Maden kan lige spises, ( hvis man er meget sulten), men heller ikke mere ! Det er ikke den store nydelse desværre, men når man ikke selv er i stand til at tilberede maden mere, er man desværre nødt ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.
Svarer typisk inden for 1 måned
Min mor, på 86 år, har stadig ikke fået sin mad. Madhuset har haft 2 uger (ja, to uger) til at få det bragt i orden, men endnu har hun ikke modtaget så meget som en gulerod. I dag lovede de, igen, at sagen ville blive hastebehandlet og maden leveret her til eftermiddag. INTET er (naturligvis) ankommet. Ingen anstrengelse kan længere være for stor for at undgå dette firmas såkaldte service

Besvarelse fra Det Danske Madhus
For snart længe siden skrev jeg nedenstående til kundeservice. Jeg har gentagne gange gentaget min henvendelse og udtrykkeligt bedt om at få en reaktion.
Ingen har tilsyneladende haft lyst til at reagere, hvorfor jeg nu prøver ad denne vej. Ja, jeg har fået pengene retur, men det løser jo ikke problemet (det bekræfter blot, at de har modtaget min mail):
mandag den 29. april 2024 kl. 19:16, skrev jeg :
I sidste uge modtag jeg 2 x biksemad fra Jer.
Da jeg spiste den første, undrede jeg mig over, så langt der var mellem kødstykkerne.
Derfor besluttede jeg mig for at se nærmere på den anden portion. Den skulle jeg så spise i dag og før jeg kom den på panden, lagde jeg den på et stort fad og skilte kartoffelstykkerne fra kødet. Der var rigtig mange kartoffelstykker, jeg opgav at tælle dem. Men min optælling af kød gav det resultat, at der var 3 strimler (hvis jeg er meget positiv) og kun et reelt stykke kød. Det er ikke det, jeg kalder biksemad og jeg er meget skuffet over at I vil være bekendt at levere sådan noget. Jeg kommer til at tænke på, om det også er niveauet for Jeres øvrige retter. Er det derfor vi skal have alle de grønne bønner og rød peber. Det vejer og er billigt.
de kogte kartofler er meger svampede. det kan man ikke severe for folk som betaler for maden. kokken burde have stoppet brugen af de meget svampede kartofler. men lader folk betale for sådan noget skidt. glas kartofler fra netto er 100 gange bedre. det er som om kartoflerne har fået frost og alligevel brugt til mad. det kan man simpelthen ikke byde folk. fiskefillet var meget vandet. kunne ikke steges sprødt på en pande. det har stået på i 1 år .
lige fået svar på trust pilot. det svar var det ringeste svar jeg kunne forvente. de svampede kartofler burde slet aldrig blive serveret for folk. kokken burde have set det. det har stået på alt for længe. derudover er det tit man ikke får det bestilte.
tag jer sammen, inden i sender mad ud til betalende kunder. jeg er begyndt at have nogle glas kartofler fra netto, fordi jeg har ikke fået en eneste god hvid kogt kartoffel i meget lang tid. overkogte svampede. måske de har været kogte dybfrosne kartofler i serverer. enhver ved hvor ulækker frosne kogte kartofler er.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Min pårørende er netop rykket på plejehjem i Tårnby Kommune.
I den forbindelse er vedkommende overgået til den enormt ringe mad som produceres af det danske madhus.
Jeg kan undre mig over hvordan politikerne i Tårnby Kommune kan se sig selv i spejlet, når de vælger at få maden fra det danske madhus. Det er billigt og enormt ringe. Min pårørende, som indtil nu har haft en rigtig god appetit, gider ikke at spise den ringe mad som serveres fra det danske madhus. Men desværre er der ikke noget alternativ i Tårnby Kommune.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Maden smager næsten som hjemmelavet

Bestilte flæskesteg sandwich
Fik røget skinke steg i, smagte ikke godt
Så var der købesvær i sandwichen. Selvom at der lå
Masser af svær i brandepanden, ved vinduet.
Spurgte om jeg kunne købe ekstra svær, men det kunne jeg ikke, selv om det var næsten lukketid.
Meget skuffet kunde.øv øv

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Det startede med at svigermor på 92 år havde et par retter i overskud som jeg fik. Til min store overraskelse var det meget velsmagende og skulle kun lige 3 minutter i mikrobølgeovnen, så var det klar. Det gjorde at jeg nu får leveret hver anden uge, og det er nemt og hurtigt og ingen rengøring af gryder og pander. 69 kr. for en ret og det hele bliver leveret til døren. 5 stjerner herfra

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Har nu modtaget jeres mad gennem flere år. Er i og for sig godt tilfreds med maden og leveringen. Men her i uge 18, havde jeg endnu engang modtaget 2 gange øllebrød, som kun havde holdbar til 3/5-24. Det er lidt irriterende, at når man så ringer ind i dag og fortæller, at øllebrøden endnu engang var på kanten og jeg jo ikke kunne spise dem her i den foregående veek-end 4. og 5. maj, da datoen var overskredet, at man så skal diskutere med kundeservice om rigtigheden i, at modtage mad med kun 4-5 dages holdbarhed Max. Hun blev ved med at påstå, at når man bestilte kun 5 hovedretter på en uge, skulle alt maden også bare kunne holde fra mandag til fredag med og ikke veekenden over ihvertfald, for ellers skulle der bestilles 7 retter mad ? Det er jo det værste sludder jeg nogensinde har hørt, da det meste af jeres mad normalt altid har en uges holdbarhed ekstra. Jeg kan blive Så irriteret, på sådan en uforstående medarbejder, som heller ikke fortalte sit navn. Men tit er de små pakker becel, som følger med til bla. risengrød også på kanten af holdbarhed, selvom de kan holde i flere måneder ! Mvh. Inge-Margrethe
“Jeres mad er som at spise ude hver dag”. Så godt synes min 92 årlige svigermor, det er.
Desværre har vi ikke oplevet andet end problemer med leveringen. Hun bor i Horsens centrum, og trods tilladelse til at låse sig ind har vi flere gange oplevet, at maden er efterladt på gaden, hvorefter chaufføren ringer og siger, han er kørt. Hun bor på 2. sal og startede ud med at være sengeliggende.
Trods utallige samtaler med kundeservice, der altid undskylder og lover at kontakte vognmanden, er det ikke lykkedes.
Derfor kun 1 ⭐️ og maden er nu afmeldt.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Hold da op en dejlig aspargessuppe, jeg ville have givet 6 stjerner hvis brødet blev leveret varmt

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Har lige spist en omgang "Svensk Pølseret", tæt på den bedste jeg nogensinde har fået, dejlig cremet og smagsfyldt. 5+ stjerner herfra.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Uhøflig og råbende kundeservice medarbejder.
Min far er blevet visiteret til mad ved jer. Jeg ringer ind angående levering, da der kan være nogle udfordringer angående dette. Jeg ringer ind og for fat på hvad jeg troede en meget sød ung kvinde. Hun kan desværre ikke finde min far i systemet og fortæller mig, at en kollega vil ringe mig op. Kollegaen ringer mig op og vi bliver enig om, at jeg ringer til visitationen og ser hvad der er sket. Jeg ringer til visitationen og hun vil tage fat i jer, da der er sendt en visitering afsted i mandags - det er torsdag i dag - Hende fra visitationen ringer tilbage og fortæller, at hun har snakket med jer og det nu skulle være i orden og at min far godt ville kunne få mad samme dag. Jeg ringer til jer en time efter - så systemet er opdater - jeg for fat i den samme ‘søde’ medarbejder og hun kan stadigvæk ikke finde ham, jeg forklare hvad jeg er blevet fortalt af visitationen. Hun spørg en kollega og siger der ingenting er kommet fra kommunen. Jeg forklare igen hvad jeg er blevet fortalt fra visitationen og at jeg er frustreret at jeg ingenting kan gøre, så min terminale far kan få mad. Hun vælger og råbe af mig “NU SKAL DU HØRE GODT EFTER” og siger, at det er mit problem og ikke jeres - og det fortætter der udad. Jeg vælger er lægge på, da jeg ikke finder mig i at blive råbt af og snakket til som et barn, jeg er en voksen kvinde på 31! Manglende på respekt og forståelse! Jeg har ikke været andet end sød og forstående, selv da hun blev ved med og kalde min far for en ‘hun’, gentagende gange måtte rette hende i by-navn og efternavn. Det dybt uprofessionel og hvis det er sådan man møder kunderne, så tror jeg ikke det danske madhus er et sted vi vil anbefale eller være kunde ved.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
MIn far på 94 år , som er småtspisende, og bor alene i Kbh N.,har nu i en uge været kunde hos Det Danske Madhus. Han skulle have modtaget aftensmad 8 gange. Han har kun fået leveret maden 4 gange. På trods af at Det danske Madhus er informeret om, at han hører dårligt og at det kan ta lidt tid at komme til dørtelefonen. De har får at i mødekomme dette, fået et telefon nummer de kan ringe ,plus en dørbrik, så de selv kan åbne dørtelefonen. Hvad kan vi gøre mere? Vi har selvfølgelig ringet og klaget over den manglende levering hver gang. Dette kan kun ske dagen efter, i det der ikke er nogen ved telefonen, mens maden leveres. Vores tålmodighed er opbrugt. Vi skifter leverandør.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Det er nu 15 gang min mor ikke får den mad hun bestiller er det sådan man behandler sine kunder.hver gang jeg ringer får jeg en undskyldning og de siger de ikke ved hvad køkkenet laver. De kunne i det mindste ringe til min mor og spørge hvad hun kunne tænke sig i stedet for men nej så lever man barer noget andet og som oftest noget hun ikke kan lide. Men deres regnskabskontor virker ufortrinligt og der er ingen problem med at trække penge.Har desværre hørt fra fler ælder i min mors omgangskreds at sådan er det oftest. Så ja vi skifter udbyder og ligeså gør 8 af hendes venner. Man kan ikke forvente at det bliver bedre har givet dem en chance i 2år.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
jeg bestiller for min mor på 92 som synes det er nemt og hurtigt, vel til beredt :) med en gode grøntsager til hver ret :) kan kun anbefales

Helt respektløs kundebehandling.
På en regnfuld og pløret dag nægter buddet at tørre skoene af, inden han træder ind med maden. Han overfuser i stedet min svagelige far ("JEG HAR 100 STEDER AT LEVERE!").
Det er basal høflighed, når man træder ind i fremmede menneskers hjem, at tørre fødderne af - og især når de er våde og mudrede!
Ingen hjælp at hente, når man klager til kundeservice. Vi har haft flere lignende oplevelser.
Dertil kommer halvrå mad, som ikke er pengene værd.
Ufatteligt at de vil være det bekendt.
Undgå denne virksomhed.

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Ja så oplever jeg igen fejl/mangler fra det danske madhus. Har ikke modtaget levering der skulle komme idag d 12/4 men de har trukket pengene, det er bare ikke iorden altså. For 14 dage siden fik jeg en anden dames mad og ringede til dem, fik afvide at chaufføren var på vej tilbage efter hendes mad og komme med mit. Men det skete bare ikke så jeg kunne smide den fremmede mad i skraldespanden. Er virkelig træt af deres fejl

Besvarelse fra Det Danske Madhus
Min mor på 87 år bruger Det Danske Madhus, og det er med meget blandede oplevelser. Min mor er uddannet fransk kok i Paris, og har arbejdet som madanmelder/madskribent næsten hele sit liv, hun er nu i den situation at hun har så meget gigt i fingre og hænder at hun ikke mere kan lave det hun elsker Aller mest, nemlig mad, hun kan desværre heller ikke tage ud og handle mere, det gør jeg for hende, og så får hun sin varme mad fra Det Danske Madhus.
Der er forskellige ting min mor har allergi for, derfor er det meget vigtigt hun får hvad hun bestiller, det sker så langt fra hver gang, hun ringer altid til kundeservice og fortælle det, og det virker som om at deres go to undskyldning er: det er chaufføren, men min mor taler heldigvis altid med chaufføren, så hun ved det ikke er sandt.
I dags oplevelse blev så for meget for mig, derfor denne anmeldelse.
Min mor havde bestilt en påskeplatte, da det jo er påske. Hun får så leveret boller i karry, som hun i øvrigt ikke kan tåle, min mor ringer til kundeservice og får at vide at det er chaufføren der har lavet fejl, da min mor så siger det ved jeg ikke er rigtigt da jeg taler med ham, så kommer den næste løgn, der var simpelthen ikke flere påskeplatter, min mor spørg så hvad hun så skal stille op med det mad hun har fået, som hun ikke kan spise, og hun får at vide hun kan give det væk, så er min tanke…… hvad skal min mor så spise? Nu ringer jeg så til kundeservice, og spørg hvad de har tænkt sig, jeg har en rigtig god og konstruktiv samtale, og får skaffet min mor en påskeplatte til lang fredag i stedet, og så tænker jeg, kan det virkelig være rigtigt, at der ikke sker noget når min mor ringer, men på magisk vis sker der noget når jeg ringer og brokker mig, og det så viser sig at der er flere påskeplatter.