Bestilte mad fra Dealshoppen.dk og havde ærligt forventet ‘okay’… men det her var direkte farligt 😅 Jeg skulle bare lige købe lidt snacks — pludselig stod jeg med en kurv så fuld, at danko... Se mere
Jeg ville have givet jer 5 stjerner hvis I kunne fortælle mig hvordan jeg fik mine penge tilbage for en pakke med en bordlampe jeg aldrig har fået tilbage? Mit eneste bevis er beløbet der står på mi... Se mere
Dealshoppen er et super sted at handle. Har modtaget to ud af tre ordre, venter stadig spændt på min ordre fra den 29/05. Men vil klart anbefale at handle med dealshoppen
Det er et stort udvalg og en overskuelig hjemmeside. Leveringstid var hurtig og pakken kom frem uden skader.
På Dealshoppen.dk møder du et kæmpe univers af lækre produkter Dealshoppen er en dansk vækstdrevet virksomhed, der er baseret sikker internethandel. Baggrunden for at drive virksomheden er en stor lyst til at arbejde med salg/indkøb, produkter – og ikke mindst med kunder. Vi har mere end 10 års erfaring med webshops, hvorfor der lægges stor vægt på kundetilfredshed skabt gennem tillid og indfrielse af kundens forventninger.
Industriparken 10, 4100 , Ringsted, Danmark
- +45 93 40 31 18
- hej@dealshoppen.dk
- www.dealshoppen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vil helt klart handle der igen
Der var en masse at vælge imellem og så til billige penge.
Fik mine bestilte varer på kort tid
Fik mine bestilte varer på kort tid, og alt var pakket ordentligt ind . Har allerede bestilt igen .😊
Meget tilfreds med købet 🙂
Nemt at bestille og hurtig levering:-)
Super god service
Super god service, ved en fejlleverance blev varerne byttet samme dag, uden noget bøvl overhovedet.
Bestilte mad fra Dealshoppen.dk og…
Jeg skulle bare lige købe lidt snacks — pludselig stod jeg med en kurv så fuld, at dankortet begyndte at svede 😂
Kæmpe udvalg, gode priser og alt føltes som et lille skattekammer af ting, man ikke vidste man havde lyst til før man så det.
Det eneste problem nu er, at jeg ikke kan åbne et skab derhjemme uden at der vælter chips, nudler eller chokolade ud over mig 🤦♂️🍫🍜
10/10 — handler der igen, så snart jeg har spist mig igennem det her bjerg af snacks.
Hurtig levering, Skarp Kunderservice!
Utrolig hurtig levering, skarp kundeservice. Kan stærkt anbefales. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Dealshoppen!
Har modtaget en meget fin vase😊
Man kan jo ikke give mindre end 1…
Man kan jo ikke give mindre end 1 stjerne desværre, for de fortjener ikke engang 1
SVINDLERFIRMA: de trækker pengene med det samme 14 maj, varen bliver "væk" i posten, de sender en ny, nej nu er den udsolgt/udgået, bliver tilbudt om jeg vil have noget andet? nej tak! de bliver ved med at komme med undskyldninger, har skrevet med dem på mail 12-15 gange, efter jeg truede med at gøre indsigelse og anmelde dem, har jeg intet hørt fra dem. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET HER FIRMA
hurtig levering
OPSIGELSE.
Jeg har et stort problem med denne virksomhed. Lige meget hvilken en af deres forskellige mail som der står at man kan gå ind og opsige sit medlemskab på eller logge in på min aboddemeng eller min konto hvor den ikke logger mig ind trods min mail/ kode som jeg skriver, Og når jeg gør det via de mail de har skrivet, skriver min mail tilbage at ingen af disse mail eksistere.( betaler 139 kr Per måned) som bliver trukket på min konto.
Lige meget vad jeg gør kommer jeg slet ikke ind, jeg har ikke engang mulighed for at lave en ny kode i det tilfælde af at jeg har glemt den gamle, hvis det er grunden til jeg ikke kan komme ind. Kort sagt jeg kan ikke gøre en skid groft sagt 🤬😡 jeg er tvunget til at betale de 139 kr Per måned uden at kunne gøre noget som helst. Og så kan de komme og sige at man nemt kan melde sig ud igen ( min bare R….) er der andre der har været ude for dette ? Så lad være med at blive medlem for bordet fanget.
H
Jeanette Bruun.
Lang responstid
Har ventet siden 28 juli på min vare og har ikke modtaget noget endnu. Har mailet 2 gange og kun modtaget auto svar, hvor de skriver at de besvarer mails mandag, tirsdag og onsdag. 😡 stadig intet hørt.
Nu har jeg annulleret ordren, spændende at se om de reagere på den mail.
Ikke modtaget varen
Bestilte en vare på Dealshoppen den 19.08, men har intet modtaget endnu (02.09). Har 2 gange skrevet til dem for at høre, hvornår jeg kan forvente pakken. Intet svar! Ikke god kundeservice.
Useriøst firma
Bestilte en fødselsgave til mit barnebarn d. 5/8-24, varen var ifølge hjemmesiden på lager, og med en forventet leveringstid på 3-7 dage. D. 13/8 har jeg stadig ikke modtaget gaven, forsøger at ringe dem op, uden held. Inde på hjemmesiden står leveringen nu til 7-9 dage. Sender en mail samme dag og beder dem annullere min ordre, da jeg ikke kan nå at modtage den inden fødselsdagen.
Modtager dette svar tilbage :
On Tue, Aug 13, 2024, at 08:24 AM, Kundeservice l Dealshoppen.dk
Kære
Dette er en automatisk besked, som bekræfter at vi har modtaget din e-mail - Du har fået sagsnr. 117588218
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og behandler naturligvis din henvendelse ud fra modtagelsestidspunktet.
Vores kundeservice besvarer tickets Mandag, Onsdag og Fredag fra 10-15.
Såfremt du skulle have brug for at tilføje noget til din første fremsendte e-mail - brug samme korrespondance.
Bemærk at vi tager alle tickers ud fra modtagelsestidspunkt. Derfor opfordre vi ikke til at sende flere mails, da det skubber din ticket længere tilbage og der kan derfor gå længere tid før svar.
Og så er der radiotavshed igen helt frem til den 23/8, hvor jeg modtager en mail om at pga sygdom er det ikke muligt at sende ordren og at betalingen derfor annulleres. Nej nu kan det sq også være lige meget for fødselsdagen er overstået.
Jeg har fuld forståelse for at man kan blive ramt af længerevarende sygdom, men man bør som minimum sikre sig ,at kunder så ikke kan bestille på siden, i stedet for at lade dem hænge i uvished i 18 dage, uden at vide om pengene er tabt eller hvad. I den sidste mail gør indehaveren af shoppen også opmærksom på at det er en fejl at man kunne bestille, problemet er bare ….det kan jeg som kunde ikke bruge til en fløjtende fis.
Jeg har den 31/7 bestil 5 stk grill…
Jeg har den 31/7 bestilt 5 stk grill måtter (ORDRE #94032) men har intet hørt fra jer siden jeg modtog ordrebekræftelsen. Har forsøgt at skrive til jer uden held, så derfor denne anmeldelse. Venter stadig på at modtage min ordre eller i det mindste høre fra jer.
Det er nu 2 måneder siden at min mor…
Det er nu 2 måneder siden at min mor bestilte varer hos jer. de er ikke ankommet endnu. Pengene er da hævet på hendes konto 13/6-2024. De tager ALDRIG telefonen når man ringer til dem, og svarer ALDRIG tilbage på mails sendt til dem. Det er en fusker butik og har tænkt mig at anmelde dem til politiet.
Svindel
Jeg bestilte en vare som aldrig er kommet. Pengene er trukket. I svarer ikke på supporten. Næste skridt må være en politianmeldelse for svindel.
Bestilte vare gennem viabill for 2 mdr…
Bestilte vare gennem viabill for 2 mdr siden har endnu ikke set skyggen af noget overhovedet .. der er mailet til jer i svare inden 24 timer… det er løgn, jeres telefon har standard svare på…. Vi har meget travlt jeres tlf tid er fra 10 til 12.