Bestilte en taske for over en måned siden, og den er stadig ikke kommet. Den står som “leveret” når jeg tracker den, men det er den altså ikke blevet. Har forsøgt at kontakte kundeservice et par ga... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg har købt en jakke for lidt over en måned siden ca og den er ikke blevet sendt enu og jeg har prøvet at kontakte sælger men personen svar ikke
Virksomheden har svaret
Har skrevet utallige gange og sent billeder jeg kan ikke se min ordre nogen steder men har taget sreenshot og har screenshot af at pengene er trukket i banken - der er kommet den ene vare den sorte... Se mere
Virksomheden har svaret
Det er sindssyg godt kvalitet 2 bape trøjer det er bare lidt dyrt i forhold til et fake og levering tager noget tid men det er sindssyg godt kval og rigtig gode størrelser
Virksomheden har svaret
DHgate is a leading e-commerce platform that provides direct access to wholesale China products for businesses and consumers worldwide.
8F Building A, U-CENTER, No.28 Chengfu Road, Haidian District, Beijing,China., 10008, Beijing
Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hey skriver igen dag jeg ikke får nogle svare inde på appen. Som sagt har jeg købt en pakke for lidt over 1.5 måned siden, uden at have modtaget noget. Personen som har solgt mig er ikke til nogen hjælp da han/hun bare siger at jeg skal vente. Men idag vågner jeg op til at oderen er udført, og at der står payment realised hvad gør jeg.

Besvarelse fra DHgate
Jeg købte en pakke for over en måned siden, hvor jeg betalte for ekspres levering er på 100 dollors så i alt 150 dollors for en pakke jeg ikke har modtaget endnu. Sælgerne vælger så at komme med en dårlig undskyldning om at pakken er taget ik til disinfetion men samtidig står der på tracking at pakken er leveret til mit land. Sælgeren siger jeg bare skal have tålmodig, men giver sku ik mening når man har betalt så mange penge for at få pakken leveret inden for 14 dage.

Besvarelse fra DHgate
eg har købt en pakke og der står at den er leveret men jeg hverken hørt eller modtaget noget som helst,

Besvarelse fra DHgate
jeg vil gerne ved hvornår jeg modtager min ordre
der stod at jeg vil modtager dem den 26 okt.
men jeg har ikke høre noget fra jer end nu

Besvarelse fra DHgate
Min ordre #3443356594 blev af en eller anden grund annuleret, dog er pengene stadig blevet trukket. Jeg har sendt en mail jeg ikke har fået svar på, og vil gerne have mine penge tilbage med det samme.

Besvarelse fra DHgate
Har bestilt en eintract frankfurt trøje til min søn den 19 maj og betalingen er trukket fra kontoen den 23 maj
Vi har ikke modtaget en ordrebekræftelse og har derfor ikke noget tracking nummer eller ordrenummer
Vi vil gerne annullere og have pengene tilbage hvordan gør vi det ?

Besvarelse fra DHgate
Hey dhgate min vare er ikke kommet og der er gået 2-3 måneder og der stod det ville tage ca en månede mit order nr er 3421409278

Aldrig køb fra DH gate!
Bestilte tilbage i marts en Louis Vuitton toiletpung fra DH gate.
Og da det åbenbart er ulovligt at købe falsk design i Danmark er den blevet konfiskeret og destrueret. Men den er skam betalt.
Hvorfor man overhoved kan bestille den slags varer til Danmark, hvis de ikke kan leveres, det fatter jeg ikke.
Spild af penge. Lad vær at købe her fra. 800kr ud ag vinduet

Hold jer langt væk.
Har aldrig oplevet en dispute service så til grin.
Brug Alibaba eller Sunsky istedet, tro mig lav ikke den fejl og brug denne garage side.

Besvarelse fra DHgate
Ikke køb fra dem!!! Kan slet ikke anbefales. Fik en taske som slet ikke lignede billedet og den har en tydelig fejl. Tasken er meget grim og ser billig ud. Sælgeren har undskyldt og vil kun give mig lidt under halvdel af mine penge tilbage... slet ikke i orden. Sagen er slut nu. DHgate vil sende mig kun 14 $ tilbage får en taske jeg har givet meget mere som ikke ligner billedet. Jeg sletter jeres app og køber aldrig fra jer mere. 3294261144

Besvarelse fra DHgate
Jeg har ikke modtaget min kasket det alt for svagt

Besvarelse fra DHgate
Jeg kan ikke bestille nogen ting fra jer mit kort bliver afvist. Ved ikke hvorfor. Har ringet til banken og det hele men det virker stadig ikke. Skal bruge hjælp. !!!!

Besvarelse fra DHgate
jeg købte et par fake yeeshy sko af kanye west. der gik ikke lang tid, så fik jeg dem... dog er der fejl på en af skoene, men tænker at det kan jeg ikke brokke mig over, da det jo bare er fake sko og jeg ingenting har givet for dem i forhold til hvad den ægte vare koster....
Manden som har solgt mig disse sko, skriver så til mig og spørger hvorfor jeg har givet sådan en dårlig anmedelse af skoene og skriver at jeg må meget gerne lave det til en god anmedelse.... vi skriver frem og tilbage og jeg ender så med at få ham til at gå med til at jeg får refunded 15 $ tilbage på min konto, hvilket var en fint beløb, taget i betragning at selve skoene kostede 60$... dog når jeg prøver at lave lave en dispute/refund eller kontakte menneskene bag dhgate for at de kan hjælpe mig, er der ingenting at gøre.. deres kundeservice er lig 0... du kan simpelthen ikke komme i kontakt med dem... derfor sender jeg denne dårlige anmedelse, fordi jeg syntes det er super uprofessionelt.
Online chat virker heller ikke, de svare ikke på normal chat... intet support på deres side virker

Besvarelse fra DHgate
Jeg har købt et bælte for 1 uge siden det står at den er sendt men kan ikke tracke den skriver til sælger han svare ikke dårlig kundeservice håber i kan hjælpe
Mit odre nummer er 3299101145

Besvarelse fra DHgate
Det er en dårlig hjemmeside, jeg bestilte 2 tasker, og der gik 2 timer før så ville jeg tilbage bestille varerne så sagde de at jeg skulle kontante sælgerne så det gjordede jeg sælgerne sagde til mig at de allerede på 2 TIMER havde sendt pakken hvilket slet ikke er troværdigt, jeg blev ved med at sige jeg ville have min penge tilbage hvor de sagde at der kan du ikke hvilket der pissede mig af det en virkelig dårlig hjemme side med dårlig service

Besvarelse fra DHgate
Værste sted at handle har bestilt 2 ting der fra og de aldrig kommet kan ikke få mine penge tilbage og dhgate er ligeglade med deres kunder. Aldrig handel hos dem...
Hvis i vil have jeres penge tilbage for ting der ikke er ankommet så skal i aldrig bruge dhgate har skrevet til dem utallige gange og de svare ikke og prøver ikke at læsr problemet

Besvarelse fra DHgate
Jeg har købt et par sko og har aldrig modtaget dem. Den bliver ved med at sige “Items being processed”. Jeg kan ikke track min pakke som helst. De giver ikke svar hvis man skriver til dem.
Min order nummer er 3279599108

Besvarelse fra DHgate
Du kan ikke få dine penge tilbage, hvis du køber en vare. Heller ikke hvis personen du købte den af, slet ikke sendte varen. Meget farligt sted. Faktisk også ulovligt, da de også sælger kopi vare.

Besvarelse fra DHgate
Jeg har fået Mine ting hver gang med højest 1 måneds ventetid.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.