Hold nu kæft hvor er DBA blevet en ringe platform. Hvem har overhovedet fordel af det bøvlede fiks færdig, manglende kategorier og brug af mit ID blir man tvunget til at bruge. Nu bliver mine beskeder... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Har du brug for hjælp, så kontakt Kundeservice som er parat til at hjælpe alle ugens dage fra kl. 08:00-22:00
Axel Kiers Vej 11, 8270, Højbjerg
Svarer typisk inden for 2 uger
Elendigt. HVorofor har de ødelagt noget der egentligt fungerede ok?
Jeg kan ikke få lov at validere, jeg kan ikke logge ind, jeg får ikke log-in koder, jeg får ikke svarfra kundeservice.
Og nu sidder jeg lige og kigger på anmeldelser som, ikke overraskende er dårlige. DBA svarer på ingen af dem UNDTAGEN dem der giver 5 stjerner....der går deres bot ind og svarer. .... sikke en gang gylle

Besvarelse fra DBA
Jeg har solgt ting på DBA i mange år og været tilfreds indtil fiks færdig kom til. Jeg forstår ikke at det er nødvendigt at man, som køber af små ting, til under 100 kr. skal bruge fiks færdig og betale for at få pengene deponeret. Desuden savner jeg kontakten til kunderne. Som det er nu får man bare en kode tilsendt, som man kan sende varen på. Man får dårligt nok navnet på, hvem der køber og kan ikke komme i kontakt med vedkommende. Jeg blev snydt i en handel forleden dag. Kunden købte en mappe med masker til 250 kr. men betalte kun 20 kr. som jeg ventede en del dage på at modtage. Først da gik det op for mig at jeg var blevet snydt. Jeg har ingen mulighed for at kontakte køberen og kundeservice er så godt som ikke eksisterende. Jeg forsøgte mig via chat, men der blev svaret helt hen i vejret. Jeg spurgte hvordan man kom i kontakt med kundeservice og fik det svar, at jeg lige kunne forklare det hele igen og så, hvis de synes det var nødvendigt, skulle de nok sætte mig i kontakt med kundeservice.
Endelig, efter at have brugt flere timer på at finde ud af hvad jeg skulle stille op med det her problem, kunne jeg sende en mail til kundeservice. Nu venter jeg på om jeg overhovedet høre fra dem? I morgen er det en uge siden, og jeg har intet hørt fra kundeservice endnu.
Jeg ville være ked af at skulle skifte DBA ud med en anden platform, men det kan blive enden på det hele.

Besvarelse fra DBA
Det er intet mindre end visionært, hvordan de fjeld-fødte strateger har formået at gøre "brugervenlighed" til en saga blot. Jeres AI-support fortjener en pris for bedste birolle i en digital tragedie; hver gang man fodrer den med logik, returnerer den en abstrakt fortolkning af virkeligheden, som kun en norsk sabotør kan elske. Det er ren kunst at se en platform udføre en så perfekt synkroniseret selvdestruktion 💥
Jeg følger spændt med i dette live-eksperiment: Hvor hurtigt kan man nå bunden, før det uundgåelige ophørsudsalg eller et desperat frasalg til højestbydende skrothandler bliver en realitet? En stor tak til support-robotten for altid at være så konsekvent faktuelt udfordret, at man helt glemmer, man faktisk var her for at handle. Fem stjerner til de norske ejere for at bevise, at man sagtens kan køre en succes i sænk, hvis bare man har den rette mangel på indsigt.

Besvarelse fra DBA
Ikke nok med siden er blevet forringet ekstremt. 1/10 af trafikken og clicks som før i tiden. Men den her platform kommer aldrig til at blive taget seriøs, før I gør noget ved de her useriøse børn der sidder og handler herinde.
Har en varer til salg for 1899. En unge skriver “ Hvad er Mp?” Hvortil jeg svarer “ Den kan gå til 1799 “. “ Okay, kan den hentes i morgen? “ “Ja det kan den sagtens “ “ Super “. 24 timer passerer og jeg skriver min adresse og vi snakker lidt frem og tilbage. Vi mangler kun at aftale tid og det er vi ved at aftale. Ud af det blå, skriver det 15 årige barn jeg handler med “ Jeg vil gerne give omkring 1100 “. Det er dybt tåbeligt og det er simpelthen spild af tid. Fuldstændig spild af tid. Når man så reportere de her useriøse børn til jeres kundeservice, kunne man jo så regne med en eller anden form for konsekvens. Det kunne være man var udelukket en uge eller 2, så knægten her ikke skulle spilde andres tid. Det kunne være man kunne smide en dårlig anmeldelse afsted på ham, et eller andet. Måske kundeservice kunne fortælle drengen hvordan man så handler på nettet. ET ELLER ANDET. Men nej. Intet sker og det her er KONSTANT på den her platform. 500 spørgsmål, fulgt op med “ det vil jeg gerne købe “ og så hører du aldrig mere. Må efterhånden bare konstatere dba er knald hamrende useriøst og det eneste det går ud på for jer, er at skrabe nogle penge hjem på det meningsløse fix fax finito. Hvilket jeg snart må siges at være herinde, nemlig finito…

Ny DBA fungerer simpelthen IKKE
Det er så ærgeligt at I har ødelagt denne vidunderlige platform - og intet tyder på at det er blevet/ eller bliver bedre nu efter 1 år
Har gennem 14 år kunnet sælge ALT og jeg mener alt...nu kan intet sælges.....ingen ser annoncerne....kategorierne er håbløse....man leder og leder...og AI er til at grine over.
Baby/børnetøj/voksentøj/ legetøj er solgt som varm brød, intet solgt i 1 år...blot 1 eksempel
I får jo heller ikke ændret til det punkt hvor man kan sætte kryds om at man ikke vil bruge det udskældte fix/færdig....og så alle de irriterende advarsler...vi er også nogle der er bundærlige....det er snik /snak det hele ..altså svarene fra jer
Det er så trist at dba er totalt ødelagt.

Besvarelse fra DBA
At DBA er ødelagt, fremgår af de mange hundrede anmeldelser…
Fra en ansat på DBA har jeg hørt, at der er panik på redaktionen:
- Ledelsen (hvis man kan kalde dem det), skal stå skoleret for de norske ejere en gang om ugen og redegøre for problemerne og dem er der mange af:
- Salget er næsten gået i stå og trafikken falder uge for uge… ikke så mærkeligt. Der tjenes ikke længere penge.
- Man frygter fyringer — vi andre håber det.
- Professionelle it-udviklere er erstattet af studenter og en indisk virksomhed.
- Man troede man kunne komme langt med ai, men det har i stedet ødelagt kundeservice. Svar her på siden udføres af en robot (det kan vi godt se).
- Ansatte “stalkes” på linkedin da der ikke kan ringes til dba. Erhvervskunder og annoncører forsvinder.
- Medarbejdere er stresset og bryder ofte sammen.
- Der er ingen kompetent ledelse what so ever og pengene fosser ud.
- Ansatte mener, at avisen køres ned med vilje.
Der er lidt retfærdighed til

Besvarelse fra DBA
Slettede den blå avis app i går, fordi da jeg skulle oprette en annonce, da benyttede den UDEN AT SPØRGE!! AI til at lave HELE MIN ANNONCE INKL TEKST på baggrund af mit billede af en bog…. Arrrrg, annullerede asap og slettede. Så har appen bare futtet sygt meget vand af, uden at spørge mig
Det er jo fuldstændig lige meget at købe brugt, hvis man er påtvunget til at krudte med planetens ressourcer ved at bruge appen

Besvarelse fra DBA
Jeg vil på det kraftigste advare mod at bruge “Fiks Færdig” på DBA.dk.
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse, hvor jeg mistede 150 kr. i forbindelse med et salg. Hverken DBA eller DAO vil tage ansvar, og det har været umuligt at få reel hjælp.
Som om det ikke var nok, har jeg også modtaget en defekt vare gennem systemet, og igen er der ingen support at hente. Man bliver sendt rundt mellem DBA og DAO, uden at nogen tager ansvar for problemet.
Det er ekstremt frustrerende som bruger at stå uden hjælp, når noget går galt – især når man bruger en løsning, der netop burde gøre handel mere tryg.
Jeg kan derfor på ingen måde anbefale at bruge “Fiks Færdig”.

Besvarelse fra DBA
Dba er ligeså ringe som altid. Beskytter ikke køberne imod løgnagtige sælgere, som snyder deres købere, heller ikke imod løgnagtige anmeldelser. Vi er igang med at slette vores konti nu, og sælger fremover kun på Vinted og FB marketplace.

Besvarelse fra DBA
Hvad er der sket? Fuldstændigt ødelagt .. umuligt at sælge noget her. Ødelæggende tiltag hvor køberen kan vælge at returnere varen .. og du skal vente på betalingen 5 -7 dg, den værste elendighed. Dba er et overstået kapitel .. et taber marked hvor intet må koste noget .. sikke en elendighed

Besvarelse fra DBA
Dårlig kundeservice med fiksogfærdig, jeg gik ind og anmeldte en skade sket på forsendelse, og efter 5 dage fik jeg besked tilbage at det ikke var tilstrækkeligt trods jeg havde gjort det der blev bedt om, uden at få en besked om at der manglede noget blev det bare afsluttet hvor herre bevares det er sku dårlig kundeservice

Besvarelse fra DBA
Jeg har købt legetøj, som jeg endnu ikke har modtaget.
Pengene blev straks trukket fra min konto.
Det er ikke ok.

Besvarelse fra DBA
Hold nu op hvor er jeg træt af PostNord fiks og færdig og dba
Har en pakke der er væk i over 1 mdr har skrevet til dba og de skriver de vender tilbage når der er gået 1 mdr. får besked fra PostNord jeg skal skrive til support dba og log på konto meeen kan ikke komme videre da jeg skal bruge dba vend KAN IKKE FINDE NOGEN AF DE OPLYSNINGER JEG SKULLE BRUGE OG HAR SKREVET TIL DBA MEN HØRER IKKE NOGET prøver så at anmelde den på post nord men kan ikke komme videre fordi de vil have billed af pakken som jeg har sendt med fiks og færdig Hven har billed af en pakke der er sendt MÅ SGU NOK SE DEN PAKKE SOM TABT Bruger aldrig det fiks og færdig mere

Besvarelse fra DBA
Køber en telefon via DBA's fiks færdig.
Sælger skriver med det samme at han ikke sender den..
Dette anmeldes til DBA som vælger at 'agere' på det.
Telefonen sendes naturligvis ikke
Herefter er mine penge gidsel hos DBA i 11 dage..
Får heller ikke mulighed for at anmelde sælger, så sælger får alle fordele - Køber betaler bare ved kasse 1..
Og DBA's 'kundeservice' , don't even get me started

Besvarelse fra DBA
Hvis du gerne vil miste din penge og blive scammet, så brug fiks færdig/DBA, ellers skal du holde dig lang væk fra dem. Jeg tilbagetrak et bud den 23 februar, og pengene er endnu ikke blevet frigivet. Det vil sige, lige så snart du byder på en vare, så kan du godt vinke farvel til dine penge. Jeg har skrevet til dem, og jeg har kun fået ironiske svar tilbage. De er nedladende og usamarbejdsvillige. Absolut værste marketplace der findes.

Besvarelse fra DBA
Jeg købte en varer der viste sig at være falsk, varen blev først åbnet nogen dage efter afhentnig da det var en gave.
DBA henviser os til at tage fat i advokater og fralægger sig ansvaret selvom man betaler "køberbeskyttelse", der er ikke meget køberbeskyttelse over det, de tilbyder. Ærgerligt.

Besvarelse fra DBA
Efter 11 måneders pause loggede jeg på DBA. Kunne jo håbe på, at DBA langt om længe havde lyttet lidt til deres brugere. Kan så se, at det ikke er tilfældet.
Hvis firmaer fik så dårlige anmeldelser og ikke gør noget ved det - så kan de lige så godt smide håndklædet i ringen og lukke biksen.
Jeg lister af igen og fortsætter mit salg andet sted.

Besvarelse fra DBA
Mere end hver anden TP bruger giver jer 1 stjerne…. Ringer der en klokke?
dba-dk er efterhånden så ringe og forvirrende at man skulle tro det var et udkast til en EDB eksamen i 90erne.
Lægger fragt på selvom jeg ikke sender, jeres reklamer åbner konstant min safari browser når jeg scroller i jeres annoncer og søgefunktionen er håbløs.
Tungt og nørklet på flere funktioner
Hvorfor gå et skridt baglæns fra noget der tidligere virkede ok?
Et lille plus er jeres AI beskrivelse ud fra billeder men desværre ikke nok til at komme på 2 stjerner, da den ofte laver forkert beskrivelse.
Håber det snart bliver bedre.

Besvarelse fra DBA
Jeg har brugt dba.dk siden den gik online i 90’erne. Der blev lavet om på dba.dk gevaldigt, efter de nye ejere, (den norske koncern), og konceptet blev lavet om på, på rigtig mange punkter, både i helheden og i strukturen. Alt udvikling som blev skabt på dba.dk, igennem mange års erfaring, og baseret på brugernes feedback og adfærd, igennem årtier, blev fjernet eller ødelagt, f.eks. kategorierne blev lavet om, baseret på en helt anden logik. Nederen.
Ikke nok med det, logikken, eller manglen af det samme, eller uvidenheden, sejrede så godt i denne omlægning, at du ikke kan længere sælge eller købe et langt bord på dba i dag, fordi bordene skal måles i bredde, højde og dybde. Ikke noget med længde. Wooow. Fantastisk. Vi skal måske snart lave om på det danske sprog også, så du kalder dit 2,5 meters spisebord som et ”bredt bord” eller ”dybt bord”. Hva’? Dybt god nat.
Der er flere kategorier, hvis ikke alle, hvor brugeroplevelsen er ødelagt. Brugte døre og vinduer er for eksempel, anden kategori, hvor jeg oplever udfordringer med.
Grundlæggende omlægningen handlede dog om at overtage kommunikationen imellem brugerne af dba.dk, og kommercialisere den enorme trafik, fordi dba.dk har altid været blandt top-10 mest besøgte danske hjemmesider, selv om en del af trafikken i dag er flyttet over til apps. Fjern-indkøb skal nu foregå igennem dba, måske er det godt for nogle brugere, men processen er dog mindre attraktiv for mange sælgere, der ligefrem siger ”jeg sender ikke med dba’s nye ordning.” for købet, varen og betalingen skal ske igennem dba.dk
Ligeledes har man ikke mulighed til at ringe til sælgeren længere, og skulle du opgive dit tlf nr til en anden bruger, så får du besked på med det samme ”Svindlere bruger dit tlf nr” selv vedkommende er MitID valideret/bekræftet. Kommunikationen via besked systemet er ikke altid det mest effektive. Og det er mere end ubehageligt at få besked om den MitID validerede bruger igennem 15 år, skulle være en svindler.
Danmark er bygget på tillid. Og jeg tror på, at fleste af os er ordentlige mennesker. Og som en virksomhed skal man bidrage med til at gøre genbrug/reduce/recycle tendensen nemmere, og ikke bygge flere mure imellem brugerne. Det kunne f.eks. være at brugeren selv bestemte hvem kan se éns tlf nummer, og hvor mange tlf nr. en bruger kan få adgang til i løbet af en dag eller en uge.