Vi var meget glade for alt: Prisen , hurtig levering . Den sidste stjerne mangler, da vi ikke kan printe regningen ud , for at gemme den i regnskabsmappen . I må meget gerne kun sende regningen . KH... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
- nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Olie- og naturgasfirma
Om DCC Energi
Energi til hele Danmark .
Vi leverer den energi, der er med til at holde stuerne varme og bilerne kørende. Uanset hvad der er dit energibehov, sidder vi klar til at hjælpe og give dig inspiration til effektive og fremtidssikre energiløsninger til både bolig og bil.Få en bred vifte af energiløsninger
Vi leverer el, brændstof, naturgas og nye grønnere energiløsninger som ladebokse, varmepumper og solceller til både private og virksomheder.Lynhurtig service
Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for en ladeboks eller rådgivning inden for grøn omstilling.Kontaktoplysninger
Østbanegade 123, 2100, København Ø, Danmark
- 7010 2010
- info@dccenergi.dk
- www.dccenergi.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Først var det en meget venlig og hjælpsom medarbejder, der forklarede mig alt og svarede på mine 1000 spørgsmål. Derefter, da jeg fik første regning, havde jeg sparet penge. Jeg vil klart råde andre til at få DCC Energi.
Min kone og jeg havde en super god…
Min kone og jeg havde en super god oplevelse med Hans Peter Jensen og kan klart anbefale ham 👍🏻😃
Vi havde problemer med vores fyr og fik…
Vi havde problemer med vores fyr og fik rigtig hurtigt hjælp af René! Han forklarede fik hvad der var galt, fikset det og nu køre det hele som det skal.
SPAMMER, SPAMMER, SPAMMER og SPAMMER
På trods af oceaner af klager til DCC og derved spild af MIN tid :-(
Fortsætter, fortsætter og fortsætter de med at SPAMME mig.
Tydeligvis et firma der ikke har styr på noget som helst :-(

Besvarelse fra DCC Energi
God service og sparede penge
Sælgeren, Storm, var kundevenlig, høflig og effektiv.
Det virker til, at han kan holde, hvad han lovede, for jeg har sparet penge på elregningen hver måned siden mit skifte.
Jeg savner en app, som jeg havde hos Andel, men kan aflæse mit forbrug på hjemmesiden.
Alt i alt en god oplevelse at skifte, og jeg anbefaler jer til venner og familie :-)
En skuffende start
En skuffende start.
Ingen live timepriser på el.
App'en virker ikke.
Intet telenummer at ringe til.
Det bliver et kort bekendskab herfra.

Jeg havde en rigtig god lang samtale
Jeg havde en rigtig god lang samtale
Jeg havde en rigtig god lang samtale med Hans peter jensen. han var meget venlig, kompetent og informativ.
Jeg håber at når min El aftale og min gas aftale med DCC Energi går igang, bliver en ligeså positiv oplevelse
Jeg havde en rigtig god lang samtale…
Jeg havde en rigtig god lang samtale med Frederik Winkel, han var meget venlig, kompetent og informativ, og lyttede efter selv når jeg afbrød ham.
5 stjerner herfra:-)
Jeg håber at når min El aftale med DCC Energi går igang, bliver en ligeså positiv oplevelse.
Kom til tiden
Jeg har været i dialog med Hans Peter…
Jeg har været i dialog med Hans Peter Jensen, yderst rar og meget informerende mand.
Han kontaktede mig vedrørende gas og el.
Han fortalte mig om fordele ved mit nuværende tankkort fra Shell og hvad jeg ellers følte behov for at vide (og mere til)
Alt i alt er jeg super tilfreds med hans service
Godt og hjælpsomt kunde service
Jeg ønskede at skifte energileverandør
Jeg ønskede at skifte energileverandør, men til min store overraskelse bad DCC mig om et depositum på 2000 kr. Jeg besluttede derfor at annullere min anmodning hos DCC.

Besvarelse fra DCC Energi
Deres sælgere er så ubehagelige
Deres sælgere er så ubehagelige, så man ikke tør tilmelde sig. Ærgeligt hvis de har et godt produkt.

Leveret som aftalt,
DCC Energi, Ja Tak.
Jeg blev kontaktet pr. Telefon af Hans Peter Jensen. Normalt er det ikke noget, jeg er vild med, men hold da op, en behagelig oplevelse, for en gang skyld en sælger, der vidste, hvad han snakkede om, meget grundig og ærlig. Vi har været i kontakt flere gange, da jeg gerne ville tage mig tid til at undersøge det fremsendte tilbud. Hans Peter Jensen gennemførte flere opkald og overholdt alle aftaler, vi havde lavet.
Jeg har nu skiftet til DCC Energi, ikke kun fordi jeg føler, at det er et godt produkt, men også på grund af den fremragende service, jeg har fået. Indtil videre er jeg meget tilfreds.
Sindssyge elpriser og ingen hjælp fra…
Sindssyge elpriser og ingen hjælp fra kundeservice. Jeg har lige fået en elregning på over 4000 kr på 1 måned. Jeg skal helt sikkert videre til et andet elselskab, som ikke er så dyre.

Besvarelse fra DCC Energi
Gode leverancer og super service
Venlig og kompetent sagsbehandling
Når alt går galt, er det dejligt, når alle problemer løses uden besvær