Stod akut med defekt racer på vej til arbejde. Gik ind fra gaden og kom i snak med deres unge medarbejder. Inden længe hang min cykel i værkstedet selvom der var 3 ugers ventetid. Jeg fik gode anbefal... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Design Cykler har vi mere end 30 års erfaring med at få danskerne godt kørende. Vi er en moderne kæde af store cykelbutikker, hvor faglighed og service går hånd i hånd. Vores mål er altid at give dig den bedste vejledning, uanset om du besøger os i en af vores 13 fysiske butikker eller handler på vores webshop. Vi er stolte medlemmer af brancheforeningen Danske Cyklehandlere, og vi står klar med et bredt sortiment og dyb produktviden, så du ender med præcis den cykel, der matcher dine behov. Certificeret tryghed og 5-stjernet service Når du vælger Design Cykler, vælger du kvalitet. Alle vores butikker fungerer som Shimano Service Center, hvilket er din garanti for det højeste faglige niveau. Vores værksteder er certificeret med 5/5 stjerner, og vi beskæftiger uddannede cykelmekanikere, der løbende opdateres med kurser i den nyeste teknologi. Det betyder, at din cykel altid bliver serviceret med originale reservedele og stor ekspertise, så du kan køre sikkert videre. Handel med fuld garanti – Online og i butik Vi har gjort det nemt og trygt at handle cykel og udstyr. Når du handler i vores store webshop, står du aldrig alene med dit køb. Du har nemlig fuld service, garanti og returret i alle vores fysiske forretninger. Har du brug for hjælp til en elcykel købt online, eller skal hjelmen byttes til en anden størrelse? Så står vi klar til at hjælpe dig i butikken. Populære kategorier Hos os finder du et kæmpe udvalg inden for elcykler, racercykler, mountainbikes og citybikes. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge inden for cykelhjelme, cykeltøj og tilbehør til cyklen. Landsdækkende butiksnet Vi er tæt på dig. Med butikker i Aalborg, Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Esbjerg, Viborg, Næstved, Taastrup, Brøndby, Odense og Svendborg er hjælpen altid inden for rækkevidde. 100% Klargjorte cykler Din køreoplevelse starter med det samme. Cykler købt hos Design Cykler leveres 100% samlet og klargjort af vores uddannede mekanikere, så du er sikret en cykel, der er indstillet og justeret korrekt fra første tråd. Fuld servicepakke Vi slipper dig ikke efter købet. Med vores store netværk og certificerede værksteder sikrer vi, at du har adgang til service og garanti i hele landet, uanset i hvilken Design Cykler cyklen er købt. Besøg Design Cykler – vi er klar til at hjælpe dig!
Rødegårdsvej 180, 5230, Odense M, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig god oplevelse at købe cykel hos Design Cykler Aalborg. Følte mig godt tilpas under hele købet. Modtog rigtig god vejledning og et serviceorienteret team hvor kunden er i fokus. Ekstra tak til Jakob og Axel for at hjælpe med tilpasning og spørgsmål til cyklen.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber cykel hos dem.

Besvarelse fra Design Cykler
Har altid oplevet god service når jeg har været ude med min elcykel fra kildemose. Men denne gang var noget helt særligt.
Motoren var gået på cyklen og garantien var desværre udløbet. Så det ville koste en net sum at få motoren skiftet. Men så var der en medarbejder som hedder Mike, som ikke synes det var rimeligt at en motor ikke skulle kunne holde til at cykle ca 3500km. Så han sørgede for at kildemose selv dækkede udgiften, så det ikke skulle koste noget som helst.
Så dobbelt op på stjerner til Mike OG alle hans kollegaer, som tydelig var meget glade på mine vegne. Med venlig hilsen Michele Andreasen

Besvarelse fra Design Cykler
God service god pris venlig personale

Besvarelse fra Design Cykler
Bestilte cykel for halvanden uge siden til min datters fødselsdag i morgen.
Cykel befandt sig hos Design Cykler, Odense, og skulle blot fragtes til Aalborg.
Da jeg i formiddags ringer for at få bekræftet at jeg kan afhente cyklen senere på dagen nævner ekspedienten at cyklen ikke er klar og ikke er kommet til Aalborg. Denne information skal jeg selv ringe for at få.
Ingen undskyldning da jeg tager ud for at få betalt deposita retur… Sløseri og ligegyldighed…
Ordren er annulleret og jeg har taget turen til Skanderborg hvor cykel kunne udleveres med det samme så datteren kan få sin fødselsdagsgave.

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg bestilte en Mate X den 15.05.2026 hos Design Cykler, hvor jeg samtidig betalte for montering og klargøring.
Da jeg modtog cyklen den 20.05.2026, opdagede jeg med det samme, at hverken lader eller nøgle til batteriet fulgte med. Jeg kontaktede straks Design Cykler, som undrede sig over, hvordan det kunne være sket, og lovede at bestille de manglende dele. Jeg fik samtidig oplyst, at problemet ville være løst inden udgangen af den følgende uge.
Da jeg den 29.05.2026 stadig ikke havde hørt noget, kontaktede jeg selv butikken for at få en status. Her fik jeg at vide, at batteriet først netop var ankommet, og at det ville blive ordnet ugen efter.
I dag, den 04.06.2026, får jeg så besked om, at cyklen endelig er klar. Jeg får dog samtidig at vide, at de først kan levere den den 09.06.2026 – eller at jeg selv kan hente den i Brøndby.
Fra jeg modtog cyklen, til Design Cykler fik løst en fejl, som alene skyldtes dem selv, er der altså gået næsten tre uger. Jeg har selv måttet følge op flere gange undervejs, og jeg har ikke oplevet nogen reel vilje til at kompensere for eller rette op på deres egne fejl.
Min oplevelse med både kundeservice og håndteringen af sagen har været meget skuffende. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale Design Cykler, og det bliver sidste gang, jeg handler hos dem.

Besvarelse fra Design Cykler
Fantastisk service og man føler at man er i gode hænder

Besvarelse fra Design Cykler
Var til service med med min søs cykel.
Cyklen var færdig præcis til som aftalt tid.
Jeg købte også en ny cykel hjelm til min søn. Det var de også godt til at finde den det sad bedst på hovedet.
Så rigtig god og personlig service.
Vil helt sikkert bruge dem igen😃😃👍🏻

Besvarelse fra Design Cykler
Jeg skulle hente min nye elcykel efter 1.eftersyn 20 maj,da jeg cykler hjem ryger styret ned og er helt løst,det kunne have gået helt galt,da jeg cyklede.Nu er jeg bange for at cykle på den,for hvad er mere løst???Hanne

Besvarelse fra Design Cykler
Mega god service helt fra start. Prisen var god, de var super hurtige til at klargøre min ordre og da jeg kom for at hente i butikken i Taastrup, var medarbejderen virkelig serviceminded. De får 10 ✨herfra. Vil til hver en tid anbefale til andre.

Besvarelse fra Design Cykler
Super service! Ikke en finger at sætte på noget. Vores søn er så glad for sin nye smarte cykel😎

Design cykler Horsens 5 stjerner
Kæmpe ros til Design Cykler i Horsens – især Nicolaj og kollegerne på værkstedet.
Jeg stod i en lidt presset situation, fordi min søn fylder 15 år den 26.05., og jeg manglede en cykelgave med meget kort varsel. Jeg ringede til butikken, og selvom de havde virkelig travlt og mange cykler, der skulle gøres klar, tog Nicolaj sig alligevel tid til at prøve at hjælpe mig.
Han gik endda ned på værkstedet for at høre, om de kunne finde en løsning, og de lykkedes faktisk med at få cyklen gjort klar samme dag. Et par timer senere kunne jeg hente en rigtig flot og lækker cykel.
Det betød mere for mig, end de sikkert aner. Fantastisk service, søde mennesker og en oplevelse jeg sent vil glemme.
De varmeste anbefalinger herfra!
Mvh Majken Weibrecht

Besvarelse fra Design Cykler
Super kompetent hjælp. Vi skulle købe en elcykel og en børnecykel. Vi fik god hjælp og vejledning.

Besvarelse fra Design Cykler
Supergod betjening med nærvær og god vejledning. En god købsoplevelse👌🏻

Besvarelse fra Design Cykler
Har handlet ny cykel hos Design Cykler (Horsens) to gange det seneste år. Først gravel og senest en til landevejen. Samme oplevelse begge gange: højt serviceniveau, kompetent rådgivning og skarpe priser. Kommer helt sikkert igen næste gang!

Besvarelse fra Design Cykler
Sløv om gang, dårlig service, arrogant sælger, ekstra gebyr ift. den aftalte pris.
Ende med at kører til til "Design Cykler - Århus", hvor der var fuld service, de får 5 stjerner her fra.

Besvarelse fra Design Cykler
Fantastisk handel hos Design Cykler Odense – 5 store stjerner!
Vi købte i lørdags to Frappe Bosch 850i elcykler hos Design Cykler i Odense M, og vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet.
Vi blev betjent af Morten, som ydede en fremragende service. Han tog sig god tid til at vejlede os grundigt i valget af cyklerne, og han hjalp os desuden med at finde de helt rigtige låse og praktiske cykelkurve. Vi fik også styr på serviceaftalerne, så vi er helt trygge ved vores nye investering.
Vi glæder os utrolig meget til at komme ud og køre på vores nye Frappe-cykler!
De bedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Design Cykler
En dårlig oplevelse med at den unge mand, som ekspederede os, skulle ud og spørge nogen andre hver gang vi stillede et spørgsmål. Ved godt han nok var lærling og skal lære det, men mener der burde have været nogen som hjælp i baggrunden. Blev ikke informeret om at vi skulle betale for montering og klargørelse, selvom vi ikke fik noget eftermonteret, og kunne have fået cyklen med hjem med det samme