Jeg anbefaler på det varmeste at man undgår DGI Byens svømmehal, hvis man har alternativer. For det første, så får man lov til at købe en enkeltbillet, hvis man har glemt det armbånd, som ens... Se mere
DGI byens bowling: Selve bowling banerne og faciliteterne er rigtigt gode, men jeg undrer mig meget over barens udvalg af drikkevarer, der hovedsaglig består af alkohol. Man kan hverken få kaffe ell... Se mere
Det er bare alt for dyrt at bruge deres faciliteter. 400 DKK for EN TIME hvis man vil bruge en af deres volleyball baner… Svært at nyde en sport med så høje priser. Man betaler det samme for månedlige... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ekspeditionen i billetsalget der mangler ordentlig service
Efter jeg havde inde at svømme kunne jeg kunne jeg jeg ikke tegne PBS medlemskab , det måtte vente til næste gang, da jeg kom næste . Viste vedkommende intet om priserne dårlig kunde service , eller melde mig til PBS medlem skab . De 50 kr til billetten blev ikke trukket fra, men blev oprettet
DGI - Mage til højr**ethed, har jeg aldrig set...
Vores barn er tilmeldt noget som hedder sikkerhedsklub - som skulle give rabat i DGI byen. Vedkommende (hvis man kan kalde ham det), som sælger billetter til svømmehallen påstår, at de ikke modtager rabat fra denne klub, selvom det står sort på hvidt.
Derudover, skulle vi købe en svømmedragt til den lille - vi siger hans alder, og "vedkommende" giver os en dragt, som er 1 år mindre end det vi har sagt....
Vi ringer 3 dage efter til DGI byen, siden de vælger at ignorere samtlige mails og skrivninger på deres facebook mm. og forklare dem situationen. Personen i telefonen mener også, at de ikke tager imod rabat fra denne klub... Derudover mener denne person også (selvom han ikke kender os), at dragten som vi har købt er helt rigtige størrelse........ (?!?!?!?!?!?!?!?!).
Hold da op en flok amatører - vi kommer ALDRIG nogensinde tilbage.
Til dem som søger et svømme alternativ - Valby Vandkulturhus - koster næsten 4 gange så lidt som DGI og er på alle måder mere attraktiv og flot. De har gratis wellness og så flotte faciliteter - mange som ikke engang DGI byen kommer i nærheden af.
Bowling og Vestauranten
Generel dårlig oplevelse - bowlingbanerne fungerede ikke - vi skulle skifte bane flere gange pga. teknisk fejl, og der var alt, alt for varmt i lokalet. Restauraten serverede ikke gennemstegte burgerbøffer selvom de blev sendt retur for netop at stege dem mere. Og så var tjeneren uhøflig. Kan ikke anbefale hverken bowlingen ikke Vestauranten i DGI-byen.
Dyrt, slidt og kedeligt.
Er netop vendt hjem, efter første tur i DGI Byens svømmehal med min 9 årige datter.
Første møde er et klamt (min datters ord) gulv i omklædningsrummet med hår og fnuller på gulvet.
2. Mødet med bruserne - enten iskoldt eller skoldende varmt. De mest ringe brusehoveder, som aldrig nogensinde vil kunne vaske hverken shampoo eller balsam ud, af et langt hår.
3. Svømmehallen.. Koldt og slidt. Hvor er den fede vandrutsjebane? (som vi forventede var at finde i en stor svømmehal) Fedt at man kan svømme 100 meter i ring, uden at skulle vende 👍
Slidt skumlegetøj, hullede vandkander og ødelagte spande men dejligt lunt vand. Ej, come on !! Køb noget nyt og spændende!!
Efter halvanden time gad vi ikke mere og ville vaske os og smutte i sauna.
Vi måtte stå i kø - lige som andre - for at låne de aftagelige brusere, så vi kunne skylle shampoo ordentligt ud af håret.
Vi blev noget overraskede, da vi åbnede døren ind til saunaen. Har aldrig set så lille en sauna før, den var fyldt op - med kun to voksne og to børn. Min datter og jeg måtte stå op.
Vi er meget skuffede over DGI byens svømmehal.
Prisen på 130,00kr. for et barn og en voksen, synes jeg er røveri - det var det bestemt ikke værd.
Oveni kommer parkering til 18,00kr. i timen. Havde betalt for 3 timer (54,00kr.) idet vi forventede en fed svømmehal. Øv!
Det er første og sidste gang vi har besøgt denne svømmehal - desværre!
middelmådigt hotel
Rigid styrelse.
Da jeg kom et par minutter for sent var pengene for værelset allerede trukket, og der kunne ikke laves nogen tilbageførsel på trods af at jeg ikke ønskede at annullere bookingen men blot ændre betalingsform.
Centralt hotel med god service
Min kæreste og jeg har boet på DGI byen nu 3 gange. Der er altid god service. Gode parkeringsmuligheder. Vi kan træne fitness og nyde sauna. Vi bruger helt sikkert DGI igen og anbefaler
total katastrofe
Vi er en handicappet familie hvor mor er rollator bruger og far er blind var der en uge med to børn. Vi måtte ikke side på deres stole ude foran mens børnene legede på trods af at der stod 20 tomme borde med stole fordi vi ikke ville købe noget mad halv ni om aften. Vi bøvlede med at vores dør ikke ville låse og det troede de ikke på så vi skulle selv løbe frem og tilbage indtil det var ordnet. Rengøring tog vores nøgle kort så når den ene af os var ude sad resten af familien i mørke. En dag ville vores kort ikke låse døren op vi ringede i receptionen men fik at vide at vi selv måtte komme der ned og få det lavet. Jeg vil aldrig tage der over mere og kan ikke anbefale det til nogen.
Sådan ødelægges en ellers god oplevelse
Et godt hotel med ok værelser og fine bade faciliteter. desværre ødelægges en ellers god rating af deres katastrofale bistro. Elendig betjening, glemte retter, glemte drikkevarer, glemte glas til bordet, og skældud til børnene for selv at hente de glemte glas. Rå kød i brugeren, som løses ved at varme kødet igen og lægge det tilbage på den i forvejen gennemvædede af kødsaft bolle..ved de bare lidt om fødevarehygiejne ? Tvivler
Lidt kaos mht. stregkode-kort
Jeg havde bestilt tur-kort til baby-svømning, og selve undervisningen og faciliteterne, vil jeg sige er OK. Men når man har flere turkort - og man skal tage det nye kort i brug inden alle klip er opbrugt på det første kort - så opstår problemerne. Så kan man ikke gå direkte ind i omklædningen, men skal hver gang hen og kontakte personalet, indtil de sidste klip er brugt op på det første kort. Parkeringsforhold: Acceptable, hvis man parkerer på Tietgensgade. Der er et godt stykke vej fra P-kælderen med en baby på armen.
God oplevelse
I påskeferien 2010 tog vi (2 børn og 2 voksne) en tur til København. Vi boede på DGI byens hotel, der ligger i forbindelse med selve DGI byen. Det var et super ophold med let tilgængelig p-kælder (inkluderet i prisen) og gode oplevelses-/motionsfaciliteter inkluderet.
Vi havde et stort dobbeltværelse med 2 ekstra senge og eget bad/wc. Fin morgenbuffet med noget for enhver smag. Super svømmehal med vand-work-out (eller hvad det nu hedder) og masser af gode legemuligheder i de forskellige bassiner.
Alt sammen beliggende i gå-afstand fra Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Nyhavn mv.