DHL Express Danmark Anmeldelser

42.794

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 595 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange den rigtig hurtige levering og de utrolig venlige chauffører, som altid sørger for en yderst behagelig og problemfri oplevelse. Forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med den effektive og præcise service, hvor de bestilte varer hurtigt og sikkert kommer frem til døren. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringsforløbet, da flere oplevede, at buddet fejlagtigt meldte dem ikke-hjemme uden overhovedet at forsøge at ringe på dørtelefonen eller banke på. Folk nævnte desuden gentagne udfordringer med kundeservice, når de forsøgte at få opklaret forvirrende problemer med forsendelserne og pakker, der ikke dukkede op som lovet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med delivery service, hvor nogle kunder fremhæver hurtig og... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med service. Mens nogle kunder roser personalets hurtige hjælp og... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om staff og roser personalets hjælpsomhed og gode service. Forbrugere... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med product, idet nogle oplever alvorlige problemer såsom... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, hvor mange rapporterer om lange telefonkøer, svære... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok nemt men desværre ikke mange pakkeshops at vælge. Havde ikke set ordentligt efter og troede at pakken var leveret til den Circle K tankstation jeg plejer at få leveret til men det var det ikke, mås... Se mere

Jeg er en gammel mand, der går meget dårligt. Jeg havde fra sælger fået oplyst, at jeg ville modtage pakken mellem 5. maj og 8. maj 2026. I stedet kom pakken i dag, og det var jo flot. Problemet... Se mere

Super service af DHL chaufføren som ringede til mig, da ingen åbnede døren. Min hund stod udenfor i gårdhaven, men chauffør og hund fik en snak gennem lågen og jeg blev enig med chaufføren at hunden i... Se mere

I gjorde det igen, leverede en forsendelse som lovet. På få dage. I er bare gode! Modsat PostNord, som for flere dage siden anbragte min hjemmelevering i en postbutik 5,2 km herfra, vel fordi de ik... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Kurértjeneste

Om DHL Express Danmark

DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og er dermed verdens mest internationale virksomhed. Med over 325.000 medarbejdere kan vi tilbyde løsninger på snart sagt ethvert logistikproblem.

DHL indgår i verdens førende post- og logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group og omfatter forretningsområderne DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight og DHL Supply Chain.

DHL

Excellence. Simply delivered.
Internationale ekspressleveringer, global fragtspedition via luft, sø, vej og skinne; opmagasineringsløsninger fra pakning til reparationer, opmagasinering, postleveringer over hele verden samt anden logistikservice lige efter kundens ønsker – med alle DHL's servicer sørger vi for at forbinde folk og forbedre deres liv.
Virksomhedsansvar
Virksomhedsansvar er en integreret del af vores forretningsstrategi. I tråd med vores motto „Living Responsibility“ fokuserer vi på miljøbeskyttelse (GoGreen), katastrofestyring (GoHelp) og uddannelse (GoTeach) og bakker op om medarbejdernes engagement i frivilligt arbejde (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund).
Grønne løsninger
Optimerede transportruter, køretøjer på alternative drivmidler og energieffektive lagre: Der findes mange metoder til at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og andre miljøpåvirkninger ved godstransport og -opbevaring. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at udnytte dette potentiale. Hos DHL kalder vi det GOGREEN. Vi tror på, at miljøbeskyttelse og forretningssucces ikke bare er forenelige, men hænger tæt sammen.

God

43 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(42.794)

996 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Et fragt firma som rent faktisk leverer!

Jeg er måløs. Jeg har bestilt en pakke. Og den blev leveret. Til tiden. Og budet ringede rent faktisk til mig, da han var der, for at høre hvor han skulle gå ind.

Ikke noget pjat med "Vi prøvede at levere, men du var ikke hjemme" uden at ringe på døren.

8. juli 2026

Hej Sebastian,

Vi er glade for at høre, at din pakke blev leveret til tiden, og at vores bud kontaktede dig for at sikre en problemfri levering. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, og vi sætter pris på din positive feedback.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

DHL Express Danmark

Fik besked om min pakke ville blive…

Fik besked om min pakke ville blive leveret i løbet af dagen på hjemmeadresse kl er nu 19.00 og stadig ingen pakke selvom den står til udlevering Afsender vil få at høre dette

6. juli 2026

Hej Flemming,

Vi beklager mange gange, at din pakke ikke er blevet leveret som aftalt. Vi forstår din frustration, når du har ventet forgæves.

DHL Express Danmark

jeg fik oplyst at jeg skulle modtaget…

jeg fik oplyst at jeg skulle modtaget en pakker fra USA den 2, som blev lavet om til den 3. men den har være i hollland siden den 28.6. og nu er det den 4, og jeg har ikke modtaget noget i i heler ikke hvorfor den ikke er kommet i nu man kan ikke få fant i nogen og jeg forventer at når de skrive at de vil komme med den senset den 3 så kan man syole på det, jeg har lavet en aftale med et værksted den 6 fordi jeg troede på den ville komme den 3. men den er stadigvæk i holland og er undervejs siden den 28.6. jeg har skrevet en mail men igen svare. jeg kan desværre ikke selv vælge med som skal køre med pakken til mig så nu må jeg håber at jeg snart få den pakke som dhl sagde at vi komme den 3. men kan man stole på det,,, nej det bare alt for dårlige over for en kunde.

4. juli 2026

Hej Günther,

Vi er kede af at se det forløb, som du har beskrevet.

Vi kan se, at anmeldelsen vedrører en forsendelse sendt med DHL eCommerce, som er en separat DHL-service og derfor ikke håndteres af DHL Express. Vi har desværre ikke adgang til oplysninger om eller mulighed for at hjælpe med leveringen af denne forsendelse.

Vi anbefaler, at du kontakter DHL eCommerce eller afsenderen direkte for at få en opdatering på leveringen.

DHL Express Danmark

Hurtig levering og billige…

Hurtig levering og billige leveringespriser

Hej Mille,

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og de billige priser. Det betyder meget for os.

Dårlige opdateringer

Virkelig dårlig opdatering på deres hjemmeside, app og mail om status og ændringer. Der sker INTET!
De overholder desuden ikke lovet leveringstid, selvom det er express (dyrere).
Efter kontakt med leverandør, får jeg oplyst at sådan er det bare med DHL...

1. juli 2026

Hej Allan,

Tak for din besked. Jeg beklager dybt, at du har haft en så frustrerende oplevelse med vores opdateringer og leveringstid. Det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at levere, især ikke ved ekspresforsendelser.
Jeg vil anbefale at du kontakter vores kundeservice på 70 345 345 for at få løst problemet hurtigst muligt.

I gjorde det igen

Modsat PostNord, som for flere dage siden anbragte min hjemmelevering i en postbutik 5,2 km herfra, vel fordi de ikke gad aflevere den hvor den skulle. De kunne lære af jer!

30. juni 2026

Hej Knud,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Vi er utroligt glade for at høre, at vi igen har levet op til dine forventninger med en hurtig levering. Det er vores mål at sikre en effektiv og problemfri service hver gang.
Vi værdsætter din anerkendelse af vores indsats.

DHL Express Danmark

Skulle sende et dokument til Thai,and…

Skulle sende et dokument til Thai,and fra Danmark, og jeg er bosiddende i Thailand. Deres hjemmeside forstod ikke, og ville ikke godkende de rigtige postnumre, og ikke meget hjælp fra kundeservice. Blev ringet op af kundeservice igen senere, der ville belære mig om deres system, og min opfattelse af postnumre. Det mente jeg ikke var nødvendigt, da det er fuldstændigt kort løst, ved at google eller lignende. Det var med munterhed i stemmen, at der blev sagt det var helt op til mig, som det jo rigtigt var, men udover at underholde folk der ikke kan finde postnumre i andre lande, var jeg travlt beskæftiget med at finde ud af at sende min vigtige pakke.

29. juni 2026

Hej Kent,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplevede udfordringer med vores hjemmeside og ikke fik den hjælp, du havde forventet. Vi forstår, at det er frustrerende, især når der er tale om en vigtig forsendelse. Din feedback omkring både systemet og dialogen med kundeservice er noteret og vil blive taget med videre i vores arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

DHL Express Danmark

bestilte vare med DHL Express Danmark…

bestilte vare med DHL Express Danmark og betalte hvad det kostede på dagen. Den 26-6 2026 hvor varen jeg bestilte skulle leveres får jrg en besked at min vare er forsinket, ringer til kunde service og får at vide at det er ikke bare er tale om en dag, men det vil først komme om 4-5 dage senere da det ligger i Tyskland flot, kunne have hentet det hurtigere selv.

Hej Morten,

Vi beklager den forsinkelse, du har oplevet med din pakke, og vi forstår din frustration over den uventede ændring i leveringstiden. Vi vil undersøge, hvorfor informationen om forsinkelsen ikke blev kommunikeret tydeligere og tidligere. Vi takker for din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

DHL Express Danmark

De har ikke styr på tingene

De har ikke styr på tingene. Punktum. Forsinkelse efter forsinkelse. Desuden sindsyg dårlig kommunkation og "kunderservice". Kan bestemt ikke andefales

Hej Lee,

Vi beklager dybt, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores service og kommunikation.

Det værste bæ firma

Det værste bæ firma, lyver om leverings muligheder og overdrager pakker til Post Nord men nægter at udlevere pakke eller hjælpe med afhentnings kode. Som post nord ikke har sent. Så tabt en masse penge der af. Så bæ med bæ på kundeservice holder brat op med at virke vis de har problemer med at levere pakke som os var løgn. De total lige glade og inkompetente. Når de har fået deres for fragten kan kunden rande og hoppe vis der er et problem.
Vh Jacob Nielsen
Plus de mål på pakken som post nord oplyser, vil den nemt ku være i min post kasse til pakker..

Hej Jakob,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og den frustration, det har medført. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, hverken når det gælder leveringsmuligheder, samarbejde med andre distributører eller adgang til afhentningsinformation.

Vi beklager, hvis du ikke har fået den nødvendige hjælp fra kundeservice i situationen.

Exceptionel god service

Har igen modtaget en exceptionel god service af jeres bud som leverer pakker til os som han har gjort i mange år. Denne gang var "Hollywood" som jeres bud kalder sig,
til stor hjælp og leverede en fantastisk service i forbindelse med en pakke fra Indien med toldopkrævning. Tak for "Hollywood"!

Hej Henrik,

Vi er glade for at høre, at vores bud igen har leveret en exceptionel god service til jer. Det er fantastisk at vide, at vedkommende var en stor hjælp med pakken fra Indien. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback.

Service

Vi får dagligt leveret pakker med DHL og medarbejderen Hamoda leverer altid pakkerne med et smil og en venlig bemærkning. Virkelig god service.

24. juni 2026

Hej,

Vi er virkelig glade for at høre, at vores medarbejder leverer pakker med et smil og god service. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback.

Hermuda giver altid god service

Hermuda giver altid god service

23. juni 2026

Hej Claus,
1000 tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig glad du vores service har været tilfredsstillende.

Ønsker dig en skøn dag og god Sommer 🙂

Jette
DHL EXPRESS DANMARK A/S

Manglende svar på mail

Jeg har d. 10/6 sendt en mail vedr. en forkert faktura opkrævning vedr. told, og har endnu ikke fået et svar tilbage.
Jeg har tilmed sendt endnu en mail, samt kontakter DHL telefonisk - stadig intet svar på min mail.

10. juni 2026

Hej Freja,

Vi beklager den manglende respons og forstår din frustration over den forkerte faktura. Vi tager din feedback alvorlig.

Vi anbefaler at du kontakter vores told afdeling direkte på tlf 32 48 48 46

TIl grin

TIl grin, min pakke skulle oprindelig komme torsdag, men da jeg ikke er i stand til at modtage den der omplanlægger jeg den til fredag. Efter at vente hele fredag hjemme, har de ikke engang sendt pakken den er bare stadig i deres terminal, og siden de åbenbart ikke i det mindste arbejder på en lørdag skal jeg nu vente til mandag. Kan virkelig ikke anbefale det her, værste pakke oplevelse til dato.

19. juni 2026

Hej Pablo,

Vi beklager den forsinkelse og frustration, du har oplevet med din pakke. Vi forstår, hvor irriterende det er, når leveringsplaner ændres uventet. Vi vil undersøge sagen nærmere for at forbedre vores service. Tak for din feedback.

DHL Express Danmark

Jeg har ventet hjemme hele dagen på min…

Jeg har ventet hjemme hele dagen på min pakke, og så kommer der besked om at jeg ikke er hjemme..... det er løgn og latin...hvad tænker i på ?

18. juni 2026

Hej Thomas,

Vi beklager dybt, at din pakke ikke blev leveret som forventet. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge sagen nærmere.

Altid god service

Altid god service, hurtig og god levering

19. marts 2026

Hej Kenneth,

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og hurtig levering. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os!

Meget dårlig oplevelse med DHL

Meget dårlig oplevelse med DHL – to gange i streg.
Første gang skulle de levere min pakke til døren, men i stedet fik jeg en besked om at hente den i en pakkeshop. Jeg havde ventet hjemme i 3 timer på en levering der aldrig kom.
Anden gang skete det samme igen – de leverede ikke, og gav mig bare beskeden "vi kan ikke levere i dag", uden yderligere forklaring.
Ingen kommunikation, ingen forsøg på at løse problemet, og spildt tid begge gange. Hvis I bestiller noget der skal leveres med DHL, vær forberedt på at de muligvis ikke dukker op – selv når de har lovet det.

Kan ikke anbefale DHL baseret på disse to oplevelser.

18. juni 2026

Hej Kasper,

Vi beklager den meget frustrerende oplevelse, du har haft med vores leveringer. Det er uacceptabelt, at du har ventet forgæves to gange og ikke modtaget den lovede service eller klar kommunikation. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge disse hændelser grundigt for at forbedre vores service.

DHL Express Danmark

Fejl omkring told på samtlige…

Fejl omkring told på samtlige leveringer og derfor forsinkelse af levering. Flere gange er fejlen ikke blevet rettet korrekt hvilket har forsinket leveringen yderligere.

16. juni 2026

Hej Mathilde,

Tak for din henvendelse. Vi beklager meget de gentagne fejl i forbindelse med toldbehandlingen, som har medført forsinkelser i dine leveringer.

Det forløb, du beskriver, herunder at fejl ikke er blevet rettet korrekt første gang, er desværre ikke tilfredsstillende.

Vi forstår den frustration, dette skaber, og din feedback er vigtig for at forbedre håndteringen fremadrettet. Beklager ulejligheden.

DHL Express Danmark

Skulle have en pakke bragt i dag og den…

Skulle have en pakke bragt i dag og den kom uden problemmer. Chaufføren var venlig og jeg har intet at brokke mig over. En behagelig oplevelse.

15. juni 2026

Hej Allan,

Vi er glade for at høre, at din pakke ankom uden problemer, og at chaufføren var venlig. 1000 tak for din positive feedback.