Design Cykler Anmeldelser

2.188

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 255 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres fremragende service, kompetente rådgivning og imødekommende tilgang, hvor de tager sig tid til at forstå individuelle behov. Mange fremhæver den hurtige og effektive hjælp, selv ved akutte problemer, og sætter pris på den personlige og venlige behandling, der ofte overgår forventningerne. Forbrugerne er glade for deres køb og den gode pris, de har opnået, hvilket bidrager til en meget tilfredsstillende samlet oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med cykler, der blev leveret med fejlmonterede dele, manglende udstyr eller funktionsfejl, hvilket krævede yderligere værkstedsbesøg. Enkelte nævner også manglende information om ekstra omkostninger eller uoverensstemmelser vedrørende prisgarantier, samt uerfarent eller arrogant personale.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode vejledning og det... Se mere

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, hvor nogle udtrykker tilfredshed med deres køb af cykler og... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet, hvor mange rapporterede om alvorlige problemer med cyklens... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle kunder fandt priserne gode og skarpe, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Stod akut med defekt racer på vej til arbejde. Gik ind fra gaden og kom i snak med deres unge medarbejder. Inden længe hang min cykel i værkstedet selvom der var 3 ugers ventetid. Jeg fik gode anbefal... Se mere

Fantastisk handel hos Design Cykler Odense – 5 store stjerner! Vi købte i lørdags to Frappe Bosch 850i elcykler hos Design Cykler i Odense M, og vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet. V... Se mere

Har handlet ny cykel hos Design Cykler (Horsens) to gange det seneste år. Først gravel og senest en til landevejen. Samme oplevelse begge gange: højt serviceniveau, kompetent rådgivning og skarpe pris... Se mere

Design cykler Svendborg. Stor ros til jer da min cykel trængte til en justering v bremserne under min ferie i området. Mekanikeren tog straks cyklen ind og fiksede problemet mens vi gik en lille tur... Se mere

1. Cykelbutik

Hos Design Cykler har vi mere end 30 års erfaring med at få danskerne godt kørende. Vi er en moderne kæde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service går hånd i hånd. Vores mål er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besøger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler på vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi står klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, så du ender med præcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service Når du vælger Design Cykler, vælger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det højeste faglige niveau. Vores værksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskæftiger uddannede cykelmekanikere, der løbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, så du kan køre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. Når du handler i vores store webshop, står du aldrig alene med dit køb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjælp til en elcykel købt online, eller skal hjelmen byttes til en anden størrelse? Så står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Populære kategorier Hos os finder du et kæmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltøj og tilbehør til cyklen. Landsdækkende butiksnet Vi er tæt på dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Odense og Svendborg er hjælpen altid inden for rækkevidde. 100% Klargjorte cykler Din køreoplevelse starter med det samme. Cykler købt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, så du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra første tråd. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter købet. Med vores store netværk og certificerede værksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er købt. Besøg Design Cykler – vi er klar til at hjælpe dig!

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.188)

258 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En varm anbefaling af Design Cykler Aalborg / City Syd

En sjælden oplevelse at blive mødt af så oprigtigt venlige og imødekommende mennesker, alle hver og en - man kan kun blive i godt humør af at komme i butikken.
En stor tak skal lyde til Dennis og de andre på værkstedet. De var så venlige at hjælpe mig med en næsten uoverkommelig opgave på en cykel, men alle tog det med godt humør og enorm venlighed. Opgaven blev løst og jeg kan varmt anbefale både værksted og butik.
*Køb ikke en ny cykel før du har været forbi Design Cykler og deres uovertrufne service og ekspertise.*

15. maj 2026

Hej John

Tusind tak for de varme ord – det betyder virkelig meget for os at læse! Vi er så glade for, at Dennis og resten af værkstedet kunne hjælpe dig i mål med opgaven, og at du følte dig godt taget imod i butikken.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang.

Benjamin fra Design Cykler

Jeg har fået leveret en cykel uden…

Jeg har fået leveret en cykel uden cykelnøgler til låsen. Jeg har været opfølgende på min henvendelse omkring nøglen to gange, og jeg har stadig ikke fået en tilbagemelding. Så nu har jeg været ude og købe en seperat lås, da jeg jo ikke kan have en ulåst cykel stående forsikringsmæssigt. Jeg modtog cyklen i tirsdags, i dag er det fredag.

12. maj 2026

Hej Josefine

Tak for din anmeldelse 😊

Jeg beklager mange gange, at nøglen til din nye cykel ikke var med ved leveringen. Den er desværre bortkommet under håndteringen.

Jeg har snakket med min kollega, og han har her til morges sendt en ny lås og nøgle din vej. 😊

Jeg bestilte en cykel

Jeg bestilte en cykel, som blev lovet leveret inden for 8 dage. Da jeg ikke hørte noget, kontaktede jeg deres webshop. Her fik jeg at vide, at de havde forsøgt at levere min cykel den 08/05.
Problemet er bare, at deres kundeservice samtidig oplyser, at cyklen slet ikke var blevet udleveret fra deres butik i Brøndby på det tidspunkt. Det betyder, at medarbejderen direkte har løjet over for mig – og jeg har det på mail.
Jeg kontaktede dem igen mandag den 11/05, hvor jeg fik at vide, at jeg ville modtage cyklen onsdag.
I dag får jeg så besked om, at de ikke kan levere cyklen, fordi de ikke havde givet mit telefonnummer til leveringsfirmaet. Men det hænger jo ikke sammen med, at en medarbejder tidligere påstod, at de havde forsøgt at levere den den 08/05. En anden medarbejder fortæller samtidig, at cyklen først blev udleveret fra Brøndby-butikken den 11/05.
Så nu står jeg stadig uden cykel.
Jeg fik også at vide, at de ville kontakte mig i dag mellem kl. 16 og 17, men det er heller ikke sket.
Meget useriøst firma. Nu må vi se, om jeg overhovedet får min cykel på fredag.

Ordre: 74514

13. maj 2026

Hej Samir

Jeg beklager meget det rodede forløb og den forvirrende kommunikation omkring din levering. Det er slet ikke den type af service, vi ønsker at yde.

Vores kundeservice har været i kontakt med dig efterfølgende, og jeg kan se på sporingen, at din cykel meget gerne skulle blive leveret i dag. Jeg undskylder naturligvis for de misvisende informationer undervejs.

Benjamin fra Design Cykler

Selve handlen på nettet er nemt nok

Selve handlen på nettet er nemt nok. Synes dog det er lidt meget at man skal betale 2x kr 250 for at få monteret lygter (en forlygte og en baglygte) når man betaler over 20.000 kr. for en cykel og så oveni det skal man også betale kr 249 i fragt.

11. maj 2026

Hej Mona

Tak for anmeldelsen. Jeg kan se at der er sket en fejl ved checkout, hvorfor du er blevet opkrævet 2x montering. Jeg sørger for at ekstra opkrævningen bliver krediteret.

Jeg er selvfølgelig glad for at høre, at selve handlen gik nemt, og jeg håber, du får rigtig mange gode kilometer på den nye cykel. 😊

Benjamin fra Design Cykler

Personalet og chefen taler ikke pænt og…

Personalet og chefen taler ikke pænt og ordentligt har en meget hård tone over for folk

24. april 2026

Hej Nick

Tak fordi du skriver.

Det er ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal opleve os, og vi tager det selvfølgelig til efterretning, så vi kan forbedre os fremadrettet.

God oplevelse

God oplevelse - manglede måske lidt mere om hvor langt min ordrer var løbende, men den var klar på 8 dagen som senest lovet. God service i butikken - Så alt i alt en god oplevelse.

6. maj 2026

Hej Uffe

Tak for anmeldelsen og for feedbacken. Vi tager det selvfølgelig til efterretning og kigger på, hvordan vi kan blive bedre til at holde jer opdateret undervejs.

Godt at høre, at oplevelsen i butikken var i orden, og at cyklen kom afsted som lovet. 😊

God tur på den!

Benjamin fra Design Cykler

Rigtig god service afd. horsens

Jeg havde en flad cykel fredag eftermiddag, og var på vej på tur med cykelklubben- ringede til Design cykler Horsens - og de var klar til at hjælpe med det samme - super god service af Nicolai, der bare ydet service lang over det forventet 😊
En glad cykellist 🚴🏻‍♀️

8. maj 2026

Hej Hanne

Tak for anmeldelsen - den sender jeg videre til Nicolai.

Jeg håber at du havde en god tur med klubben😊

Kig endelig forbi når cyklen trænger igen.

Benjamin fra Design Cykler

Fin service og hurtigt svar på…

Fin service og hurtigt svar på spørgsmål og hurtig prøvetur

6. maj 2026

Hej Preben

Mange tak for din anmeldelse!

Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang 😊

Super god service 😊👍

4. maj 2026

Hej 😊

Mange tak for din anmeldelse - jeg er glad for at høre, at alt levede op til forventningen 🙂

Kanon Service

Meget tilfreds med mit køb af en Mate X El cykel. Vil sige tak til Ken for at være informativ og give en rigtig god service.
Varm anbefaling her fra.

Hej Lykke

Tusinde tak for din anmeldelse 😊

Jeg sørger for at sende din anbefaling videre til Ken.

Jeg håber at du bliver glad for din nye cykel 😊

Benjamin fra Design Cykler

Da vi var og prøvekører cyklen

Da vi var og prøvekører cyklen, var det en ung noget usikker ekspedient, det gik ok alle skal lærer.
Da cyklen få dage efter var klar til afhentning, stod den klar i butikken ved ankomst. Ekspedienten der udleveret til os, brugte omkring 15 sek, ingen service ved afhentning. Vi havde bestilt montering af cykellås, denne havde man ikke ulejliget sig med at tjekke om den kunne låses, så vi måtte forbi igen da den gik på fælget.

Alt i alt manglende service, efter ordren var lagt

29. april 2026

Hej Anita

Tak for din tilbagemelding 😊

Jeg beklager, at afhentningen ikke levede op til det niveau vi gerne vil give vores kunder. En grundig gennemgang ved udlevering er en selvfølge, og det er ærgerligt at det ikke skete her.

Jeg beklager også, at cykellåsen ikke var tjekket ordentligt inden afhentning, det burde have været fanget hos os, så du ikke skulle bruge tid på et ekstra besøg.

Vi tager din kritik med os og arbejder på at løfte oplevelsen ved afhentning.

Service Tip Top

Service skarp, hurtig, informativ og venlige opmærksomme medarbejdere.

Hej Ulrik

Mange tak for din fine anmeldelse 🙂

God og professionel betjening

Super god betjening og rigtig god vejledning i køb af eMTB, som ellers kan være lidt af en jungle.

Hej Steen

Tak for din anmeldelse 😊

Det er godt at høre, at vi kunne guide dig kyndigt igennem eMTB junglen.

Benjamin, Design Cykler

Super flinke og hurtig service

Super flinke og hurtig service. Skulle på tur og så ville cyklen ikke bremse på baghjulet, talte med Thomas omkring problemet med en bremse der skulle udluftes, fik besked om at komme forbi med cyklen og vupti så fik Mads og Thomas fikset den 💪

Mvh Steen

30. april 2026

Hej Steen

Tak for anmeldelsen 😊

Godt at høre at Thomas og Mads hurtigt kunne fikse din bremse. Jeg sender rosen videre til dem. 🙂

Benjamin fra Design Cykler

Vi skulle købe en cykel til vores søn…

Vi skulle købe en cykel til vores søn på 13 år. Han ville gerne have en Mate X.
Vi tager først ind og kigger på den i butikken og bliver mødt af en meget venlig medarbejder, som fortæller om cyklen. Dagen efter ringer vi og bestiller cyklen. Vi kan hente den samme dag. Meget glad dreng og meget god service. Især fortællingen til en teenagedreng om hvor vigtig det er at bruge cykelhjelm, jeg er vild med at fagfolk også siger sådan noget højt! Kæmpe anbefaling herfra om at handle hos Design Cykler i Esbjerg.

30. april 2026

Hej Pia

Tusinde tak for din anbefaling. 😊

Ung eller gammel - for os er en cykelhjelm aldrig til diskussion! Så jeg er glad for at høre, at jeres søn har taget budskabet til sig.

Jeg håber at han får mange gode ture på cyklen, og at vi ser jer i butikken en anden god gang.

Super kompetent medarbejder

Super kompetent medarbejder, der hurtigt spotter dine behov, smilende, imødekommende og hjælpsom

29. april 2026

Hej Poul-Erik

Mange tak for din anmeldelse 🙂

Jeg er glad for at høre, at der blev taget godt hånd om dig i butikken. Jeg sørger for at sende din ros videre.

Arrogant og ulovlig kundeservice – de er ligeglade med Købeloven

Design Cykler (Viborg) er uden sammenligning den mest uprofessionelle forretning, jeg nogensinde har handlet med. At købe en dyr cykel med Shimano 105 Di2 hos dem har været en kæmpe fejl, da deres "service" efter købet er decideret fjendtlig og arrogant.
Da min kun 6 måneder gamle bagskifter fejler (gevindindsatsen ryger ud under almindelig vedligeholdelse), vælger butikschef Søren Jensen at gå i krig mod mig som kunde i stedet for at løse problemet.
Hvorfor du skal holde dig langt væk:
• De skider på Købeloven: På trods af 12 måneders formodningsregel, hvor bevisbyrden ligger hos dem, afviser de blankt en reklamation over mail uden overhovedet at have set cyklen. Det er juridisk inkompetent.
• Arrogant "35 års erfaring"-attitude: Man bliver talt ned til og mødt med en ekstrem "vi ved bedst"-holdning. Da jeg fremviste dokumentation fra en anden fagmand og påpegede mine rettigheder, blev jeg ignoreret og hånet.
• ChatGPT som "bevis": Som toppen af kransekagen sendte butikschefen links til ChatGPT-samtaler for at bortforklare tekniske defekter og lakfejl på stellet. Det er pinligt og useriøst for en professionel cykelhandler.
• Nægter at svare på konkrete spørgsmål: Jeg blev bedt om at køre 2 timer (t/r) til butikken, men de nægtede at svare på, om de overhovedet havde reservedelen hjemme, eller om de ville anerkende fejlen. Ren chikane af kundens tid.
Jeg har valgt at skille mig af med en ellers dyr og god cykel udelukkende fordi jeg aldrig vil sætte mine ben i deres butik igen eller have noget med deres kundeservice at gøre.
Hvis du vil have rettigheder som forbruger og behandles med respekt, så køb din cykel et andet sted. Design Cykler er kun venlige, indtil betalingen er gået igennem – derefter er du på egen hånd.

Opdatering efter svar.

Tak for jeres svar, Benjamin. Det lyder meget korrekt og efter bogen, men det stemmer desværre overhovedet ikke overens med den behandling, jeg rent faktisk fik.
I skriver nu, at en fysisk vurdering er en forudsætning, men jeres butikschef, Søren Jensen, konkluderede direkte over mail – uden at have set cyklen – at: "Vi kan ikke lave noget på garanti her" og "ansvaret ligger hos dig selv". Han havde altså allerede truffet en afgørelse og afvist min reklamationsret, før han bad mig køre 2 timer for at få foretaget en "vurdering", som han på forhånd havde dømt til min ulempe.
Derudover ignorerede han mine konkrete spørgsmål om, hvorvidt I overhovedet havde reservedelen (Shimano R-7150) på lager. Det er ikke at "håndtere sagen ordentligt" – det er at spilde kundens tid og håbe på, at de giver op.
Hvis I virkelig ønskede at hjælpe, havde I ikke mødt en saglig henvendelse med arrogance, afvisninger og links til ChatGPT-samtaler. Det er for nemt at beklage kommunikationen nu, hvor I har fået en dårlig anmeldelse, når jeres faktiske handlinger har været alt andet end løsningsorienterede.
Jeg har nu skilt mig af med cyklen, da tilliden til jer som forhandler er totalt væk.

28. april 2026

Hej Carl-Emil

Vi beklager, at vores kommunikation ikke har været god nok fra vores side af - det er selvfølgelig noget vi tager til os.

Vi vil dog gerne præcisere, at en fysisk vurdering af produktet er en forudsætning for at kunne behandle en reklamation korrekt. Det gælder uanset fejltype og er faktisk også et krav der følger af Købelovens regler om formodningsregel og omvendt bevisbyrde - vi skal have mulighed for selv at konstatere og dokumentere fejlen, både internt og i samarbejde med vores leverandør. Det kan vi ikke gøre over telefon eller mail, eller på baggrund af en vurdering fra en anden fagmand.

Derfor opfordrede vi dig gentagne gange til at besøge butikken, så vi kunne håndtere sagen ordentligt for dig. Det er ærgerligt, at vi ikke fik muligheden for det.

Nye cykler

Min kone og jeg købte tirsdag d. 28.4.2026 to nye cykler hos Design Cykler i Esbjerg.
Vi blev mødt af en professionel og ikke mindst venlig ung mand, som på trods af en smule travlhed, tog sig god tid til os.
Vores nyindkøbte cykler skulle udstyres med div. ekstra tilbehør, og vi fik at vide, at cyklerne ville være klar dagen efter. Vi var dog knapt nået hjem, før vi fik en sms om at cyklerne allerede var klar.
Vi tøver ikke med at uddele 5 stjerner for super service og imødekommenhed.

28. april 2026

Hej Per

Mange tak for de pæne ord - det sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at høre, at I begge gik glade fra butikken med jeres nye cykler, og at vores medarbejder kunne tage sig tid til jer på trods af en travl dag. Det er præcis den oplevelse vi gerne vil give alle vores kunder.

Vi glæder os til at se jer igen - god fornøjelse med cyklerne!

Elendig klargøring

Montering af skærme skævt , sadel skæv , ingen nøgler med til at afmontere batteri , låsen var ikke den jeg havde betalt for ,ringeklokken monteret midt på styret så man ikke kan nå den med tommelfingeren, ingen af de 5 ansatte der stod og lavede ingenting kunne finde nøglerne til batteriet , 5 stjernet værksted , nej bestemt ikke , har købt 3 elcykler inden for et år og niveauet på service og værksted har været på det niveau hver gang !

24. april 2026

Hej Tommy

Tak for din tilbagemelding! Du har ret i, at der er ting i forløbet der ikke har været gode nok.

Vi beklager selvfølgelig oplevelsen, da det bestemt ikke er det vi sigter efter. Batteritasken med lader og nøgler burde have været udleveret fra start - det var en fejl fra vores side, som heldigvis blev rettet samme dag.

Vedrørende låsen: den du havde bestilt kunne desværre ikke monteres på cyklen, og min kollega tilbagebetalte differencen mellem din valgte lås og det alternativ der passede på din cykel med det samme. Vi beklager, at det ikke levede op til dine forventninger og at vores kommunikation herom, måske ikke har været tydelig nok.

Ringeklokken og evt. skæve monteringer burde du have påpeget ved et af dine to besøg - vi retter hjertens gerne sådanne ting på stedet. Vi beklager, at de ikke var korrekte fra starten. Den fejl tager vi fuldt på os, for det skulle selvfølgelig være på plads ved udleveringen.

Vi tager din kritik alvorligt. Tre elcykelkøb er et klart udtryk for tillid til os, og det forpligter. Vi håber dog, at du fortsat nyder dine cykler.