Dansikring DirectAnmeldelser

1,1

dårlig service. har ringet for at slukke alarm. ham der sidder i alarmcentralen kunne ikke finde adressen. jeg ved ikke hvilken program bruger dem ril at finde adressen. mit barn på 10 år kan finde ad... Se mere

Ganske enkelt den dårligste oplevelse nogensinde. Vi havde et helt års opsigelse for erhverv. Så selvom vi er fraflyttet adressen, skal vi altså betale i et år for ingenting. Derudover skal erhverv og... Se mere

Dansikring / Verisure har virkelig meget 'med småt'. Tænk sig godt om, før du siger ja til deres produkter... Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigel... Se mere

Vi havde indbrud hvor alarmen ikke gik, selv om politiet anholdte tyvene midt i stuen. Dansikring sender en tekniker ud, for at finde fejlen, han skifter et SIM-kort, da det tilhørende netværk virkede... Se mere

Dårlig

hurtig og god installatin

19. april 2016

Hej Peter

Ken - Verisure by Dansikring Direct

Venlig betjening, fleksibilitet og kundeminded

Efter at have været kunde i en konkurrerende virksomhed igennem næsten 20 år viste det sig, at Verisure kunne levere tilsvarende ydelse til ca. halv pris. Fik anlægget installeret for ca. 1 måned siden og har oplevet, at jeg er blevet ringet op efter mindre end et minut ved en fejlalarm. Desuden kan jeg nedtage/flytte delkomponenter uden at skulle betale for en tekniker; skal blot kontakte virksomheden og opgive mit kodeord samt, hvad jeg er i færd med. Indtil videre en meget positiv oplevelse.

16. april 2016

Hej Ib

Tak for din gode anmeldelse.

Vi er glade for at have fået dig som kunde, og vil gøre vores til at den positive oplevelse fortsætter.

God service, dejlig sikkerhed

Vi fik et tilbud om en sælger kunne komme ud og vurdere sikkerheden i vores hus. Han kom, han så, han vejledte. Og vi bliv enige om løsningen var det ville have. Efterfølgende har jeg haft god dialog med sælgeren så han var sikker på at anlægget kørte som det skulle.
Alt i alt en god service.
Og super dejligt at kunne forlade huset med trygheden om at der bliver "holdt øje" med huset.

16. april 2016

Hej Jesper

Tak for din gode anmeldelse.

Vi skal nok holde øje :)

Rigtig god

Hurtigt ude og give tilbud og efterfølgende installation

15. april 2016

Hej Brian

Tak for din enmeldelse.

god og hurtig response

Installation af alarm gik hurtigt, når man kontakter alarmcrntral kommer man nemt i kontakt

Hej Hans-Peter

godt tilfreds

har ikke haft brug for det endnu håber heller ikke at det bliver nødvendigt

Hej Henning

Rigtig godt anlæg

Et godt anlæg der er muligheder i. Vi føler os trygge når vi sætter alarmen til. Det er en god ting at der er vidioovervågning.
Meget let at bruge, især pga den lille polet der hurtigt kan til - eller afslutte alarmen.

Hej Jytte

meget tilfreds

det fungerer bare så fint og giver os tryghed

Hej Kirsten

Verisure by Dansikring Direct

Bedste produkt med god sikkerhed og mange muligheder.

Jeg er skiftet fra andet alarmsystem hvor jeg ikke kunne få det produkt jeg ønskede uden at det blev meget dyrere. Jeg må sige det har været en meget positiv oplevelse lige fra sælger, montør og til slut kvalitetskontrol af anlægget. Topprofessionelle folk.
Jeg har også haft kontakt med kundesupport, kom hurtig igennem og fik besvaret mine spørgsmål hurtig sikkert af en .meget dygtig kvalificeret medarbejder.
Alarmanlægget er noget af det bedste jeg har set og har har mange nyttige funktioner / indstillinger. Sikkerheden er i top jeg er specielt glad for bla.røgalarmen hvor der i tilfælde af brand/røgudvikling bliver taget et billede af rummet og Dansikring alarmcentralen kontakter brandvæsen, det er meget trygt. En anden ting er at man alene kan aktivere alle dørcensorer så man kan færdes trygt inde i huset. Så har systemet og en nødalarm hvor man på betjeningspanelet kan tilkalde hjælp i tilfælde af akut sygdom, overfald eller hvad det måtte være. af nødsituationer.

Hej Helge

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade at, at alle led i kæden har fungeret til din tilfredstillelse:-)

Bare ok

God service og godt produkt

Hej Susanne

Giver os stor tryghed.

Efter vi i marts 2016 fik alarmen installeret, har vi sovet trygt, og ikke været nervøse for at tage i sommerhus og overnatte der. Nogle få dage efter installationen blev vi ringet op af en venlig dame fra Verisure, som fortalte at vore røgdetektorer ikke "talte sammen". Dette kunne de se på deres skærme, men sammen fik vi det hurtigt rettet. Så jo, der bliver holdt øje med os.

Hej Aase

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I trygt kan tage i sommerhus.

Verisure by Dansikring Direct

God dialog og hurtig opsætning

Opsætning i fint samarbejde med os og vejledningen om betjeningen var enkel.
Den eneste irritation var produktet der ikke kunne tilrettes til individuelt behov - det var en pakkeløsning.

Hej Birgit

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, men det er også muligt at tilkøbe ekstra komponenter. Du kan kontakte vores Customer Care Center på tlf 70247360 eller mail ccc@dansikring-direct.dk, og så kan de hjælpe dig, hvis du ønsker at tilkøbe yderligere komponenter, eller hvis du har spørgsmål omkring dette.

Nemt og funktionel

Et super godt produkt der både er nemt at bruge og forstå, dertil skønt med et alarmsystem som også virker med husdyr indendørs.

Hej P. Astrup

Hurtig reaktion efter henvendelse

Hurtig reaktion, der gik kun 3 dage så var alarmen installeret i huset selvom det var Påske.

Hej Kjeld

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du hurtigt kunne få alarmen installeret.

Verisure by Dansikring Direct

Det gik lige efter bogen - alt forløb som aftalt.

Jeg synes det er for hurtigt - i forhold til installationsdatoen den 11.03.2016, at give en fuldstændig anmeldelse. Installation og aftaler med Deres tekniker er helt klart til 6 stjerner. Så vil tiden vise om også det videre samarbejde forløber på samme tilfredsstillende måde.

Hej Arne

Helt i orden, vi vil gøre vores bedste for fortsat at leve op til seks stjerner:-)

meget tilfreds .

montør meget behagelig ved montering .alarm nem at betjenne

Hej Lillian

Framragende

Et utrolig godt alarmanlæg og nem at betjene.

Hej Niels

Det er vi glade for at høre, tak for din anmeldelse.

alt godt

god service af personalet

Hej Gert

Verisure by Dansikring Direct

rigtig godt da vi har set det virker

Vi er glad for at vi har fået for en dag min mand skulle tænde op i fyret røg det lidt De ringede med det samme rart at vide

Hej Anne

Tak for din anmeldelse. Ja, det giver altid ekstra sikkerhed med vores røgalarmer, der er koblet til kontralcentralen.