Det Danske Madhus Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 102 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder finder madkvaliteten generelt acceptabel og værdsætter konceptet med leverede måltider. Anmeldere fremhæver ofte passende portionsstørrelser, god variation i retterne og en præcis samt venlig levering fra personalet, hvilket bidrager til en positiv oplevelse. Dog oplever en del kunder problemer med servicen, herunder forkert eller manglende mad. Der er ogs%c3%a5 beretninger om leveringsforhold, hvor mad efterlades uden opsyn, og inkonsekvente leveringstidspunkter. Nogle beskriver maden som kedelig, uappetitlig eller med dårlig konsistens, ofte med for få grøntsager. Enkelte har desuden oplevet uhøflig eller arrogant kommunikation fra medarbejdere.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange forbrugere udtrykker tilfredshed med... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange udtrykte skuffelse over madens smag og... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om leveringsservice, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service, hvor mange oplever, at kvaliteten er faldende, og... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af personalet, hvor nogle kunder roser venlige og hjælpsomme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Maden kan lige spises, ( hvis man er meget sulten), men heller ikke mere ! Det er ikke den store nydelse desværre, men når man ikke selv er i stand til at tilberede maden mere, er man desværre nødt ti... Se mere

Fik leveret forkerte retter da de ikke kunne levere det bestilte ikke første gang der bliver leveret noget forkert. Da jeg ringede var svaret at mad er mad trods det var noget jeg ikke kunne lide . �... Se mere

Har en bekendt der modtager mad fra jer. Indimellem også dessert, MEN her kommer så et giro kort til betaling, da manden er dement må jeg sørge for betalingen, hvorfor kan i ikke blot trække pengene s... Se mere

Langt det meste af maden er super fin, oftest er det personlige præferencer, der gør noget ikke bliver spist op. Jeg er endda ret kræsen, men kan alligevel lykkedes med at finde tre retter hver ug... Se mere

1. Madudbringning
  2. Catering
  3. Online madbestilling
  4. Ældrepleje

PASSION FOR MAD DRIVER OS. Vi tror på at Mad Gør Glad, og vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad. En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

2,8

Klister er og bliver klister

Næsten al mad fra Det Danske Madhus, som jeg har smagt, er pyntet klister. Tidligere blev brunfarvet klister serveret som brun sovs. Da det blev kritiseret ændrede man betegnelsen til skysovs. Men klister er og bliver klister.

26. marts 2025

Kære Hans

Mange tak for din henvendelse.

Vi beklager, at du ikke synes vores sovs lever op til dine forventninger. Vi gør os umage med hver eneste ret som vi leverer, men alle har forskellig smag og det skal der naturligvis være plads til.

Vi håber at du kan finde andre retter som lever op til dine forventninger og som vi må levere til dig.

Har du yderligere, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

God dag til dig.

Det Danske Madhus

Altid velsmagende dejlig mad i den…

Altid velsmagende dejlig mad i den rette mængde.

25. marts 2025

Kære Bettina

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du nyder godt af vores mad.

God dag til dig.

Skam jer

Faktisk fortjener i ingen stjerner, men i får en. Jeres mad er dyr og pris og kvalitet hænger ikke sammen. Kød der ikke er gennemstegt og sovs der smager af mel. Min mor skal i hvert falde ikke have mere mad fra jer. Vil ikke en gang serverer dette mad til dyr. Føj hvor skulle i skamme jer.

24. marts 2025

Kære Maibrit

Vi er ærgerlige over at høre, at vores mad ikke faldt i din mors smag. Vi har alle sammen hver vores smag, hvilket der også skal være plads til. Vi håber, at I har fundet et alternativ, der passer bedre til hendes smag.

Det Danske Madhus

Pres kørsel i kæmpe visitkort!

Hold nu op det er dumt at få en 1-stjernet anmeldelse, når jeg aldrig har købt noget af jer.
Men anmeldelsen kommer sig af at jeg lørdag d.22/3 omkring 15:40 kører på motorvejen, hvor jeres jubel idiot af en chauffør ligger og kører pres-kørsel på mig og samtlige andre, det var tydeligt at han skulle hjem og holde weekend. Men det virkelig dumt kørt når man kører i et 9kvm stort visitkort! Ikke jeres bedste repræsentant !

25. marts 2025

Kære Charlotte

Vi vil først og fremmest gerne undskylde for den oplevelse, du har haft på vejene med en af vores chauffører. Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, at du har været udsat for pres-kørsel, og det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at blive repræsenteret på vejene.

Jeg vil gerne takke dig for at gøre os opmærksomme på situationen, så vi kan tage de nødvendige skridt for at undgå, at noget lignende sker fremadrettet.

Stjæler fra pensonister

Leverede mad, som var afbestilt. Lovede ikke at fakturere for maden, men alligevel blev der trukket for den afbestilte mad.
Skal nu hele klagemøllen igennem på borger.dk, da man som visiteret, ikke kan logge ind på deres egen side.
Kommunen trækker også bare et beløb, uden at udspecificere, hvad det dækker over.
Råddent system.
Hold øje med jeres regning, eller brug et alternativ, hvis der er et. (suk)

Edit:
Til kommentaren, jeg har haft prøvet at ringe til jer, men jeres medarbejder gad ikke hjælpe og henviste til kommunen. Prøv med lidt service, hvorfor mon at jeres score på T.P. er så lav.
Hvad med et login system, til dem som er visiteret gennem kommunen.

23. januar 2025

Kære Tom

Vi beklager selvfølgelig, at du er blevet faktureret for mad, som du ikke skulle have haft. Vi er glade for, du gør os opmærksomme på dette. Vi vil rigtig gerne i kontakt med dig for at få afklaring på sagen. Jeg vil derfor bede dig om at ringe ind på 70 70 26 46, hvor vi sidder klar.

Det Danske Madhus

Meget ufleksible ved bestilling i…

Meget ufleksible ved bestilling i privat regi.
Maden skal bestilles 3 HELE hverdage før levering.
Jeg skulle have bestilt senest torsdag i uge 11 for levering til min mor onsdag i uge 12.
Jeg er ny i det med at bestille mad til min mor og tror, at jeg kan bestille fredag, da jeg ikke havde opfattet at det var 3 HELE hverdage før.
Det Danske Madhus kunne ikke hjælpe med at lave bestillingen, da jeg panisk ringede til dem.
Der er kun fleksibilitet i bestilling, hvis man er visiteret til madlevering via kommunen.
Jeg synes det er ærgerligt, at der skelnes mellem private og kommunale kunder. Servicen burde være den samme, især når det er ældre og sårbare mennensker, der ofte er kunder.

14. marts 2025

Kære Naja

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre, at du ikke synes vores service er fleksibel i forhold til, hvad du havde forventet.

Grunden til vores bestilling foregår på denne måde er, at vores produktionskøkken skal have mulighed for at trække ingredienslisterne i tide til at lave maden, men også lave maden med tanke på madspild. Madspild er en faktor, vi tager meget seriøst. De 3 hverdage gør at vi kan minimere madspildet og sikre at maden har den høje kvalitet.

Fleksibiliteten er den samme for alle vores kunder, dog kan private vælge deres menukort i langt højere grad.

I må endelig ringe, hvis I har yderligere spørgsmål.

Det Danske Madhus

Maden er varieret og smagfuld

Maden er varieret og smagfuld. Jeg er meget tilfreds og nyder maden

7. marts 2025

Kære Gunver

Mange tak for den fine anmeldelse den er vi rigtig glade for. Vi prøver hele tiden at dygtiggøre os, og sætter pris på når vi får anerkendelse for det. Vi er glade for, at du nyder godt af vores mad og synes, der er nok variation i udvalget.

Vi håber, at dit næste måltid er mindst lige så godt som hidtil.

God mad

Søde personale, godt mad og mange valgmuligheder :)

7. marts 2025

Kære Demi Dennis

Tusind tak for din meget fornemme anmeldelse, den er vi meget glad for at modtage. Tak for at rose os hele vejen rundt, jeg har sagt det videre til vores kundeservice afdeling, så de modtager din dejlige ros. Vi er altid glade for at høre fra vores kunde lige meget, om det er ris eller ros. Det er nemlig i fællesskaber, at vi bliver bedst :)

Vi håber, din næste oplevelse med os bliver mindst lige så god.

Det Danske Madhus

Hej min mor på 78 har begyndt at få mad…

Hej min mor på 78 har begyndt at få mad fra jeg. Kunne hun ikke spist alt selv....spurgte hun mig i dag efter jeg havde spist 3 af de middag. Jeg fik af hende 🙃. Jeg sagde. Jeg vil helst ikke svare ..i morgen vil vi gøre alt for at stoppe .med mere mad fra jer. .🙃 hun fortalte hun heller vil spist rugbrød 👅

3. marts 2025

Kære Preben

Det lyder til din mor ikke har været tilfreds med vores mad. Dette er vi selvfølgelig ærgerlige overfor. Hvis I stadig har lyst til at give os en chancen, vil jeg foreslå, at I ringer ind og få skræddersyet et menukort helt specifikt til din mor. Det kan jo være, hun har fået den forkerte kost, der passer til hendes behov. Vi er dog glade for at høre, at hun spiser sig mæt i rugbrød.

Det Danske Madhus

Det smager så dejligt jeres mad og…

Det smager så dejligt jeres mad og dejligt at man selv kan vælge hvad man vil have

3. marts 2025

Kære Lone

Vi er så glade for at høre, at du nyder vores mad og sætter pris på udvalget af mad. Vi er altid glade for at høre fra vores kunde lige meget, om det er ris eller ros. Det er nemlig i fællesskaber, at vi bliver bedst :)

Vi håber, dit næste måltid bliver mindst lige så godt.

Det Danske Madhus

Mine forældre på 92+87 er så glade for…

Mine forældre på 92+87 er så glade for deres valg af Mad fra Det Danske Mad hus. De glæder sig hver eneste dag til maden og den er bare så lækker og veltilberedt. De er bare superb glade

25. februar 2025

Kære Birthe

Vi er så glade for at høre, at dine forældre er glade for vores service og nyder godt af vores mad. Og tusind tak for at du tager dig tiden til at skrive ind. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder lige meget ris eller ros.

Vi håber, at jeres næste oplevelse med os bliver mindst lige så god.

Det Danske Madhus

Fløde blev til langtidsholdbar letmælk

Jeg er voldsomt underernæret og har brug for alle de kalorier, jeg overhovedet kan få.
Kommunens diætist beordrer derfor bestilling af øllebrød med FLØDE til mig. Hvad leverer I? Øllebrød med 2 små ‘pyramideformede’ brikker indeholdende langtidsholdbar mælk fra Arla.
Ikke nok med, at det er en hån mod os, som desværre er dybt afhængige af jeres mad, men det er også rent juridisk svindel, da I leverer en anden vare end den, som er bestilt. I skulle skamme jer, skulle I 🤬🤬🤬🤬🤬

21. februar 2025

Kære Lis

Mange tak for din henvendelse på Trustpilot, som vi naturligvis har taget seriøst, hvilket også er årsagen til, at vi har kontaktet dig telefonisk for at give dig en forklaring.

Vi håber, at vi i fællesskab kan komme dette til livs.

Det Danske Madhus

Ingen mad og rod i regnskabet

Se nu sidder jeg og venter på min mad. Klokken er 18, og jeg har ventet siden klokken 8 i morges. Jeg har ikke en bid mad i huset.
Det er mit første forsøg med Det Danske Madhus, og det lover ikke godt. Jeg skulle have haft maden i går, den 17. februar, men klokken 16 ringede de og beklagede, at jeg var kommet med på en forkert rute, men jeg ville så få den i dag. Det har jeg så ikke fået.
De trak pengene den 14. og hver dag siden har de så reserveret en krone på min konto. Den bliver ikke trukket, men den bliver så reserveret næste dag. Jeg har givet besked om det, men de kan ikke finde ud af at stoppe det.
For anden dag i træk må jeg nu bestille mad fra byens pizzaria, mens den mad, jeg har betalt for, og som skulle dække de to måltider, jeg spiser dagligt, ikke er kommet. Samtidig får jeg så kun et usundt måltid om dagen.
Jeg havde ellers hørt så godt om Det Danske Madhus, men det her er simpelthen mere end for dårligt.

18. februar 2025

Kære Helle

Tusind tak for din besked.
Vi værdsætter at du skriver til os, så vi får mulighed for at leve op til det serviceniveau vi ønsker.

Du har været i kontakt med os telefonisk og problematikken skulle være i orden.
Vi beklager endnu en gang det uheldige forløb som du har været igennem.

Jeg syntes maden er god

Jeg syntes maden er god. Jeg kunne godt ønske at leveringstiden var kortere, da nogle har dørtelefon og er nødt til at være hjemme 8-18. Ellers tilfreds.

10. februar 2025

Kære Vivi

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes vores mad smager godt. i forhold til leveringstidspunktet, så kan jeg godt forstå, du synes det er langtid. Hvis du ringer ind på 70 70 26 46, kan vi lave en ordning med at din mad kan blive placeret i en termokasse, istedet for du skal sidde og vente.

Modtog maden kl

Modtog maden kl. 22.53, torsdag d. 13.02.2025 (dysfagi diæt).
Maden plejer at blive leveret kl. 14-17.
Opdateret: Maden er blevet leveret for sent 3 gange i træk.
Oveni bliver der leveret 1-2 forkerte retter pr. uge, jeg er nu ved at udvikle ødem igen pga. fejlernæring.
Jeres menu plan er desværre kedelig, det er de samme retter der går igen og igen - jeg kan efterhånden slet ikke spise jeres mad, da det er for ensidigt... Der burde være mulighed for at vælge både vegansk, etnisk og laktosefri diæt som gratinkost.

13. februar 2025

Kære Nea

Vi beklager meget, at du har skulle vente til så sent for at modtage din mad. Det er ikke de standarder, vi prøver at efterleve, så det beklager vi dybt. Vi håber trods forsinkelsen, at din mad stadig var velsmagende.

god mad

god mad , men med modifikationer

29. januar 2025

Kære Kurt

Mange tak for din feedback den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du nyder vores mad. I forhold til modifikationerne ville vi sætte pris på, hvis du ville sætte nogle flere ord på, hvad du præcist mener kunne højnes.

Godt og mindre godt

Jeg får leveret mad hver torsdag.
Og her kommer kommer en chauffør, ret tidligt om morgenen, mange gange inden kl.7. Da jeg har dørlås fra Kommunen, har han fået en brik til at åbne døren med, jeg er handicappet, og afhængig af hjælp hele dagen. Jeg ligger I min seng, han siger pænt godmorgen sætter maden i køleskabet, jeg takker og vi siger farvel,og døren låser sig selv efter ham.
MEN, jeg ville ønske, at de kartofler der er i mange retterikke var forbehandling, men SKRÆLLET inden de lægges ned i retterne.
Muligt jeg er hysterisk, men jeg smider så mange kartofler ud ( spiser salat i stedet).
Min far var kartoffelavler, og kan bare ikke klare jeres.

Jeg bor i Vestsjælland, Gislinge 😊

Kære A. Henriksen

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at leveringen fungerer godt for dig, og at vores chauffør møder dig med venlighed og respekt.

Vi forstår dog godt din frustration over kartoflerne – smag og præferencer er meget individuelle, og vi beklager, at de ikke lever op til dine forventninger. Din feedback er værdifuld, og vi tager den med videre til vores køkken.

Tak fordi du giver dig tid til at skrive til os – vi sætter stor pris på det.

Det Danske Madhus

Jeg er tilfreds med den mad jeg selv…

Jeg er tilfreds med den mad jeg selv bestiller, der er retter jeg kun bestiller 1 gang, men sådan er det jo. Jeg er meget begejstret for lakseretter, men fisk med sennepssovs mener jeg ikke der er sennep i. I leverer mest til ældre borgere og de fleste af dem kender nok sennepssovs, så det var en stor skuffelse med en helt smagløs ret, som jeg så heller ikke bestiller igen.

Kære Kirsten

Mange tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! Det glæder os at høre, at du generelt er tilfreds med maden, især vores lakseretter. Vi beklager dog, at fisken med sennepssovs ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din kommentar til os og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre retten.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – det hjælper os med at blive endnu bedre. Tak fordi du bestiller hos os.

Det Danske Madhus

Kun godt at sige om det danske madhus

Nu har jeg fået mad fra det danske Madhus i et årstid, og jeg har kun godt at sige om det. Leveringen af maden er stort set altid til tiden, og kvaliteten er så fin som vakuumpakket mad kan være. Kødet er altid mørt og velsmagende, og grøntsagerne er også veltillavede.

Kære Hans

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores mad og levering. Vi gør os umage for at sikre høj kvalitet og god smag, så det betyder meget for os, at du er tilfreds.

Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre endnu bedre, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at fortsætte med at levere god mad til dig.

Man bliver så træt!!

Man bliver så træt!!! Min mor på 99 får leveret mad om mandagen. Hun har købt en frostkasse, som stilles på et bord udenfor hendes lejlighed, påsat et kæmpe skilt, hvor der står, at chaufføren skal ringe på og gå ind med maden (Det Danske Madhus reklamerer jo så flot med, at chaufføren checker, at visiterede borgere har det godt og maden bliver stillet i køleskabe). Jeg tror ikke, at de har nogen chauffører, der kan læse, for der bliver aldrig ringet på - trods utallige samtaler med kunde"service", så altså heller intet velfærdscheck. Man husker ikke så godt, når man er 99, så maden kan stå udenfor læææænge! Helt uacceptabelt, og nu må kommunen kontaktes ang. leverandør, som ikke lever op til et minimum af lovet service. I dag var en af bakkerne med hovedret revnet og hullet i bunden, så den er kassabel.

27. januar 2025

Kære Evy

Mange tak for din henvendelse.

Vi beklager den oplevelse som du har haft med os.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7070 2646 for en dialog omkring dette.