Design Cykler Anmeldelser

2.188

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 255 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres fremragende service, kompetente rådgivning og imødekommende tilgang, hvor de tager sig tid til at forstå individuelle behov. Mange fremhæver den hurtige og effektive hjælp, selv ved akutte problemer, og sætter pris på den personlige og venlige behandling, der ofte overgår forventningerne. Forbrugerne er glade for deres køb og den gode pris, de har opnået, hvilket bidrager til en meget tilfredsstillende samlet oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med cykler, der blev leveret med fejlmonterede dele, manglende udstyr eller funktionsfejl, hvilket krævede yderligere værkstedsbesøg. Enkelte nævner også manglende information om ekstra omkostninger eller uoverensstemmelser vedrørende prisgarantier, samt uerfarent eller arrogant personale.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode vejledning og det... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle udtrykker tilfredshed med deres køb af cykler og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet, hvor mange rapporterede om alvorlige problemer med cyklens... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle kunder fandt priserne gode og skarpe, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Stod akut med defekt racer på vej til arbejde. Gik ind fra gaden og kom i snak med deres unge medarbejder. Inden længe hang min cykel i værkstedet selvom der var 3 ugers ventetid. Jeg fik gode anbefal... Se mere

Fantastisk handel hos Design Cykler Odense – 5 store stjerner! Vi købte i lørdags to Frappe Bosch 850i elcykler hos Design Cykler i Odense M, og vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet. V... Se mere

Har handlet ny cykel hos Design Cykler (Horsens) to gange det seneste år. Først gravel og senest en til landevejen. Samme oplevelse begge gange: højt serviceniveau, kompetent rådgivning og skarpe pris... Se mere

Design cykler Svendborg. Stor ros til jer da min cykel trængte til en justering v bremserne under min ferie i området. Mekanikeren tog straks cyklen ind og fiksede problemet mens vi gik en lille tur... Se mere

1. Cykelbutik

Hos Design Cykler har vi mere end 30 års erfaring med at få danskerne godt kørende. Vi er en moderne kæde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service går hånd i hånd. Vores mål er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besøger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler på vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi står klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, så du ender med præcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service Når du vælger Design Cykler, vælger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det højeste faglige niveau. Vores værksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskæftiger uddannede cykelmekanikere, der løbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, så du kan køre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. Når du handler i vores store webshop, står du aldrig alene med dit køb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjælp til en elcykel købt online, eller skal hjelmen byttes til en anden størrelse? Så står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Populære kategorier Hos os finder du et kæmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltøj og tilbehør til cyklen. Landsdækkende butiksnet Vi er tæt på dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Odense og Svendborg er hjælpen altid inden for rækkevidde. 100% Klargjorte cykler Din køreoplevelse starter med det samme. Cykler købt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, så du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra første tråd. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter købet. Med vores store netværk og certificerede værksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er købt. Besøg Design Cykler – vi er klar til at hjælpe dig!

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.188)

259 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid god service

Altid god service. Der er god tid til at snakke, få gode råd. Min cykel kørte så godt efter service eftersyn.

22. januar 2026

Hej Inge Lise

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at du oplever god tid til snak og rådgivning – og endnu bedre, at cyklen kørte helt, som den skulle efter service. Det sætter vi stor pris på.

God service på min Gazelle

God service på min Gazelle. Afleverede den i går ved fyraftenstid med punkteret forhjul, og bad dem kigge på remtræk, der piver ved hver start. Kunne hente den i eftermiddag, og den piver ikke. De lader også til, at de har smurt bremser og gear. Perfekt og god service

20. januar 2026

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at det hele blev løst hurtigt, så du er godt kørende igen.

Kristian fra Design Cykler

Design Cykler Taastrup er butikken!

Design Cykler Taastrup er butikken, du skal gå til, hvis du vil have top service - både i cykelværkstedet og som køber af en fed cykel. Flere gange efter jeg købte min lækre mtb, har jeg oplevet at komme med nogle meget vanskelige ønsker - og personalet med Danni i spidsen stod på hovedet for at hjælpe mig. Hurtigt! Fås næppe bedre!

12. januar 2026

Hej Peter

Tusind tak for de fantastiske ord! Det er virkelig dejligt at høre, at Danni og resten af teamet i Taastrup har kunnet hjælpe dig, også når ønskerne har været lidt utraditionelle. Vi sætter stor pris på, at du deler oplevelsen.

Høj faglighed

En super høflig og meget professionel rådgivning omkring køb af el cykel.

12. januar 2026

Hej Birgitte

Tak for de pæne ord. Det er skønt at høre, at du oplevede både høflig og professionel rådgivning i forbindelse med dit køb af elcykel. Det sætter vi stor pris på.

Jd cykel

God rådgivning og fin betjening
Men mangler dansk manual

4. januar 2026

Hej Jannik

Tak for de 5 stjerner det er vi glade for.

Jeg beklager du ikke har fået en dansk manual med, du kan altid finde den på vores hjemmeside, og jeg har netop sendt den til dig på mail også.

Hurtig ekspedition

Det er rart at blive mindet om, at det er en god ide, at få cyklerne serviceret. Når vi kommer med dem, er I hurtige og vi kan hente dem allerede næste dag - som regel. Super god service.

6. januar 2026

Hej Anne

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at I oplever både hurtig service og kort ventetid på værkstedet – det betyder meget for os, at cyklerne hurtigt er klar igen 👍

Super service, super kompetente

Har nogle gange været hos Design Cykler i Horsens. Virkelig god betjening, og så kan de deres kram.
Bedste anbefaling herfra.

6. januar 2026

Hej Peter

Dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser hos os i Horsens 🌟
Tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på.

Benjamin fra Design Cykler

Har lige været forbi med min cykel da…

Har lige været forbi med min cykel da bremse og strøm ikke virkede. De løste problemet med det samme. Kæmpe anbefaling

5. januar 2026

Hej Laura

Tusind tak for anbefalingen!

Dejligt at høre, at vi hurtigt fik styr på både bremser og strøm, så du kunne komme videre med det samme. Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk cykel butik

Fantastisk butik. Personalet har virkelig stor viden om cykler og anbefalede mig et fremragende valg. Meget tilfreds – folkene ved virkelig, hvad de laver/anbefaler.

1. november 2025

Hej Vladislav

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede kompetent rådgivning og gik herfra med det rigtige valg. Skønt at vide, at vores folk kunne gøre en forskel for dig.

Benjamin fra Design Cykler

Virkelig god service med godt udvalg

Flot udvalg af cykler der virker til at være moderne og af høj kvalitet men bedst af alt en rigtig god service og kyndig vejledning i at træffe de rigtige valg. Helt igennem en god oplevelse.

29. december 2025

Hej Allan

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at både udvalget og rådgivningen gjorde en forskel, og at du gik herfra med en god oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Kristian fra Design Cykler

Super flinke og hjælpsomme i butikken……

Super flinke og hjælpsomme i butikken… og de viste hvad de snakkede om!

27. december 2025

Besvarelse fra Design Cykler

Tusind tak for de fine ord 😊
Dejligt at høre, at du oplevede både god hjælp og faglig viden i butikken – det sætter vi stor pris på.

Hurtig levering af cykel

Hurtig levering af cykel, samlet, og alt er som det skal være. Eneste anke er at der ingen kommunikation var ift. levering. Ingen tracking - ingen info. Et rent held vi var hjemme til at tage imod, men man kan dårligt brokke sig over den hurtige levering :-)

19. december 2025

Hej Peter

Jeg beklager den manglende information omkring levering, fragtmanden skal ringe og aftale tid for levering, den tager jeg med videre.
Jeg håber du bliver glad for cyklen og tak for de 5 stjerner

Super hurtig service

Super hurtig service, lige som det var aftalt

23. december 2025

Hej Jan

Tak for de 5 stjerner det er vi glade for

Kristian fra Design Cykler

God vejledning i forbindelse med…

God vejledning i forbindelse med bestilling. Dog nogen ventetid og en mangel ved levering. Men efter to dage, var der rettet op på det

18. december 2025

Hej Steener

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at vejledningen ved bestillingen fungerede godt. Ventetid og manglen ved leveringen er selvfølgelig ikke optimalt, men godt at der hurtigt blev rettet op på det igen. Vi tager din feedback med os videre.

1. Service

19. december 2025

Hej Allan

Tak for dine 5 stjerner, jeg er glad for du fik en god service da du besøgte os

God oplevelse

Super fin reparation af min cykel - og fin service 👍

10. december 2025

Hej Bodil

Tusind tak for din anmeldelse, og godt din cykel er kørende igen