Brug ikke DHL, og skal i have sendt fra udlandet er det endnu værre. Ifølge track and trace var pakken forsøgt afleveret 2 gange. VRØVL vi har video kamera omkring huset + vi har modtager flex. Yder... Se mere
Først bliver jeg holdt hen i flere uger, med ubegrundet ventetid på en pakke. Derefter sletter man historikken på tracking nummeret og lader som om man aldrig har kendt til pakken. Herefter mails,... Se mere
Via Lombardia 2/A, 20068, Peschiera Borromeo (MI), Frankrig
- 199.199.345
- https://mydhl.express.dhl/it/it/help-and-support.html#/contact_us
- www.dhl.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Giver ingen varsel om pakkeankomst
Påstår at jeg havde nægtet modtagelse/ikke hentede pakke, de oplyste mig aldrig om at pakken var ankommet (ingen seddel i postkasse, de havde ikke mit nummer). pakke derfor sendt tilbage til USA og skal genkøbes til stort besvær. hvis politikken bare er at banke på og trække på skuldrene, kan de ikke anbefales som shipping-selskab
Elendigt selskab !!!
Elendigt selskab, det er absolut sidste udvej hvis jeg bruger DHL.
Man kan se på track & trace pakken er forsøgt leveret, vi har været hjemme hele dagen, og har kamera der optager ved bevægelse, og der er ikke forsøgt leveret noget!
Så står der du kan hente din pakke i DHL pick up point, ingen adresse telefonnummer, jeg har ikke modtager hverken sms eller mail.
To gange må jeg køre ud og snakke med en supervisor, for at han kan konstatere at pakken er leveret til slikhytten og de ikke lige havde fået oprettet mit telefonnummer. Slikhytten var søde at lede alle deres pakker igennem for til sidst at finde den.
Umiddelbart er det hurtigere at køre til Tyskland og hente pakken end at bruge DHL der absolut ikke har styr på noget som helst.
Udueligt firma og ugennemskueligt at…
Udueligt firma og ugennemskueligt at finde rundt i alle deres mange tracking løsninger. Man kan åbenbart ikke hente en pakke udenfor deres kundeservice kontaktid på telefonen, fordi man skal have en pinkode, og den kan man KUN få ved at ringe til dem, og de lukker kl. 17. Godt nok ikke særligt fleksibelt system for dem som har andre arbejdstider. FIND ANDEN LØSNING, selv post Nord er et bedre valg end dette og det siger godt nok ikke så lidt!!!
Udueligt firma og ugennemskueligt at…
Buddes underlige adfærd.
Dags dato får jeg en mail om at der vil blive afleveret en pakke til mig, denne pakke var ventet.
Da jeg på et tidspunkt går ind for at se hvor langt pakken er kommet ser jeg til min undren at man skriver at pakken er forsøgt afleveret og jeg vil ikke holde mig tilbage for at sige at det er løgn , da jeg har været hjemme for at vente på hjemesygeplejerske og mit døranlæg virkeligt larmer når der ringes på.
Ringer herefter DHL's kundeservice der fortæller mig at de har 2 billeder der er taget med et minuts mellemrum af min hoveddør og det mener de er bevis for at pakken er forsøgt afleveret og nu er blevet kørt til en pakkeshop .
Man kunne få mistanke om at der er en aftale med buddet og pakkeshoppen om at så mange pakker som muligt skal til dem, ja de tjener vel penge pr pakke, bare en tanke!
Kan bare konstatere at det jeg har betalt for at få pakken til min adresse er smidt ud af vinduet, men DHL har da fået deres.
Usand om pakkelevering
DHL gav mig besked om at de ikke kunne levere min pakke, så får jeg ny information, men det skelet aldrig.
Siden 27. december har min pakke afleveret Det er ikke sket noget Siden 28.december il min pakke.
Efter mange gange opfølge og fik paradoksal informationer pakkens afsender har fået at vide, at de ikke kunne finde pakken, men at de regnede med at finde den. Nu finder jeg ude af at de bare er slette min ordet!!!!
Anbefaling_ Vælg et andet firma for DHL er fuldstændig ude af stand til at levere en acceptabel service.
Grinagtigt firma. Hold jer væk.
Fuldstændig håbløse! Siden 12. september har min pakke floreret rundt i Sverige. Pakkens afsender har fået at vide, at de ikke kunne finde pakken, men at de regnede med at finde den. Senere meldte de tilbage, at NU havde de fundet pakken. De vidste bare ikke hvornår den blev leveret.
Det er endnu ikke sket. Siden d. 23. september, har pakken ligget på samme lokation.
Vælg et andet alternativ, for DHL er fuldstændig ude af stand til at levere en acceptabel service.
Pakke ligger indtil videre 9 dage på samme central.
Bestilte 6. September en pakke fra Google i England/Irland.
Modtog mail fra Google 7. september om at nu var pakken afsendt.
I mailen er der et link til en sporingsside hos DHL Express.
Den. 8. september kunne jeg se at pakken nu var ankommet til Eindhoven Centralen i Holland.
I DAG er det 16. september og min pakke ligger STADIG i Eindhoven, Holland i følge sporings siden.
Jeg kontaktede 12. september DHL for at høre hvad der lige skete med pakken, og deres svar var at den måde den var sendt på godt kunne tage en uges tid at nå frem. Og at pakken i ØVRIGT allerede havde forladt Eindhoven.
Sikke noget vrøvl og dårlige undskyldninger. I dag d. 16. september står den stadig som værende i Holland.
9 dage på samme central uden at flytte sig. Det er ikke bare dovenskab. Det er direkte svineri.
Man burde kunne give 0 stjerner. I er ikke en gang en enkelt værd.
Usand om pakkelevering
Sidder hjemme klar til at modtage pakke. Modtager så besked om at DHL foregæves har været forbi og også forsøgt at ringe. Begge dele er usande. Ingen har været her eller forsøgt at ringe.
Anbefaling. - fravælg DHL
Jeg har i to dage forsøgt at returnere…
Jeg har i to dage forsøgt at returnere en pakke med DHL.Ingen servicepoints vil tage imod den, trods betalt returlabel.
Har ringet- del men ikke det er deres label.
Har kontaktet afsender, som har kontaktet DHL Finland som har....... osv.......
Har oplevet præcis det samme som andre
Har oplevet præcis det samme som andre. Jeg venter faktisk en pakke fra USA via DHL. Får besked om, at der mangler en underskrift, og ingen var hjemme. Vi har været her hele tiden. Så skal jeg betale 1,95 i told, der bliver til 19 kr. Det lød jo meget plausibelt, når man har prøvet Posnords opkrævning af afgifter for told. Jeg forsøgte at betale, men blev ført videre til et tvungent abonnement, som jeg så skulle betale. Der stod jeg af. Det er jo nok svindel. Men undervejs var der et billede af pakken, som så rigtig ud. Så data fra DHL må jo være involveret. Hvordan kan svindlerne ellers vide, at jeg venter en beskeden pakke lige nu? Så det er også et problem for DHL, selv om de ikke selv har udført det. Hvis det virkelig er DHL selv, der prøver at tvangsafsætte abonnemnter, er det selv sagt også et problem for DHL
DHL EPRESS scammer virksomhed
En scammer virksomhed - mailer jeg skulle have bestil pakke?
LOOOOL I til grin - som jeg ikke ved, hvad jeg bestiller og hvem jeg bestiller fra.
Det selvfølgeligt altid sælger, der kontakter køber ved problemer med levering - ligesom det er sælger man henvender sig til som kunde.
påbelop? Ja og bibelip! indiske scammers fra DHL lerverings pip ;P
HA HA HA HA OG DE FORTSÆTTER BARE MED AT SENDE MEDDELELSER OM PAKKER JEG ALDRIG HAR BESTILT LOOOOL
OLD JER VÆK FRA DEM - DET SCAMMERS!
Ingen levering og mulig svindel
DHL gav mig besked om at de ikke kunne levere min pakke, da det ikke var nogen hjemme til at skrive under. Jeg var hjemme hele dagen . Ingen nærmet sig døren . Så blev jeg via mail dirigeret til at betale manglende 1.95 , som forvandlede dig til 19 kroner ved næste tryk. Og havde jeg trykket igen ville jeg have dkrevet mig som medlem med månedlig betaling . Det stod meget småt
DIREKTE manglende troværdighed
Har nu flere gang fået besked på, at man ikke kunne aflevere pakken. Kender ikke noget til at jeg skulle ha' noget som helst leveret. Har uden held prøvet at få DHL til at fortælle mig hvem afsenderen er. Især nu, hvor de starter med, at jeg skal betale kr. 1,95 i told. Ville så gøre det, men NU forlanges kr. 19,00. Man vil da ikke betale for noget man ikke ved hvad er ? Kan KUN bekræfte hvad andre Trust Pilot advarsler bekræfter. Hold jer for guds skyld fra DHL.
Delivery on demand er noget skrald
Delivery on demand er noget skrald, fik en besked om at ændre det til foretrukne pakkeshop, men blev alligevel leveret til en anden pakkeshop😡😡😡
Hvad er så meningen med at tilbyde servicen👎👎👎
Jøses en ringe service.
Jøses en ringe service.
1. Får at vide at pakken bliver leveret d. 5 men på track and trace er pakken i Brussel. Det er umuligt den bliver leveret på det beskrevne tidspunkt.
2. Vælger er leveringsted I nærheden af mig. 2 dage efter får jeg en bekræftelse pr. Mail om at mit valg er godkendt. Problemet er bare at den butik der står i mailen overhovedet ikke er den jeg valgte.
Så nu skal jeg lige en tur på cyklen og cykle 5 km.
Hvor ville jeg ønske at DHL gik konkurs i Danmark. Har aldrig haft andet end problemer med dem.
Hold jer langt væk, hvis muligt.
DHL kommer ikke til adressen selv om de siger det modsatte
Arbejder hjemmefra da jeg modtager en sms om at jeg ikke var hjemme. Har været hjemme hele dagen og der har ikke været nogen at ringe på.
Ringer til DHL der vil undersøge det nærmere. Får kort tid efter meddelelse om at jeg kan afhente pakken hos en lokal købmand. Så meget for hjemmelevering.
De to stjerner er for "levering" 2 dage før den forventede leveringsdato.
Eledige service
Eledige service , jeg får mail at jeg få pakken i løbet af dagen,ringer til kontoret desværre kunne vi ikke nå det den kommer i morgen.Næste dag er jeg i forretningen kl 9:00 få jeg mail at de har været forbi kl 9:20 og butikken var lukket.Jeg ringer og klage og få vide at de skal nok komme forbi sidst på dagen, men nej, de kunne ikke nå det.Sikke en fremragende sevice.De fortjene 0 stjerne.
Dhl elendig service
Dhl har i samarbejde med postnord påstået at de har leveret min pakke på hjemmeadresse, hvilket ikke er sandt - har været hjemme og ingen har forsøgt at levere noget. Nu står pakken på "posthuset føtex", men ingen adresse - bor i Aarhus, så aner ikke om det er føtex i Viby, Brabrand, Risskov, m.fl. og når jeg spørger dem, hvor den er kan de ikke oplyse mig det!!!
Super god service af chauffør venlig og…
Super god service af chauffør venlig og hjælpsom da han kom og hentede pakken der skulle sendes med DHL