DHL Express Danmark Anmeldelser

42.794

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 595 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange den rigtig hurtige levering og de utrolig venlige chauffører, som altid sørger for en yderst behagelig og problemfri oplevelse. Forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med den effektive og præcise service, hvor de bestilte varer hurtigt og sikkert kommer frem til døren. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringsforløbet, da flere oplevede, at buddet fejlagtigt meldte dem ikke-hjemme uden overhovedet at forsøge at ringe på dørtelefonen eller banke på. Folk nævnte desuden gentagne udfordringer med kundeservice, når de forsøgte at få opklaret forvirrende problemer med forsendelserne og pakker, der ikke dukkede op som lovet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med delivery service, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser personalets hurtige hjælp og... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om staff og roser personalets hjælpsomhed og gode service. Forbrugere... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med product, idet nogle oplever alvorlige problemer såsom... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, hvor mange rapporterer om lange telefonkøer, svære... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere

Jeg er en gammel mand, der går meget dårligt. Jeg havde fra sælger fået oplyst, at jeg ville modtage pakken mellem 5. maj og 8. maj 2026. I stedet kom pakken i dag, og det var jo flot. Problemet... Se mere

Super service af DHL chaufføren som ringede til mig, da ingen åbnede døren. Min hund stod udenfor i gårdhaven, men chauffør og hund fik en snak gennem lågen og jeg blev enig med chaufføren at hunden i... Se mere

I gjorde det igen, leverede en forsendelse som lovet. På få dage. I er bare gode! Modsat PostNord, som for flere dage siden anbragte min hjemmelevering i en postbutik 5,2 km herfra, vel fordi de ik... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Kurértjeneste

Om DHL Express Danmark

DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og er dermed verdens mest internationale virksomhed. Med over 325.000 medarbejdere kan vi tilbyde løsninger på snart sagt ethvert logistikproblem.

DHL indgår i verdens førende post- og logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group og omfatter forretningsområderne DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight og DHL Supply Chain.

DHL

Excellence. Simply delivered.
Internationale ekspressleveringer, global fragtspedition via luft, sø, vej og skinne; opmagasineringsløsninger fra pakning til reparationer, opmagasinering, postleveringer over hele verden samt anden logistikservice lige efter kundens ønsker – med alle DHL's servicer sørger vi for at forbinde folk og forbedre deres liv.
Virksomhedsansvar
Virksomhedsansvar er en integreret del af vores forretningsstrategi. I tråd med vores motto „Living Responsibility“ fokuserer vi på miljøbeskyttelse (GoGreen), katastrofestyring (GoHelp) og uddannelse (GoTeach) og bakker op om medarbejdernes engagement i frivilligt arbejde (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund).
Grønne løsninger
Optimerede transportruter, køretøjer på alternative drivmidler og energieffektive lagre: Der findes mange metoder til at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og andre miljøpåvirkninger ved godstransport og -opbevaring. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at udnytte dette potentiale. Hos DHL kalder vi det GOGREEN. Vi tror på, at miljøbeskyttelse og forretningssucces ikke bare er forenelige, men hænger tæt sammen.

God

43 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(42.794)

Man får bundet en historie på ærmet

Man får bundet en historie på ærmet. Først meddelte chauføren, at vi ikke var hjemme, derfor ingen levering. 1. løgn. Efter at have talt med flere medarbejdere fik vi at vide den ville blive leveret senere. Det var den 2. løgn. Nu står der den kan afhentes, men genialt nok ikke hvor. Der kan ske fejl,men når personalet lyver, så er der ingen tilgivelse.

12. juni 2026

Hej Henrik,

Vi beklager dybt den forvirring og frustration, I har oplevet med jeres levering. Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil undersøge hændelsen grundigt for at forbedre vores kommunikation og service. Vi takker for jeres ærlige tilbagemelding.

Magen til amatør virksomhed

Magen til amatør virksomhed, har aldrig prøvet noget lignende.
Efter 2 forskellige leveringsadresser er det stadig ikke lykkedes dem at aflevere en forsendelse og har nu ændret til pakkeshop. Så må vi se om det også er en for omstændig opgave? Kommer aldrig til at bruge DHL igen.

13. juni 2026

Hej Jon,

Tak for din besked. Jeg beklager, at du har oplevet problemer med leveringen. Da vi ikke har modtaget et trackingnummer fra dig, kan vi desværre ikke se, om der er tale om en forsendelse håndteret af DHL Express, og vi kan derfor heller ikke undersøge sagen

Jeg har i dag fået forsøgt en 3 leverance af samme produkt

Jeg har i dag fået min 3. Leverance af et køleskab.
Første gang fortælle chaufføren at det er meldt skadet så vi skal lige tjekke det. Jeps hele glas fronten på køleskabet er smadret.
2 gang står min pakke en uge på dhl København, jeg kontakter dem og spørger om min leverance snart kommer, de beklager og siger der er sket en fejl og den vil blive leveret næste dag. Da jeg kontakter dem dagen efter, for at afklare hvorfor jeg ikke har fået min levering, får jeg efter lang tid besked på at mit køleskab er meldt skadet om morgenen.
I dag har de så forsøgt for 3. Gang. Endnu engang har jeg været i kontakt med dem fordi min leverance ikke kommer på den aftalte dato. Den leveres i dag. Leverancen kommer. chaufføren siger endnu en gang, vi skal lige tjekke for der står det er skadet. Ganske rigtigt er bagbeklædningen nu helt flosset…
Flot DHL… er den en leder tilstede?

12. juni 2026

Hej Lykke

Vi takker for din feedback og beklager dybt den gentagne frustration, du har oplevet med leveringen af dit køleskab.

Da du ikke har oplyst et tracking nummer kan vi ikke se om dette er en forsendelsen med DHL Express eller om det er en anden DHL afdeling.

Du er naturligvis velkommen til at opdater denne anmeldelse med det eller kan du kontakte vores kundeservice.

DHL Express Danmark

Virkelig god og hurtig service

8. juni 2026

Hej Nanna,
Tusind tak for din flotte feedback! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og responstid – det er præcis det, vi stræber efter hver dag. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 😊
Ønsker dig en dejlig dag.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

Prøver at scamme for afgifter selvom…

Prøver at scamme for afgifter selvom pakkens værdi er under 1100 kr som man må importere fra Kina

8. juni 2026

Hej Rikard,
Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din bekymring.
DHL opkræver ikke selv told eller afgifter uden grund. Eventuelle importafgifter fastsættes i henhold til gældende regler fra myndighederne og er baseret på forsendelsens deklarerede værdi samt indhold. I nogle tilfælde kan der også være tale om håndteringsgebyrer i forbindelse med fortoldning.
Hvis du mener, at der er sket en fejl i vurderingen af pakkens værdi eller de pålagte afgifter, anbefaler vi, at du kontakter vores toldafdeling med dokumentation (fx faktura eller ordrebekræftelse), så sagen kan blive gennemgået og korrigeret, hvis nødvendigt.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

Det er umuligt at få fat i en i kunde…

Det er umuligt at få fat i en i kunde support, som kan verificere hvor vores pakker er og hvornår vi kan få de produkter leveret. 42min i telefonen og stadig den samme Auto svar om at man kan spore pakken på deres hjemmeside. Blandt top 3 af de mest useriøse fragt firmaer Ever.

Selv det firma vi har købt produkterne af har prøvet om de kunne komme igennem, men uden held.

4. juni 2026

Kære Allan,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration over ikke at kunne komme igennem til kundeservice.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at din anmeldelse ser ud til at omhandle en forsendelse sendt med DHL Freight, som er en separat division fra DHL Express. Vi hos DHL Express har derfor desværre ikke adgang til oplysninger om netop denne forsendelse eller mulighed for at hjælpe direkte med den.

Vi vil anbefale, at du kontakter DHL Freight direkte, da de vil være bedst i stand til at hjælpe dig med status på leveringen og eventuelle spørgsmål omkring dine pakker.

Skulle du have en forsendelse med DHL Express, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

DHL Express Danmark

Jeg har fået ødelagt min terrasse og…

Jeg har fået ødelagt min terrasse og havegang af en af jeres vognmænd. Da jeg klager er vognmandens kontakt oplysninger det eneste jeg får. Jeg har en sag med DHL, og om de så har en sag med en vognmand efterfølgende må i afgøre

19. maj 2026

Hej Ronnie,
Tak for din feedback.
Jeg er meget ked af at høre om den skade, der er sket på din terrasse og havegang. Ved du hvem du har sagen med hos DHL, vi er flere divisioner og her hos Express er der ingen sag.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

Bedst som jeg troede at Postnord var…

Bedst som jeg troede at Postnord var den ukronede konge af elendig kundeservice, dårlig kommunikation og manglende evne til at levere sin kerneydelse (flytte forsendelser fra a til b) så dukker der nogen op som ikke har set dem som et skræmmebillede, men i stedet som ambitionsniveau.

DHL er navnet på hvad jeg vil kalde den nye konge! Det starter allerede i går med både en mail og en sms der stolt fortæller at i dag skulle være dagen hvor jeg skulle modtage den ventede pakke. Her til morgen ende et sæt af mail og sms der igen bekræfter at ventetiden er endeligt slut, de kommer inden dagen er slut, det lover de!

Men det gjorde de så ikke! Hvorfor har de ikke synes jeg var vigtig nok til at dele med mig :( men så igen klokken er jo kun 22:34 så dagen er (måske) ikke slut endnu. Deres chat er drevet af ai som ikke rigtigt vil svare på mine spørgsmål men i stedet konstant vil have mig til at gentage pakkenummeret, nærmest som om den kører udmattelseskrig mod en…

Track and trace indgyder ikke meget håb, og lige nu ved den ikke hvor min pakke så er forsvundet hen…
Så DHL kan jeg ikke anbefale, eller som jeg nu vil kalde dem “De Hule Løfter”

29. maj 2026

Hej Thomas,

Vi beklager dybt, at din pakke ikke blev leveret som lovet, og at du oplevede så frustrerende en situation med vores kommunikation og AI-chat. Vi forstår din skuffelse, når forventningerne ikke bliver indfriet.
Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores service, så lignende situationer undgås i fremtiden. Vi takker dig for at dele din oplevelse med os.

Klage!

Klage!
Jeg forventede en pakke i dag d.29.05.2026 mellem 10-12.
Vi er 2 hjemme. Får så en besked fra chaufføren om at "du var desværre ikke hjemme"... Chaufføren har ikke engang ringet på døren!
Kontakter DHL telefonisk for at klage kl 11:55. Bliver stillet videre 2 gange og får en DHL arbejder som hedder Svend i røret. Svend siger jeg kan få genleveret pakken senere samme dag. Så prøver Svend at kontakte chaufføren uden held. Får nu at vide at de ikke kan genlevere og jeg kan hente pakken hos Silvan eventuelt... Dette siger jeg så ok til, da jeg skal bruge pakken hurtigt.
Jeg siger til Svend at de burde fyre chaufføren da han ikke udfører sit job ( og jeg får ikke det jeg har betalt for og skal nu selv bruge tid på at hente en pakke, som jeg i forvejen havde srget for at være hjemme i 2 timer for at modtage!). Svend siger med en trodsig tone at det kommer ikke til at ske og nogle andre ting. Så jeg beder Svend om hans leders kontaktinformation eller mail da jeg gerne vil klage over Svend nu også, for at hanholder hånd over Chauffren, og Svend giver mig bare en mail til alm. klage afdeling hos dhl kundesupport!
Jeg vil gerne klage over både Chaufføren og Svend! Da jeg ikke ved hvilken afdeling eller Svends stilling, bliver denne både sendt på mail og på trustpilot, så Svend ikke bare kan slette klagen.

**Update** mailen jeg fik af Svend virker ikke "complaint.dk(snabelA)dhl.com". Får en besked fra outlook om at adressen ikke eksistere.

29. maj 2026

Hej Peter,
Mange tak for din feedback.
Jeg er rigtig ked af den uheldige oplevelse du har haft med DHL, det er bestemt ikke vores normale procedure.
Vi har noteret din klage både angående chaufføren og kundeserviceforløbet, og sagen vil blive taget op internt, så vi kan sikre, at lignende ikke sker igen.

Pålideligt!

Pålideligt!
Sendte dokumenter til udlandet, upåklageligt let og god kundeservice i DHL Express CityHub på Nørre Voldgade.

9. november 2025

Hej Snezana,

Vi er glade for at høre, at vores service var pålidelig og nem, og at du oplevede god kundeservice. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

5 stjerner levering på en helligdag

Super fin levering og så endda på en helligdag. Forstår ikke at vi ikke bruger DHL mere i Danmark👍

15. maj 2026

Hej Victor,

Vi er glade for at høre om jeres positive oplevelse med leveringen! Tak for jeres venlige ord og den flotte anmeldelse.

Jeg håber du får en rigtig god dag.

DHL Express Danmark

Leveret til tiden. Hurtig og præcis

Leveret til tiden.

21. maj 2026

Hej Bente,
Tusind tak for din feedback!
Vi er glade for at høre, at din levering var både hurtig og præcis – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os.
På gensyn og god dag.

Imponerende professionelt fragtfirma

Imponerende professionelt fragtfirma. Der gik kun 3 dage for at få en pakke fra USA. DHL sørgede for at indhente beløb på betaling af told, moms mm. SÅ nemt med link til betaling. På leveringsdagen fik jeg et tidsrum på 2 timer. Men aller mest imponerende var et link, hvor jeg kunne se hvor chaufføren var og hvor mange steder han skulle inden levering hos mig. Imponerende.

22. maj 2026

Hej Laila,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os – både med den hurtige levering fra USA, den nemme håndtering af told og moms samt vores leveringsinformationer. Vi gør os umage for at gøre hele processen så enkel og gennemsigtig som muligt, så det er fantastisk at høre, at det er noget, du har lagt mærke til.
Vi er især glade for, at vores tracking og leveringsopdateringer har været en positiv oplevelse for dig – det betyder meget for os at give vores kunder fuldt overblik hele vejen.
Tak fordi du valgte DHL – vi håber at kunne hjælpe dig igen snart! 🚚
Ønsker dig en dejlig dag.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

De registrerede ikke betaling af moms

De registrerede ikke betaling af moms, og blev ved med at opkræve.
Først MobilePay, så bankoverførsel, og til sidst opkrævning ved levering. Pakken blev forsinket en uge, og jeg brugte flere timer med kunde"service" for at få pakken uden at betale dobbelt eller tredobbelt

21. maj 2026

Hej Anders,

Vi beklager dybt den forvirring og frustration, du oplevede med betalingen og den forsinkede levering. Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge din sag til at gennemgå vores processer for at forbedre kundeoplevelsen.

6 stjerner hurtig levering

6 stjerner hurtig levering. Blevet informeret hvor langt pskkrn er nået

19. maj 2026

Hej Betina,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og information om din pakke. Mange tak for din feedback!

I har `en opgave

I har `en opgave, at levere en pakke på en aftalt dag.. og da' I kræver en underskrift ved levering er man nødt til at reservere en dag ... og når I så ikke formår at komme, hvem skal så betale for den dag man har taget fri, eller den næste ?

15. maj 2026

Hej Palle,

Vi beklager dybt den ulejlighed, dette har medført. Vi forstår frustrationen ved at reservere en dag og opleve en misset levering.

Vi beklager den ulejlighed, det har medført.

Mvh

Manglende information

Var ikke hjemme til at modtage min pakke. Har ikke fået information om, hvornår pakken ville ankomme, eller hvor og hvornår jeg efterfølgende kunne hente pakken. Nu er pakken returneret, fordi jeg ikke har hentet den. Meget dårlig service.

13. maj 2026

Hej Christian,
Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, det nr du skriver er ikke DHL Express. Vores referencenumre er med 10 cifre. Du er velkommen retur med dette.

Hej Palle,
Vi er glade for at høre, at alt var som forventet. Tak for din positive feedback!

Sikker transport

14. maj 2026

Hej Marianne,
Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og super hurtig levering med DHL. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får hurtig og pålidelig levering af deres forsendelser.

God dag.
DHL EXPRESS DANMARK A/S

Utrolig så præcist en levering kan…

Utrolig så præcist en levering kan forudses og dejligt at få varerne leveret af en utrolig hjælpsom chauffør

14. maj 2026

Hej Torben,
Vi er glade for at høre, at leveringen var så præcis, og at vores chauffør var hjælpsom. Tak for din positive feedback!