Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte en taske for over en måned siden, og den er stadig ikke kommet. Den står som “leveret” når jeg tracker den, men det er den altså ikke blevet. Har forsøgt at kontakte kundeservice et par ga... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg har købt en jakke for lidt over en måned siden ca og den er ikke blevet sendt enu og jeg har prøvet at kontakte sælger men personen svar ikke

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har skrevet utallige gange og sent billeder jeg kan ikke se min ordre nogen steder men har taget sreenshot og har screenshot af at pengene er trukket i banken - der er kommet den ene vare den sorte... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det er sindssyg godt kvalitet 2 bape trøjer det er bare lidt dyrt i forhold til et fake og levering tager noget tid men det er sindssyg godt kval og rigtig gode størrelser

Virksomhedsoplysninger

1. Mobiltelefonbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Butik med modetilbehør
  5. Hårproduktbutik
  6. Smykkeforretning
  7. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DHgate is a leading e-commerce platform that provides direct access to wholesale China products for businesses and consumers worldwide.

Kontaktoplysninger

1,6

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

34 t anmeldelser

Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har bare trukket penge uden jeg har…

Har bare trukket penge uden jeg har gjordt noget køb.
Svindlere!!!!!!

3. oktober 2018

Hi Benjamin,

We are sorry for the experience you had. We would like to make sure, do you mean you were charged in your account for items you did not order? If you have, please contact us through our online chat, and send a copy of your bank statement that shows the charges. That way, our customer representatives can look into this and help have this resolved.

For any other questions, please do not hesitate in chatting with us by clicking on ‘Online Chat’ from our Customer Service page: www.dhgate.com/contact/contactUs.do

Sam

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den er helt sikkert uacceptabelt

Den er helt sikkert uacceptabelt , har aldrig købt noget på siden. men i dag er der trukket 6 x 1647.01 kr.
Banken opdagede det og spærret mit kort, men transaktionerne var gået igennem , og jeg skal nu vente 1 mdr. på nyt kort samt et minus på kontoen på 9882.06 kr og alt det arb. der er med at oprette nyt kort alle steder.
Gabbbbbbb. der kan gå 1 til 1 1/2 mdr. før der er styr på det.

19. september 2018

Hi Sanne,

We understand how concerning this is. It would be best if you contact us through our online chat service in order for our customer service representatives to trace the charges on your account. Since you have contacted your bank, DHgate will work with your bank to resolve this as well.

Sam

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Da kjolen langt om længe kom frem

Da kjolen langt om længe kom frem, var det slet ikke den samme som på billedet.

Og virkelig dårlig hjælp til at få pengene retur. Jeg har ligget skide syg, og ikke læst mails fra dem. Og det var bare ærgeligt så. Skulle have responderet indenfor nogle dage.
De kan ikke hjælpe mig trods jeg har .meldt det ud.

Har givet over 700kr for en kjole der er
noget skrammel.

23. juni 2018

Hi Kisia Kira Baré,

We understand that you're concerned and scared. We checked the dispute and the analyst had asked for sufficient/valid evidences. Please check your DHgate inbox, espond to the analyst's message and provide the needed documents so that we can mediate on this issue successfully and give you a favorable solution. We are committed to giving a refund as long as our refund process is followed.

If you have any questions, please do not hesitate in chatting with us by clicking on ‘Online Chat’ from our Customer Service page: www.dhgate.com/contact/contactUs.do

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De har trukket penge fra min konto 6…

De har trukket penge fra min konto 6 gange nu har kun bestilt 2 varer og ingen af de to er ankommet efter 2 måneder Så er det er ren svindel

22. april 2018

Hi Jesper Kristensen,

We understand the importance in getting a resolution on this issue. Please send us the order numbers pertaining to this issue so that we can check the order details for us to see how we can assist you in getting a resolution.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jeg fik en lampe i tydeligt andet og…

Jeg fik en lampe i tydeligt andet og billigere design end den der var et billede af. Det var en ret besværlig process at få penge tilbage, men det lykkedes. Har dog stadig spildt 290 kr i told og afgift. Anbefaler at man kun køber hos en sælger med rigtig mamge anbefalinger og høj tilfredshed.

18. april 2018

Dårlig oplevelse.

Dårlig oplevelse.
Man kan ikke selv slette sin konto hos dem.

Jeg har ingen udestående hos dem,
Ingen uafsluttede handler.
Mailer dem om at lukke min konto hos dem intet sker, samt har forsøgt at kontakte dem via deres live.chat, dette er heller ikke lykkes mig.
Luk min konto nu. Jeg vil ikke være kunde hos jer mere.
Member ID: rilela @live.dk

Opdatering. D.5.11.2017
Det lyder godt, jeg regner med at i har lukket min konto fuldstændigt hos jer senest 1.dec.2017. uden jeg skal gøre mere.

Idet jeg ingen udestående har med jer,
Og ikke kan komme i kontakt med jer, på jeres live chat. Og at man ikke selv kan lukke sin konto hos jer på jeres handelsportal, alle mine ordre er lukket her hos jer nu idag d.5.11.2017

Føljer op på min anmeldelse her på trustpilot, i Dec.2017.
Om min konto også er blevet lukket.

All my orders are closed to you now.
d.11.5.2017

I will update my review on trustpilot, in December 2017, if my account is not closed.

5. november 2017

Hi Lars Mølgaard,

We checked your account and you still have an outstanding order under the "Completed" status, this is the reason why we can't close your account yet. We'll be able to close your account on after 30 days since the order was completed which will be on December 1.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jeg har bestilt to trøjer

Jeg har bestilt to trøjer, og kun den ene er konmet. der stod der højst gik 20 dage, men nu er der gået snart 23.

Svar venligst tilbage snart Dhgate.

9. oktober 2017

Hi Nixe,

Please provide us your order number and login email address. That way, we can check the status of your order and we can provide the correct resolution to your concern.

If you have any other question, please do not hesitate to contact us through the following link and choose online chat: https://goo.gl/hvEzdN or send email to: customersupport@DHgate.com

Riane

Der er snart gået 3 uger

Der er snart gået 3 uger, og jeg har ingen shippingmail fået eller noget, pengene er trukket men.. Intet shipping

16. juli 2017

Hi Valdemar Okkels Andersen,

We understand you are concerned about your order since it has not been delivered yet. Please send us the correct order number so that we can check the order details and for us to see how we can assist you in getting a resolution.

Please do not hesitate to contact us through the following link if you have any questions: http://dg.dhgate.com/contact/contactUs.do#pu1403-helptop-contactUs or send an email to customer-support@dhgate.com .

Forkerte varer

Jeg bestilte en lazerpen på 50000 mw men modtog en almindelig pen på 100 mw.
Jeg har ikke energi til at tage kampen op med dem men jeg lover ikke at handle der mere ligesom jeg heller ikke anbefaler andre at handle der.

21. juni 2016

Hi Thorkild!

We are sorry to hear about your experience on your purchase, but we also want this to be resolved for you. Please do provide us your order number (PO#) for your transaction so that we can have it checked here on our end and we can be able to offer you the most efficient resolution.

We also highly encourage you that you send us your response directly to our Live Chat Customer Service so that you will be assisted timely and fast.

Here is the link for our Live Chat Customer Service and Click "Switch to Live Chat": http://dg.dhgate.com/contact/contactUs.do#pu1403-helptop-contactUs

Riane
Dhgate

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håbløst at handle med firmaet

På ydersiden virker DHgate, som om de har styr på tingene, men alt sejler og de har ikke styr på deres forhandlere. Jeg har stadig ikke modtaget den vare, som jeg bestilte den 25. august. Pengene er trukket på mit kort, varen er sendt....NOT, for på en eller anden måde lykkes det forhandleren at meddele et tracking nummer, som dog slet ikke eksisterer hos DHL. Og så man man ellers skrive frem og tilbage med forhandleren.....DHgate kan man ikke komme i tale med. Så nu har jeg aflyst min ordre. Og skal stadig vente på at forhandleren løser problemet de næste 10 dage, herefter vil DHgate forsøge at meditere og så....Jeg tror ikke på den længere. Så lad være med at bruge penge på DHgate, de har ikke styr på deres forhandlere.

6. oktober 2015

Besvarelse fra DHgate

Hi Christine! We fully understand the complain you are raising to us. Please send us a direct message for your order number so we can have that check and assist you further. Thank you for your cooperation! Have a great day.

Cess,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ok oplevelse

Købte 3 acryl makeup-bokse, og de kom som lovet. Lang leveringstid, men det er jo fra Kina! Har læst de dårlige anmeldelser, men jeg brugte kundefeedbacken til at vælge sælger. Alt var som lovet...

18. november 2014
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

kanon

Køb fra sælgere der har solgt en del varer mindst og at deres feedback er 90% + sponser eller andet.

6. september 2014
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.