Bestilte en taske for over en måned siden, og den er stadig ikke kommet. Den står som “leveret” når jeg tracker den, men det er den altså ikke blevet. Har forsøgt at kontakte kundeservice et par ga... Se mere
Jeg har købt en jakke for lidt over en måned siden ca og den er ikke blevet sendt enu og jeg har prøvet at kontakte sælger men personen svar ikke
Har skrevet utallige gange og sent billeder jeg kan ikke se min ordre nogen steder men har taget sreenshot og har screenshot af at pengene er trukket i banken - der er kommet den ene vare den sorte... Se mere
Det er sindssyg godt kvalitet 2 bape trøjer det er bare lidt dyrt i forhold til et fake og levering tager noget tid men det er sindssyg godt kval og rigtig gode størrelser
DHgate is a leading e-commerce platform that provides direct access to wholesale China products for businesses and consumers worldwide.
8F Building A, U-CENTER, No.28 Chengfu Road, Haidian District, Beijing,China., 10008, Beijing
Svarer typisk inden for 48 timer
Har bare trukket penge uden jeg har gjordt noget køb.
Svindlere!!!!!!

Besvarelse fra DHgate
Den er helt sikkert uacceptabelt , har aldrig købt noget på siden. men i dag er der trukket 6 x 1647.01 kr.
Banken opdagede det og spærret mit kort, men transaktionerne var gået igennem , og jeg skal nu vente 1 mdr. på nyt kort samt et minus på kontoen på 9882.06 kr og alt det arb. der er med at oprette nyt kort alle steder.
Gabbbbbbb. der kan gå 1 til 1 1/2 mdr. før der er styr på det.

Besvarelse fra DHgate
Da kjolen langt om længe kom frem, var det slet ikke den samme som på billedet.
Og virkelig dårlig hjælp til at få pengene retur. Jeg har ligget skide syg, og ikke læst mails fra dem. Og det var bare ærgeligt så. Skulle have responderet indenfor nogle dage.
De kan ikke hjælpe mig trods jeg har .meldt det ud.
Har givet over 700kr for en kjole der er
noget skrammel.

Besvarelse fra DHgate
De har trukket penge fra min konto 6 gange nu har kun bestilt 2 varer og ingen af de to er ankommet efter 2 måneder Så er det er ren svindel

Besvarelse fra DHgate
Jeg fik en lampe i tydeligt andet og billigere design end den der var et billede af. Det var en ret besværlig process at få penge tilbage, men det lykkedes. Har dog stadig spildt 290 kr i told og afgift. Anbefaler at man kun køber hos en sælger med rigtig mamge anbefalinger og høj tilfredshed.
Super produkt og meget billigt men levering tog 4 uger hvilket jeg synes er lang tid.
Super god kundeservice der svarer hurtigt og kompetent. Vil købe igen og anbefaler klart siden
Dårlig oplevelse.
Man kan ikke selv slette sin konto hos dem.
Jeg har ingen udestående hos dem,
Ingen uafsluttede handler.
Mailer dem om at lukke min konto hos dem intet sker, samt har forsøgt at kontakte dem via deres live.chat, dette er heller ikke lykkes mig.
Luk min konto nu. Jeg vil ikke være kunde hos jer mere.
Member ID: rilela @live.dk
Opdatering. D.5.11.2017
Det lyder godt, jeg regner med at i har lukket min konto fuldstændigt hos jer senest 1.dec.2017. uden jeg skal gøre mere.
Idet jeg ingen udestående har med jer,
Og ikke kan komme i kontakt med jer, på jeres live chat. Og at man ikke selv kan lukke sin konto hos jer på jeres handelsportal, alle mine ordre er lukket her hos jer nu idag d.5.11.2017
Føljer op på min anmeldelse her på trustpilot, i Dec.2017.
Om min konto også er blevet lukket.
All my orders are closed to you now.
d.11.5.2017
I will update my review on trustpilot, in December 2017, if my account is not closed.

Besvarelse fra DHgate
Jeg har bestilt to trøjer, og kun den ene er konmet. der stod der højst gik 20 dage, men nu er der gået snart 23.
Svar venligst tilbage snart Dhgate.

Besvarelse fra DHgate
Super nemt og oftes passer størrelsen
Der er snart gået 3 uger, og jeg har ingen shippingmail fået eller noget, pengene er trukket men.. Intet shipping

Besvarelse fra DHgate
Jeg bestilte en lazerpen på 50000 mw men modtog en almindelig pen på 100 mw.
Jeg har ikke energi til at tage kampen op med dem men jeg lover ikke at handle der mere ligesom jeg heller ikke anbefaler andre at handle der.

Besvarelse fra DHgate
På ydersiden virker DHgate, som om de har styr på tingene, men alt sejler og de har ikke styr på deres forhandlere. Jeg har stadig ikke modtaget den vare, som jeg bestilte den 25. august. Pengene er trukket på mit kort, varen er sendt....NOT, for på en eller anden måde lykkes det forhandleren at meddele et tracking nummer, som dog slet ikke eksisterer hos DHL. Og så man man ellers skrive frem og tilbage med forhandleren.....DHgate kan man ikke komme i tale med. Så nu har jeg aflyst min ordre. Og skal stadig vente på at forhandleren løser problemet de næste 10 dage, herefter vil DHgate forsøge at meditere og så....Jeg tror ikke på den længere. Så lad være med at bruge penge på DHgate, de har ikke styr på deres forhandlere.

Besvarelse fra DHgate
Købte 3 acryl makeup-bokse, og de kom som lovet. Lang leveringstid, men det er jo fra Kina! Har læst de dårlige anmeldelser, men jeg brugte kundefeedbacken til at vælge sælger. Alt var som lovet...
Køb fra sælgere der har solgt en del varer mindst og at deres feedback er 90% + sponser eller andet.
Har handlet her flere gange og har altid været fuldt ud tilfreds.