Bestilte mad fra Dealshoppen.dk og havde ærligt forventet ‘okay’… men det her var direkte farligt 😅 Jeg skulle bare lige købe lidt snacks — pludselig stod jeg med en kurv så fuld, at danko... Se mere
Det er et stort udvalg og en overskuelig hjemmeside. Leveringstid var hurtig og pakken kom frem uden skader.
Dealshoppen er et super sted at handle. Har modtaget to ud af tre ordre, venter stadig spændt på min ordre fra den 29/05. Men vil klart anbefale at handle med dealshoppen
På Dealshoppen.dk møder du et kæmpe univers af lækre produkter Dealshoppen er en dansk vækstdrevet virksomhed, der er baseret sikker internethandel. Baggrunden for at drive virksomheden er en stor lyst til at arbejde med salg/indkøb, produkter – og ikke mindst med kunder. Vi har mere end 10 års erfaring med webshops, hvorfor der lægges stor vægt på kundetilfredshed skabt gennem tillid og indfrielse af kundens forventninger.
Industriparken 10, 4100 , Ringsted, Danmark
- +45 93 40 31 18
- hej@dealshoppen.dk
- www.dealshoppen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hold jer langt væk
Ingen kontakt med virksomheden. Nu snart 7 arbejdsdage siden mail til dem, ingen svar.
Ordre sendt 27/4.
30/4 rykker jeg, da de skriver de sender pakken dagen efter ordredato.
6/5 skriver jeg til dem og beder dem annullere ordren.
Stadig ingen kontakt.
Telefonen har de ikke tid til at tage. De skrev varen var på lager, men der sker intet.
Det er simpelthen så useriøst...
Mgl ordrebekræftelse/faktura + 2 mdrs levering mm
Manglende information mm.
Bestilte en LED star Projector den 14.marts 2024
Modtaget varen den 8.maj 2024.
Har aldrig modtaget ordrebekræftelse eller faktura.
Har rykket via 9 mails og ringet en gang, fik et autosvar, “de havde for travlt til, at kunne besvare tlf, men skriv mail.. “ Kun svaret to mails, meget kort og ubrugeligt svar.
Absolut ingen anbefaling - tvært imod.
Vare ikke kommet 1 måned senere. Og ingen svar.
Jeg har købt en vare den 6. april med ”levering 3-5 hverdage”. Den 12. april fik jeg mail om, at pakken snart ville blive sendt med DAO (inkl. trackinglink). Jeg har bare aldrig modtaget pakken og ifølge historikken på trackinglinket, er den aldrig sendt.
Jeg har løbende forsøgt at ringe til Dealshoppen, men der er telefonsvarer om, at de har travlt, og at man skal sende en mail, da de ikke har tid til at tage telefonen. Jeg sendte derfor en mail den 24. april, som fortsat ikke er besvaret. Det er nu 2. maj. Ingen svar, ingen pakke. Men pengene er trukket 16. april. Det havde de åbenbart tid til.
Havde bestille en bade måtte til 70kr…
Havde bestille en bade måtte til 70kr 23 april de siger på jeres 3-5 levering skulle have den 30 april for dårligt i skriver aldrig tilbage når skriver til jer mit odre nr 93763
Reklamation
Nu har jeg i små 2 uger prøvet at få fat i dem angående en reklamation på segboard.
Har sendt flere mails, men fået ingen svar og opkald er en umulighed da ligegyldigt hvornår man ringe inde for åbningstiden eller hvilken dag på ugen, så bliver man mødt med "vi har meget travlt for tiden, så send os en mail i stedet og så vender vi tilbage" udover at de så bare ikke vender tilbage.
Virkelig dårlig kundeservice og levering.
Ingen besvarelse på mail trods flere henvendelser. Modtog ikke varen som forventet. Kan ikke kontakte kundeservice.
Dårlig service, LANG levering.
Bestilte en vare mandag d. 15. april. Har fået ordrebekræftelse, men så ikke andet. Har forsøgt at kontakte kundeservice telefonisk, men det er ikke muligt at få fat i dem grundet "travlhed". De svarer heller ikke på mail. Skal bruge varen som gave 27. april, men det kan jeg vist glemme alt om. Og har ikke en chance for at annullere ordren, da man ikke kan få kontakt med dem. I det mindste har de ikke trukket penge på konto endnu. UNDGÅ DENNE FORRETNING.
Manglende varer mangler
Jeg har bestilt den 14. marts 2024. En Justerbart smart Fitness Hoop med vægt Fittehop - InnovaGods 1x til 229 kr. (Jeg havde set, at det er meget populært). Desværre har jeg ikke modtaget pakken endnu. Jeg har betalt på min konto. Jeg har skrevet til dem og jeg har ringede utrolige mange gange til dem. Vi desværre optaget , men skriv ril os. Jeg mangler i den grad svar fra dem - .intet hørt
Lang leveringstid, langsom kundeservice og ingen refundering af returneret vare
Flere ting er gået galt i forbindelse med vores bestilling hos Dealshoppen.
Først er der flere ugers leveringstid til trods af at der blev lovet hurtig levering tilbage i december. Da vi endelig modtager pakken er den ukomplet og vi modtager kun 2 ud af 3 varer. Resten kom dog forholdsvis hurtigt efter vi havde kontaktet kundeservice om manglen.
Derefter går det ned af bakke. Man kan ikke kontakte dealshoppen telefonisk, og får et autosvar når man prøver at ringe i deres åbningstid grundet for mange henvendelser. Da vi vil gerne returnere 1 af varene i ordren vil vi gerne hurtigt have dette klaret og bliver derfor nødsaget til at sende en mail. Herefter vi venter 1,5 uge på at få svar på returregler og modtagelse af retuneringslabel (til trods for at de på hjemmesiden reklamer med 24 timers svartid)
Vi sender straks varen retur og efter 9 uger kontakter vi igen kundeservice da vi ikke har modtaget penge retur for varen til trods for at dealshoppen på deres hjemmeside informere om 14 dages behandlingstid fra modtagelse af returvarer. Her går der igen 14 dage inden svar fra kundeservice om at penge er sendt retur og vi vil modtage dem indenfor 3-5 hverdage. Denne besked blev modtaget for 14 dage siden (9 hverdage), og vi har stadigvæk ikke set skyggen af vores penge for den returnerede vare (der blev returneret 27. Januar, altså for 11 uger siden).
Jeg synes det er for dårligt at man ikke får noget information løbende i sådan process og at man selv flere gange bliver nødt til at kontakte dealshoppen for at få information og penge retur for en vare.
HAR OPSAGT ABONNEMENT I SEPT
HAR OPSAGT ABONNEMENT I SEPT, MEN BLIVER STADIG TRUKKET 139 HVER MÅNED, MAIL ADR. DUER IKKE.
HVAD GØR MAN ?
Sendt en vare retur i januar til…
Sendt en vare retur i januar til eventuel reparation. Den kunne ikke laves, men har endnu ikke fået mine penge tilbage.
Ikke modtaget den bestilte vare og ikke fået svar fra kundeservice
Den 14. Marts bestilte jeg en lampe. Den 20. Marts skrev jeg til kundeservice og rykkede for afsendelsen, men jeg har fortsat hverken fået svar fra kundeservice eller modtaget min vare. Jeg kan ikke anbefale webshoppen.
Modtager ikke varen
Modtager ikke varen.
Sendte mails besvares ikke.
Telefonisk kontakt (93403118) besvares ikke pga travlhed, der henvises derfor til at man kontakter dem via mail!!
Handler ikke på denne side fremover.
Absurd ringe kundeservice - helt klart en fake shop
Sjældent har jeg oplevet så ringe kundeservice online. I lørdags bestilte jeg en ordre med forventet levering på 3-5 dage, men siden ordrebekræftelsen har jeg ikke hørt noget som helst fra jer. Når man ringer bliver man bedt om at sende en mail pga. travlhed. Og når man mailer, svarer I ikke.
Det er virkelig amatørvirksomhed af værste skuffe.
FUP TYVERI INGEN SVAR
20 januar bestiller jeg en varer og fortryder i samme øjeblik. Skriver derfor straks at jeg ikke ønsker at gennemføre købet
Får svar fra Michael 4 dage efter at varen er afsendt, men jeg skal lade være m at modtage den og så når den er retur til ham sender han pengene retur.
Mine penge bliver imellem tiden trukket fra mit dankort.
14 februar skriver Michael, at han har modtaget varen og pengene bliver sendt retur og der går 3 til 5 hverdage.
I tiden derefter rykker jeg gentagne gange for mine penge, som jeg endnu ikke har set
Får besked om at de er kommet retur på en fejl liste og jeg kan sende mit konto nummer og så får jeg pengene.
Samme show igen, rykker og rykker og får ingenting. Hverken svar eller noget. Men da jeg skriver, at nu har jeg den 8 marts meldt hans tyveri til banken og lavet indsigelse, så kom der hul. Og nu med anklager om, at jeg nu begår tyveri, da jeg har lavet indsigelser. Michael har haft al mulighed for sende mine penge.
FUP og mega skod service. Desværre holdt alle de dårlige anmeldelser stik. Stol på dem. Hold jer langt væk fra denne fusker!
Jeg har tålmodigt ventet på nye LED-lys…
OPDATERING den 13.3.24. Så er pengene tilbageført. Om det er min ihærdighed med at sende mails på mails, min anmeldelse på Trustpilot eller min indsigelse til mit pengeinstitut, der har udløst en kontakt og returnering af beløbet.
Forklaringen fra Dealshoppen er lidt tynd. De forklarer at den nye pakke er forsvundet hos DAO. Det er her jeg undres. Sendes en pakke med oplysning med bl.a. mail og mobilnr, vil der gives besked fra DAO om en pakke er på vej. Modtager ofte pakker, også via DAO via en pakkeshop.
7.3.24: Jeg har tålmodigt ventet på nye LED-lys da dem jeg modtog 26. januar 2024, var beskadiget. Blev lovet de kom inden for 7 hverdage eller jeg kunne får beløbet retur. Valgte nye LED-lys.
Rykkede flere gange, og ved de rykker fik jeg svar hver gang om, de kommer i næste uge.
Den 27. februar, ændrede jeg så til, at nu må det være penge retur, men fik svar om LED-lysene vil komme i løbet af denne uge. Hallo Dealshop, det var pengene jeg bad om, kr 269,00 minus 5%.
Firmaet er dybt useriøst og holder kunderne hen, men jeg giver op ikke før beløbet står på min konto.
OBS LED-lysene er på hjemmesiden, med oplysning de kan leveres inden for 3-7 dage, så mit bud er at Dealshoppen regner med jeg opgiver, men nej, det gør jeg ikke.
DØDSENSFARLIG VARMEPUDE
15 dage er gået siden min chokerende oplevelse, hvor der gik ild i en elektrisk varmepude fra Dealshoppen, og hvor stuen blev fyldt af røg, og det var meget tæt på, at der også gik ild i mit tøj. Og et elektrisk stød kunne jeg vel også nemt have fået. Men Dealshoppen er tilsyneladende FULDSTÆÆNDIG LIGEGLAD med, om deres produkter er LIVSFARLIGE... De svarer ALDRIG på telefonen. Altid den samme automatiske besked, om at de har meget meget travlt, så derfor beder de om, at man sender en mail i stedet for. Så skal de nok tage sig af problemet hurtigst muligt... Efter derefter at have sendt en mail og fortalt om oplevelsen, kommer der et automatisk email svar tilbage med et SAGSNUMMER. Mit var sagsnr. 84516567. Men her efter 15 dage har jeg fortsat INTET HØRT... Dealshoppen er fuldstændig TAVSE. Så kære læsere af denne Trustpilot anmeldelse... HOLD JER LANGT LANGT LANGT VÆK FRA DEALSHOPPEN... og sig til alle jeres venner på alle sociale medier, at de ALDRIG skal købe nogetsomhelst fra Dealshoppen... Det er tydeligvis et DYBT USERIØST FIRMA :-(
Bestilte varer den 17/2 og pengene blev…
Bestilte varer den 17/2 og pengene blev trukket den 22/2, men jeg har aldrig modtaget min pakke. Skrevet til dem flere gange, men der er ikke hul igennem. Øv- møgfirma
Jeg ville have givet jer 5 stjerner…
Jeg ville have givet jer 5 stjerner hvis I kunne fortælle mig hvordan jeg fik mine penge tilbage for en pakke med en bordlampe jeg aldrig har fået tilbage? Mit eneste bevis er beløbet der står på min mobil pay samt datoen fortæl mig hvad jeg gør så skriver jeg gerne at jeg ellers er tilfreds men ikke forstår hvorfor man undertiden venter sekler på en bestilt vare?🤔
God dag
Super fra køb til modtagelse.
Købet er en gave, som først gives senere. Jeg er tilfreds med købet, håber også modtager bliver tilfreds.