DCC Energi Anmeldelser 1.277

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 289 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige levering og den fremragende service, de modtager. Mange fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, især chauffører og kundeservicemedarbejdere, som gør interaktionerne behagelige og effektive. Folk sætter pris på den personlige rådgivning og de hurtige svar, hvilket skaber en positiv samlet oplevelse fra bestilling til levering. Dog var nogle kunder utilfredse med servicepriserne, som de fandt for høje og utransparente, især ved oliefyrsservice, hvor ekstraomkostninger ikke altid blev kommunikeret tydeligt. Derudover oplevede enkelte problemer med opfølgning på aftaler og manglende registrering af installationer, hvilket førte til frustration over virksomhedens administrative processer.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder roser den hurtige respons, venlige... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed, kompetence og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering og... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med priser, hvor nogle forbrugere udtrykker tilfredshed med at... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydig oplevelser med kontakt. Mens nogle forbrugere rapporterede positive oplevelser med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi var meget glade for alt: Prisen , hurtig levering . Den sidste stjerne mangler, da vi ikke kan printe regningen ud , for at gemme den i regnskabsmappen . I må meget gerne kun sende regningen . KH... Se mere

Har jo som sådan ikke nogen oplevelse ved leveringen, da jeg har automatisk opfyldning, så ser ikke altid når oliebilen er her, men det ser godt ud, der er ikke spildt noget olie, så alt er okay

hej behalig samtale ikke noget pressene dvs ikke noget pres til at skifte alt efter eget valg så tak for dit opkald hej Markus

Vi har efterfølgende haft kontakt til en anden fra DCC Energi end den første bogholder, og vi har fået løst vores problem tilfredsstillende og kan lukke den her med et positivt resultat for vo... Se mere

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
  2. nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
  3. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Olie- og naturgasfirma

Om DCC Energi

Energi til hele Danmark .

Vi leverer den energi, der er med til at holde stuerne varme og bilerne kørende. Uanset hvad der er dit energibehov, sidder vi klar til at hjælpe og give dig inspiration til effektive og fremtidssikre energiløsninger til både bolig og bil.

Få en bred vifte af energiløsninger

Vi leverer el, brændstof, naturgas og nye grønnere energiløsninger som ladebokse, varmepumper og solceller til både private og virksomheder.

Lynhurtig service

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for en ladeboks eller rådgivning inden for grøn omstilling.

4,2

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Har for nyligt skiftet til dcc

Har for nyligt skiftet til dcc. Ingen problemer og nu for første gang efter 2 fakturaer. Endelig. Et elselskab hvor fakturaer kan læses uden problemer. Logisk opbygget og uden dikkedarer. Dejligt

18. oktober 2025

Betjening..

Sløv betjening...
Har hængt i kø på telefonen som nummer 1 i 25 min det er sgu for ringe service!!

12. januar 2026

Hej Sako

Tak for din henvendelse

Vi har ekstraordinært travlt i øjeblikket og derfor kan der godt opleves lidt længere kø på telefonerne end normalt.
Jeg beklager mange gange, at du har ventet så længe.

Jeg kan forsikre dig om, at det er muligt at komme igennem i dag. Såfremt du ikke har fået løst din henvendelse, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os igen.

Du ønskes en god dag

Dcc Energi
Marina

Dårlig opfølgning

Jeg har forskellige oplevelser med dcc energi - hele salgsoplevelsen har været positiv og kunne i sig selv få 5 stjerner.
Dog er det svære arbejde efterfølgende at få alle ting til at spille og følge op på de aftaler, som bliver lavet langt fra tilfredsstillende.
Jeg har nu ventet i flere uger på opkald fra virksomheden, som desværre aldrig kommer. Det betyder at der aktuelt er ting som ikke fungerer i opsætningen med varmepumpen.

21. april 2025

Hej Casper

Tak for din anmeldelse. Den er vi naturligvis kede af at læse.

Vi har været i direkte dialog med dig og har sammen fået gennemgået sagen samt aftalt en afslutning.

Vi beklager de gener, du har oplevet undervejs – særligt den manglende opfølgning, som ikke lever op til det niveau, vi tilstræber.

Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre vores processer.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på dine oplevelser.

Dobbelt op for reservedele fra DCC til Weishaubt gasfyr

I November fik vi service på vores Weishaupt gasfyr.
Den venlige og imødekommende medarbejder monterer et servicesæt WTC 15 a.
Efterfølgende fik vi en regning på 1955 kr.
På diverse hjemmesider kan man købe det for 834 kr inclusive moms og levering. En forskel på 1128 kr
Vi betaler for servicebesøg hvert andet år - Men denne mærkbare forskel på reservedele er ikke acceptabelt.
Vi har skrevet til DCC , men de har ikke meldt tilbage .

17. november 2025

Hej Annette

Det er helt forståeligt, at du undrer dig over prisforskellen mellem de priser, man kan finde online, og DCC’s priser på reservedele.

Hos os inkluderer prisen ikke kun selve reservedelen, men også professionel installation og vedligeholdelse udført af en certificeret tekniker.

Ved udskiftning af reservedele er det desuden os, der står for alt garantiarbejde – både i tilfælde af fejl ved installation og eventuelle mangler ved reservedelen.

Derfor kan vores priser ikke direkte sammenlignes med priserne på nettet.

Jeg kan ikke finde din mail som du skulle have sendt til os, da jeg kun har dit navn Annette.

Du må meget gerne sende den igen, så vil jeg personligt se på sagen og svare dig.
Vores e-mailadresse er service@dccenergi.dk

Flinke men inkompetente

Flinke men inkompetente

De har ikke styr på noget som helst. Kontakter dem, og fortæller hvad jeg ønsker at købe og hvad de skal overtage fra min nuværende leverandør. Skal nu have fat i dem for fjerde gang, denne gang fordi de har glemt at registrere min lade boks (tidligere var det mine solceller). De kan ikke finde ud af en sk..!

2. januar 2026

Hej Carsten
Tak for din ærlige feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Det er helt forståeligt, at du er frustreret, når du har måttet kontakte os flere gange, og vi ikke har fået registreret dine produkter korrekt.

Vi gennemgår din sag for at sikre, at alt er på plads, så du ikke skal bruge mere tid på dette.

Vi beklager de gener, det har medført, og vi arbejder på at forbedre vores processer, så det ikke sker igen.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en status, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail el@dccenergi.dk

Pernille

Jeg er tilmeldt automatisk levering

Jeg er tilmeldt automatisk levering. Opdagede og gjorde opmærksom på, at jeg var tæt på bund d.22. 12. Blev ikke taget alvorlig. Kørte så tør juleaften. Skulle holde juleaften ude. Men juledag var huset bundkoldt. Fik fat i en vagt, der kom med olie, som klarede det til en hverdag, men UBEHAGELIG oplevelse

29. december 2025

Hej Arne
Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en så ubehagelig situation i forbindelse med din levering – især på et tidspunkt, hvor det burde være trygt og bekvemt.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at stå uden olie juleaften.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Som en lille gestus har vi sendt dig en personlig hilsen, som vi håber kan være med til at vise, at vi værdsætter dig som kunde.