Min Laptop bestilling gik fint igennem og “afsendt” som planlagt :-) Dog er den aldrig nået videre end “lige hen over grænsen” fra Tyskland. Jeg har gentagende gange haft fat i kundeser... Se mere
15 dage og min PC er stadig ikke kommet, har totalt fortrudt jeg ikke købte en Lenovo, den kunne jeg få samme dag hos Proshop.
Nyeste Dell computer kan ikke udskrive Printerudbydere som Brother og Ezeep måtte give op og kan ikke fungere med nyeste Dell computer. Dell mener ikke, at det er deres problem. Jeg fik det he... Se mere
Købte til studiestart en XPS 9500 efter længere overvejelser. Det er en dejlig maskine (man forstår godt fine anmeldelser), men jeg har simpelthen oplevet for mange fejl med min. (touchpad satte sig... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dell leverer tilpassede computerløsninger og servicer til virksomheder og private brugere.
Arne Jacobsens Allé 15, 2300, København S, Danmark
- 32 87 55 05
- www.dell.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Dårlig Service og skod computer
Jeg købte en Dell XPS 15 9560 i Juni 2017, jeg var utrolig tilfreds med den indtil at grafikkortet brød sammen 2 måneder efter.. jeg prøvede derfor at kontakte dell på telefon og gennem deres supportchat. Da computeren ikke var et år gammel endnu og jeg havde købt premium garanti med til den, troede jeg at det ville dække, men nej... Jeg fik afvide at de ikke kunne dække den da det ikke kunne betale sig for dem... Jeg var meget forvirret, men følte ikke rigtig jeg kunne gøre mere ved det. Jeg havde heldigvis en elektronik forsikring som kunne fikse og dække dette dog for en selvrisiko på 1500 kr. der er så gået yderligere 4 måneder (dvs min garanti er stadig gyldig) og mit batteri begynder at drille. min computer kan kun holde strøm i en time eller 2, og jeg søger derfor igen mod supporten hos dell. jeg får af vide at jeg skal lave en system diagnosiring af min Computer, hvilket jeg gør, og at jeg skal sende resultatet til dem. Jeg gør dette og prøver at genoptage kontakt. Jeg får kontakt med dem igen efter 1 UGE!! hvor jeg får af vide at de intet kan se og de kan derfor ikke hjælpe mig, i form af at udskifte batteri osv.... Min forsikring dækker dette, men fordi jeg har haft for mange skader inde for så kort tid bliver jeg frameldt min forsikring af resultat af denne skade... så nu står jeg uden elektronik forsikring og med en computer der ikke kan holde strøm... vi spolerer så frem til i går.. Jeg er lige startet på 1. semester i softwareudvikling og er derfor meget afhængig af min computer. Jeg kommer hjem fra skole (hvor jeg har brugt computer uden nogle problemer andet end batteriet) og skal til at lave lektier... jeg tænder min computer og..... intet kommer op på skærmen.... jeg sætter den til strøm og prøver igen..... intet. tænd knappen lyser men intet kommer op. den slukker så efter -20-30 sekunder og jeg kan se på den lampe, som lyser når oplader, at den blinker (3 gule, og 5 hvide). dette er en fejlkode og jeg skriver derfor til support med det samme. Jeg får svar og får af vide at der er noget galt med mit motherboard, og om jeg har lyst til at få den sendt ind så de kan fikse den. så tænker jeg fedt, og svarer ja.... hun siger så at hun kan se at garantien er udløbet og det vil derfor koste mig 9.500 kr!?!?!?. Jeg har i forvejen betalt 1500x2 for reprationer, og så vil hun ha jeg skal betale 9500 oveni... undskyld mig men hvad i al verden er det for en forretning? jeg har ialt givet 12000 for computer da jeg købte den og så vil i have jeg mere eller mindre skal købe en ny??? syg forretnig... køb ALDRIG noget hos dell ALDRIG!!
Service... Service havd for noget?1?
Jeg købte en Dell XPS 15 - 9570 i Maj måned. Laaang leveringstid men OK - Jeg skulle jo have noget godt... 4K skærm og i7 processor - det kan jo ikke gå helt galt.
Efter jeg endelig fik computeren, gik der ikke andet end et par uger før end at blæserne var gået ud af balance og computeren larmede som en gammel mejetærsker. Jeg fik efter en lille uges tid så repareret computeren med nye blæsere. Jeg havde dog indtil flere gange fået BSOD (Blue screen of Death). BSOD er for en fejl som Windows styresystemet ikke kan komme sig fra. Jeg fik mange af disse BSOD og kontaktede Dell igen. Jeg havde jo tilkøbt en Premium support aftale i tillæg, så der gik ikke lang tid inden jeg igen fik besøg af en reparatør. Han skiftede hele bundkortet med processor og det hele. Under gen-installationen fik jeg så BSOD igen. Åbnede så endnu engang en service anmodning. Denne gang krævede jeg dog at computeren blev udskiftet, hvilket Dell indvilligede i og dette blev godkendt "højere" oppe i systemet. Det var den 20. juni. Eftersom jeg ikke havde hørt fra Dell til medio Juli, kontaktede jeg dem igen. De mente ikke, at jeg havde nogen service sag hos dem, for den pågældende service sag var blevet lukket som "Opgaven løst". Jeg blev så bedt om at åbne en ny service sag - WHAT sagde jeg - You can't be serious. Men sådan var det. Jeg blev så stillet igennem til en stakkels service arbejder. Jeg forklarede ham, at jeg nu ønskede at returnere min computer og have mine penge retur. Hvilket også er helt i overensstemmelse med mine rettigheder ifht. købeloven. Siden da har der været tavshed fra Dell. Når jeg rykker for svar, bliver jeg henvist til at ansvaret ligger hos en anden afdeling - Customer Care. Det må være "Customer don't Care" for jeg hører ikke fra dem. Come on Dell - tag dog Jeres kunder seriøst - det er da trods alt dem i lever af.
dell XPS 9560
Købte en dell XPS 9560. Perfekt levering og kvalitet indtil batteriet døde 1.5 år efter, batteriet har kun 1 års garanti......
en bærbar 18 kilo fattigere.
en bærbar 18 kilo fattigere.
det elendigste skrammel jeg til dato har købt.
købte en dell bærbar Latitude E6540 deres topmodel, vor herre bevares noget hø.
bevares den havde da i7 CPU, SDD hardisk 250 GB og 8 GB ram
og et dedikeret grafikkort fra 1980 på hele 2 GB. så masser af flot hardware.
Men hvilken super mongol ved Dell fik den fantastiske ide:
-kom drenge lad os nøjes med at indsætte "EN" 80 mm blæser i maskinen, på den måde kan vi sikre os af tastaturet bliver 70 grader varmt efter en halv times brug og derved sikre at maskinen har flere BSOD`er end funktionelle timer...
Billig vs Dyrt
Billige produkter er dårlige.
Mega dyre produkter er gode(vi snakker over 1000kr.)
Man kan få produkter som deres af andre firmaer til meget bedre priser som fungerer meget bedre.
Ved bestilling på hjemmesiden lover i…
Ved bestilling på hjemmesiden lover i en ultra kort leveringstid hvilken i ikke kunne overholde (langt fra). Det var dog først da jeg selv tog kontakt at jeg fandt ud af produktet ikke var produceret endnu da i manglede dele på fabrikken, dette burde i klart selv have informeret om. Det var en lang og sej ventetid og kamp at få den rette info, men jeres kundeservice gik godt nok langt for at hjælpe og var super fleksible.
Er virkelig glad for min XPS 13 og har ikke på noget tidspunkt fortrudt købet.
I kan slette ikke komme i gennem salgs afdeling via tlf...
I kan slette ikke komme i gennem salgs afdeling via tlf. De har omstillet mig til en som talt fransk. :(((... jeg skulle købe et produkt men de selv har fået mig til at vælge andre mærker. Tak for ingenting.
Jeg købte en dell monitor (S2716DG) i 3…
Jeg købte en dell monitor (S2716DG) i 3 måneder tilbage. Startet med lejlighedsvis flimring og nu tændes den ikke. Virkelig burde have tjekket Trustpilot før du bestiller noget fra Dell!
God support og service
Jeg synes, at DELL skal have ros for deres service. Jeg har tidligere være storkunde hos DELL og udelukkende købt større modeller. Derfor var min skuffelse stort, da jeg købt en mere pris-venlig model inspiron 13, som fra start ikke har givet mig andet end problemer. Jeg ringede ind til support som vejledte mig til at fejlsøge problemet(for min egen skyld), således at jeg ikke endte med en ekstra regning.
Efter jeg havde forsøgt alt, blev vi hurtigt enige om at den skulle til reparation. Det viste sig, at der var flere ting der var defekte.
Stort ros herfra. Jeg vil fortsat overveje dell, når jeg skal købe min næste computer. Keep up the good work.
Support, der virker!
Min 4,5 år gamle computer med sit enlige 4 GB RAM var blevet langsom. Jeg havde tilkøbt 5 års on-site service, så jeg håbede, jeg kunne få hjælp fra Dell. De kunne sælge mig noget RAM at opdatere med, men det ville koste 2 x 1300 kr. for 2 x 8 GB original RAM. Jeg blev mellem linjerne rådet til selv at købe og installere RAM. Det gjorde jeg (for 2 x 475 kr), men så viste det sig, at den RAM-socket, der ikke tidligere havde været i brug, var defekt. Anden gang jeg ringede til support var jeg bange for, at de ikke ville hjælpe mig, fordi jeg selv havde været inde i computeren, men de reagerede prompte og vi fik lavet aftale om at der ville komme en tekniker og sætte et nyt bundkort i.
Jeg havde tilkøbt 5 års on-site service til en merpris på 1600 kr. dengang jeg købte computeren, og det har nu vist sig at være det hele værd.
Dell Alienware
Jeg har købt en ny bærbar hos Dell og ville sætte en 2,5” harddisk i.
Desværre følger (til min store undren) ikke en moteringsramme og et specielt sata kabel med, så det kan ikke lade sig gøre med mindre man bestiller en tekniker fra Dell.
Efter lidt kommunikation frem og tilbage har jeg fået beskeden “smut i din lokale it butik og køb en ramme og kabel selv”.
Jeg har søgt på nettet og det er ikke sådan bare lige at skaffe ramme og kabel.
Så suk. Mega frustreret over at have købt en dyr bærbar hos Dell og så følger noget så simpelt som ramme og kabel ikke med.
Det er første gang at jeg oplever det på en bærbar (andre mærker følger det med) og det bliver helt sikkert sidste gang med Dell.
Ansæt nogle som kan dansk i support…
Ansæt nogle som kan dansk i support service. Det er godt nok svært at føre en samtale med en mand, hvis engelsk er stærkt præget af en indisk accent.
Dell XPS 9570
Dell XPS 9570 har ekstrem meget støj fra bundkortet, som tydelig kan høres, når man sætter øret ned til tastaturet.
Derudover er der store problemer med blæserne. For det første, kan de finde på at tænde og slukke 20 gange inden for et minut. For det andet, så lyder det forfærdeligt når blæserne starter op. For det tredje, så kan blæserne brumme i perioder.
Har snakket med Morten fra Dell Teknisk Support og disse problemer med blæserne er åbenbart ikke unormale og det er som det skal være.
I så fald, er det skuffende at en computer til 13.000,- ikke anvender bedre komponenter.
Deres kundeservice er virkelig også skod. De læser kun, hvad de selv vil læse. Og svarer fuldstændig uden om det man skriver. Det er ellers en skam, for generelt er det en lækker computer.
Defekt computer, skandaløs kundeservice.
Købte en xps stationær pc. Den var meeeeget langsom og havde en mislyd når den skulle arbejde. Kontaktede teknisk afdeling den 10/12-18 som gav mig ret i at computeren var defekt, og de sagde at ifølge min købsaftale kunne de bare udskifte den til en ny. De lovede at ringe dagen efter og aftale nærmere. Ingen ringede, og først 4 dage efter får jeg en mail, at de desværre ikke kan udskifte den til en ny, men at jeg "bare kunne fortryde mit køb, få pengene tilbage og købe en ny". Skrev at så skulle jeg selv betale for returnering og at computeren var 1600 kr. dyrere nu, og at de havde lovet at udskifte den i første omfang. Klagede til Dells customer care, der efter 4 dage sendte mig tilbage til teknisk afdeling, der nu tilbød at sende en tekniker. Jeg afslog, og sagde at de fra starten havde lovet at udskifte den til en ny, og ikke bare kunne trække sagen i langdrag med en ny løsning hver 4 dag. Jeg krævede ombytning eller pengene tilbage. Nu har teknisk afdeling så sendt en anmodning til hovedkontoret om refund, og jeg venter stadig på en løsning. Fuldstændig til grin at Dell ikke bare forlængst har udskiftet den defekte computer som de lovede. Ingen hos Dell tør tage en beslutning, alt kører i ring, ingen ringer som aftalt og intet sker 👎
Opdatering: Den 24/12-18 skrev Dell at refund var godkendt, og at de ville vende tilbage med dato for afhentning og tilbagebetaling. Ingen kontaktede mig eller svarede på mine mails, og først den 4/1-19 fik jeg en mail at min computer blev afhentet den 8/1 og at pengene blev tilbagebetalt indenfor 5 dage derefter. Der kom ingen og hentede computeren hverken den 8/1 eller 9/1, så jeg måtte selv bede om labels til retur forsendelse, og sende pakken selv. Fik så mail fra Dell den 14/1 at pakken var modtaget og at pengene ville blive tilbagebetalt inden den 18/1. Endnu engang overholdt Dell ikke aftalen, og da jeg kontaktede Dell og sagde at pengene ikke var modtaget, sagde de at deres finansafdeling ved en fejl ikke havde fået beskeden, men at de "håbede at nå give finansafdelingen besked i løbet af dagen", men at der så ville gå yderligere 5 dage inden jeg havde pengene. Ringede og skrev til Dell at jeg krævede at de overførte pengene som straks-overførsel. De lovede at undersøge sagen, og hurtigt svare tilbage. Det gjorde de ikke men da jeg selv spurgte dagen efter om pengene var overført sagde de ja. Efter 5 dage kom 3/4 del af pengene, og da jeg ringede for at gøre opmærksom på det, fik jeg at vide at der var sket en fejl igen igen igen, men at jeg inden for 5 dage ville få resten af pengene. Efter præcis 50 dage efter den første henvendelse fik jeg så den sidste 1/4 af mine penge.
Vil gerne på det kraftigste advare imod at handle hos Dell, da det bliver et mareridt for kunden hvis der er fejl i den vare man køber.

Hurtig leverance.
Hurtig leverance.
Skal være opmærksom på evt. rabatkoder.
Købte samlet pakke med PC, Skærm og højtalere, men kom i 3 forskellige pakker og trukket af 3 omgange via netbank.
Ok oplevelse.

Ekstrem langsom kundeservice.
Hmm. Havde egentlig opfattelsen af at Dell var et kvalitetsprodukt, med en super service og garantiordning. Men her er jeg da blevet slemt skuffet.
Jeg har en Dell PC skærm som er købt ved en anden forhandler. Skærmen har så en fejl, men da den er 2½ år gammel burde den stadig dækkes under Dell 3 års garanti.
Når jeg prøver at fejlmelde skærmen via Dell's hjemmeside, kan deres side ikke finde min skærm, når jeg prøver at indtaste servicetag.
Efter at have været i telefonisk kontakt med Dell, viste det sig at de heller ikke kunne finde den i deres service system. Derfor aftalte vi at jeg skulle fremsende billeder af fejlen samt den oprindelige købtkvittering. Dette blev straks gjort.
Det er snart 2 måneder siden jeg forsøgte at fejlmelde skærmen og har stadig ikke en afklaring på trods for at jeg har rykket via mail adskillige gange til den servicemedarbejder jeg snakkede med.
Dell kan ikke anbefales herfra! Så er det godt jeg stadig har en Asus skærm som virker perfekt.

Besvarelse fra Dell
Den værste kundeservice jeg har oplevet…
Den værste kundeservice jeg har oplevet i mit liv!
Jeg skulle have skiftet en enkelt knap på min bærbar - Pris 2200 DKK.
Har brugt små to timer i røret på at vente, på at blive hægtet af (3 gange) og på folk der intet vidste og konstant måtte "spørge en kollega".
Burde være ulovligt at være så tidsopslugende og så dyre som Dell i Danmark. Skodfirma.

Forsøger at kontakte Dell vedr
Forsøger at kontakte Dell vedr. køb telefonisk da jeg har nogle uafklarede spørgsmål. Efter at have brugt 30 min. med at trykke 1, 2, 3 ...osv. lykkes det endeligt at få fat i et menneske. Hun stiller mig venligt videre i den samme kø en gang til.
Utroligt at man kan drive virksomhed med et så dårligt omdømme her på Trustpilot, og at man tilsyneladende ikke gør noget ved det.
Kvalitets/service afdelingen burde nok have en ny ledelse.
Starter nu bilen og kører i Elgiganten.
Ville alligevel give Dell en sidste chance da jeg faktisk var interesseret i 2 bestemte produkter. (skærme og stande til fælles indkøb. blot ca. 40 af hver) og skrev en henvendelse på deres kontaktformular (når de nu ikke har telefonservice) men det giver heller ikke noget resultat.
Forsøgte så at købe noget online, men deres adgangskode system til varekurven virker heller ikke.
Det er vist lidt dårligt for en IT virksomhed.
Kan desværre ikke give mindre en en stjerne.
Købte en stationær PC ...
Købte som repræsentant for en mindre virksomhed en stationær PC for et par måneder siden. PC'en begyndte nogle uger efter at opføre sig underligt, og det blev nødvendigt at kontakte Dell service. For langsommelig og for besværlig procedure ved en fejlbehæftet PC. De oplyste datoer for afhentning og tilbagelevering var alt for upræcise og tilfældige. Personalet i UPS, som kører for Dell, taler 99% polsk, ½% engelsk og 0% dansk, så kommunikation er ikke let. Det kan jo heller ikke hjælpe noget, at der i en mail efter mange dages total tavshed,oplyses at PCen vil blive tilbageleveret onsdag, torsdag eller fredag i samme uge og at der så i samme mail i mail konkluderes, at tilbagelevering vil finde sted mandagen efter. Det åbner jo op for den helt store gætteleg. Dells servicecenter i DK er alt for upersonligt og besværligt kontaktbar - den højre fod ved helt klart ikke, hvad den venstre hånd tænker. De enkelte medarbejdere, vi har været i kontakt med, har da været søde, flinke og imødekommende, men det er bare ikke godt nok for den samlede oplevelse. De er tydeligvis ansat til at "videreekspedere" sagen. - Vil vi købe Dell produkter en anden gang? Tja, måske, jeg er ikke sikker på det. Men i hvert fald ikke fra Dell selv, men så fra en kendt og testet dansk underleverandør.
Grinagtig købsoplevelse
Grinagtig købsoplevelse
Oplevelse ved bestilling af to bærbare som en mindre virksomhed. For at undgå at betale moms får vi at vide aller aller sidst i vores bestilling at man skal ringe et amerikansk nummer op, gør man det finder man ud af at nummeret ikke eksisterer. Så ringer vi til Dell's dk support som efter lidt tid informere om at man ikke kan købe ved dem uden moms. Smukt. Nu håber vi bare vi ikke får brug for Dell's support når maskinerne kommer frem...
/Steinwurf
(redigeret for stavning og grammatik)