Det Danske Madhus Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 102 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder finder madkvaliteten generelt acceptabel og værdsætter konceptet med leverede måltider. Anmeldere fremhæver ofte passende portionsstørrelser, god variation i retterne og en præcis samt venlig levering fra personalet, hvilket bidrager til en positiv oplevelse. Dog oplever en del kunder problemer med servicen, herunder forkert eller manglende mad. Der er ogs%c3%a5 beretninger om leveringsforhold, hvor mad efterlades uden opsyn, og inkonsekvente leveringstidspunkter. Nogle beskriver maden som kedelig, uappetitlig eller med dårlig konsistens, ofte med for få grøntsager. Enkelte har desuden oplevet uhøflig eller arrogant kommunikation fra medarbejdere.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange forbrugere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange udtrykte skuffelse over madens smag og... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service, hvor mange oplever, at kvaliteten er faldende, og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af personalet, hvor nogle kunder roser venlige og hjælpsomme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Maden kan lige spises, ( hvis man er meget sulten), men heller ikke mere ! Det er ikke den store nydelse desværre, men når man ikke selv er i stand til at tilberede maden mere, er man desværre nødt ti... Se mere

Fik leveret forkerte retter da de ikke kunne levere det bestilte ikke første gang der bliver leveret noget forkert. Da jeg ringede var svaret at mad er mad trods det var noget jeg ikke kunne lide . �... Se mere

Har en bekendt der modtager mad fra jer. Indimellem også dessert, MEN her kommer så et giro kort til betaling, da manden er dement må jeg sørge for betalingen, hvorfor kan i ikke blot trække pengene s... Se mere

Langt det meste af maden er super fin, oftest er det personlige præferencer, der gør noget ikke bliver spist op. Jeg er endda ret kræsen, men kan alligevel lykkedes med at finde tre retter hver ug... Se mere

1. Madudbringning
  2. Catering
  3. Online madbestilling
  4. Ældrepleje

PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

105 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig kundeservice

Min gamle mor har fået leveret mad fra Det Danske Madhus i omkring 8 måneder. Det har været noget af en oplevelse og udfordring. Hun fik leveret sin varme mad kl 09:15. Den skulle leveres til middag. Det er dog blevet lidt bedre, efter utallige klager. Så begyndte de at leverer maden kold. Forklaringen var at der ikke var gas på bilerne. Det stod på i ugevis. Flere gange er hendes mad ikke dukket op. Hun ringer så og spørger om hun får mad i dag. Hun får så besked om at den er på vej. Så sent som i fredags, sad hun og ventede til kl 20:00 om aftenen. Der kom ikke noget mad. Det er bare ikke i orden. Det næste problem er at der tit ikke kommer nogle bestillingsark. Det vil sige at hun ikke selv kan vælge sammen med sin hjemmehjælper. Så må hun i ugevis spise den mad, som Madhuset synes hun skal have. Hjemmehjælperen har ikke mulighed for at bestille det over telefonen. Det er rigtigt ærgerligt, at det Danske Madhuset, ikke kan leverer en bedre service. Så mit nytårs ønske er at I strammer op. Det er ikke rimeligt, at ældre hjælpeløse mennesker skal behandles på den måde.

27. januar 2025

Kære Jannie

Mange tak for din henvendelse.

Vi beklager den oplevelse som du har haft med os.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7070 2646 for en dialog omkring dette.

Beskidte biler

Hvorfor kører Madhuset rundt i særdeles beskidte biler
udvendig?

Jeg har tidligere kørt mad ud til brugerne i andet udbringningsfirma, og her var det - på denne årstid -en nødvendighed at køre bilen i vaskehallen om aftenen efter hver arbejdsdag, så næste chauffør om morgenen kører ud i en ren bil.

Om maden bliver dårligere skal jeg ikke udtale mig om, men hver gang chaufføren skal åbne bagsmækken kommer hænder altid i kontakt med urenheder, - jeg ville tabe appetitten hvis jeg som modtager af dagens mad så en temmelig beskidt bil

21. januar 2025

Kære FK

Tak for at gøre os opmærksomme på dette. Vi vil selvfølgelig gerne have, at vores biler fremstår rene og absolut ikke beskidte.

Da vi er i hele landet, er det svært at vide, hvilken landsdel, du har set en af vores biler. Du må derfor gerne orientere os om, hvorhenne du så vores bil på kundeservice@ddm.dk.

Dette ville hjælpe os en del og få vasket bilen.

Tak på forhånd

Tidsspilde!

!. gang jeg skulle have leveret mad sad jeg hjemme hele dagen og ventede, da det skulle komme mellem 08 - 18, (der burde være et ca.tidspunkt). De ringede kl. 16 at det blev næste dag kl. 12-14. 14.15 var jeg nødt til at gå, de havde været her 14.30. Det er simpelthen bare ikke iorden.

21. januar 2025

Kære Ruth

Vi beklager, at vi ikke kom indenfor det tidspunkt, som der blev aftalt. Vores chauffør har været forsinket grundet uforudsete forhold. Jeg vil blot informere dig om, at hvis du sætter en termokasse ud, så vil vores chauffører sætte din mad i den, hvis du ikke er hjemme.

Vi beklager igen og øsnker dig en god dag

Det er da utroligt

Det er utroligt forsinket et par gang min mad vogn ikke kommet endnu 🙃🙃🙃😕😕😕😕

20. januar 2025

Kære Kasper

Det Danske Madhus har internt arbejdet med store forbedringsændringer, hvilket desværre har givet lidt forsinkelser på vores levereringer.
Vi er rigtig godt på vej i den rigtige retning og håber selvfølgelig, at dine levereringer fremadrettet vil komme til tiden.

Jeg håber, du stadig kunne nyde maden, selvom den var forsinket.

veltillavet

veltillavet, nem at have med at gøre, glæder os til hver weekend, nyder maden i fulde drag.
har anbefalet det til flere da, det også er god service
med udbringningen og så lige til døren, og man selv vælger maden, det kan ikke være bedre

17. januar 2025

Hej Gurli,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med både maden og servicen. Det betyder meget for os, at I nyder måltiderne og ser frem til hver weekend.

Vi sætter stor pris på, at du har anbefalet os til andre – det er den bedste anerkendelse, vi kan få. Vi vil fortsat arbejde hårdt på at levere den bedste service og kvalitet.

Tak igen, og vi ser frem til at fortsætte med at glæde dig og din familie med lækre måltider!

Det Danske Madhus

Uacceptabel leveringstid og meget uheldig håndtering.

17/1 2025.
Min mor på 96 år får hver fredag 4 portioner mad. Det skal leveres mellem10-12. Maden spiser hun til frokost inden middagsluren. I dag fik hun leveret maden 17.15. Første gang min mor ringede til Madhuset - blev telefonen ikke taget - kontorperdonalet var til frokost, blev der sagt. Anden gang fik hun besked på at maden ville bliver leveret mel. 15.30-16. Tredje gang hun ringede - var personalet gået hjem!
En helt igennem uacceptabel at det sker og en yderst uheldig måde, det håndteres på!!!

17. januar 2025

Kære Dorthe

Det er meget beklageligt, at vi ikke har formået at leverer i fredags som vi plejer, hvilket naturligvis ikke er tilfredsstillende og samtidig er blevet misinformeret.
Desværre er det ikke altid at vores Kundeservice afdeling kan give 100% tidspunkter for leveringer, da de ikke kender til alle omstændigheder som kan opstå på en rute.

For at imødekomme kommende telefonhenvendelser er vores åbningstider følgende:
Mandag til onsdag fra kl. 08.00 – 16.00
Torsdag fra kl. 08.00 – 18.00
Fredag fra kl. 08.15 – 15.00

Alle dage er der frokostlukket mellem kl. 12.00 – 12.40

Såfremt der er behov for yderligere informationer, er I velkommen til at kontakte kundeservice på 70 70 26 46.

Det Danske Madhus

Meget uregelmæssing levering og service

Min mor havde så mange problemer med Det Danske Madhus at hun besluttede at afmelde madlevering efter 6 uger.
Madleveringen var ikke til at regne med. Nogle uger fik hun mad til 3 dage. Nogle gange til 4 dage. Nogle gange om torsdagen. Nogle gange om fredagen. Trods mange emails og opringninger modtog hun aldrig bestillingsark så hun selv kunne bestemme menuer. Et par gange var maden brændt. Hun er meget svagtsynende så online bestilling er ikke muligt for henden. Madhuset lader ikke til at have problemer med deres elendige service. Meget trist eftersom at et måltid koster 61 kroner. På Madhusets hjemmeside har de valgt kun at opslå postive kommentarer. Jeg foreslår at interereset borgerer snakker med dem først om levering. Ikke til at regne med. Hvad er alternativet for ældre som har brug for madlevering?

31. december 2024

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om de problemer, din mor har oplevet med vores service. Det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi forstår, hvor vigtigt det er med pålidelighed og præcision, især når man har særlige behov. Vi vil gerne undskylde for de manglende bestillingsark, de uregelmæssige leveringer og de øvrige udfordringer, din mor har mødt. Det er ikke acceptabelt, og vi vil tage dette op med vores team for at sikre, at sådanne problemer ikke opstår i fremtiden.

Jeg vil også gerne understrege, at vi er meget åbne for konstruktiv kritik og ønsker at forbedre vores service. Vi sætter stor pris på din ærlige feedback, og vi vil tage dine anbefalinger til os i vores arbejde fremadrettet.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at rette op på situationen for din mor, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi håber, at vi kan få mulighed for at rette op på dette og genoprette din tillid til vores service.

God dag til jer

Vedrørende bestillings ark

Vedrørende bestillings ark. Min mor er i den situation at hun har svært ved at forstå hvad der bliver sagt i telefon ligeledes jan hun heller ikke bruge computer. Det har hitidtil været sådan ah der blev vedlagt bestillings ark ved levering af mad så man selv kunne udfylde og vedlægge ark i kassen til chaufføren men det er meget længe siden at min mor har kunnet få disse ark så jeg må ligge og ringe ind for at bestille mad for hende. Er disse hestillinfsaek ophørt sommer mulighed eller hvad er årsagen?

13. januar 2025

Kære Michael

Vi er ikke stoppet med at levere bestillingsark, og vi beklager selvfølgelig, at din mor ikke har modtaget bestillingsarket.

Vi er ved at lave processen om, som gerne skulle resultere i at udleveringen af bestillingsark bliver mere stabil.

Det ville være rigtig dejligt, hvis du havde mulighed for at ringe til os på 70 70 26 46, så vi kan tjekke at hans mor er registreret korrekt i vores system, for at undgå flere fejl.

Ingen mad denne gang

Jeg får leveret mad om torsdagen det ringede da også på min dør men han glemte bare at stille maden så ingen mad til mig i dag og jeg har diabetes det er noget forbandet svineri i øvrigt plejer de altid at stille det ind i gangen da de selv kan låse sig ind. Jeg ringer selvfølgelig til dem straks i morgen men er ret overbevist om at jeg ikke får noget ud af det desværre

9. januar 2025

Hej Jannie

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være, især når der er helbredsmæssige hensyn at tage. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde, og vi beklager, at leveringen ikke blev håndteret som aftalt.

Vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksom på dette, og vi vil straks undersøge, hvad der er sket, samt sikre, at det ikke sker igen. Det er dog ikke muligt for mig at finde dig i vores kartotek ud fra dit Trustpilot navn. Derfor vil jeg bede dig om at ringe ind og fortælle, du har skrevet på Trustpilot.

Vi anbefaler, at du kontakter os direkte, så vi kan tage en konkret opfølgning på din situation, og vi vil gøre alt for at rette op på det.

Det Danske Madhus

Altid problemer med levering og udeblivelser.

Da det efterhånden er mere reglen end undtagelsen, at vi begge får mad langt ud på aftenen, skal vi igen, igen, igen o.s.v. beklage den meget sene levering, nemlig kl. 19.25, hvor vi havde spist med hjælp fra naboen.
Det er iøvrigt særdeles udbredt, at der mangler levering hos mange af vorers bekendte, herunder plejehjem og mange medlemmer af Dansk Røde Kors.
Efter kontakt med kommunen, har de også har adskillige henvendelser om problemer med Det Danske Madhus.
Efter kontakt og drøftelse med kommunen, er vi blevet enige om, at madlevering efter kl. 19. er helt uacceptabelt.
Vi vil i fremtiden kræve at levering af mad efter kl. 19.00 bliver godskrevet uden betaling.
Det er helt uacceptabelt, at vi der er syge og handicappede bliver udsat for disse gentagne udeblivelser og meget sene leveringer.
Dette bringer uskyldige mennesker til ikke at kunne disponere aftaler med andre, da ingen aner hvornår - eller om - der bliver leveret.
I dag d. 03.01.2025 kl. 19.23 kunne vi på vores overvågningskamera se, at maden blev leveret på trappen foran hoveddøren.
Hilsen og Dårligt Nytår fra Ann & John

3. januar 2025

Manglende julemad og nytårsmad tirsdag den 24/12 og tirsdag 31/12 2024

Undertegnede har givet Det Danske Madhus oplysning om at jeg aldrig er hjemme om tirsdagen når deres chauffører afleverer min bestilte mad.

Derfor har jeg givet Det Dansk Madhus en nøje instruktion om at DØREN ALTID ER ÅBEN, når chaufføren kommer og at maden skal stilles indenfor til venstre på skohylden i den frostkasse jeg selv har investeret i.

På trods af det udebliver min julemad tirsdag den 24. december 2024, og jeg får pr. telefon oplyst at chaufføren havde banket på, og da der ikke blev lukket op kørte han igen med min mad.

Kundeservicemedarbejderen lovede i telefonen at jeg nok skulle få leveret min mad Nytårsaften den 31. december 2024

Men hvad tror I der skete, jeg fik heller ikke min mad nytårsaften, nu for anden uge i træk.

Jeg tvivler efterhånden at Det Danske Madhus kan håndtere at levere mad til folk som ikke er hjemme på leveringstidspunktet på trods af at man har givet kundeservice og chauffør nøje instruktion på at maden ALTID skal afleveres?

Endvidere mangler jeg den service at chaufføren ringer en op hvis der er problemer i forhold til en aktuel levering.

Jeg skal da ganske nøje overveje om Det Danske Madhus fremadrettet skal være min madleverandør hvis man ikke kan efterkomme simple leveringsinstruktioner, og jeg kan jo her på Trustpilot læse mig frem til at jeg langtfra er den eneste som oplever leveringssvigt, hvilket jo giver Det Danske Madhus en lav score på Trustpilot

31. december 2024

Kære Niels

Det er med stor beklagelse, at du ikke har modtaget jule- og nytårsmad, hvilket på igen måde er tilfredsstillende.
Vi gør altid vores bedste for at levere og må desværre konstatere, at det ikke har været tilstrækkeligt i forhold til dine leveringer.

Vi er meget ydmyg omkring situationen. Internt har vi igangsat nogle forskellige tiltag for at rette op på kommende leveringer, bl.a. har sat en ny chauffør på ruten. vi kan kun undskylde for den manglende service.

Det Danske Madhus

Efter de har fået lavet det sådan at…

Efter de har fået lavet det sådan at man kan bestille mad online er siden fuldstændig kaotisk det kræver en højere uddannelse at bestille mad rigtigt, ydermere skilter de KUN med positiv karakter fra trustpilot og det er ikke i orden det sker nemlig at kartofler er halvrå men så kan man da heldigvis få det halve refunderet. Deres nye side er på ingen måde ældre venlig. Jeg syntes dog generelt at maden er god.

28. december 2024

Hej Jannie,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med vores online bestillingssystem og den nye side. Vi arbejder konstant på at forbedre brugeroplevelsen, og vi tager dine kommentarer alvorligt. Vi vil tage din oplevelse med i overvejelserne, så vi kan gøre det nemmere at navigere og bestille.

Du må endelige huske, at du altid er velkommen til at ringe ind. Vi sidder nemlig klar til at hjælpe lige præcis med disse ting

Vi er glade for at høre, at du generelt synes maden er god, og vi vil gerne sikre, at alle vores kunder får en positiv oplevelse.

Det Danske Madhus

Torsk med dyr bourgogne og risalamande

Det danske madhus scorer meget lavt, og jeg genkender til overflod de beskrevne problemer med leveringsrod.

Tidligere på året fik jeg fx hver uge leveret karbonader, der aldrig blev bestilt, og jeg ikke kunne få ned, skønt det var meget nødvendigt, at jeg spiste noget.

Dette varede over en måned, og da kommunen, som havde visiteret mig til madhuset, ikke magtede at  få stoppet karbonadestrømmen, overtog min søn og førte mange telefonsamtaler med madhuset, fordi jeg selv
var for syg til at gøre det og stå for bestillingerne.

Jeg bad hver uge om et supplement til hovedretterne af grønne salater, og de blev også bestilt, men med et par undtagelser modtog jeg dem aldrig. Måned efter måned var de fraværende, så nu har jeg helt opgivet dem.

Her er så en ny variation.

Til juleaften og 1. juledag, hvor alvorlig sygdom har ramt flere familemedlemmer, så at vi må fejre jul alene og hver for sig, har jeg fået leveret frikadeller og torsk som hovedretter.

Lyder det ikke festligt? Til en meget dyr bourgogne indkøbt efter et forfærdeligt år!

Jeg havde bestilt andebryst og kamsteg, men begge dele manglede, da dessert og forret blev leveret i går torsdag kl. 9 om morgenen.

Hjemmeplejen ringede straks til madhuset, hvor en mand svarede, at så blev jeg fri for at betale for det leverede, men at man ikke kunne hjælpe mig yderligere. Da hjemmeplejen svarede, at det ikke var godt nok, lovede manden, at de bestilte hovedretter ville blive leveret i dag fredag.

Torsken og frikadellerne ankom i dag efter telefontid, så at det var umuligt at klage.

Da den bestilte festmad sikkert var udsolgt, prøvede man tilsyneladende at næse mig af med en portion torsk og frikadeller til risalamanden, men det vil jeg hverken byde mig selv eller bourgognen.

Og så er der jo heldigvis nemlig.com, hvor man ALTID bliver behandlet godt, og der efterhånden er et fantastisk udvalg og fx også færdiglavet mad fra Meyers.

19. december 2024

Kære Bodil

Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke har modtaget de korrekte retter, og når vi prøver at rette op fejlen, gentager vi fejlen, meget uheldigt.

Vi værdsætter, at der er tilfredshed omkring vores julegave.

Det Danske Madhus

Trukket for 7 uger i samme måned!

I december har de trukket både mig og min søster 7 gange. De bad os bestille til og med uge 3 2025 og lovede at de først ville trække pengene når vi nåede de pågældende uger. Og alligevel trækker de for 7 bestillinger - og så i december, som i forvejen er en dyr måned. Vi afmelder!

20. december 2024

Kære Lis

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration over de mange trækninger i december.

Baggrunden for dette er, at vi har rykket vores betalingsdeadlines. Dette betyder:

Uge 49, 50 og 51 blev trukket som normalt.
Uge 52, 01 og 02 blev trukket den 18. december.
Uge 3 blev trukket den 24. december.
I alt blev der trukket for 7 uger i december, og det gælder alle vores privatwebkunder.

Vi erkender, at dette har været en ændring, og vi har forsøgt at kommunikere det så tydeligt som muligt. Vi sendte en direkte mail om ændringen cirka halvanden måned før og har haft informationen tilgængelig på vores hjemmeside i samme periode.

Vi er meget kede af, hvis dette har skabt udfordringer for dig, og vi tager din feedback til os, så vi kan arbejde på at forbedre kommunikationen fremadrettet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere dialog, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Det Danske Madhus

Kundeservice er under alt kritik

Kundeservice er under alt kritik, i dag er det tredje gang jeg prøver og få afmeldt madlevering til min far og de bliver ved med at sige at de ikke kan hjælpe fordi det er online. To gange har jeg fået at vide at den er afmeldt, og jeg har i dag modtaget to mails på at nu begynder de at levere mad igen. Jeg ringer til kundeservice og hun siger jeg skal logge ind for hun kan ikke se der er bestilt noget mad og der ligger nogle ordre, da jeg er ved at logge ind siger hun:,men nu ligger jeg røret på for der er også andre der skal igennem på telefonen,så må du ringe igen hvis du ikke kan finde ud af det. Jeg kan stadig ikke finde ud af det og få lukket min konto, og min demente far skal ikke blive ved med at modtage mad fra dem da han får fra et nyt sted nu. Hvad i alverden skal man gøre når de skriver man bare skal kontakte kundeservice og få hjælp, men hos det danske madhus er der ingen kundeservice desværre. Slet ingen service overhovedet. De lovede at kreditere sidste levering, da de havde afmeldt hans konto og leverede mad alligevel. Men det er heller aldrig sket.

16. december 2024

Kære S. Jonsson

Det er meget beklageligt, at du har haft en oplevelse af at vores service ikke er tilstrækkelig.
Det er meget uheldigt, at vi ikke få kan lukket din far korrekt i vores system.

For at tjekke at der er styr på tingene, ville det være meget behjælpeligt at sende os en mail på Kundeservice@ddm.dk med oplysninger omkring din far, således, at vi kan sørge for at vores systemer er korrekt opdateret.

Igen kan vi kun beklage din dårlige oplevelse med Det Danske Madhus.

Det Danske Madhus

Efter at have været kunde i flere år

Efter at have været kunde i flere år, er jeg ved at træt
af deres manglende tjek på ordre. Det sidste halve år
har der manglet en del af det bestilte. Kan det virkelig passe at de flamingo bokse maden blive leveret i ikke
bliver genbrugt men smidt ud.

10. december 2024

Kære Bjarne

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med manglende varer i din ordre. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager de gener, det har medført. Vi vil meget gerne undersøge det nærmere, så vi kan finde en løsning og sikre, at det ikke sker fremover. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med det samme.

Hvis du selv har en stående, sætter vi maden i denne og ellers vil du få en ny hver gang, hvor vi hjemtager den gamle.

Det Danske Madhus

god og velsmagende mad og god service…

god og velsmagende mad og god service ved levering

24. november 2024

Kære Ole

Vi er rigtige glade for, at vores service lever op til dine forventninger. Vi vil gerne takke dig for at tage dig tiden til at skrive denne anmeldelse. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder uanset ris eller ros.

Vi håber, dit næste måltid bliver mindst lige så godt.

Det Danske Madhus

Det er altid dejligt og velsmagende.

15. november 2024

Kære Randi

Tusind tak for din fornemme anmeldelse. Vi er altid rigtig glade for at høre fra vores kunder uanset ris eller ros. Vi håber, din næste oplevelse med os bliver mindst lige så god hvis ikke bedre.

Verden står endnu

Vi lever i en urolig og farlig verden.
Men når Tommy kommer med Madhusets gode
mad, og lyskæderne stråler over Jernbane

v

Vi lever i en urolig og farlig verden.
Men når Tommy kommer hver mandag formiddag med jeres gode mad, og lysene stråler over Jernbane Alle´, så står verden endnu.
Tak for det og de varmeste hilsener og tanker til alle medarbejdere i Det danske Madhus
fra Vibeke Hoelstad i Vanløse.

25. november 2024

Kære Vibeke

Vi er meget glade for, at du tager dig tid til at skrive så rosende ord og så direkte til en af vores medarbejdere. Vi sørger selvfølgelig for, at Tommy får din anmeldelse at se. Vi håber din næste oplevelse med os bliver mindst lige så god.

Brok

Idag fik jeg ingen dessert,i øvrigt er mine nøgler blevet væk så de bliver nød til at ringe på, så dem må i levere tilbage, brug dem .Jeg ked af jeg altid brokke mig over et eller andet!

18. november 2024

Kære Grete

Vi beklager meget, at du har fået en service langt under den standard, som vi stræber os på at efterleve. Jeg ved, vi har været i dialog med dig, hvor vi håber, at vi kan genopbygge vores samarbejde.