Udueligt firma og ugennemskueligt at finde rundt i alle deres mange tracking løsninger. Man kan åbenbart ikke hente en pakke udenfor deres kundeservice kontaktid på telefonen, fordi man skal have en p... Se mere
Brug ikke DHL, og skal i have sendt fra udlandet er det endnu værre. Ifølge track and trace var pakken forsøgt afleveret 2 gange. VRØVL vi har video kamera omkring huset + vi har modtager flex. Yder... Se mere
Først bliver jeg holdt hen i flere uger, med ubegrundet ventetid på en pakke. Derefter sletter man historikken på tracking nummeret og lader som om man aldrig har kendt til pakken. Herefter mails,... Se mere
Via Lombardia 2/A, 20068, Peschiera Borromeo (MI), Frankrig
- 199.199.345
- https://mydhl.express.dhl/it/it/help-and-support.html#/contact_us
- www.dhl.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
For sen levering og stillet ude på en offentlig vej
Jeg havde bestilt en multi træningsmaskine igennem CDON.com, som sendte den med DHL.
Den skulle leveres mellem d. 10-13 december.
I dag, d. 16. ankommer den.
Jeg havde bedt om at få den stillet ved døren. De vælger så at stille den ude på en offentlig vej, lige op af en landevej med ret meget trafik.
For det første, er det en offentlig vej, hvor alle der kører forbi kan se den.
For det andet, er den i vejen, så min nabo skal køre udenom den for at komme ned til deres grund.
For det tredje, er det en maskine der vejer 200 kilo, så den ikke lige er særlig nem at transportere.
For det fjerde, får jeg ingen besked om at den er leveret, de stiller den bare og efterlader den og satser på jeg finder den.
Og jeg har haft adskillige lastbiler ned af den her vej, i alle typer lastbiler med mange forskellige chauffører, og der har aldrig været problemer med at levere ved min grund, frem for ude på en offentlig vej, så medmindre DHL kører med unikke lastbiler intet andet fragtfirma i verden nogensinde har brugt, har det intet at gøre med at bilen er for stor, men derimod at chaufføren er for doven eller ikke bør køre med den slags køretøjer.
Jeg har ført adskillige samtaler med…
For dem som har læst min anmeldelse kan jeg meddele at DHL Holland fortsat har minpakke, og den ligger ikke i vejen for deres "søvn". Jeg har nu ført en omfattende korrespondance med DHL Holland og har ikke fået nogenforklaring på hvorfor pakken ikke har forladt DHL´s lager. Ingen ved noget er forklaringen. Jeg har ført adskillige samtaler med DHL Freight i dag, de lover at ringe tilbage men intet sker, jeg ringer så kl 16.00 og ffår besked på at telefontid lukker kl 16.30, denne besked gentages 3 gange, d.v.s. 1/2 time før fyraften er der automatisk telefonsvarer på. Send aldrig noget med DHL så kommer pakken ikke frem. Kun forklaringer at det er ikke mig der har den afdeling. Jeg har talt med 8 medarbejder i dag, og ingen kan give oplysninger om pakken.
mangelfuld kommunikation
efter eet forgæves forsøg på aflevering, med mailnotits fra amazon, så dør al kommunikation. Hvor er min pakke henne? Dette kan jeg så spørge om inde på en gennem-dansk formular på dhl's site. Promte modtager jeg en mail fra jer om, at min besked skal være på engelsk, for at I kan svare mig. Det stod ingen steder. Troede postnord var dårligst. Venter spændt...
Lille pakke 2 uger undervejs fra…
Lille pakke 2 uger undervejs fra Hamborg til Danmark
Fremragende service
Fremragende service! Levering før tid, og kunne give et noget mindre vindue på afhentning af parcel, end selve købsfirmaet kunne!
Alt er kommet frem 4 dage før tid fra Irland, og alt er i perfekt stand! TAK DHL!
Forsinket trods aftalt leveringsdag
Titlen siger det hele. Aftalt leveringsdag som jeg skulle betale 85 ekstra kr for er tydeligvis ligegyldigt når de ikke har tænkt sig at aflevere på den dag.
Og ja, når folk betaler ekstra er det sgu nok fordi det gerne skulle komme på det tidspunkt som man betaler ekstra for.
Latterlig service.
Latterlig service.
Meget upålidelig. Det tager alt for lang tid for aflevering og så de ringer ikke på døren og sender direkt til pakkeshop.
Super dårlig service.
Pakke har været det samme sted i 2 uger…
Pakke har været det samme sted i 2 uger nu. De er VIRKELIGE langsomme til at få scannet de skider pakker og få dem sendt afsted. Det helt vildt så langsomme de er.
Siger de har ringet på..
Siger de har ringet på, men chaufføren har ikke været ude af bilen. Ham har ringet i 2 sekunder og tager ikke telefonen når man ringer tilbage.
Utroligt ringe service
Betal ikke for express hor DHL
Det kan ikke betale sig at bruge express service fra DHL. Du betaler ekstra men der sker ikke noget ekstra for at få ens forsendelse frem.
Virkelig ringe levering til pakkeboks…
Virkelig ringe levering til pakkeboks placeret i et center uden præcis placering samt angivelse af navn til identifikation af boksen som DHL.
Afsæt 1 dag
Lidt sat tilbage til 1998 men i 2023.
At pakken ikke kan spores og at leveringen hedder “leveres i løbet af dagen” er pinligt og vildsom dårlig service
Skal i have leveret ekspress så lad vær…
Skal i have leveret ekspress så lad vær og brug dhl. Skulle have haft pakken igår, får og vide skal skal ringe idag kl 8.
Får så at vide de lige vil finde ud af noget og ringer tilbage, ringer igen 9:30 og 11:30 stadig ingen ting ved de!
10.000 USD box gone???
10.000 USD box gone???? Dont use DHL 6331024630 tracking????
Kundeservice
Ikke noget dette firma har.
siden d. 18 august 2023 har den pakke jeg sendt ikke rokket sig ud af stedet.
Er der en uhæderlig person i DHL som har taget den?
Hvor svært kan det være
Hvor svært kan det være? DHLF: 8014713430
Fredag 4. august bestiller jeg vare hos Gymkompaniet(dk) – hovedsæde i Göteborg - Gymkompaniet Sverige AB
Fredag 11. august modtager jeg SMS fra DHL-DK med oplysninger om forsendelse og anmodning om fuldmagt til at stille varen, hvilken jeg udfylder.
Jeg prøver at tracke forsendelsen på dhl-website men uden held og henvender mig derfor pr. telefon til DHL Freight Taulov.
Tirsdag 15. august henvender jeg mig pr. telefon til DHL Freight Taulov, der oplyser, at der er nogle problemer med betaling af fragt fra DHF-Sverige/sælger.
Torsdag 17. august henvender jeg mig pr. telefon til DHL Freight Taulov, der oplyser, at der forsat er nogle problemer med betaling for fragt, men der vil blive taget hånd om sagen. Jeg får oplyst, at der er to kolli – en i Aalborg og en i Taulov.
Fredag 18. august henvender jeg mig igen og får samme forhold oplyst.
Mandag 21. august henvender jeg mig igen og får samme forhold oplyst.
Onsdag 23. august henvender jeg mig igen og får samme forhold oplyst. Der vil dog blive taget taget action, så jeg kan få leveret min vare.
Jeg har i hele perioden være i kontakt med sælger, der desuden har været i kontakt med leverandør og DHL-Sverige, der oplyser, at problemet ligger i DHL-DK.
Torsdag 24. august har jeg igen kontakt med DHL-DK, Taulov, der lover bod, bedring og levering. Samme eftermiddag blev jeg kontaktet og fik oplyst, at mine varer ville blive leveret fredag 25. august.
Fredag 25. august kl. 12:15 kontakter jeg DHL-DK, Taulov, da jeg endnu ikke har modtaget mine varer. Jeg får oplyst, at de er sat til levering mandag 28. august.
Jeg synes, at det er under alt kritik og er fuldstændig uforstående over for, at jeg som køber bliver kastebold i en intern problematik i DHL.......Sælger og leverandør har samme opfattelse.
Hvor svært kan det være? Det er leverance fra Sverige til Danmark. Jeg har bestilt varer i Kina, der blev leveret hurtigere.
14 dage uden levering pga. interne problemer med IT-system eller hvad ved jeg...
Min pakke blev leveret til en anden i…
Min pakke blev leveret til en anden i det område jeg bor i, fordi jeg ikke var hjemme.
Jeg kom i kontakt med chaufføren, som på allerede daværende tidspunkt var kørt fra området igen.
Han skrev “jeg tænkte bare du hellere ville have pakken i dag, frem for i morgen” … problemet var bare, at det jo ikke var mig der fik pakken, men en tilfældig “nabo” det er virkelig underligt, bare at leverer en pakke til en anden i området, fordi jeg ikke var hjemme …
Nu har jeg for anden gang i følge DHL…
Nu har jeg for anden gang i følge DHL som påstår at de har leveret pakken på min adresse bestilt fra samme firma, pakken er ikke til at finde nogen steder, firmaet som jeg bestilte fra var behjælpelig med at gen sende en ny pakke med bestilte vare uden beregning, stadig ikke til at finde, track and trace viser at pakken er leveret begge gange.
Jeg er ganske enkelt rasende
Jeg er ganske enkelt rasende !
Jeg har bestilt varer fra udlandet og pakkerne er nu blevet fortoldet til privatperson fremfor mit firma.
Der står TYDELIGT navnet på mit firma, men den eneste forskel er at det ikke står på første linje men anden linje !
For at få det omregistreret til mit firma skal jeg nu betale håndteringsgebyr ! Jeg har købt flere gange hos firmaet jeg har bestilt fra - dog leveret med postnord. Aldrig har jeg oplevet dette, men hey… det er jo også en måde at tjene penge på !
Elendig firma