Maden kan lige spises, ( hvis man er meget sulten), men heller ikke mere ! Det er ikke den store nydelse desværre, men når man ikke selv er i stand til at tilberede maden mere, er man desværre nødt ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Velsmagende og lækker mad hver gang.
Jeg glæder mig hver dag til min middagsmad. Ug.👍👍

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Maden kommer altid for sent tit dagen efter
Det er tit noget andet mad end det der er bestilt.
Undskyldningen er at det er en ny chauffør eller maden er leveret selvom den ikke er.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Velsmagende mad. Varieret menu og ernæringsmæssigt velafbalancerede retter. Jeg kan kun sige hurra for helt "almindelig" sund dansk mad. Hilsen Peter D.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
det er nemt at bestille den mad man har lyst til. Du kan ændre bestilling. Et fint udvalg til en hver smag. Skal du have gæster kan du bestille familieportion af det som du vil bruge som basismeny. Genialt.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Vi har nu prøvede mad fra Den Danske Madhus i 4 dage, og er rigtig godt tilfreds, god smag og en portion der passer os. Det er nemt at bestille og god kunde service. Vi vil i hvertfald fortsætte med at bestille mad fra den. Vi har begge sygedomme som gør det svært at lave mad fremover, så syntes vi har fundet en god løsning på denne måde.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Da vi først på året skulle finde ud af at få mad leveret til min far, var jeg igennem flere firmaer og mange anmeldelser inden vi "forsøgte os med" Det Danske Madhus. Dette er årsagen til, at jeg nu vil skrive min anmeldelse, og den gælder generelt maden fra Det Danske Madhus og ikke kun den seneste levering.
Min far i Kolding får mad til alle ugens dage leveret en gang om ugen, og min søster og jeg spiser med, når vi er hjemme. Vi er meget imponeret over, at maden smager SÅ godt. Der mangler aldrig krydderier, maden smager virkelig som om, at de, der har lavet den, er omhyggelige med at smage den til. Desserterne nyder han også -og vi også, hvis vi er så heldige, at der er nogen tilbage, når vi kommer på besøg😆 Jeg håber, at I i Det Danske Madhus ved, at vi sætter stor pris på, at I gør jeres arbejde så godt og at I vil give rosen videre til medarbejderne. Tak for jer🙏
Min far har i øvrigt let ved at sætte maden i mikroovnen, det er bare nogle huller i låget og så opvarmning. Og for at det ikke skal være løgn så har der heller aldrig været bøvl med leveringen af maden(7-9-13), den kommer som aftalt hver eneste uge.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Arbejder i hjemmeplejen i Københavns kommune. Mange af de ældre benytter det danske madhus og der er ofte problemer.
Så sent som igår var problemer med mange af dem som ikke fik leveret deres mad. Vi ringede ind til kundeservice og fik afvide at de ikke havde en bil til rådighed, så de kunne levere det. Dette skete os ugen forinden.
Dette er meget foroligende da mange af de ældre er afhængige af at få deres mad.
Vil absolut ikke anbefale dette firma da de er upålidelige og man ikke kan regne med dem. Vi her i hjemmeplejen er i skrivende stund i gang med at finde et nyt madservice til dem så de ældre igen kan få deres mad tiden.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Hvad har I i det hele taget noget der hedder kundeservice for. Når man har en relevant klage, gider De end ikke svare på klagen.
Det er dog den dårligste form for service I opretholder.
Jeg håber ikke vi kommer ud for det en gang til, for så må vi overveje at aflyse vores madlevering.
Maden er iøvrigt fin og veltillavet.
Vh John

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Maden smager dejlig. Det er ligesom at få mors mad. 🙂

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Husk at afmelde jeres mad minimum 3 dage inden levering, også når I bliver akut indlagt med alvorlig sygdom. I kommer til at betale det fulde beløb for ingen mad og ingen levering.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Maden fra "Madhuset" smager glimrende, men jeg er RØDGLØDENDE af raseri over, at jeg aldrig får bestillingsark, selv om jeg gør opmærksom på problemet igen og igen!!! Jeg har talt i telefon med jer utallige gange om svigtet, og I lover at gøre det bedre. Jeg hader suppe og grød, som jeg rask væk får serveret pga. det manglende ark, og jeg elsker jeres salater, som jeg til gengæld ikke har mulighed for at tilvælge. Jeg er dødtræt af at ringe op og vælge retter telefonisk. Øv, øv og atter øv!
SVAR PÅ "Det Danske Madhus" SVAR:
Selvfølgelig kan I finde mig, for jeg får mad fra Det Danske Madhus. Jeg bor i København og har fået leveret mad fra jer 4 gange om ugen siden ultimo december 2022, dvs. mere end halvandet år.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Kan kun give Det Danske Madhus 5 stjerner for en super kundeservice og aldeles høj kvalitet af deres retter og levering
Mvh
Morten Alexander

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Har gennem et par mdr, modtaget mad fra det danske madhus. Jeg syntes det er imponerende, ikke at kunne få en eneste ret mad, til at smage af noget. Det smager af absolut ingenting.
Den ovnstegte kylling var meget blodig indeni, og det stegte flæsk, var som sej skosål. Kartoflerne er som små gummibolde, cherry.
Deres sovs holdt jeg op med at spise, som vand med tilsat farve.
Forstår virkelig ikke at ældre mennesker ikke fortjener bedre. Der må være andre alternativer ?
Jeg valgte at stoppe efter 2 mdr, da havd jeg ialt fået 2 rettelser var ok, risengrød og koldskål.
Leveringen har været forskellig hver tirsdag, kunne være kl 09 eller kl 18. Blev ikke ringet på døren eller noget, blev bare sat udenfor.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
I december 2015 døde min 92-årige mor i eget hjem.
Hun havde igennem ca. 2 år modtaget 1 uges levering af div. færdigretter fra Det Danske Madhus.
Til sidst blev det for meget for både hende og mig.
Vi brød os absolut ikke om maden længere!
Ingen fornyelser overhovedet!
Konservativ og gammeldags mad, og ikke lavet med kærlighed!
Blev der overhovedet tænkt på næringsværdi?
Den brune sauce var dog helt i top, det var både mor og jeg helt enige om!
Men, åbenbart blot 'business as usual' stadigvæk?
Det bryder jeg mig ikke om at høre!
Men til Jer derude: Test dem, og vurdér dem selv derefter!
Ikke muligt, at skrive en dato i 2015, derfor nødvendigt at bruge dags dato. Det er jo ikke fair og reelt👎.
V.h. Marianne Nyrop

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Efter mit dashcam havde set deres biler flyvende for i hvor jeg kørte fartgrænsen. Tænkte jeg sku, der er nogle der får varm mad i det mindste.
Jeg meldte mig ind, betalte og er ugentlig belønnet med en kasse med mad. Som ifølge kundeservice blev leveret igår præcis samme tidspunkt vi står 3 mennesker i vores indkørsel.
Opdatering : endte med vi måtte forklare dem vi intet havde modtaget og nødløsning blev sendt og leveret 1 dag forsent.
Jeg forklare dem at eftersom jeg ikke modtog 1 uges mad på den aftalte dato måtte jeg jo købe mad til 1 uges mad da de netop levere 1 gang om ugen og næste levering ville ske ugen efter.
Så efter de påstod levering var sket, uden den var sket, merudgift grundet manglende levering søgte jeg kompensation hos firmaet og selfølgelig for at rette op på deres meget dårlige førstehånds indtryk. Det nægtede firmaet og sagde farvel og tak. Så 0 stjerner elendigt firma og med håb om de vandvide leverandøre som køre alt for stærkt på motorvejen blive nuppet med klækkelig bøde.
Svar til deres indlæg : nej jeg har ikke sagt det er kompensation nok.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Kundeservice kunne godt oppe sig lidt. Har igennem et par dage forsøgt at komme i kontakt med jer via e-mail(2 styks) pga. af manglende levering, men desværre intet hørt. Gider ikke ringe og sidde i ventesløjfe kø.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Hold nu kæft noget skod æde!!!!! Min far bor på et plejehjem hvor de får maden fra jer. Magen til klam æde skal man da lede længe efter . Det fjerner da en hver lyst tilsat leve!!! Tænk at man kan finde på at byde vores ældre sådan noget crap!!!! Skam jer!
Jeg har valgt at fotodokumentere maden så der er ingen tvivl. Ville ikke give det til mine hunde!!

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Efter at have kontaktet Det Danske Madhus pga. manglende og sen levering af mad til en borger i Valby, fik vi en fin snak og tingene skulle gerne være i orden fremover.
Giver 4⭐️ selvom det startede ud som noget skidt med en enkelt ⭐️, da der hurtigt blev taget hånd om problemet.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Vi er overgået til det danske madhus
Ikke en eneste gang har mad været god set lækker ud været med smag .
Kommunen vil kun spare penge og hvad får vi som personale en gang varm luft uden smag og uden appetitvækkende spise så velkommen til agenda 2030 og SVM regering 🤮🤮