Dealshoppen Anmeldelser

12.066

3,8

Bestilte mad fra Dealshoppen.dk og havde ærligt forventet ‘okay’… men det her var direkte farligt 😅 Jeg skulle bare lige købe lidt snacks — pludselig stod jeg med en kurv så fuld, at danko... Se mere

Jeg ville have givet jer 5 stjerner hvis I kunne fortælle mig hvordan jeg fik mine penge tilbage for en pakke med en bordlampe jeg aldrig har fået tilbage? Mit eneste bevis er beløbet der står på mi... Se mere

Det er et stort udvalg og en overskuelig hjemmeside. Leveringstid var hurtig og pakken kom frem uden skader.

Dealshoppen er et super sted at handle. Har modtaget to ud af tre ordre, venter stadig spændt på min ordre fra den 29/05. Men vil klart anbefale at handle med dealshoppen

1. Supermarked

På Dealshoppen.dk møder du et kæmpe univers af lækre produkter Dealshoppen er en dansk vækstdrevet virksomhed, der er baseret sikker internethandel. Baggrunden for at drive virksomheden er en stor lyst til at arbejde med salg/indkøb, produkter – og ikke mindst med kunder. Vi har mere end 10 års erfaring med webshops, hvorfor der lægges stor vægt på kundetilfredshed skabt gennem tillid og indfrielse af kundens forventninger.

God

12 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(12.066)

Svindel

Jeg bestilte en vare som aldrig er kommet. Pengene er trukket. I svarer ikke på supporten. Næste skridt må være en politianmeldelse for svindel.

14. juni 2024

Bestilte vare gennem viabill for 2 mdr…

Bestilte vare gennem viabill for 2 mdr siden har endnu ikke set skyggen af noget overhovedet .. der er mailet til jer i svare inden 24 timer… det er løgn, jeres telefon har standard svare på…. Vi har meget travlt jeres tlf tid er fra 10 til 12.

12. juni 2024

Overskredet leveringsdato. Svær at kontakte

Bestilte en vare søndag den 4 aug. På hjemmesiden står der at den leveres inden for 5-7 hverdage. I dag onsdag den 14 aug har jeg stadig ikke hørt fra dem. Fair nok ind til videre kun en enkel hverdag over tid.

På hjemmesiden står der at man kan ringe mellem 10-12 alle hverdage. Så forsøgte lige med sådan et opkald, men modtaget en standart telefonsvarer. “Grundet mange henvendelser bedes man skrive til deres mail”. Det er nu ikke i orden bare at smide folk af telefonen på den måde, efter min optik.

Nå, jeg har sendt en mail og venter stadig. Ind til videre ikke den bedste oplevelse, men heller ikke den værste.
(3 stjerner)

Edit: 16/8. Jeg har stadig ikke fået svar på mail efter 3 dage. Og de har nu overskredet den senest leveringsdato med 3 dage.
(Rettet til 1 stjerne)

Edit: 20/8. Der er nu gået 7 dage over forventet leveringstid.

YDERMERE har jeg været i kontakt med e-mærket og indgivet en klage. Jeg vil opfordre ALLE til at gøre det samme.
Kan se at flere har fået trukket penge uden at modtage varen. Dette har jeg heldigvis ikke. Dette er ulovligt og man bør gå til forbrugerklagenævnet.!

14. august 2024

Jeg har nu ventet siden min første…

Jeg har nu ventet siden min første bestilling juli måned på en vare. Troede der var sket en fejl , prøvede og bestille igen 2.8.24, men stadig med samme resultat. Har skrevet 4 mail uden nogen form for reaktion fra Dealshoppen. Øv føler mig snydt

19. juli 2024

Har aldrig modtaget min ordre…betaling trukket

Har handlet med Dealshoppen i flere år til min fulde tilfredshed. Men d. 27.6.24 bestilte jeg en vare, som blev bekræftet samme dag (o/nr. 93921). Penge trukket på min konto 05.07.24. Til d.d. har jeg intet hørt - trods 2 forskellige skriftlige rykkere. Ikke flere ordrer fra mig.

Har d.d. 23.08-2024 modtaget en reaktion fra Dealshoppen, hvor man meddeler mig, at min ordre desværre er annulleret, da man ikke har kunnet levere varen. Jeg er ligeledes informeret om, at min betaling er annulleret. Dette sidste kan jeg slet ikke få til et passe, da beløbet er hævet på min konto d. 05.07.2024 og IKKE ER GENINDSAT PÅ SAMME KONTO. Så svar og virkelighed passer således ikke sammen. Har nu skrevet til Dealshoppen igen igen, og med mindre jeg nu få min betaling tilbage inden for ganske kort tid, vil jeg gå videre med sagen.

God dag til alle og vær forsigtig med køb på nettet.
Birgitte Tandrup

9. august 2024

Penge trukket for varer, der aldrig er blevet leveret

Bestilte varer for snart to måneder siden. Penge blev trukket dagen efter, samtidig med ordrebeskæftigelse på mail om, at varerne vil komme i løbet af 5-7 dage.

To uger senere henvendte jeg mig, da de bestilte varer ikke var leveret. Svaret var, at bestillingen nok skulle gå igennem. Som nævnt er pengene trukket og varerne endnu ikke leveret - snart to måneder senere. `Foretagendet` svarer ikke længere på mails - heller ikke på mit ønske om at ophæve handlen og få penge retur.

På alle måder et utroværdigt firma. Undlad at handle med disse krejlere.

Har foretaget politianmeldelse, men desværre er der endnu for få, der gjort det samme ift. at få nok gennemslagskraft, sådan at denne svindel ophører.

Det er tilsyneladende alt for let at slippe afsted med denne form for svindel. Skammeligt!

1. juni 2024

1 stjerne fordi jeg ikke kan give 0 !

1 stjerne fordi jeg ikke kan give 0 !

Jeg har lavet en ordre d. 26/6 og med forventning om levering mellem 5-7 dage, hvilket fremgik under produktet. Den er stadig IKKE kommet. Jeg har skrevet mail der IKKE er besvaret. Det er virkelig for dårligt hverken at få sin vare eller kunne få kontakt. Har prøvet at ringe men “der er meget travlt” åbenbart og opkaldet kan derfor ikke besvares. Ville bestemt ikke anbefale at handle her !!!!

29. juli 2024

Levering på en måned måske mere ☹️

Levering under al kritik.
Jeg bestilte en gave til mit barnebarn d 28 juni. Hun havde fødselsdag d 4 juli så tænkte at det kunne sikkert nåes..... Men jeg er blevet klogere da jeg endnu ikke har modtaget den. Har prøvet at skrive til jer men har ikke fået svar så derfor prøver jeg at vække jer her. Hvornår mon den kommer .... bliver det snart eller skal jeg lede andre steder. Synes det er en meget dårlig måde at føre forretning på. Man kunne da i det mindste sende en mail.
Anni Andersen

26. juli 2024

MEGET svære at få kontakt med

MEGET svære at få kontakt med

Jeg har indtil for 2 måneder siden været udmærket tilfreds med et produkt, som jeg købte hos Dealshoppen, men da jeg ville reklamere over det, så er firmaet MEGET svære at få i tale.

Jeg har til dato sendt 6 emails, hvor man kun har svaret på min anden mail. I den efterlyste man endda de billeder, som jeg havde vedlagt min første mail.

Siden har jeg så løbende - for sjette gang i dag - sendt opfølgende mails for at bede om en reaktion.

En opringning til Dealshoppens kundeservice er lidt vanskelig, da man kun har telefontid i to timer på hverdage. Og den ene gang jeg ringede, så blev jeg mødt af en telefonsvarer, hvor det blev beklaget at man ikke kunne besvare telefoner netop dén dag!!

Jeg krydser nu fingre for, at min seneste email når frem til firmaet, der ellers skriver på deres hjemmeside at henvendelser besvares "hurtigst indenfor 24 timer, alle ugens hverdage".

26. juli 2024

Bestilte en vare hos dealshoppen d

Bestilte en vare hos dealshoppen d. 6 juli og har endnu ikke modtaget😡.
Når man ringer ind - vi har travlt i øjeblikket, skriv en mail.
Jeg har skrevet to mail og intet respons fået retur 😡.
Men de var ekstrem hurtigt til at trække pengene fra min konto😡

6. juli 2024

Bestilt en Mobilholder til bilen den…

Bestilt en Mobilholder til bilen den 19/6 kl. 14,13 modtog også straks en mail at min ordre var registreret, det var alt jeg hørte fra dem.
jeg skrev til dem flere gange, og ventede at få et svar, som ikke bare vare elektronisk, men hørt aldrig fra dem, der stod at i havde den på lager, og som det sidste har jeg prøvet at ringe 15 gange til dem men heller ikke der kunne jeg få fadt på nogen, udover en elektronisk stemme der henviser til den samme mail som jeg har prøvet flere gange. Nu er der gået over en måned.
For at kunne skrive denne anmeldes, skulle jeg desværre give mindst en stjerne, men der er ingen stjerner her fra

22. juli 2024

Jeg har bestilt en vare den 24/6 som jeg aldrig har fået.

Jeg har bestilt en vare den 24/6 som skulle blive leveret samme dag, men jeg har endnu ikke modtaget varen (13/7) Jeg har skrevet til kundeservice, men aldrig fået svar. Jeg har ringet flere gange, men telefonen bliver ikke taget. Jeg synes det er dårlig kundeservice. Vil bestemt ikke anbefale Dealshoppen.

26. juni 2024

Ingen kontakt ved reklamation

Købte et vaekkeur i oktober som jeg aldrig fik til at virke. Var i kontakt med kundeservice som sagde at jeg kunne faa pengene retur. Da jeg sendte pakken med uret i blev modtagelse afvist hos modtager. Jeg har siden (slut januar) forsoegt at faa fat i kundeservice igen paa email og telefon uden svar. Rigtig daarlig oplevelse.

6. juni 2024

Forfærdelig kundeservise

Forfærdelig kundeservise
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort dette.
Jeg har endnu ikke modtaget min vare, jeg købte i april. Jeg har forsøgt at skrive mails til kundeservice og forsøgt at ringe flere gange. Jeg har intet svar modtaget og når man ringer går den direkte på telefonsvarer. Af en dansk hjemmeside med e-mærket er det virkelig dårlig service. Jeg vil bestemt ikke anbefale at handle med Dealshoppen!

30. maj 2024

Jeg er ved en fejl kommet til at melde…

Jeg er ved en fejl kommet til at melde mig til dealshoppen 🥴
Har prøvet at ringe nok 10 gange i deres telefontid uden held
Har skrevet til dem flere gange uden andet svar at de vender tilbage når det er min tur ???
De har nu trukket 139 kroner fra min konto 2 gange 😬😬😬
Skal man virkelig skifte betalingskort for at komme ud af det firma ???😡😡😡

19. april 2024

Jeg bestilte den 6 maj

Jeg bestilte den 6 maj, det er nu den 22 maj, og jeg har ikke hørt fra dem udover da jeg fik order bekræftelsen, jeg har prøvet at skrive til med flere gange for at høre hvor pakken bliver af, men har ikke fået noget svar. så vil ikke anbefale dem

opdatering, det er i dag den 7/6 og jeg har stadig ikke fået af vide at den er afsent, modtaget pakken, eller hørt tilbage fra dem. ville give dem 0 stjerner hvis det var muligt

6. maj 2024

Overholder ikke reklamationsret

Jeg købte en håndholdt støvsuger hos Dealshoppen. Selve købet gik fint, men støvsugeren stoppede med at virke nogle måneder efter køb så jeg bad om en reklamation. Jeg skulle selv spørge dem om en fragtlabel da jeg skulle sende retur, og det endte med at Dealshopping ikke afhentede pakken og derefter er pakken blevet væk hos dao. Jeg kan ikke efterlyse pakken da Dealshoppen står som både afsender og modtager og kundeservice er tæt på ikke eksisterende. De få svar jeg har fået tydeliggør at de ikke engang har læst mine mails og efter få svar så stoppede de ganske enkelt med at svare. Jeg har sendt dem tre emails over den seneste måneds tid og har ikke hørt et pip. Jeg sendte pakken tilbage i februar, og regner ikke længere med at få mine penge retur selvom jeg mangler både produkt og penge.

18. maj 2024

So far en enkelt stjerne

So far en enkelt stjerne, da jeg fortsat ikke har modtaget min bestilling, hørt noget fra dem eller kan komme i kontakt med dem. Når jeg ringer på telefonen, kører der automatisk telefonsvarer grundet travlhed 🤷🏽‍♀️ frustrerende når deg er en fødselsdagsgave der skal bruges i weekenden

14. maj 2024