Stod akut med defekt racer på vej til arbejde. Gik ind fra gaden og kom i snak med deres unge medarbejder. Inden længe hang min cykel i værkstedet selvom der var 3 ugers ventetid. Jeg fik gode anbefal... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Design Cykler har vi mere end 30 års erfaring med at få danskerne godt kørende. Vi er en moderne kæde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service går hånd i hånd. Vores mål er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besøger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler på vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi står klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, så du ender med præcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service Når du vælger Design Cykler, vælger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det højeste faglige niveau. Vores værksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskæftiger uddannede cykelmekanikere, der løbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, så du kan køre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. Når du handler i vores store webshop, står du aldrig alene med dit køb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjælp til en elcykel købt online, eller skal hjelmen byttes til en anden størrelse? Så står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Populære kategorier Hos os finder du et kæmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltøj og tilbehør til cyklen. Landsdækkende butiksnet Vi er tæt på dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Odense og Svendborg er hjælpen altid inden for rækkevidde. 100% Klargjorte cykler Din køreoplevelse starter med det samme. Cykler købt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, så du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra første tråd. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter købet. Med vores store netværk og certificerede værksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er købt. Besøg Design Cykler – vi er klar til at hjælpe dig!
Rødegårdsvej 180, 5230, Odense M, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering,den rigtige vare.og godt emballeret ved modtagelsen

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg har købt extra service aftale i forbindelse med at jeg har købt ny elcykel , det har kostet mig 1500 kr , personale hos Design cykler har fortalt mig at indkaldelse til service sker helt automatisk at jeg får besked pr sms
jeg har ikke hørt fra dem i lang tid , jeg kom personligt og fik forklaring om en eller anden fejl ved sms hos dem - nu har de lavet 2 service oftersyn på en gang , jeg bør har haft en anden form for forlængelse af service aftalen eller ???

Besvarelse fra Design Cykler
Den unge ekspedient - kommende lærer - gav mig en god beskrivelse af de forskellige modeller indenfor elcykler.
Han var nede på jorden, ikke anmasende og lyttede til mine behov.
Jeg fik en fair pris takket være medlemskab af Ældre Sagen.

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg har købt en Giant XTC ubeset og som blev sendt til mig i Korsør.. Absolut ingen skuffelse på nogen måder, Jeg modtager en perfekt cykel samlet og indpakker i flamingo rør og pap.. mega glad for mit valg.. Jeg kommer nok til at bruge værkstedet i Næstved hvis jeg får brug for det, men det meste klare jeg selv. 5 * for god service over telefonen og en dejlig cykel..

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg blev spurgt godt ind til mine behov og ønsker og fik fik på den baggrund virkelig god hjælp til at købe en god cykel der både i pris og kvaliteter er rigtig for mig.

Besvarelse fra Design Cykler
Var med fruen ude og købe en elcykel. Flot udvalg og god service og vejledning.

Besvarelse fra Design Cykler
5-stjernet oplevelse hos Design Cykler Taastrup!
Vi har netop købt en Trek MTB Marlin 5 til vores søn hos Design Cykler i Taastrup, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra det øjeblik vi trådte ind, mærkede vi en helt igennem fantastisk og professionel service.
Vi blev betjent af Danny, som virkelig tog sig tid til os. Hans fokus på kvalitet og hans ærlige rådgivning gjorde os helt trygge i valget. Det er sjældent at møde så høj en faglighed, hvor der ikke bare bliver solgt, men vejledt med hjertet.
En kæmpe anbefaling herfra – vi kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra Design Cykler
En god oplevelse, hvor jeg blev godt vejledt.
Meget hjælpsom ekspedient, og hurtig klargøring.

Besvarelse fra Design Cykler
Taastrup. En rigtig god oplevelse med at købe en ny cykel, og få den sat rigtigt sammen. Meget venligt og imødekommende personale.

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg tror jeg fik en god vejledning, håber jeg bliver glad for cyklen

Besvarelse fra Design Cykler
Professionel rådgivning og godt tilbud.
Fra jeg fik kontakt til sælger følte jeg mig godt taget af.
Præsenterede mig for tilbud, som jeg bad om, forklarede tekniske forskelle, tilbød prøvetur, tålmodighed ift. alle mine spørgsmål.
Selvfølgelig sælger, og god til det :-)

Besvarelse fra Design Cykler
Fin supervision i køb af cykel - fin kundeservice ved afhentning😊
Vi er fint tilfredse 🤩

Besvarelse fra Design Cykler
Design cykler i Esbjerg. Gå langt udenom dem , havde elcykel til service, de mente den pga alder (3-4 år)skulle have ekstra service så regning blev kr. 1995,00. Det var det værste sjusk, den var ikke renset så man kunne se det, de havde glemt at spænde en stang ved bremsen fast, det resulterede i at jeg fik et ordentligt styrt da jeg ville bremse. Jeg har stadig,store problemer med min skulder og nakke. Leder ignorerede det først da jeg skrev. Enden blev ham ville refundere beløbet, men jeg har stadig en cykel der ikke fungerer og værre en skulder og nakke jeg ikke kan bruge . Sætter aldrig mine ben i den butik igen, dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg har fået en cykel der ikke virker jeg kan ikke anbefale at købe cykel hos design cykler