DCC Energi Anmeldelser 1.277

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 290 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige levering og den fremragende service, de modtager. Mange fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed og professionelle tilgang, uanset om det er sælgere, chauffører eller serviceteknikere. Den personlige rådgivning og den effektive kommunikation, herunder hurtige svar og opdateringer via SMS, bidrager til en positiv kundeoplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med priserne på service og reservedele, som de fandt for høje og utransparente, især ved oliefyrsservice. Derudover var der enkelte tilfælde, hvor kunder følte, at aftaler ikke blev fulgt op tilfredsstillende, eller at der var manglende information om prisændringer og serviceomfang.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig, da nogle roser den hurtige respons og venlige teknikere, der løste... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver sælgere som venlige, kompetente... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, især den hurtige levering efter... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af priser, hvor nogle forbrugere oplever, at de bliver lovet lave... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor nogle kunder roser hurtig og hjælpsom service, som da en... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi var meget glade for alt: Prisen , hurtig levering . Den sidste stjerne mangler, da vi ikke kan printe regningen ud , for at gemme den i regnskabsmappen . I må meget gerne kun sende regningen . KH... Se mere

Har jo som sådan ikke nogen oplevelse ved leveringen, da jeg har automatisk opfyldning, så ser ikke altid når oliebilen er her, men det ser godt ud, der er ikke spildt noget olie, så alt er okay

hej behalig samtale ikke noget pressene dvs ikke noget pres til at skifte alt efter eget valg så tak for dit opkald hej Markus

Vi har efterfølgende haft kontakt til en anden fra DCC Energi end den første bogholder, og vi har fået løst vores problem tilfredsstillende og kan lukke den her med et positivt resultat for vo... Se mere

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Energiforsyningsselskab
  2. nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Energiselskab
  3. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Leverandør af fyringsolie
  4. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Olie- og naturgasfirma

Om DCC Energi

Energi til hele Danmark .

Vi leverer den energi, der er med til at holde stuerne varme og bilerne kørende. Uanset hvad der er dit energibehov, sidder vi klar til at hjælpe og give dig inspiration til effektive og fremtidssikre energiløsninger til både bolig og bil.

Få en bred vifte af energiløsninger

Vi leverer el, brændstof, naturgas og nye grønnere energiløsninger som ladebokse, varmepumper og solceller til både private og virksomheder.

Lynhurtig service

Vi er altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for en ladeboks eller rådgivning inden for grøn omstilling.

4,2

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Det er ikke nemt i 2026 at komme i…

Det er ikke nemt i 2026 at komme i kontakt med store virksomheder.. modtager en mail med "mød Thor. Et spil hvor man kan vinde.. problemet er bare at spillet ikke virker. Tiden går men den registrere ikke når man trykker på pengeposer. Så når de 30 sek er gået har man ramt "0"
Det er dælme en ommer

1. maj 2026

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse

I spillet er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er pengeposerne man skal klikke på, men det er ikonet over pengeposerne, der skal klikkes på.

Kun ved at klikke på ikonet over poserne, vil spillet registrere dine klik som korrekte. Hvis du har klikket på selve pengeposerne kan det virke som om, at spillet ikke reagerer.

Vi beklager naturligvis, hvis dette ikke har været tydeligt, og at det har givet en dårlig oplevelse.

Dcc Energi
Marina

Absurd pris på reservedel

Havde besøg af DCC's tekniker til 2-års service af gasfyr.
Han beslutter sig for at skifte tændingselektroden, inden han overhovedet har åbnet fyret op. Fair nok, sådan en lille dims kan vel ikke koste mere end 300-600 kroner tænker jeg.

Nej. 1600 kroner! Vel og mærke oven i regningen som allerede lød på 2335.

Og ja, jeg ved godt at reservedele ikke er inkluderet i serviceaftalen.

Men hvis man vælger at skifte den uden overhovedet at tjekke om det er nødvendigt og tager 1600 kroner for den, så er det decideret bondefangeri/svindel.

Jeg kan se i andre anmeldelser at det åbenbart er praksis for DCC ALTID at skifte elektroden hvert 2. år.
I så fald er det REN bondefangeri at de sælger en serviceaftale til 2195, hvis de konsekvent lægger 1600 kroner oveni for en reservedel de ALTID skifter, ligegyldigt om den trænger eller ej.

Får dog 2 stjerner, da teknikeren var flink og venlig og kom i det aftalte tidsrum.

28. april 2026

Hej Martin

Ved serviceeftersyn vurderer teknikeren altid de enkelte komponenters stand. Nogle dele – som elektrodesæt og brænderpakning – er udsat for høj varme og slid og kan med tiden miste deres funktion eller tæthed.

Der findes desuden mange forskellige kedeltyper, mærker, modeller og årgange, og for visse typer er det producentens anbefaling, at netop disse dele udskiftes ved hvert årligt serviceeftersyn for at sikre korrekt og sikker drift.

Udskiftningen sker derfor i nogle tilfælde som en forebyggende foranstaltning for at sikre stabil drift, optimal forbrænding og for at minimere risikoen for driftsstop frem til næste service.

Pernille

DCC Energi ringer uopfordret for at sælge el aftale

Jeg er i dag, den 27. april 2026, blevet kontaktet telefonisk af en sælger fra DCC Energi. Dette skete på trods af, at de også kontaktede mig telefonisk den 13. april 2026. Ved det første opkald lukkede jeg min konto hos dem, da jeg ikke længere benytter Shell Recharge, og jeg bad her udtrykkeligt om ikke at blive kontaktet igen.
Alligevel blev jeg ringet op igen i dag af en sælger, der ville tilbyde mig en elaftale. Selvom jeg indledte samtalen med at forklare, at jeg allerede den 13. april havde frasagt mig al kontakt og opsagt mit kort, fortsatte sælgeren med at presse på. Han påstod, at DCC Energi kunne tilbyde Danmarks billigste elaftale – en påstand, der er udokumenteret, da sælgeren intet kendskab har til min nuværende aftale.
Samtalen endte med, at jeg lagde på, da sælgeren ikke respekterede mit nej. Da jeg allerede trak mit samtykke tilbage den 13. april, vil jeg anmelde DCC Energi til Datatilsynet, såfremt de kontakter mig igen.

27. april 2026

Hej Herbert Broen

Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft med vores eksterne sælger, og især at dit ønske om ikke at blive kontaktet igen ikke er blevet respekteret.

Det er naturligvis ikke i orden, og det lever ikke op til vores standarder og måde at drive forretning på.

Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan komme helt til bunds i sagen og sikre, at alle dine kontaktoplysninger bliver slettet korrekt.

Derfor vil vi bede dig om at sende en mail til os på info@dccenergi.dk.

Din henvendelse vil desuden blive videregivet til vores eksterne salgsfirma, så vi kan følge op og undgå lignende situationer fremover.

Endnu en gang beklager vi forløbet og den ulejlighed, det har medført.

Pernille

Pas på med service på gasfyr de skifter…

Pas på med service på gasfyr de skifter hver anden år elektroedesæt til ca 1250 kr som skal betales ekstra virkser som et vildt mer salg. ringede til kundeservice som siger det skal man skifte hver anden år. så brug andre der ude. det virker som en pengemaskine

8. januar 2026

Hej Abdel-Fatah

Når en tekniker udskifter et ekektrodesæt, så handler det om forbyggende vedligegholdelse.

Det sker for at sikre driftssikkerhed, færre driftsstop og korrekt forbrænding.

Det er en helt almindelig og nødvendig vedligeholdelsesopgave, der øger både driftsstabilitet, sikkerhed og fyringsøkonomi.

Pernille

Tvinges til app uden aftalegrundlag (Elbil)

Jeg har haft en udfordring med DCC Energi i forbindelse med min ladeboks og tilhørende serviceabonnement.

Jeg anerkender fuldt ud bindingsperioden på abonnementet og har ingen problemer med at betale for den aftalte periode. Min udfordring handler udelukkende om, at DCC Energi kræver, at jeg anvender deres app i hele bindingsperioden.

Efter at have gennemgået handelsbetingelserne for køb af ladeboksen, kan jeg ikke finde noget grundlag for dette krav. Ladeboksen er min ejendom, og abonnementet vedrører service og drift – ikke valg af app eller brugerinterface.

Baggrunden for mit ønske er, at jeg gerne vil anvende en anden app, som understøtter smartopladning – noget DCC Energi på nuværende tidspunkt ikke tilbyder. Det er derfor et reelt og sagligt behov, ikke blot et spørgsmål om præference.

Jeg har derfor anmodet om at få ladeboksen frigivet fra deres app, så jeg frit kan vælge en løsning, der passer bedre til mine behov. Dette er indtil videre ikke blevet imødekommet.

Jeg oplever det som urimeligt, at der stilles krav, som ikke fremgår af aftalegrundlaget.

Jeg håber, at DCC Energi vil genoverveje deres praksis og finde en løsning, der er mere i tråd med deres egne vilkår.

14. april 2026

Hej René

For at vi kan følge og supportere dig, skal din ladeboks aktivitet være tilgængelig via vores DCC Energi Mobility App.

Vi arbejder hele tiden i samarbejde med vores softwareudviklere på at gøre bruger oplevelse bedre.

Derfor har vi sendt dig en mail som du gerne må forholde dig til og som vi håber at du vil se positivt på.

Deres tekniker er super gode

Deres tekniker er super gode

Deres kontor er super uprofessionelle. De laver noget for mig i 2025. Der kommer ikke en regning, fra dem. Livet går videre jeg glemmer det (heller ikke min opgave som kunde at jagte regninger) de sender mig regningen i 2026 13 måneder efter arbejdet er lavet. I stedet for at skrive "hov denne sag er gået mellem 2 stole, det må du undskylde, men du har et udestående fra 2025" som jeg ville have tænkt. Gud det er rigtigt, betalt den og så var vi videre, da jeg godt kunne lide deres service, men i stedet for sender de mig en rykker 2 timere senere. Og de vedhæfter en regning der er dateret til 2025. Den er aldrig modtaget hverken på mail eller e-boks, og vil gerne ligge bevis byrden på dem for at bevise at den nogenside er blevet sendt. Istedet vælger de at sende sagen til Mortang Advokater som vi alle kender fra hele Web-Koncept og Eniro farcen. Selv efter reningen er blevet betalt fortsætter deres blodhunde Mortang med at sende opkrævelser for beløbet som stiger og siger. Synes det er en super skummel praksis de køre med. De laver en fejl i deres system, men det er deres kunder der skal straffes. En ting er helt sikkert, det bliver ikke DCC der skal køre service på mit fyr igen.

10. februar 2026

Hej Mr. Coffee

Tak for din anmeldelse, som vi naturligvis er kede af at læse.
Ud fra hvad du skriver, er min antagelse, at du har været i dialog med vores kundeservice.

Når vi fakturerer en kunde sender vi en faktura til kunden på e-mail.

Der kan være mange årsager til at du ikke har modtaget din faktura, bl.a. en fejl i din e-mailadresse, eller at den er havnet i et spamfilter hos dig.

Som kunde har man faktisk selv ansvaret for at sørge for betaling af en serviceydelse man har fået udført, og som firma kan man opkræve betaling for en serviceydelse helt op til 3 års efter at ydelsen er udført.

Det er meget beklageligt at sagen er nået til inkasso, for jeg er sikker på, at den kunne have været afklaret meget tidligere.

DCC Energi

En meget autentisk sælger, som dygtigt og venligt fremlagde relevante oplysninger.
Jeg havde læst nogle anbefalinger om variabel pris - og dette nævnte vedkommende selv.
Jeg følte mig hørt, og oplevede en professionel sælger, som også var glad, humoristisk og som ramte plet, med blandingen af venlighed og lyttende.
Venligst Hanne Kristiansen

10. april 2026

Dårlig, dyr og skuffende oplevelse.

“Vi sørger for alt papirarbejdet, når du skifter leverandør til DCC Energi” : det passer ikke. Mit gamle energi selskab fik aldrig besked, hvilket resulterede i, at jeg fik en stor efterregning fra dem. DDC har afslået at fejlen er deres, så jeg føler mig virkelig ladt i stikken.

9. april 2026

Hej Francis

Jeg er naturligvis ked af at høre, at din start hos Dcc Energi, ikke er gået som forventet.

Jeg vil meget gerne se nærmere på din henvendelse og jeg vil derfor høre dig om du kan kontakte mig på telefon 7010 2010 eller på info@dccenergi.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig

God weekend

Dcc Energi
Marina

Dårlig tone ved afslag

Vi har været kunder hos DCC Energi i mange år og har brugt Shell-kort til benzin uden nogensinde at opleve problemer. Vores oplevelse har indtil for nylig været helt igennem positiv.

For et par uger siden blev vi kontaktet telefonisk af en medarbejder ved navn Morten. I starten var samtalen behagelig – han var venlig og forklarede produktet godt. Jeg lyttede, tog noter og gjorde det klart, at jeg ønskede at drøfte det med min ægtefælle, før vi traf en beslutning.

Da han ringede igen, meddelte jeg, at vi ikke ønskede at ændre noget. Her ændrede tonen sig desværre markant. Han virkede irriteret og gentog flere gange spørgsmål som: “Så I vil betale mere for det samme produkt?” – på trods af, at jeg roligt forklarede, at vi ikke var interesserede. Jeg oplevede også, at han talte til mig på en måde, som om jeg ikke forstod situationen, hvilket var ubehageligt.

Vi afsluttede samtalen med, at han kunne ringe igen efter påske. Da han så ringede i dag, gentog jeg vores nej. Igen blev jeg mødt med samme type spørgsmål, og samtalen blev afsluttet brat fra hans side.

Det efterlod en ubehagelig følelse. Jeg mener, det er vigtigt, at medarbejdere respekterer et nej – især når man taler med loyale kunder, som har været hos jer i mange år. Der bør være plads til, at kunder træffer deres egne valg, også selvom det måske ikke er det mest fordelagtige ud fra et salgsperspektiv.

Jeg forstår godt, at medarbejderen mener, det er en god idé at skifte – men det er ikke nødvendigvis det rigtige valg for os. Det er vigtigt at huske, at kunder ikke er uvidende, bare fordi de vælger anderledes.

9. april 2026

Hej Hanine

Tak for din anmeldelse som vi er kede af at læse.

Vi har taget fat i vores eksterne salgsansvarlige omkring din oplevelse, da den beskrevne dialog ikke er i tråd med den måde, DCC Energi ønsker at drive forretning på.

Vi beklager oprigtigt den ubehagelige oplevelse og sætter stor pris på din mangeårige loyalitet som kunde.