Dansikring / Verisure har virkelig meget 'med småt'. Tænk sig godt om, før du siger ja til deres produkter... Jeg skal betale 1200 i nedtagelsesgebyr plus en ekstra måneds abonnement pga opsigel... Se mere
Vi havde indbrud hvor alarmen ikke gik, selv om politiet anholdte tyvene midt i stuen. Dansikring sender en tekniker ud, for at finde fejlen, han skifter et SIM-kort, da det tilhørende netværk virkede... Se mere
Carlsensvej 8, 4600, Køge, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
dårlig service. har ringet for at slukke alarm. ham der sidder i alarmcentralen kunne ikke finde adressen. jeg ved ikke hvilken program bruger dem ril at finde adressen. mit barn på 10 år kan finde adressen via appen. bare meget dårlig service.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Dansikring Direct er det største fusker firma jeg nogen sinde har været i nærheden af ville aldrig nogensinde anbefaler dem til nogen som helst der er så stor forskel på hvad man kan få og til hvad pris vi giver 349 kr I måneden for 7 forskel ting i vores hjem hvor men svigerinde og svoger giver 250 kr I måneden for 28 forskel ting og når man så prøver at ringe til dem for at får en forklaring på hvorfor man skal give så meget mere for meget mindre en andre skal så kan man så sidde i kø i 3.5 time for så at komme i gemme til en beske om de ikke kan hjælpe med det i dag da de har lokket vis jeg skal sige noget så hold jer langt væk fra dem

Ejby D.07.09.2021
Har været Erhvervs kunde siden 2002 med samme alarmsystem.
Ønsker så pris på nyt anlæg der kan det samme som det vi har nu det skal dog bare også kunne til og frakobles fra tlf.
Vi spøger til det på mail og de svare JA det kan styres fra telefonen ved jer.
Vi får det nye anlæg sat op og der går 14 dage og vi rykker for af vi godt vil have hjælp til at få til og frakobling på til til at virke.
Der oplyser de så det kan dette anlæg ikke.
Okay det har i jo lovet og jeg har også fået på mail af dette anlæg skulle til og frakobles fra tlf.
Ja siger i men du har jo 3 soner øhhh ja det har jeg altid haft da jeg har Værksted, Kontor og privat det hade det gl. anlæg også.
De mener de har leveret det de har lovet men NEJ det har de ikke.
Rigtig dårlig anmeldelse her fra.
Overtog et hus 1/2 der er plastret til med dansikring isenkram. De gamle ejer havde da de afmeldte systemet fået besked om at systemet jo kunne blive siddende hvis vi var interesserede. Vi er IKKE interesserede og derfor ret trætte af at vi på trods af henvendelser til Dansikring og forvisning om at det er en haste sag stadig har deres udstyr siddende i alle kroge af huset. Man må sige at hvis det er sådan de behandler en haste sag så tror jeg ikke hvis jeg skulle vælge et system jeg ville vælge dem... tænk hvis vi havde indbrud skulle vi så også vente i månedsvis?
Ganske enkelt den dårligste oplevelse nogensinde. Vi havde et helt års opsigelse for erhverv. Så selvom vi er fraflyttet adressen, skal vi altså betale i et år for ingenting. Derudover skal erhverv også betale meget højere abonnementspris end private. Måtte i øvrigt vente 45 min. på at komme igennem til deres såkalde "kundeservice". Ufatteligt ringe. Endnu et indbrud havde været billigere. HOLD JER LAANGT VÆK!
hej skulle entlig bare stille dansikring direkt et teknisk spørsmål om batari skift. skrev adskillige e-mails til kundeservice i 3 uger ingen svar. så var jeg smart troede jeg , jeg begynde at skrive til salg for så lugtede de nok penge da de åbenbart ikke gad gamle kunder. salg svarede heller ikke. så ringede jeg så og fik at vide ja men det er jo fordi vi ikke heder dansikring mere men verisure. så få dog fjernet jeres mail på hjemmeside. ja så gentog det hele sig. skrev både til kundeservice og salg hos verisure. ringede så igen og fik så ny historie. dansikring eksistere skam stadig. nu er der så gådet 2 måneder og stadig ikke fådet styr på min alarm. de skal nok vende til bage og sende mig e-mails på det jeg ber dem om men der kommer bare ikke noget fra dem. surt. har været kunde i 13 år og betalt dansikring 86000kr og aldrig belasted dem med noget. skriver e-mails til hele verden men mit alarm selvskab modtager åbenbart ikke mine e-mails. og skrevet til 4 forskellige e-mail adresser uden held og nu går vi så i gang med den 3 månede uden løsning.
Har en verisure alarm trykker i nat på nødkald pga der var forsøgt indtrængning i lejligheden da jeg sov og der fortsat var aktivitet fil fat i en Anders der rekvireret poleti på ca 3-4 min efter jeg afsluttet samtale med ande holdet der 3 patruljer vogne på vejen og 4 betjente stormet op af opgangen DSV uden held de iværksat lynhurtig efterlysning af de 2 mænd og den bil de kørte i DSV uden held i nu tak til Anders for støtten under denne ubehagelige oplevelse uden hans hjælp tror jeg ikke på at jeg kunne rekvirer samme resurser fra politiet under såden en chok
Elendig og ubehøvlet kundeservice. Ved fraflytning har den nye ejer af mit hus overtaget installationen og abonnementet - Dvs. jeg har skaffet Dansikring/Verisure en ny kunde - MEN de kræver at både jeg OG den nye ejer betaler abonnement i min opsigelses-periode, som jo ikke er relevant når der er en ny der overtager alarmen - samtidig er de så frække at de vil sælge mig en ny alarm til min nye bolig - Føj for Søren!. JEG SKAL ALDRIG MERE HAVE NOGET MED DANSIKRING/VERISURE AT GØRE. Derudover er de direkte ubehøvlede i deres telefonservice.
Tirsdag den 18. april havde vi en servicemand ude og skifte en defekt kontakt på vores alarmanlæg. Servicemanden udtrykte tvivl om, hvem der skulle betale for kontakten, da det jo var en defekt kontakt. Efter at have ringet til hans chef, fik han besked om, at vi skulle betale kontakten – ellers kom det pågældende firma til det. Dette var vi noget uforstående over for, eftersom Dansikring gentagne gange udtrykkelig har fortalt os, at de ejer alarmsystemet, hvorfor de jo må stå for udgiften med at udskifte defekte dele. Der står heller ikke noget i betingelserne om, at vi skal stå for udgiften med udskiftning af defekte dele.
Min mand ringede derfor til kundeservice onsdag den 19. april og følte han fik en dårlig behandling. Vi aftalte, at jeg skulle ringe og tale med dem og forlagte at få den ansvarlige for kundeservice i røret. Jeg blev stillet videre til deres operation supporter, hvor jeg forklarede sagen og min mands opfattelse af samtalen. Medarbejderen svarede, at hun ville lytte til samtalen mellem kundeservicemedarbejderen og min mand og så vende tilbage.
Senere samme dag modtog jeg en lydfil med optagelse mellem den pågældende kundeservicemedarbejder og min mand samt en yderligere information om, at vi selv står for vedligeholdelse af vores system – uden nogen form for dokumentation.
Jeg var noget uforstående over for at have modtaget en lydfil med en optagelse mellem to andre parter – Dansikrings kundeservicemedarbejder samt min mand. Jeg spurgte derfor min mand, om han var blevet oplyst om, at samtalen blev optaget eller har givet tilladelse til det – samt at filen må sendes til mig. Han fortalte, at han på intet tidspunkt var blevet oplyst om, at samtalen blev optaget.
Da jeg er bekendt med persondataloven og reglerne, skrev jeg derfor, den 20. april, til Operation Supporten, at jeg er forundret over, at hun har sendt en optagelse af telefonsamtalen til mig, da både en sådan optagelse samt videregivelse til tredjepart (mig), er i klar strid med persondataloven. Da jeg ønskede at dokumentere, at det ikke var en tom påstand, vedhæftede jeg, i mailen, et uddrag fra persondataloven omkring samtykke. Jeg vedhæftede yderligere vores tilsendte abonnementsbetingelser, hvor der intet står om, at vi skal betale for udskiftning af en defekt kontakt.
Torsdag den 27. april har vi stadig ikke hørt tilbage på vores henvendelse af den 20. april, hvorfor jeg sender en yderligere mail til Dansikring, hvor jeg beder dem svare på min mail af 20. april. Senere samme dag svarer operation supporten blandt andet, at ” I og med vi er af Rigspolitiet en godkendt Kontrolcentral, skal alle samtaler optages, og dette kan gøres uden samtykke. Jeg har dog fået lov til af min kollega, samt chef at fremsende samtalen.”
Igen ikke svar på vores klage, men en form for legitimering for at fremsende lydfilen. Da jeg som sagt ved, at det ikke er en korrekt antagelse fra Dansikrings side, skriver jeg derfor en mail, hvor jeg igen beder dem forholde sig til klagen samtidig med, at jeg mere udførlig beskriver, hvad der reelt menes med tredjepart, da Dansikring jo total har misforstået dette. Jeg skriver også, at jeg vil tage kontakt til blandt andet Rigspolitiet samt Datatilsynet.
I mellemtiden, har vi fået tilsendt en faktura, hvor der står, vi betaler for en kontakt – der står intet om, at det er leje – tværtimod fremgår det som et direkte køb.
Tirsdag den 2. maj har vi stadig ikke modtaget svar på henvendelserne fra den 27. og 28. april, hvorfor jeg ringer til Dansikring kundeservice. Igen mødt af en meget lidt serviceminded medarbejder, hvor jeg prøver at finde ud af, hvad klageinstandsen er hos Dansikring. Da vi jo ikke har haft held med at få svar på vores henvendelser/klage fra operation supporteren, beder jeg kundeservicemedarbejderen om at få en mail til chefen for kundeservice, hvilket jeg får.
Jeg skriver til "Department Manager Customer Service Center" den 4. maj og modtager svar samme dag om, at han vil drøfte klagen med operation supporteren og vende tilbage den 8. eller 9. maj. Dette sker ikke. Jeg skriver to mails til ham, hvor jeg rykker for svar - henholdsvis den 16. maj og 24. maj. Jeg ringer ydermere til ham den 30. maj og lægger en besked. Han eller Dansikring er aldrig vendt tilbage.
Vi står nu her uden et reelt svar på vores henvendelse…. Vi har betalt regningen rettidigt, selvom vi på ingen måde anerkender, at det er os, der skal stå for denne omkostning, men vi vil på ingen måde beskyldes for ikke at betale til tiden ej heller være genstand for rykkergebyr mv.
Jeg har kontaktet såvel Datatilsynet og Rigspolitiet, hvor en af Rigspolitiets jurister forklarede mig, at Dansikrings tilladelse til at drive vagtvirksomhed ikke dækker over nogen former for tilladelse til at optage samtaler af nogen art . Datatilsynet bakker Rigspolitiet op omkring ulovligheden ved at optage samtaler – og ikke mindst videregive optagelser til tredjepart. Rigspolitiet har opfordret mig og min mand til at angive politianmeldelse for overtrædelse af persondataloven.
Jeg synes, det er mærkværdigt, at man som serviceudbyder, er så åbenlys ligeglad med sine kunder. Jeg kan på ingen måde anbefale Dansikring/Verisure til nogen. Der er ingen service, uforskammede medarbejdere og selv fra ledelsen bliver man mødt med en ligegyldighed. Det mest påfaldende er, at jeg på henvendelser, her på trustpilot, kan se, at Dansikring reagerer - måske de skulle gøre det med det samme, når kunderne henvender sig personligt!
Hold jer langt væk fra dette firma !!
Jeg valgte Very Sure til min butik på blot 70 m2.
Ved indgåelse af kontrakt oplyste konsulenten mig, at jeg udover min valgte løsning kunne få 2 røgalarmer sat op for blot 20 kr yderligere mere pr måned.
I forbindelse opsigelse nu 1 år efter oplyser firmaet, at der er 5 års binding på disse røgalarmer, som jeg egentlig ikke havde brug for, men blev påduttet mig.
Jeg er aldrig blevet oplyst om denne binding, og det fremgår så vidt jeg kan se ingen steder.
Hvordan kan man have en binding på 5 år for 2 røgalarmer, jeg selv kunne have sat op ?
Når man så skriver en mail til dem og spørger til om det overhovedet er lovligt men så lang en binding samt og de synes det er god etik at binde en kunde uden at oplyse om det, så får man en meget overfladisk mail med jura sprog.
Kort og godt:
De er for dyre i abonnement og opsigelses- betingelser er enten ulovlige eller på grænsen til det ulovlige.

Falsk tryghed?
I forbindelse med jeg skal have udskiftet min postkasse, har jeg bedt om en mærkat til den nye postkasse. Svaret fra Dansikring er at jeg kan få det gratis leveret næste gang servicemontøren alligevel skal ud på adressen, hvilket teoretisk kan være næste gang der skal udskiftes batterier om 2-3 år. Eller jeg kan få det leveret inden for 30 dage hvis jeg vil betale 250 kroner i gebyr - og som sidste mulighed kan jeg få det leveret "hurtigst muligt" hvis jeg vil betale 695.-. Da Dansikring bl.a. slår på at deres mærkater har en præventiv virkning, havde jeg egentlig den opfattelse at disse mærkater er af lige så stor gavn for Dansikring som for kunden. Ovennævnte svar betyder imidlertid at enten har deres mærkater ikke har nogen som helst præventiv virkning overhovedet, siden 2-3 år uden, er ligegyldigt. Eller også må det jo betyde det at de hellere vil køre til et indbrud hos kunderne, end at levere en mærkat på anstændige vilkår. Jeg synes det er en uanstændig behandling af en mangeårig og trofast kunde, og det får mig til at overveje om Dansikring i virkligheden ønsker at beskytte mig og mine værdier, eller om det udelukkende er mine penge de er interesserede i. Jeg må jo ryste på hovedet når jeg samtidig, på denne site, læser følgende fra Dansikring, som svar til en anden utilfreds kunde: "Verisure vægter sine kunders tryghed, sikkerhed og velvære højt. Kundetilfredshed er en afgørende parameter, der udgør fundamentet for vores arbejde samt virke".!!!!!!!!
Grunden til 5 ud af 10 skyldes at tvivlen kommer dem tilgode, hvilket vil sige at jeg har ikke haft brug for alarmen endnu og derfor trækker det op i anmeldelsen da jeg ikke ved om det virker som det skal eller udrykningtiden .. Lad os håbe det bliver ved det..
Men på grund af forsikringen skal jeg have dem, og jeg bliver så lovet 0Kr i oprettelse og 500kr med moms..
Jeg skriver altid notet når jeg snakker med sælgere, for det kan jeg gøre i min app hos Fir..fon, rigtig smart, så kommer det frem næste gang man ringer til nummeret eller de ringer til en..
Jeg spørger til og med og de har en pakke som passer til et autoværksted .. Svaret jeg får er JA .. men .. NEJ!! Er det rigtige svar, de har en pakke som kan opgraderes til så det passer ..
Min regning lyder således på 500 UDEN moms, og det ER oprettelse på, vel og mærke 0kr den første måned, derefter afdrager du på oprettelsen og ekstra for den portkontakt som skal sidde på porten, nu er mit værksted ikke så stort så der er kun en port, men de er ret peberet de kontakter der..
Jeg synes godt man kan være ærlig i telefonen også om prisen SAMT produktet..
Jeg synes dog alarmen virker fornuftig og solid. Og har ikke haft nogle fejlalarmer endnu efter 2måneder cirka så det er godt, havde en billig alarm før som gav fejl alarm en gang om ugen, kom den ned igen ja det tror jeg nu nok.
PS: Den aftale du skriver under på BEMÆRK at det felt hvor der altid står "moms" Har de ændret.. Så du ser ikke din totale pris, du ser bare en merpris.. Uden moms..
Hvis yderligere information kommer så opdatere jeg anmeldelsen, og du er også velkommen til at kontakte mig for at hører mere.
Besvarelse af besvarelse fra Dansikring Direct:
Nej den blev ikke nøje gennemgået, og jeg spurgte i telefonen om det var prisen inkl. alt. At jeg så ikke får set at der hvor der normalt står "moms" istedet står "montering" hvilket gør der kommer yderligere på er så bare trist for mig, føler mig skuffet over det og har efterfølgende været i kontakt med jer over det.

Besvarelse fra Dansikring Direct
Først ved opsigelse kan man pludselig levere fjernbetjening. (kommer om et par måneder) Har været kunde i over 17 år.
Spurgte inden opsigelse om mulighed for at se billeder via app. men nej det brugte de ikke. Det ville også pludselig komme da jeg opsagde.
Dårlig kundeservice.
MVH.
JP

Besvarelse fra Dansikring Direct
Vi har heldigvis ikke haft brug for jer i virkeligheden, men 'øvelserne' i form af fejlalarmer har vist, reaktion fra jeres side inden for under 1 minut. Hvergang!
Flot!
Administrationen trækker en stjerne ned. Pludselige og uvarslede ændringer i betalingsfrekvens med månedlige gebyrer var ikke intelligent. Spørg kunderne til deres behov inden.
Vi har haft Dansikring Direct gennem flere år og har kun godt at sige om firmaet og deres systemer. Heldigvis har vi kun haft alarmer forårsaget ved fejltagelser af os selv. Men hver gang er vi straks blevet kontaktet af firmaet.
Når vi enkelte gange har kontaktet firmaet, har vi kun mødt positiv og venlig behandling.
Vores oplevelse med DanSikring er bestemt ikke positiv. Især ikke efter, at vi opsagde vores abonnement, som vi har haft de seneste omkring 20 år. Vi havde en erhvervsløsning i vores frivillige forening Aalborg Vandski Klub. Den monterede alarm var trådført og der opsat 3 bevægelsescensor og 5 dørkontakter i vores klubhus på 100 kvm.
For det første er selve abonnementet meget dyrt. Vi betalte 795 kr om måneden - altså 9540 kr om året. Dertil skal der lægges udgifter til telefonforbindelse (daglige mange opkald mellem central og alarm) ca. 100 kr pr måned udover teleabonnement.
For det andet er udrykninger utroligt dyre. Sidste sommer rykkede vagtselskabet ud, da en håndværker i forbindelse med udskiftning af dør havde glemt at flytte dørkontaktet, hvilket udløste en fejl. Teknikerbesøget varede under 5 minutter. Pris 2.112,-
For det tredje ønskede vi sidste sommer at opsige vores abonnement. Det var i juli måned, men opsigelsesvarselet er 6 måneder, så det er først idag, at vi er helt ude af det.
For det fjerde bliver man lige pumpet en ekstra gang for penge i forbindelse med nedtagning af alarmdelene. En tekniker brugte under en halv time på nedtagningen og nu foreligger der en regning på 1875 kr. Så nu har jeg fortrudt, at han fik kaffe uden at betale for den.
Så DanSikring, hvis I skal holde et firmaarrangement / personaledag, kan I jo overveje vandski. Vi skræddersyer sådanne arrangementer og vi skal nok finde en "god pris" til jer!
Hilsen
Christian Jørgensen
Kasserer i Aalborg Vandski Klub
PS. Vi har nu monteret en GSM alarm, som kostede et engangsbeløb på 2500 kr med alt tilbehør inkl. 2 x røgalarm. Derudover månedlig udgift på 30 kr til teleabonnement. Den alarmerer lige så godt som jeres (har selv testet den)

Besvarelse fra Dansikring Direct
check deres kontrakt vedr. opsigelse og nedtagning

Besvarelse fra Dansikring Direct
Har Dansikring både i hel- og fritidsbolig. Anbefaler gerne Dansikring til venner og bekendte, men har oplevet at det går tungt med at modtage frit abonnement i 3 måneder, når en anbefaling fører til nyt abonnement for Dansikring.