Dell Anmeldelser 611

1,7

Min Laptop bestilling gik fint igennem og “afsendt” som planlagt :-) Dog er den aldrig nået videre end “lige hen over grænsen” fra Tyskland. Jeg har gentagende gange haft fat i kundeser... Se mere

15 dage og min PC er stadig ikke kommet, har totalt fortrudt jeg ikke købte en Lenovo, den kunne jeg få samme dag hos Proshop.

Nyeste Dell computer kan ikke udskrive Printerudbydere som Brother og Ezeep måtte give op og kan ikke fungere med nyeste Dell computer. Dell mener ikke, at det er deres problem. Jeg fik det he... Se mere

Købte til studiestart en XPS 9500 efter længere overvejelser. Det er en dejlig maskine (man forstår godt fine anmeldelser), men jeg har simpelthen oplevet for mange fejl med min. (touchpad satte sig... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dell leverer tilpassede computerløsninger og servicer til virksomheder og private brugere.

1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lang proces at få fikset XPS 15

Jeg købte en DELL XPS 15 9570 for 2 år siden, som viste sig at have fejl på sig i form af keyboard ikke var korrekt monteret, batteriet blev afladt på 1 time og højtalerne rungede. Jeg sendte derfor bærbaren tilbage for en ny 2 gange, hvorefter den 3. så ud til at virke.

Min XPS 15 9570 stoppede med at kunne lade pga. fejl på DC indgangen på computeren efter 1,99 år. Jeg ringede til jer og sendte computeren ind til reparation, som tog 2 uger. Dette sker først efter en uges mailkorrespondance med måder jeg kan løse problemet på selv. Efter reparationen får jeg den tilbage og kan nu kun holde strøm i 1,5-2 timer UDEN at man aktivt bruger den. Tidligere har den kunnet holde strøm 6+ timer når den er blevet brugt aktivt til matematiske programmer efter næsten 2 års brug. Den kunne holde 10+ timer da jeg købte den. Her får jeg af vide at batteriet, bundkortet og DC indgangen er blevet skiftet...

Der bliver herefter ansøgt om en erstatningscomputer, som lige er blevet afslået. Nu står jeg en måned efter med en computer der ikke kan holde strøm og en følelse af bare at blive tilsidesat som kunde i stedet for at løse problemet hurtigt med en erstatning...

Håber at tager jer tid til at gennemgå bedømmelsen her, da det kan forbedre jeres proces markant.

7. oktober 2020

Planlagt End of life ved hjælp af fejlbehæftet Bios update

BIOS 1.12.0 til Vostro 5568 laptops er fejlbehæftet så man får fejlen med "Alert! TPM device is not detected" Samtidig har Dell selvfølgelig umuliggjort at man kan rulle bios tilbage til foregående version. Hvis det er den nye standard, så er det slut med Dell herfra. Jeg ved at jeg ikke er den eneste som får fejlen. Der er hundredvis af utilfredse brugere.
Hvis man er tvunget til at opdaterer BIOS så bør en virksomhed som Dell sørge for at den virker ordentligt , eller som minimum straks få det fikset når det viser sig at den er fejlbehæftet. Vi snakker en laptop som er fra juli 2017, så det er uhørt at Dell, den 23.januar udgiver en bios update som ødelægger opstarten på dyrt købte computere, og stadigvæk efter 7 måneder endnu ikke har løst problemet. Jeg vil kalde det amatøragtigt, og noget man måske kunne forvente (red "ikke accepterer") af et noname produkt fra kina, Men absolut ikke acceptabelt fra en virksomhed som Dell. Jeg er på nippet til at give NUL stjerner for præstationen!!

1. september 2020

Service i verdensklasse

Jeg har fornyligt køb den nye XPS15, som jeg på nuværende tidspunkt er rigtig glad for. Den kom desværre med den et problem med trackpad'en, som tilsyneladende er et kendt problem med denne model. da jeg skrev det til dem, tilbød de mig hurtigt flere muligheder, såfremt jeg kunne sende en kort video af problemet som bevis. Dette gjorde jeg, og de sørgede derefter for at resten blev klaret efter mit valg af løsning. Dette er anden gang jeg har haft fat i deres support, og begge gange har været en positiv oplevelse. Når man afventer handlinger fra deres side, sørger de desuden for at opdatere en løbende (i mit tilfælde hver 2. dag, selv hvis der ikke var sket noget siden sidste opdatering), så man aldrig føler sig glemt.

Og så er det tilmed en super god computer, på trods af det lille problem!

30. august 2020

Dell fortæller ikke kunden, når de annullerer en ordre.

Bestilte en Alienware Game PC 17. maj. Levering blev d 11. juni udsat til 8. juli. D. 7 juli blev leveringen udsat til 31. juli. Ringende d. 3. august for at høre til status. Fik at vide, at ordren var blevet annulleret af Dell d. 24. juli, uden man dog gad meddele det til kunden. Jeg har haft mange Dell computere både privat og på arbejde, og været glade for dem alle. Det er slut nu.

3. august 2020

Dell XPS 15

Dell XPS 15
Køb aldrig Dell XPS 15 - Jeg har tidligere haft Latitude, en fantastisk pc - men da jeg begyndte at have behov for en større harddisk (var ofte steder uden netforbindelse) købte jeg den højt proklamerede Dell XPS 15 med 1GB harddisk.
Jeg var så ikke klar over, at jeg købte en hel stribe af random errors med pc'en - den har af og til et liv af sit eget, så genstart skal foretages mindst 2-3 gange for at få skærmen til at se normal ud...og sådan er det hele vejen igennem.
Det er slut med Dell i min virksomhed - der må kunne findes et bedre og mere stabilt produkt...

2. august 2020

Fuldstændig umuligt

Det er fuldstændig umuligt at få lov til at købe en PC hos Dell. Efter at være kommet igennem checkout på der site, får jeg en mail fra en indisk medarbejder hos Dell, som siger at betalingen ikke er gået igennem, og at jeg skal oplyse mine kortoplysninger til ham ved at ringe på et indisk telefonnummer. I am not kidding 😂

Jeg ringede til Dell i Danmark, og de sagde at den var god nok. Det var ikke et scam.

Jeg annullerede ordren, og prøvede to gange med andre kort. Samme problem..

Havde ingen problemer på andre shops.

19. juni 2020

Køb direkte fra Dell - NO GO!

Har været hele Dell's tlf-mølle igennem. Søger lidt flere oplysninger om mit forstående køb på over 25.000 kr.

1. Ingen support eller kunde service til privat købt. Der henvises til hjemmesiden.

2. Selv køb til mindre virksomheder er der heller ingen kunde service til. Der henvises også til hjemmesiden..

HELDIGVIS fik det mig til at læse på trustpilot!! Sådan som de behandler deres kunder, med dårlig service og manglende opfyldelse af helt almindelige køb/kunde lovgivning, så er det ALDRIG her jeg køber min vare. Hverken nu eller i fremtiden.

15. juni 2020

God service, hurtig levering

Min oplevelse med Dell support var lige præcis som god kundeservice altid burde være. Batteriet i min Dell XPS15 stoppede fuldstændig med at fungere ud af det blå. Computeren er tre år gammel, så jeg synes, det er for tidligt at batteriet i en computer i denne prisklasse går i stykker. Derfor får Dell ikke den femte stjerne.

Jeg ringede til Dell, og jeg kom, uden at skulle sidde i kø, direkte frem til en supportmedarbejder, der var meget behjælpelig, og bestilte et nyt batteri til mig, der dog ikke kunne gå under garantien. Det var til gengæld en meget fin pris jeg fik batteriet til, og det blev leveret til min hoveddør dagen efter! Super god service, hurtig levering. Uagtet at batteriet døde for tidligt i min optik.

13. maj 2020

Hvor er det utilfredsstillende at man…

Hvor er det utilfredsstillende at man ikke kan komme i kontakt med Dell inden køb af Bærbar. Man kan ringe på et tlf. nr, 32875505 og her bliver man så bare henvist til deres hjemmeside? men der er vel en grund til man ringer. Kundeservice er en mangel vare hos Dell. Jeg må se om jeg kan finde en bærbar et andet sted, hvor der er lidt kundeservice og imødekommenhed.

1. maj 2020

I tabte lige en kunde med jeres…

I tabte lige en kunde med jeres elendige telefon-omstillings-forvirring.
Har i nogle måneder ventet på en af jeres nye produkter og efter at have ventet, omstillet, kastet af og ringet igen adskillige gange har jeg givet op .. og nu bestilt andet produkt hos anden producent.

3. marts 2020

Bestilte en vare d

Bestilte en vare d. 31. januar, som først ville komme d. 18. marts får jeg at vide i dag d. 7. februar. Når man ringer til dem er det ikke til at få hjælp, man venter bare forgæves på at nogen tager telefonen....
Fra starten af har jeg været skuffet. På hjemmesiden står computer til en pris med moms, men når man kommer til kassen, kommer der yderligere moms på, selvom de skrev tidligere at der allerede var moms på?

Studierabatterne, som tog flere dage om at blive sendt virkede heller ikke ved kassen.

Hvis man ønsker en nem og god handel med god service, så vælg ikke Dell!

7. februar 2020

Ingen information om fragt

Efter jeg havde bestilt min Dell fik jeg at vide den ville komme den 28 november. Hvilket er over to ugers fragt, men fair nok. D. 27 havde jeg intet fået at vide om hvornår varen ville komme, så jeg gik ind på tracking-siden, som så viste at den var afleveret d. 26. (Men jeg havde altså ikke modtaget nogen computer.)
Dagen efter måtte jeg så ringe ind for så at få at vide, at den var i en pakkeshop...

Man skulle tro at man fik bare en lidt bedre service når man bestiller en vare til over 10000kr.

29. november 2019

Ingen Mulighed for "førsalg-kontakt"

Jeg har forsøgt at finde en mail, hvad jeg foretrækker, men jeg kan kun finde et telefonnummer, men her bliver man af en computer afvist, når der er tale om privatsalg - og I stedet bliver man henvist til deres hjemmeside, hvor jeg dog ikke kan finde svar på mit ellers ret simpel spørgsmål (om de har en pedant til Lenovos Hardware Maintenance Manualer)

Ganske enkelt for useriøst

15. november 2019

Købte en Dell G5 5590 hos Dell Erhverv

Købte en Dell G5 5590 hos Dell Erhverv. Utroligt forvirrende hjemmeside, når det kom til valg af de forskellige specifikationer. Jeg bestilte den forkerte og Dell accepterer ikke returnering selvom indenfor 2 uger - ulovligt? Jeg bad så deres kundeservice om at bekræfte skærmens type. De sagde 40-pin, men den var 30-pin. Så nu har jeg en ekstra skærm, jeg ikke kan bruge. De nægter at dække omkostningerne for deres dumhed. Aldrig Dell igen. Uprofessionel service.

4. november 2019

Havde bestilt en dell 7740

Havde bestilt en dell 7740, hos en underleverandør, da det nærmest er umuligt at købe direkte hos dell som privat. For det første bliver den leveret 7 dage senere end oplyst, og så er den defekt.Dell vil sende en ud og skifte bundkortet hos underleverandøren, i løbet af en uge!! jeg annullerede købet ,man kan da ikke være bekendt at ville levere en repareret pc som værende ny.

31. oktober 2019

Umuligt at købe en computer hos Dell

Jeg har nu i en uge forsøgt at købe en Dell XPS 15 hos Dell. Det er ikke lykkedes endnu.
2 ordrer er foreløbigt blevet annulleret, af 2 forskellige årsager. Supportmedarbejderen er flink nok, men der sker bare ikke noget i processen.
Jeg bad om at få et nummer til et ledelsesniveau i DK. Det nummer jeg fik virker ikke. Supportafdelingen sidder i Tjekkiet. Ordreafdelingen (som altså endnu ikke har kunne godkende mine to ordrer) sidder i Iran. Maskinen sendes og konfigureres fra Kina.
Jeg er egentlig globalist, men det her er bare idiotisk. Jeg vil gerne give dem et betragteligt beløb for en maskine, men jeg kan ikke få lov til at købe den, af varierende årsager.
Det er helt til grin, og nu ender det med at jeg køber en anden computer af et andet fabrikat, selvom jeg egentlig helst ville have haft nævnte Dell. Kæft, hvor er det tåbeligt.
Mvh
Peter

4. oktober 2019

Umuligt at få repareret/byttet en defekt computer

Jeg har aldrig før lavet et Trustpilot review da jeg tænker at de dårlige oplevelser jeg har haft med diverse erhvervsdrivende kan have været en dårlig dag eller en engangforseelse. Men det som jeg har været igennem de sidste tre måneder med Dell's kundeservice, eller mangel på samme, vil jeg ikke ønske for nogen.

I juli måned 2019 købte jeg en Dell XPS 15. Efter at have tændt maskinen erfarede jeg hurtigt at der var en del software problemer, blandt andet et manglende antivirus program som jeg havde betalt for. Det er hvad der kan ske, og efter nogle timers support med diverse engelsk- og dansktalende personer så lykkedes det at få software på plads.

Efter få dages brug af computeren erfarer jeg at der kommer en meget højlydt og højfrekvent lyd fra computeren samt at tænd/sluk knappen ikke fungere hensigtsmæssigt. Jeg kontakter selvfølgeligt Dell's support med problemerne. Via mange telefonsamtaler og endnu flere e-mails med en flink ung mand fra Dell´s support kommer vi frem til at ingenting fungere. Det er selvfølgeligt beklageligt, og jeg går så ud fra at mit problem vil blive afhjulpet en gang for alle da der tydeligvis er noget galt med min computer. Men sådan skal det ikke gå.

På daværende tidspunkt havde jeg brugt på den anden side af 20 timer på at "troubleshoote" i samarbejde med en flink ung mand fra Dells support. Efter alle de timer uden held til at afhjælpe problemet beder jeg den flinke unge mand om at få en tekniker eller andet til at fixe min computer. Det er dog ikke muligt af flere årsager. Da jeg ikke kan dokumentere/bevise problemerne med min computer så kan han ikke hjælpe mig videre. Da de kedelige lyde fra computeren opstår helt utilregneligt, er det umuligt for mig at optage det, hvorved at jeg ikke kan dokumentere det, hvilket gør at Dell ikke kan afhjælpe problemet. De vil ikke sende en tekniker til at kigge på den og ej heller har jeg mulighed for at aflevere den noget sted så de selv kan få syn for sagen.

Jeg har nu mistet tålmodigheden og beder den flinke unge mand om at sætte mig i kontakt med hans overordnet. Det er dog ikke muligt siger han, da han har fulgt alle Dells procedure i denne sag og hans overordnet ikke kan gøre noget for mig heller. På dette tidspunkt giver jeg mere eller mindre op og må bare affinde mig med at min nye computer til 15.000 kr. skal sige en højfrekvent lyd og have en tænd/sluk knap der kun fungere middelmådigt.

Sagen slutter dog ikke her. Kort tid efter fungerer mouse-pad på computeren ikke, hvilket jeg IKKE kan leve med. Jeg får fat i den samme unge mand som igen hiver mig igennem mange timers troubleshooting for til sidst at foreslå at jeg skal formatere computeren, altså slette Windows og starte det hele forfra. Jeg ved af erfaring, at hvis jeg skal slette Windows og installere alt igen så vil det hurtigt tage mig en hel arbejdsdag. På nuværende tidspunkt har jeg brugt 30 timer på at troubleshoote og være i kontakt med support og INGEN af mine problemer er afhjulpet, ej heller tæt på.
Nu bliver jeg bedt om at nulstille computeren og geninstallere alt som jeg ved vil tage mig minimum en arbejdsdag. Så nærmer vi os 40 timer som jeg har brugt på at afhjælpe problemer som Dell har skabt ved at sende mig et produkt med så mange fejl.

Jeg har rigtig travlt på arbejdet for tiden, så det er ikke muligt for mig at hive en dag ud af kalenderen til at nulstille computeren, hvilket jeg har meget lille tiltro til vil afhjælpe noget da det højst sandsynligt er hardware problemer. I det hele taget har jeg ikke lyst til at bruge mere tid på at bøvle med en computer som skulle have været fixet eller byttet for måneder siden.

DET KAN SIMPELTHEN IKKE VÆRE RIMELIGT, og det er årsagen til at jeg har følt mig forpligtet til at dele denne kedelige affære her på Trustpilot. Jeg kan så til min forskrækkelse se at jeg absolut ikke er den eneste.

23. september 2019

UMULIGT at få salgssupport til køb af nye PC'er

Jeg vil rigtig gerne købe en Dell computer til mit firma, men har lige brug for at snakke med en sælger først omkring konfigurationen.
Ingen steder overhovedet på Dell's website kan man blive henvist til en sælger.
Jeg prøvede så at ringe til Teknisk Support, og her fik jeg mulighed for at vælge om jeg ville tale med en sælger.
Jubiiii, tænkte jeg, indtil jeg fik en receptionist i røret. Jeg forklarede hende at jeg gerne ville tale med en sælger og blev stillet videre. Efter nogen tid fik jeg så fat i en engelsk telefonsvarer.
Dette gentog sig 3 gange indtil jeg gav op.
Da Dell tydeligvis gør alt for at forhindre mig i at købe deres produkter har jeg nu valgt at købe et andet mærke.

18. september 2019

Det blev ikke en Dell

Har handlet Dell i mange år (og altid været tilfreds)
Jeg havde et spørgsmål til et tilbud på jeres hjemmeside, men trods at i skriver kontakt os (på hjemmesiden), så bliver privat kunder henvist til hjemmesiden.

Derfor kiggede jeg andre steder og så var tilbuddet ikke noget særlig godt tilbud alligevel.
Yderligere er tilbud med næste en måneds leveringstid ikke særlig attraktivt for mig.

Jeres "popularitet" her på Trustpilot fjernede min sidste tvivl / ønske om at købe en Dell.

Det kan i gøre bedre Dell, medmindre i kun ønsker at handle med firmaer.

5. september 2019