Bestilte en taske for over en måned siden, og den er stadig ikke kommet. Den står som “leveret” når jeg tracker den, men det er den altså ikke blevet. Har forsøgt at kontakte kundeservice et par ga... Se mere

Jeg har købt en jakke for lidt over en måned siden ca og den er ikke blevet sendt enu og jeg har prøvet at kontakte sælger men personen svar ikke

Har skrevet utallige gange og sent billeder jeg kan ikke se min ordre nogen steder men har taget sreenshot og har screenshot af at pengene er trukket i banken - der er kommet den ene vare den sorte... Se mere

Det er sindssyg godt kvalitet 2 bape trøjer det er bare lidt dyrt i forhold til et fake og levering tager noget tid men det er sindssyg godt kval og rigtig gode størrelser

1. Mobiltelefonbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Butik med biltilbehør
  4. Butik med modetilbehør
  5. Hårproduktbutik
  6. Smykkeforretning
  7. Lampeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DHgate is a leading e-commerce platform that provides direct access to wholesale China products for businesses and consumers worldwide.

1,6

Dårlig

34 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Hey skriver igen dag jeg ikke får nogle…

Hey skriver igen dag jeg ikke får nogle svare inde på appen. Som sagt har jeg købt en pakke for lidt over 1.5 måned siden, uden at have modtaget noget. Personen som har solgt mig er ikke til nogen hjælp da han/hun bare siger at jeg skal vente. Men idag vågner jeg op til at oderen er udført, og at der står payment realised hvad gør jeg.

10. december 2022

Hej Jamal Mohamed,

God dag!

Jeg kan forstå, at du ikke har modtaget din pakke. Bare rolig, jeg er her for at hjælpe dig og give dig al den nødvendige information.

Må du give os dit ordrenummer og login-e-mailadresse? På den måde kan vi tjekke status for din ordre, og vi kan give den rigtige løsning på din bekymring.

Jeg sætter pris på din tålmodighed og forståelse i denne sag. Bare rolig, vi stopper ikke, før dette bliver ordnet på din side.

Med venlig hilsen,

Ira
DHgate kundeservice
DHgate.com

Jeg købte en pakke for over en måned…

Jeg købte en pakke for over en måned siden, hvor jeg betalte for ekspres levering er på 100 dollors så i alt 150 dollors for en pakke jeg ikke har modtaget endnu. Sælgerne vælger så at komme med en dårlig undskyldning om at pakken er taget ik til disinfetion men samtidig står der på tracking at pakken er leveret til mit land. Sælgeren siger jeg bare skal have tålmodig, men giver sku ik mening når man har betalt så mange penge for at få pakken leveret inden for 14 dage.

30. november 2022

Hej Jamal,

Goddag, og tak fordi du kontaktede Dhgate kundeservice.

Jeg forstår, at du ikke har modtaget din pakke, så lad mig hjælpe dig. Som jeg tjekkede, viser det, at ordren har en aktiv tvist og indgået en aftale om genforsendelse. Sælgeren har frist til den 11. december 2022 til at sende din genforsendelse. Det ville være bedst at kontakte sælgeren for at give en opdatering om genforsendelsen og give dem 48 timer til at svare på din besked.

Hvis du har spørgsmål eller andre forespørgsler, bedes du kontakte vores kundeserviceafdeling via online chat for at få hjælp i realtid:

Frankrig
Dhgate.com

eg har købt en pakke og der står at den…

eg har købt en pakke og der står at den er leveret men jeg hverken hørt eller modtaget noget som helst,

22. november 2022

Hej Mathias,

God dag og tak for din henvendelse. Jeg forstår, at du er forvirret over den faktiske status for denne ordre, og jeg er her for at hjælpe dig med den.

Pr. kontrol er dette sporingsnummeret LV613765879CN for denne ordre, og pr. sporing er ordren stadig i transit. Ordren er allerede ankommet til dit land. Vent venligst tålmodigt nu, da det stadig er inden for den garanterede leveringsdato 2022-12-24.

Dette er linket til at spore ordren: https://parcelsapp.com/da/tracking/LV613765879CN

Vi sætter pris på din forståelse og tålmodighed

Hello Mathias,

Good day and thanks for reaching out. I understand you are confused about the actual status of this order and I am here to help you with it.

Per checking, this is the tracking number LV613765879CN of this order and per tracking, the order is still in transit. The order has already arrived in your country. Please patiently wait for now since it is still within the guaranteed delivery date of 2022-12-24.

This is the link to track the order: https://parcelsapp.com/en/tracking/LV613765879CN

We appreciate your understanding and patience

DHgate.com

jeg vil gerne ved hvornår jeg modtager…

jeg vil gerne ved hvornår jeg modtager min ordre
der stod at jeg vil modtager dem den 26 okt.
men jeg har ikke høre noget fra jer end nu

25. oktober 2022

Hej Official_sami SkY,

Goddag og tak for din henvendelse til DHgate kundeservice.

Jeg kan forstå, at du er bekymret over status for din ordre. Lad mig hjælpe dig!

Når du tjekker din ordre ind, viser det her, at dit sporingsnummer ikke blev opdateret af din sælger. Det bedste, vi kan gøre nu, er at hjælpe dig med at åbne en tvist på dine vegne. Når tvisten er åbnet, har du og din sælger 5 dage til at nå til enighed. Hvis sælgeren i tilfældet ikke reagerer på tvisten inden for den givne tidsramme, vil systemet automatisk behandle din ønskede løsning på tilbagebetalingen på den 6. dag, og inden da vil du få den tilbagebetaling, du fortjener. På den anden side, hvis du og sælgeren ikke kunne blive enige om løsningen, kunne I stadig eskalere denne sag til DHgate mediation på den 5. dag, hvor vi ville udpege den bedste analytiker til at finde en gunstig løsning for sagen.

Vær sikker på, at alt bliver behandlet med yderste hast, og vi sætter pris på din tillid til DHgate.com. Hvis du har yderligere spørgsmål, så lad os det vide eller kontakt vores live chat, og vi er her 24/7 for dig. Dette er linket: https://www.dhgate.com/contact/contactus.html?act=oldpageload&dspm=pcen.help.services.1.e3TM0pNa5dCPvz6XL46d&resource_id=#pu1812_helptop-contactUs

Mayz

Penge trukket

Min ordre #3443356594 blev af en eller anden grund annuleret, dog er pengene stadig blevet trukket. Jeg har sendt en mail jeg ikke har fået svar på, og vil gerne have mine penge tilbage med det samme.

8. august 2022

Hej Thea,

God dag.

Tak for at kontakte os. Jeg forstår, at du er bekymret over en refusion for denne ordre, og jeg er her for at hjælpe.

Ved kontrol annullerer systemet din ordre, da der ikke blev foretaget betaling på den. Har bekræftet dette fra vores betalingssystem. If viser ingen betalingstransaktion foretaget på denne ordre.

Send os venligst et skærmbillede af dit kontoudtog, der viser gebyrer fra DHgate.com til bekræftelse.

Hello Thea,

Good day.

Thanks for reaching out. I understand you are concerned about a refund for this order and I am here to assist.

Per checking, the system cancels your order since no payment was made on it. Have confirmed this from our payment system. If does not show any payment transaction made on this order.

Please send us a screenshot of your bank statement showing charges from DHgate.com for confirmation.

If you have any further questions, please let us know or contact our live chat and we are here 24/7 for you. This is the link: https://www.dhgate.com/contact/contactus.html?act=oldpageload&dspm=pcen.help.services.1.e3TM0pNa5dCPvz6XL46d&resource_id=#pu1812_helptop-contactUs

DHgate.com

Har bestilt en eintract frankfurt trøje…

Har bestilt en eintract frankfurt trøje til min søn den 19 maj og betalingen er trukket fra kontoen den 23 maj
Vi har ikke modtaget en ordrebekræftelse og har derfor ikke noget tracking nummer eller ordrenummer
Vi vil gerne annullere og have pengene tilbage hvordan gør vi det ?

27. juni 2022

Kære thomas ågaard,

Tak for at fortælle os den ulejlighed, du har oplevet. Vi undskylder oprigtigt for denne sag. Jeg forstår din bekymring over, at du vil annullere din ordre. Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig med at tjekke det. Indtil videre bedes du give os dit ordrenummer og login-e-mailadresse. På denne måde kan vi tjekke status for din ordre, og vi kan give den rigtige løsning på dit problem. Vær sikker på, at alt bliver håndteret med den største hast, og vi sætter pris på din tillid til DHgate.com.

Vi sætter pris på din forståelse og din tålmodighed.

Hvis du har andre bekymringer og realtidssupport, kan du kontakte os via ONLINE CHAT-tjenesten. Tjek det her og klik på LIVE CHAT-knappen:

Weiza
Dhgate.com

Hey dhgate min vare er ikke kommet og…

Hey dhgate min vare er ikke kommet og der er gået 2-3 måneder og der stod det ville tage ca en månede mit order nr er 3421409278

16. juni 2022

Hej Wiktor Kjærside,

Goddag og tak fordi du kontaktede DHgate kundeservice.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte have forårsaget dig. Hos DHgate.com er kundetilfredshed noget, som vi tager meget seriøst og under ingen omstændigheder vil gå på kompromis.

Vi forstår, hvor bekymrende det er med din ordre, og vi er her for at hjælpe dig.

Ved at tjekke din ordre viser det, at den ordre, du har angivet, som er 3421409278, allerede er blevet annulleret og refunderet siden den 23. april 2022.

Vi værdsætter din tillid til DHgate.com, og vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste service, du fortjener. Skulle du have andre bekymringer og realtidshjælp, kan du kontakte os tilbage via ONLINE CHAT-tjenesten. Tjek det her, og klik på knappen ONLINE CHAT: https://www.dhgate.com/help/helpcenter.html?dspm=pcen.hp.customerservice.custom.64tAi3V2tXOM487ckWyl&resource_id=#hp1806_helptop-contactUs
fejl - DHgate.com
dhgate.com

Mayz

Aldrig køb fra DH gate!

Aldrig køb fra DH gate!
Bestilte tilbage i marts en Louis Vuitton toiletpung fra DH gate.
Og da det åbenbart er ulovligt at købe falsk design i Danmark er den blevet konfiskeret og destrueret. Men den er skam betalt.
Hvorfor man overhoved kan bestille den slags varer til Danmark, hvis de ikke kan leveres, det fatter jeg ikke.
Spild af penge. Lad vær at købe her fra. 800kr ud ag vinduet

14. juni 2022

Kære Clara Thybo,

God dag! Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre, da den blev konfiskeret af dit toldvæsen på grund af forfalskning. Angiv venligst dit ordrenummer eller sporingsnummer. På den måde kan vi tjekke status for din ordre, og vi kan give den korrekte løsning på din bekymring.

Vi sætter pris på din tålmodighed og samarbejde.

Med venlig hilsen,

Mich
DHgate kundeservice

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk.

Har aldrig oplevet en dispute service så til grin.

Brug Alibaba eller Sunsky istedet, tro mig lav ikke den fejl og brug denne garage side.

17. november 2021

Hallo Björn F,

Goedendag!

We willen verduidelijken of u een geschil over uw bestelling heeft ingediend. Zo ja, mogen we het bestelnummer hebben zodat we de update kunnen controleren?

Bedankt.

Laat het ons weten of neem contact op met onze live chat en we staan 24/7 voor je klaar.

Groeten,
Dhgate-klantenservice

Ikke køb fra dem!!det er dumt

Ikke køb fra dem!!! Kan slet ikke anbefales. Fik en taske som slet ikke lignede billedet og den har en tydelig fejl. Tasken er meget grim og ser billig ud. Sælgeren har undskyldt og vil kun give mig lidt under halvdel af mine penge tilbage... slet ikke i orden. Sagen er slut nu. DHgate vil sende mig kun 14 $ tilbage får en taske jeg har givet meget mere som ikke ligner billedet. Jeg sletter jeres app og køber aldrig fra jer mere. 3294261144

31. marts 2021

Dear Sandra b,

Good day and thanks for contacting DHgate Customer Service.

First we would like to express our deepest regret for the inconvenience this may have caused you. At DHgate.com customer satisfaction is something that we take very seriously and would never compromise under any circumstances.

We checked your order and we can see that you have already opened a dispute for your order to get a refund on March 28. As of now, you and the seller haven't reached any agreement yet.

DHgate will give time to let you and the seller agree on a solution on the dispute first. If you and the seller will not reach an agreement on the dispute after 5 days, you can request for DHgate Mediation and our Resolution Center will intervene on the case.

Rest assured that everything is dealt with utmost urgency and we appreciate your trust in DHgate.com Should you have any other concerns please do not hesitate to contact us.

Jerome
DHgate.com

Jeg har ikke modtaget min kasket det…

Jeg har ikke modtaget min kasket det alt for svagt

17. februar 2021

Hi Raheem N Munir,
We found that this order 3207388898 is already closed and no dispute that was opened.
For this case, we highly suggest you to contact the seller and reach an agreement.
If you want a refund processed for this order, please make sure that the seller will state the desired amount that they are willing to refund you with. For example, statements like this: "I agree to refund with the amount of____".

If you have reached the refund agreement in the communication and specified the refund amount, please contact us immediately. We would process the refund for you according to your agreement.

DHgate.com

Jeg kan ikke bestille nogen ting fra…

Jeg kan ikke bestille nogen ting fra jer mit kort bliver afvist. Ved ikke hvorfor. Har ringet til banken og det hele men det virker stadig ikke. Skal bruge hjælp. !!!!

8. februar 2021

Dear Spicy Guy,

Good day and thanks for contacting DHgate Customer Service.

But first, can you please provide us the Order Number (PO#)? That way, we can pull up the order details on our end.

To get the Order Number (PO#) please do the following:
[1] Login to your DHgate account.
[2] Go to "My DHgate".
[3] On the left hand portion of the screen you'll see "Orders".
[4] It will show you a page with all the orders that are still active, look for the specific item of concern and you'll find the PO# on the left side.

Once we have your PO#, we will continue in helping you with this issue.

Aljean
DHgate.com

jeg købte et par fake yeeshy sko af…

jeg købte et par fake yeeshy sko af kanye west. der gik ikke lang tid, så fik jeg dem... dog er der fejl på en af skoene, men tænker at det kan jeg ikke brokke mig over, da det jo bare er fake sko og jeg ingenting har givet for dem i forhold til hvad den ægte vare koster....
Manden som har solgt mig disse sko, skriver så til mig og spørger hvorfor jeg har givet sådan en dårlig anmedelse af skoene og skriver at jeg må meget gerne lave det til en god anmedelse.... vi skriver frem og tilbage og jeg ender så med at få ham til at gå med til at jeg får refunded 15 $ tilbage på min konto, hvilket var en fint beløb, taget i betragning at selve skoene kostede 60$... dog når jeg prøver at lave lave en dispute/refund eller kontakte menneskene bag dhgate for at de kan hjælpe mig, er der ingenting at gøre.. deres kundeservice er lig 0... du kan simpelthen ikke komme i kontakt med dem... derfor sender jeg denne dårlige anmedelse, fordi jeg syntes det er super uprofessionelt.
Online chat virker heller ikke, de svare ikke på normal chat... intet support på deres side virker

7. februar 2021

Hello CarlosBanditten Ekelund Frederiksen,

Good day!

We understand hoe you feel about your dispute. Can I have the order number so that we can check and see what we can do to help you?

If you have any other question/s or concern/s, please do not hesitate to contact us through the following link and choose online chat: https://dg.dhgate.com/contact/contactUs.do#ENhp-en or send email to: customer-support@dhgate.com
We are here 24/7 for you.

Dhgate Customer Service

Jeg har købt et bælte for 1 uge siden…

Jeg har købt et bælte for 1 uge siden det står at den er sendt men kan ikke tracke den skriver til sælger han svare ikke dårlig kundeservice håber i kan hjælpe
Mit odre nummer er 3299101145

4. februar 2021

Dear Ayub Barre,

Good day and thanks for contacting DHgate Customer Service.

We checked your order 3299101145 and it is still in transit. Here's the update as of today:
2021-02-04 04:58 Port of departure - Departure
You can track the status of your delivery by clicking this link: https://t.17track.net/en#nums=UF720272038YP,LT552039765NL

The tracking website will show more updates once the package reaches your country. The guaranteed delivery date for this order is 2021-03-31. The package should be delivered on or before that day. We would appreciate it if you can extend your patience as it is still within the time frame.

DHgate.com

Det er en dårlig hjemmeside

Det er en dårlig hjemmeside, jeg bestilte 2 tasker, og der gik 2 timer før så ville jeg tilbage bestille varerne så sagde de at jeg skulle kontante sælgerne så det gjordede jeg sælgerne sagde til mig at de allerede på 2 TIMER havde sendt pakken hvilket slet ikke er troværdigt, jeg blev ved med at sige jeg ville have min penge tilbage hvor de sagde at der kan du ikke hvilket der pissede mig af det en virkelig dårlig hjemme side med dårlig service

24. januar 2021

Hi Rais Alqadi,
Please provide us your order number and login email address. That way, we can check the status of your order and we can provide the correct resolution to your concern.

DHgate.com

Aldrig brug DhGate værste sted at handle de pisse ligeglade med deres kunder!!!

Værste sted at handle har bestilt 2 ting der fra og de aldrig kommet kan ikke få mine penge tilbage og dhgate er ligeglade med deres kunder. Aldrig handel hos dem...

Hvis i vil have jeres penge tilbage for ting der ikke er ankommet så skal i aldrig bruge dhgate har skrevet til dem utallige gange og de svare ikke og prøver ikke at læsr problemet

27. december 2020

Hello Oscar,

Good day!

We understand how you feel about your orders. For this order 3267821368 with tracking number LZ451803016CN was showing delivered. And for this order 3267821369---
LZ445480665CN---2020-11-26 10:11
Denmark, Gladsaxe, The shipment item will be returned.

2020-11-26 10:11
Denmark, Gladsaxe, The address is incorrect.

The order was returned to the seller. Please check if you still have the option to file the aftersale dispute on the order and put the refund amount $24.59. Once the dispute was filed the seller us given 5 days to resolve the issue.

You can send us an email: customer-support@dhgate.com.

DHgate svar

Jeg har købt et par sko og har aldrig modtaget dem. Den bliver ved med at sige “Items being processed”. Jeg kan ikke track min pakke som helst. De giver ikke svar hvis man skriver til dem.

Min order nummer er 3279599108

8. december 2020

Dear CristianoRonaldo _Kafalar Sevg,

To get the Order Number (PO#) please do the following:
[1] Login to your DHgate account.
[2] Go to "My DHgate".
[3] On the left hand portion of the screen you'll see "Orders".

Once we have your PO#, we will continue in helping you with this issue.

Jerome
Dhgate.com

The worst shopping app ever

2. december 2020

Hi Sham Yonas,

We understand your concern, we are here to assist.

If you have any other question, please do not hesitate to contact us through the following link and choose online chat: https://goo.gl/hvEzdN or send email to: customer-support@dhgate.com

Daffy
DHgate.com

Du kan ikke få dine penge tilbage

Du kan ikke få dine penge tilbage, hvis du køber en vare. Heller ikke hvis personen du købte den af, slet ikke sendte varen. Meget farligt sted. Faktisk også ulovligt, da de også sælger kopi vare.

21. oktober 2020

Hi Camilla,

If you have any other question, please do not hesitate to contact us through the following link and choose online chat: https://goo.gl/hvEzdN or send email to: customer-support@DHgate.com

Blu