Vi var meget glade for alt: Prisen , hurtig levering . Den sidste stjerne mangler, da vi ikke kan printe regningen ud , for at gemme den i regnskabsmappen . I må meget gerne kun sende regningen . KH... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
- nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Olie- og naturgasfirma
Om DCC Energi
Energi til hele Danmark .
Vi leverer den energi, der er med til at holde stuerne varme og bilerne kørende. Uanset hvad der er dit energibehov, sidder vi klar til at hjælpe og give dig inspiration til effektive og fremtidssikre energiløsninger til både bolig og bil.Få en bred vifte af energiløsninger
Vi leverer el, brændstof, naturgas og nye grønnere energiløsninger som ladebokse, varmepumper og solceller til både private og virksomheder.Lynhurtig service
Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for en ladeboks eller rådgivning inden for grøn omstilling.Kontaktoplysninger
Østbanegade 123, 2100, København Ø, Danmark
- 7010 2010
- info@dccenergi.dk
- www.dccenergi.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Rart at få besked om leveringsdag og…
Rart at få besked om leveringsdag og besked hvis I ikke når det den dag alligevel.
Kan anbefales
Har haft DCC som gasleverandør gennem flere år nu. Alt fungerer perfekt og prisen - hvis man løbende fornyer sin 6 måneders kontrakt - er en af de laveste på markedet.Ingen trick med at fakturere for meget eller mærkelige gebyrer, bare helt clean og fair business.
Mærkeligt firma der sender regninger d
Mærkeligt firma der sender regninger d. 12 i måneden og trækker pengene omkring d. 25!

Besvarelse fra DCC Energi
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Dejligt fakturaen leveres sammen med olien.
Venlig betjening ved tlf.bestilling.
Foregik stille og roligt
Foregik stille og roligt, uden forstyrrelser.
Venlig hilsen Anni
De kommer altid I god tid så man ikke…
De kommer altid I god tid så man ikke køre tør
Fint service’
En rigtig rar chauffør
En rigtig rar chauffør, han skal trække slangen lidt langt, men han gør det med et smil på læben, og altid med et farveller når han er færdig.
hurtig leverig nåede ikke at låse tanken op
havde ikke fået tanken op men det klarede chaufføren selv
Overholder ikke Forbruger- og Konkurrence styrelsen regler
Vi har efterfølgende haft kontakt til en anden fra DCC Energi end den første bogholder, og vi har fået løst vores problem tilfredsstillende og kan lukke den her med et positivt resultat for vores vedkommende.
Vi var stærkt utilfredse med at vi ikke kunne få udspecificerede regninger fra bogholderiet, så vi kunne udnytte håndværker-fradraget som vi har krav på ifølge skat og forbruger- og konkurrence styrelsen.
Jeg havde fået regninger for over 32.000 kr og er enke og har brug for de fradrag, men bogholderen holdte fast i de overholdte gældende krav.
Men da vi hverken havde fået en ordrebekræftelse eller udspecificering af timer, er dette ikke sandt.
Servicemontørerne er dog super og yder en fantatisk service og er meget pligtopfyldende.

Besvarelse fra DCC Energi
Service til tiden
God og hurtig service via telefonen.
Venlig betjening