Express Danmark

De kommer ikke med pakken på den…

De kommer ikke med pakken på den aftalte dag.
DHL ekspress Danmark kundeservice er elendig.
Det er spild af penge, tid og energi.

Hej Tessa,

Vi beklager meget, at din pakke ikke ankom som aftalt, og at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Da du i din anmeldelse ikke har oplyst trackingnummer, har jeg desværre ikke mulighed for at kigge ind i sgaen.

DHL Express Danmark

Chaufføren ringede for at informere at…

Chaufføren ringede for at informere at han er på vej. Derudover virkelig imødekommende chauffør. Alt gik godt 🙏🏻

Hej,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at chaufføren var imødekommende og ringede for at informere om ankomsten.

Tak for din positive feedback!