Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Jydekrogen 14, 2625 , Vallensbæk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg er ked af at I kræver underskrift i forbindelse med levering af pakker. Det er surt at tage fri fra arbejde for at kunne underskrive. Jeg modtager fra flere andre fragtfirmaer uden at skulle underskrive.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Hurtig effektiv levering meget profesionelt med præcise tidsrum og muligheder for hvordan man vil have det leveret hvis man ikke kan tage imod den selv.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Dårligt til og ramme deres ejen tid plan. Ud over det alt godt

Besvarelse fra DHL Express Danmark
jeg hadder at bruge dhl fordi den ikke kan komme på min lokale pakke shop + sindsygt dyr shipping

Besvarelse fra DHL Express Danmark
uder alt kretik, manger stadig min pakke, skulle have været levet i går, kom ikke, fair nok påske. Men så i dag får jeg besked om de har været forbi og "prøvet" at lever, Der har ikke været en eneste forbi med noget somhelst. Det er ringe af sådan et "stort" firma ikke kan levere som aftalt.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Der var et problem ved udlevering af pakken, da koder ( tal) ikke passede sammen. Mit navn passede og det var pga navnet og str at pakken blev fundet - ikke tallene. Og jeg fandt ikke en pinkode!!

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Ikke meget “Express”over DHL Express. Derfor kun 1 stjerne.
1 uge om at levere en pakke fra Hamborg til Herning.
Det positive…. Deres leverings muligheder på privat adressen.
Revideret.
Pakkenummer er oplyst til jer ifbm. Indsendelse af denne anmeldelse på trustpilot. Men nu får i det her 6923726972. Jeg kan/vil ikke bruge tid på at sidde i jeres telefonkø.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Får besked om at min pakke er klar til afhentning hos Shell i Ballerup.
Men den er ikke klar til afhentning da de ikke har tid til at taste pakkerne ind i deres system og det kan de først nå til dagen efter!! Hvorfor skriver i så den er klar til afhentning.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Det var rigtig godt at man fik et tidsrum de kom på og det var ikke over mange timer det nar på 3 timer, rigtig god service.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Kunne ikke vælge en pakkeshop. Pakken smidt foran døren uden at der blev ringet på døren og uden at jeg valgte kontaktløs levering i en af de beskeder jeg modtog om levering (der var en endeløs række beskeder ..).
Pakken blev afleveret, men gør det bedre næste gang.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
De kommer ikke med pakken på den aftalte dag.
DHL ekspress Danmark kundeservice er elendig.
Det er spild af penge, tid og energi.

Besvarelse fra DHL Express Danmark
Chaufføren ringede for at informere at han er på vej. Derudover virkelig imødekommende chauffør. Alt gik godt 🙏🏻