DBA Anmeldelser 6.915

1,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 710 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med platformens forringede funktionalitet og brugervenlighed efter de seneste opdateringer, hvilket gør det svært at finde varer og sælge effektivt. Søgefunktionerne og kategoriseringen kritiseres for at være håbløse og ulogiske, hvilket skaber en frustrerende oplevelse for både købere og sælgere. Derudover er kundeservicen et stort problem, da mange oplever den som ikke-eksisterende, uhjælpsom og styret af bots, hvilket gør det næsten umuligt at få løst problemer. Fiks og Færdig-funktionen, selvom den lyder smart, er en kilde til mange negative oplevelser, hvor brugere mister penge, varer forsvinder, og der opstår uenigheder om varens tilstand. Nogle kunder har dog haft positive oplevelser med Fiks og Færdig, og i visse tilfælde er der blevet refunderet penge for varer, der ikke levede op til beskrivelsen. Platformens bedømmelsessystem er også mangelfuldt, da det kun tillader bedømmelser efter gennemført handel, hvilket begrænser muligheden for at give feedback på andre interaktioner.

Det, folk taler mest om

Website

Anmeldere fremhæver negative aspekter af websitet, idet mange udtrykker skuffelse over dets inkompetente og... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange finder, at platformen er blevet markant... Se mere

User experience

Kunder havde negative oplevelser med brugeroplevelsen, og mange beskriver den som elendig, tung og besværlig.... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med kundeservice, hvor mange rapporterer, at der ingen... Se mere

Service

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med servicen, idet mange rapporterer, at der ikke er hjælp at hente,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hold nu kæft hvor er DBA blevet en ringe platform. Hvem har overhovedet fordel af det bøvlede fiks færdig, manglende kategorier og brug af mit ID blir man tvunget til at bruge. Nu bliver mine beskeder... Se mere

Har egentlig syntes det var en fantastisk platform, men nu er det gået helt galt med deres Fiks og Færdig. Skal modtage en pakke, men den er forsvundet hos PostNord. DBA har trukket pengen... Se mere

Køber en telefon via DBA's fiks færdig. Sælger skriver med det samme at han ikke sender den.. Dette anmeldes til DBA som vælger at 'agere' på det. Telefonen sendes naturligvis ikke Herefter er m... Se mere

Hold da op hvor er DBA blevet ringe efter de nye ændringer, men kan ikke engang vælge størrelse når man fks søger på sengerammer, man kan heller ikke vælge brugt eller nyt som separat. Virkelig ringe... Se mere

1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Har du brug for hjælp, så kontakt Kundeservice som er parat til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 08:00-22:00

1,2

Dårlig

7 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Jeg har brugt DBA siden Karsten Ree…

Jeg har brugt DBA siden Karsten Ree begyndte med avisudgaven. Dba er i dag et gunstigt sted for svindlere, fordi kundeservice ikke eksisterer og fordi de ansatte ikke ved det mindste om hvad en møtrik og et gevind er.
Det er så umuligt at dokumentere med foto når kundeservice ikke ved, hvad de skal kigge efter. Når kundeservice ikke fungerer har svindlere kronede dage.

22. juni 2026

Efter dba formøse opdatering for…

Efter dba formøse opdatering for halvandet år siden har jeg kun solgt en vare. Har droppet dem for længst. Derimod hos gul og gratis i den korte tid jeg har været på denne platform, 4 mdr., har jeg solgt ialt 7 være ialt, en del med deres forsendelses system, og det er noget der virker perfekt. Så det viser med al tydelighed hvor elendig dba er blevet og at de iøvrigt er pi.... ligeglad. DER BLIVER INTET GJORT

21. juni 2026

Er nået til Enshittification fasen

Har brugt dba i mange år og må blot konstatere at dba er nået til "Enshittification" fasen.

Elendigt UI med total mangel på intuitivt interface og meget tungt.
Ting der kunne håndteres med et enkelt klik kræver nu 5-8 klik.
Man kan bla ikke bare trykke på genindryk for en udløbet annonce, uden at dba bevidst ændrer hvad man tidligere har indtastet. Bla ved at skifte annoncen til en betalt annonce.
På grænsen til bondefangeri.

20. juni 2026

Skodside

Man kan ikke længere oprette købsannoncer på biler. DBA er blevet en skodside. Brug Facebook Marketplace eller Gul og Gratis i stedet.

19. juni 2026

De er blevet komplet idioter alle…

De er blevet komplet idioter alle ansatte i DBA. Intet er som tidligere og avisens medarbejdere er komplet ligeglade med deres arbejdsplads og tænker kun på den daglige løn de modtager for at arbejde så lidt som overhovedet muligt. DBA vil dø med en sådan feministisk virksomheds kultur hvor alle bliver fornærmede hvis de får en los bag i. Skammeligt er det men ikke overrasket idet den samme kultur finder man rigtig mange steder efterhånden ligegyldighed og dovenskab og kun tanke på egne personlige interesser i sociale netværk.

19. juni 2026

DBA er slet ikke det samme mere.

DBA er slet ikke det samme mere.
Man kan ingengang sælge noget mere uden fik og færdig uden at man bliver mistænkeliggjort og bliver kaldt svindler?

En skam det har taget den drejning, men man må jo finde et andet sted at sælge sine ting

17. juni 2026

Søgefunktionen er blevet fuldstændig…

Søgefunktionen er blevet fuldstændig surrealistisk dårlig. Uanset hvad man søger efter får man mindst 53 mulige resultater. Jeg har f.eks. søgt efter en pressehest som er et værktøj for skræddere. Jeg får alle mulige hits med ordet presse- pressemeddelelse, presse - bøger og andet om heste. Der er ikke en eneste annonce på det jeg søger - og jeg skal bruge min tid på at se alt det skrammel igennem. Det lugter af AI - som jo er indrettet til amerikanske forhold. Danskere bruger sammensatte ord. De burde have nul stjerner.

Fiks færdig er svindel

Fiks færdig er svindel
Bestilte en pakke via Fiks Færdig. Den blev fanget i transit hos dao i ca 10 dage. Fiks færdig gjorde at Dao ikke rigtigt ville tale med os direkte, men henviste videre til DBA.

DBA er svære at få fat i.

Til sidst var status på sag på DBA, and pakken ikke var hentet til tiden, og returneret til sælger, og at vi ikke kunne få penge i retur.

Efter en del arbejde, fik vi DBA på chat, og DAO i telefon samtidig.

Da jeg siger at det ikke passer at pakken ikke har været afhentet til tiden, lyder det (præcis gengivet) fra kundeservicemedarbejderen:

"Det er bare de automatiserede system meddelelser du har fået"

Man kan altså ikke regne med det de skriver, de sender bare noget ud, efter et vidst antal dage, totalt uahfængigt af hvad de selv kunne have undersøgt via tracking number.

God kundeservice, når de tydeligvis vil administrere kundekontakt selv, ville være at sende en notifikation når pakken bliver forsinket, af en eller anden grund.

Vi fik til sidst Dao til at videresende pakken tilpakkeshop i morgen. Så vi får den forhåbentlig. Men DBA bare lyver om status, og svarer nonchalant at det bare er automatiske beskeder vi får, om at pakken nu aldrig kommer frem....

Og dette betaler man enddog ekstra for.

Ned ad bakke - hurtigt!

har brugt dba meget, engang var det godt, i dag er der praktisk talt intet som fungerer, håbløse søgefunktioner, elendig kategorisering, en skildren ml. markedspladsen og øvrige kategorier giver INGEN mening og krøver seperate søgninger, fix/færdig er ENORMT langsom og kundeservice er en AI som som sædvanligt er super god til at give ikke-svar.
håber alle snart er enige om at droppe det til fordel for alternativer; desværre er markedsandelen fortsat høj.

16. juni 2026

DBA er simpelthen for meget

DBA er simpelthen for meget. Nej jeg vil ikke bruge fixfærdig uanset evt køber anmoder om det. Hvis jeg ville bruge fixfærdig, så havde jeg valgt det.
Hos mig som sælger skal der betales forud, ellers skal man ikke handle hos mig.

15. juni 2026

Jeg har altid været glad for dba men…

Jeg har altid været glad for dba men efter det nye vend så virker det bare ikke. Desværre så fungerer deres app dårligt og søgefunktion virker ikke rigtigt. Deres fiks og færdig virker smart men desværre endnu end gang fungerer det dårligt.

9. juni 2026

i har simpelthen formået at gøre det så…

i har simpelthen formået at gøre det så svært at logge índ i jeres system, at jeg har opgivet at bruge jer fra min browser.. Koden fra min autenticitet som er på sammen e-mail som jeg logger ind på virker gentagende gange bare ikke.. Tillykke i har gjort det umuligt at logge ind. Så er det jo godt at der findes noget som hedder Tradera og Vinted hvor jeg kan læge mine varer ud..

9. juni 2026