dårlig service. har ringet for at slukke alarm. ham der sidder i alarmcentralen kunne ikke finde adressen. jeg ved ikke hvilken program bruger dem ril at finde adressen. mit barn på 10 år kan finde ad... Se mere
Ganske enkelt den dårligste oplevelse nogensinde. Vi havde et helt års opsigelse for erhverv. Så selvom vi er fraflyttet adressen, skal vi altså betale i et år for ingenting. Derudover skal erhverv og... Se mere
Dansikring / Verisure har virkelig meget 'med småt'. Tænk sig godt om, før du siger ja til deres produkter... Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigel... Se mere
Vi havde indbrud hvor alarmen ikke gik, selv om politiet anholdte tyvene midt i stuen. Dansikring sender en tekniker ud, for at finde fejlen, han skifter et SIM-kort, da det tilhørende netværk virkede... Se mere
Carlsensvej 8, 4600, Køge, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Meget hjælpsom person der kom og satte alarm op kan het klart anbefaledes

Besvarelse fra Dansikring Direct
Fik sat alarm op, service i top fra montør, de sms'er hvis min alarm starter, er sket et par gange ved uheld, og de ringede da min røgalarm gik igang, god service hver gang.

Besvarelse fra Dansikring Direct
har du brug for hjælp er den i top

Besvarelse fra Dansikring Direct
Jeg er meget tilfreds med min tyverialarm system fra verisure

Besvarelse fra Dansikring Direct
Det er dejligt let og effektiv, for kan både slå alarmen til, og fra på min telefon 📱, og på apparat, samt at jeg kan slå alarm til mens jeg er i boligen. Det giver mig meget mere tryghed.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Jeg vil gerne sige at jeg er meget tilfreds med installationen af alarmsystemet og den måde det fungerer på !! Kan varmt anbefale Verisure til andre private personer

Besvarelse fra Dansikring Direct
Efter to indbrud inden for et halvt års tid kom Verisure´s fordelagtige tilbud (rettet til medarbejderne på Ringkøbing Tømmerhandel) lige tilpas.
Aftalen kom i stand kort før en allerede planlagt ferierejse den 2. april.
Da jeg forsigtigt forespurgte, hvorvidt installationen kunne ske inden da, var der ingen forbehold, men kun: "jamen det skal vi nå" - og det skete. Og det med en montør, Halfdan, der optrådte yderst kompetent med rigtig god rådgivning og vejledning omkring alarmen og dens betjening.
Og at han kunne supplere med en masse "nice to know" fakta bl.a. omkring alarmen og dens nytteværdi i forhold til at skræmme indbrudstyven "hen til naboen uden tyverialarm" var også positivt.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Det var let og uden de store problemer at få det instaleret det tog ca 3 timer så var der alarm i hele huset

Besvarelse fra Dansikring Direct
Hurtig og professionel installation - systemet er nemt at bruge.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Meget hjælpsom installatør(Søren) der hurtig kontaktede mig, løste problemet med det samme, meget hjælpsom og imødekomne..

Besvarelse fra Dansikring Direct
Ved godt at det dumt bare at lade tingene køre, men alarmen er altså lav-interesse her i hjemmet. Men nu har vi tjekket, fordi alarmen ikke virker længere og vi så selv skal betale Dansikring for reparation. Det viser sig ved gennemgang af regningerne at Dansikring meget diskret - og hvert kvartal - har skruet prisen på vores abonnement i vejret med 58% siden 2011!!!!!!!! (vi betaler lige nu 818,- per kvartal...). Fuldstændig vanvittigt når man påtænker at der absolut ingen ændringer er sket i servicen, produktet eller noget som helst andet. Det er åbenbart sådan man behandler loyale kunder hos Dansikring, så de får hermed en opsigelse pr. omgående og vi finder en anden leverandør. Bare ærgerligt at man så lige på falderebet konstaterer at de guddødemig har et gebyr for 'nedtagning af alarm' som jo altså er defekt. Er derfor nu ekstra glad for at se i vores kontrakt, at de slet ikke må lade prisen stige per kvartal men kun årligt og med max. 10% over forbrugerprisindekset. Mega fedt - vi skal faktisk have penge tilbage fra Danskring :-)))) Og tippet er hermed givet videre.

Besvarelse fra Dansikring Direct
I forbindelse med vi købte et hus hvor der var alarm fra Verisure, henvendte vi os til Verisure for rådgivning. Vi fik at vide at vi ville få den første måned gratis og hvor meget det ville kostehver måned. Fint nok.
Ca. 4 måneder senere vælger vi at opsige kontrakten. Først der får vi at vide at der skal betales 1200 kroner (!) i gebyr for at pille alarmen ned.
Vi beder om en forklaring fra Verisure sidst i januar måned, dog uden at få svar. Da aftalen udløber, (sidst i februar) ringer der en montør, som vil lave en aftale om nedtagning.
Igen skriver vi til kundeservice at vi ønsker en kopi af den kontrakt hvor der står noget om gebyret. Samme dag bliver jeg ringet op af en flabet medarbejder fra deres kundeservice: at jeg selv havde skrevet under på den og at der står noget med små bogstaver. Igen beder jeg om en kopi af kontrakten: denne gang får jeg en link til deres generelle betingelser.
Og igen beder jeg om en kopi af kontrakten og denne gang kommer den så. Hvis der står noget om gebyret, er det godt gemt, fordi vi stadigvæk ikke kan finde informationen.
Hold Jer væk: kundeservice er ikke eksisterende og man får ingen svar på henvendelser, medmindre de selv skal have noget. Og husk at de forsøger at opkræve 1200 kroner for at pille alarmen ned.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Vi har to installationer i 2 af vores forretninger hos dansikring og fordi vi i september md har indbetalt den mdl. ydelse på 1 og samme giroblanket så har vi nu modtaget inkasso trusler og advokatgebyrer mm i lange baner fordi man siger fra Dansikrings side at vi ikke har betalt for den ene installation. Fordi Dansikring åbenbart ikke kan lægge to og to sammen og få det samlede beløb fordelt ud på de to installationsnr. Selv ikke efter vi har kontaktet advokaten med dokumentation mm er de til at hugge eller stikke i! Vi skal betale alle disse gebyrer + de penge de jo har fået parkeret for meget på den ene installation som giroblanketten tilhørte, dem hører man ikke noget om - hvor er mine penge henne spørger jeg bare. Næh nu er det slut - de bliver sagt op i begge vore forretninger imorgen - ikke om jeg vil have med sådan et skod firma at gøre! De kan bestemt ikke anbefales!!!
21/1-16 Det viste sig at være en god ide at benytte Trustpilot for endelig lykkedes det at få en kompetent medarbejder på banen fra Dansikrings Customer Care Center. Hun fik redet trådene ud og alting blev sat på plads på den nydeligste måde. Vi beholder vores abonnementer og advokatgebyrer mm blev frafaldet, da man jo godt kunne se at alt var betalt bare på det forkerte installationsnr..Så jeg ændrer mine stjerner til Dansikring.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Jeg har aldrig været kunde hos dem men jeg overtog et hus med deres video alarmsystem installeret men deaktiveret. Jeg har aldrig haft det mindste kontakt med dem.
Dette system pillede jeg ned første dag da jeg aldrig har givet tilladelse til at have fremmede kamara hængende i mit hus.
Jeg er tilmeld Robinsonlisten på adressen men bor der ikke endnu.
Det forhindret ikke Dansikring Direct i at sende mig et adresseret tilbud og det er jeg bestemt ikke tilfreds med og det er bund ulovligt.
Dansikring Direct er dags dato blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden online og jeg vil i morgen formiddag lave en personlig anmeldelse.