Et godt hotel med ok værelser og fine bade faciliteter. desværre ødelægges en ellers god rating af deres katastrofale bistro. Elendig betjening, glemte retter, glemte drikkevarer, glemte glas til bord... Se mere
Jeg anbefaler på det varmeste at man undgår DGI Byens svømmehal, hvis man har alternativer. For det første, så får man lov til at købe en enkeltbillet, hvis man har glemt det armbånd, som ens... Se mere
DGI byens bowling: Selve bowling banerne og faciliteterne er rigtigt gode, men jeg undrer mig meget over barens udvalg af drikkevarer, der hovedsaglig består af alkohol. Man kan hverken få kaffe ell... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig behandling af børn
I går da vi skulle til svømning kl. 17 med vores søn, var der en far som havde scannet hans to QR koder men var ikke nået med sin søn ind, da han havde lagt sin taske på gulvet imens han scannede billetterne - og de vil ikke lukke ham ind, selvom sønnen stod og skreg og græd på den anden side, fordi han ikke forstod hans far ikke kom. Han SKULLE købe en billet og stille sig i kø for at købe den, selvom han jo havde betalt med to QR koder bare ikke nået ind igennem "porten". Dybt grotesk man lader et ulykkeligt barn stå på den måde. Samt kræver betaling for noget som er betalt! Vi har også været udsat for det hvor vores to børn er gået ind med billetter vi havde købt ved siden af og de ville ikke lukke dem ud eller ind før 16.30 hvor vores billetter virkede selvom det var 8 min til. Ja jeg ved det var vores fejl at vi ikke havde set klokken var 16.22 da vi lukkede dem ind, og ikke 16.30. Men hvordan kan man lade to børn stå alene der bliver ulykkelige fordi de ikke kan forstå deres forældre ikke må komme ind?!
Desuden er vi også blevet skældt kraftigt ud hvis vores to små børn er kommet til at gå ud sammen, og ikke på hver deres billet. Hvordan kan man forvente en fx to eller tre årig kan gå ud alene?! Hvad hvis det er et barn med specielle behov?!! Ville I behandle dem så nedværdigende, og ikke lade dem være der fordi de ikke selv er i stand til at gå igennem "porten" alene?! Et barn har følelser, og man kan ikke have en forventning om et lille barn, bare kan gå alene hvis det er bange.
DGI Byens bowlinghal - en dejlig oplevelse
Vi holdt min søsters polterarbend i DGI Byens Bowlinghal og vi havde en dejlig oplevelse. Der var en god stemning i hallen og vi havde mulighed for at gå op og ønske forskellige numre som vi kunne synge med på.
Jeg syntes priserne var rimelige, både for banerne, skoene og drikkevarerne.
Det er et shitshow
Det er et shitshow, dog nogenlunde i standsat.
Men der intet for børn og personalet har intet tække for de børn der er.
I bør overveje hvordan det er muligt at lave noget som alle kan bruge ikke kun gamle og 15 mennesker der svømmer i ring.
DGI Byen Svømmehal skriver på deres…
DGI Byen Svømmehal skriver på deres hjemmeside at formålet med etablering af idrætsanlægget var “at engagere lokalmiljøet og det københavnske foreningsliv i kultur og idræt med folkelighed og bredde”. Det med forskellighed og bredde er dog en by i Rusland for personalet og der er ikke plads til forskellige niveauer af færdighed ligesom i alle andre svømmehaller. De tillader nemlig ikke at man tager sin svømmetræning seriøst og bliver nødt til at overhæle andre svømmere i bassinet (selfølgelig uden at ramme nogen i processen). Men sikkert fint hvis du bare gerne vil svømme brystsvømning i mormor-tempo :)
Min datter og hendes veninder køber to…
Min datter og hendes veninder køber to timers billet til overpris. Det er meget dyrt 60 kr. for et barn. De må kun være der i to timer til den pris. De er jo børn, så regner med at det er to timer i svømmehal. Men næ nej. Alle børn får en bøde, de er der få min. Over de to timer. De skulle jo lige i bad. Absolut sidste gang de besøger jer. SKAM jer DGI.
Vanvittigt dyrt
Alt for dyrt at komme ind og se lille udstilling 220 kr. pr person - er jo helt gag
Dårlig service og dyrt
Hold jer væk
Hold jer væk, hvis i kommer i bil, for de bruger europark og selvom man betaler for parkering i easypark er der stadig chance for p pøde og de er ligeglade med deres kunder.
Så for guds skyld hold jer væk fra dgi byen, det handler kun om at få fleste penge ud af jer.
Fedt sted, ærgerligt det bare er alt for dyrt
Det er bare alt for dyrt at bruge deres faciliteter. 400 DKK for EN TIME hvis man vil bruge en af deres volleyball baner… Svært at nyde en sport med så høje priser. Man betaler det samme for månedlige abonnementer i andre sportscentre (fek. fitness world, boulders, fodbold klubber). De begrænser, hvem der har muligheden for at prøve noget nyt $$$$$$$$$!
God mad men elendig betjening
Hyggelig restaurant med god mad, men så stoppede det der. Uprofessionelle "tjenere" som ikke vidste hvad de serverede samt væltede glas og drikkevarer ud over folk. Meget lang ventetid på helt enkle vegetar retter, som i øvrigt var forudbestilt.
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg ringede ind med et simpelt spørgsmål om tilmelding. Fik beskeden "det har jeg ikke autorisation til at tage stilling til, du kan forsøge at skrive til mailadressen"
Jeg skrev efterfølgende en mail til den henviste mailadresse. Men der kommer intet svar, ikke engang en bekræftelse på modtagelse.
Dyrt og dårlig kundeservice.
Vi blev bevidst franarret vores penge!
Vi besøgte svømmehallen med tre børn på 2, 4 og 6 år. Vi bliver ikke spurgt til specifikt badetøj inden indgang. Vi betaler knap 500kr. For indgang… Vi svømmer rundt i kort tid og blir spurgt om vi har ekstra neopren badebukser med til vores mindste, for hvis vi ikke har kan vi selvfølgelig købe nogen!! Dvs. vores svømmetur ender her. Vi kan få vores penge tilbage, heller ikke fra kundeservice der mener, at alle selv skal læse deres FAQ inden besøg! Absurd!
Det her sted er en joke og deres kundeservice er elendig! Jeg anbefaler alle ALDRIG at besøge det her overprized skodsted med den ringeste betjening nogensinde!!
Overpris!
135kr for et barn og en voksen! Wow en pris. I særdeleshed når
man så ved udgang bliver mødt af beskeden om at man har passeret sin tid?! Ingen info om dette inden indgang, så bonner de ekstra penge pga passeret tid. 195kr endte en svømmetur i 2 timer og 15 min, med at koste. Synes simpelthen det er bondefangeri at der ikke informeres om dette. Ellers i det
mindste oplyses at for en tyver ekstra kunne vi ha blevet der hele dagen. Det er sidste gang vi bader i DGI
Dyrt, men godt.
Jeg synes prisen er høj, for at komme ind og svømme, men personalet er smilende og imødekommende, stopper op og tager sig tid til en snak.
Alt i alt en positiv oplevelse.
4/5 stjerner pga. prisen.
Nu er det første gang jeg har været i…
Nu er det første gang jeg har været i svømmehallen i mere end et år. Der har været renovation i nok over et halvt år, men der er ik meget der er ændret, faktisk vil jeg hellere kalde det for en nedgradering end en opgradering. De har fjernet 3 meter vippen, samt saunaen som ligger inden ved bassinerne. De har enda åbnet svømmehallen mens 5 meter vippen og 1 samt 2 m vippen ikke engang er færdiggjort endnu. Priserne er også steget dobbelt. 95 for en hel dag i weekenden, det jo helt sindsygt
Personalet på hotellet er det mest…
Personalet på hotellet er det mest serviceminded personalet jeg nogensinde har mødt. Super service både dag og nat (nat er det G4S men der er også helt i top). Vi fik en super behandling på hotellet, hvilket også var det eneste vi brugte under vores ophold men det var virkelig også bare i orden. Tak for super service til jer alle. I får den allebedste anbefaling
Abonnement i bero grundet COVID-19
I forbindelse med dette COVID-19, og lukket svømmehal, så synes jeg det er vanvittig god kundeservice, at PBS abonnementet er blevet sat i bero, selv uden folk skal gøre noget aktivt for det.
Det er UMÅDELIG god stil DGI-Byen...
Vi ses efter nedlukningen😉👏🏼
Dårlige og ulækre forhold
Jeg går til babysvømning i DGI, men forholdene er simpelthen for dårlige, grænsende til farligt for de små babyer. Der er aldrig nok klapvogne og autostole til at lægge sin baby i, selvom det burde være nemt for dem at regne ud hvor mange der bruges ift. hvor mange babyhold der er. Der er cirka 4 klapvogne, og resten er gamle autostole hvor man har fjernet selerne; dvs., ens baby kan nemt enten kravle eller falde ud hvilket ikke er rart på et klinkegulv. Helt ærligt DGI, invester i nogle flere klapvogne!
Der er virkelig ulækkert i badet, og der stinker råddent i trappegangen fra omklædning til bassinerne. Der er minimal plads i omklædningsrummet, så man er virkelig presset i DGI. Der er ÉN pusleplads med bad helt nede ved bassinet.
DGI kunne virkelig lære noget af Frederiksberg Svømmehal, hvor det hele er enormt meget nemmere og ikke en decideret klam oplevelse.
I skal aldrig parkere i DGi byens…
I skal aldrig parkere i DGi byens parkeringshus.
Der sker mange bil hærværk derned.
Parkeringsfirmaet Plot er smidt på…
Parkeringsfirmaet Plot er smidt på porten for uprofessionel opførsel.. 5 stjerner for det. Vi kommer snart igen og svømmer 👍