27 december 2025. Fantastisk aften m en gastronomisk og visuel fantastisk rejse. Man nyder hver servering og tempoet er så man oplever maden ordentligt. Ingen forcerer tempoet. Damindra er stedet h... Se mere
En fabelagtig smagsoplevelse for hver af de retter der blev stillet foran os. Virkelig en stor oplevelse!
Fin mad og god atmosfære. Maden var flot anrettet og ok kvalitet til prisen. Betjeningen var dog virkelig ringe. De mente sikkert godt, men irettesatte bla. en af gæsternes valg a vin på ubehøvle... Se mere
Gør dig selv en tjeneste og læg vejen forbi Damindra. Du bliver mødt af en tjener i døren som byder velkommen og tager dit overtøj. Du oplever MEGET høj service hele aftenen igennem. Kompetent... Se mere
Japansk frokost og middag Midt i København, i et kvarter hvor byens puls kan mærkes, ligger Damindra. Her serveres delikat mad med tilknytning til det japanske køkken, og specialiteterne er Sushi, Sashimi, Yakitori og Toban Yaki. Hos Damindra får du en fornøjelig oplevelse af gastronomi, smukt serveret i en international, varm og afslappet atmosfære. Damindra går ikke på kompromis med kvalitet, derfor laves alt helt fra bunden, af de bedste råvarer. Velbekomme. Vi glæder os til at have dig som gæst i restauranten. På gensyn! Damindra Japanese lunch and dinner Damindra is located in the center of Copenhagen, close to Nyhavn in a neighbourhood where you can feel the pulse of the city. The kitchen serves delicate Japanese food. The specialities are Sushi, Sashimi, Yakitori and Toban Yaki. At Damindra you will get a pleasant gastronomic experience, beautifully served in an international, warm and calm atmosphere. Damindra does not compromise quality, therefore everything is prepared right from scratch of the best ingredients. Enjoy. We are looking forward serving you as a guest in then restaurant. See you! Damindra
Danmark
- www.damindra.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fabelagtig oplevelse
27 december 2025.
27 december 2025.
Damindra er stedet hvor man bliver kildet på alle smagsløgene. Kan kun anbefales, men forvent at du skal give dig tid til at nyde den store menu, alt er omhyggeligt tilberedt og kreativt anrettet.
Tak for jer 🙏
Rigtig gennemført dårlig oplevelse!
Har svaret på Damindras mail om "review", men aldrig fået svar retur, derfor denne "sene" anmeldelse.
Vi var 3 personer der gæstede Damindra i starten af maj25 og vi ankom som aftalt i reservation kl. 1830. Vi bestilte OMAKASE MENU og diverse vand og vin. Da vi bestilte, gjorde vi tjeneren opmærksom på, at vi havde behov for at gå senest kl. 2300. Det var selvfølgelig ikke noget problem, der var jo 4,5 timer til det hele, svarede tjeneren.
Der blev desværre ikke leveret noget til vores bord den førte time - andet end vand og vin. Vi gjorde løbende opmærksom på tiden og den manglende mad, men det afstedkom ikke nogen reaktion.
Koordineringen af vin og mad gik også galt flere gange. Vi sad ved et meget lille bord, hvor der ikke var plads til vinflaskerne, så de var placeret et andet sted. Vi måtte gentagne gange bede om at få vores vin, og også mad! Meget lidt opmærksomhed fra tjenerne side igennem hele aftenen.
Kl 22 gjorde vi igen opmærksom på, at vi manglede mange retter, og at vi skulle gå senest kl. 23.
Intet gik åbenbart som planlagt, for kl. 23 måtte jeg gå, selv om de sidste to retter endnu ikke var serveret.
Jeg fik klart indtrykket fra vores tjener, at det var mit eget problem, at jeg gik!
Hele oplevelsen er ikke Damindra værdig. Intet gik som det skulle, og den eneste kommentar fra tjeneren var et let træk på skulderen.
Vi ventede på vand, vin, mad og manglede koordinering af mad med vin, vi fik ikke alt det vi skulle, og -som det vist fremgår - ingen opmærksomhed fra tjenerside.
Muligvis var maden god, men den manglende vin og vand, har en vis indflydelse på oplevelsen.
Holdet på 3 har tidligere gæstet Damindra - på de andre lokaliteter de har væet igennem årene - og det har altid været super godt.
Hvorfor det skete, kan selv ikke guderne svare på, men havde vi en gennemført dårlig oplevelse - JA!
Madkunst
Formidabel velsmagende og veltilberedt sushi fra madkunstens øverste hylde.
Absolut fantastisk både for ganen og øjet.
Damindra skal være et must, på alle madelskeres liste.
Så dejlig en oplevelse!
Så dejlig en oplevelse!
Som forventet smagte maden formidabelt, men også service var hyggelig og velkommen, selvom vi ikke er vant til en fancy oplevelse.
Vi fik sushi-menuen, og især laksestykkerne var til at smelte over (personlig præference). Og fedt at få forklaret drysningen af ægte wasabi nede ved bordet.
Da kokken så, jeg havde problemer med at spise de lidt større sushi med spisepindene, fik han en tjener til at sige, at det smager endnu bedre at spise med fingrene😉
Det havde dog været nemmere, hvis stykkerne var mere mundrette, men det skal jeg ikke gøre mig klog på.
Det var rart at mærke, at kokken var opmærksom på, at man gik derfra med en god oplevelse.
Da de forklarede nogle af retterne, gik det lidt hurtigt, så lidt svært at forstå, hvilken del af menuen, man var nået til - men de fortjener stadig 5 stjerner
Tak for en hyggelig aften
Jeg elsker at besøge Damindra !!
Jeg elsker at besøge Damindra !!! Man bliver altid smask forkælet. Maden er absolut high end cuisine. De lækreste japanske retter med et Damindra twist.
Betjening i topklasse - man bliver forkælet hele vejen igennem.
Glæder mig til at komme tilbage …..
Københavns bedste sushi
Fantastisk oplevelse. København s bedste sushi 🍣 . Hvis du vil have en super oplevelse så er det Damindra
Dejligt mad
Stor oplevelse madmæssigt men også dejlig service. Kæmpe anbefaling.
En god og dejlige oplevelse smager…
En god og dejlige oplevelse smager virkelig godt meget specielt
Virkelig dårlig service
Jeg havde bestilt sushi til take away knap en uge i forvejen. Da jeg ringer på dagen, får jeg at vide, at de har lukket den dag. Det står ingen steder på nettet og jeg fik intet at vide om det, da jeg bestilte. Det er ikke i orden.
En stor madoplevelse!
Virkelig lækker mad! Man kan virkelig fornemme at der har været meget omtanke bag alle elementer. Det er velsmagende og man bliver mæt - samtidig får man nye smagsoplevelser ved hver ret (vi fik frokost tasting menu ). Også en utrolig god drink!
Meget venlig betjening - det gør meget for oplevelsen at restauranten er så intim. Vi var alene med ejeren, som var rigtig venlig og det var spændende at høre ham præsentere retterne.
Vi vil bestemt anbefale at besøge dette sted!
Vildeste smagsoplevelse!!!
Vildeste smagsoplevelse!
Vi havde fået et gavekort og troede egentlig bare, vi skulle have noget sushi. En meget glædelig overraskelse, da vi fik præsenteret en masse forskellige små retter, hver og en utrolig gennemtænkt og flot anrettet. Vi fik lækre drinks til og en flot, delikat dessert til sidst.
Bedste betjening, vi længe har oplevet, og hyggeligt lille sted, hvor man dog skal huske at bestille bord.
Priserne var faktisk ikke så slemme, som vi havde troet i forhold til, hvor mætte vi blev.
Vi kommer helt sikkert igen!
Not your average sushidealer!
Not your average sushidealer!
Fuldstændig fantastisk madoplevelse!
mega anbefalingsværdigt
Har spist der 2 gange og begge gange var en mega god oplevelse. God mad, hyggelig stemning og meget nærværende betjening. Der er desværre ikke særlige mange spisepladser så man skal have booket bord på forhånd. De serverer super lækre cocktails.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, alt var yderst delikat og smukt anrettet
Fremragende!
Den bedste restaurant i København, hvis du lægger stor vægt på kvalitet, service og en ekstraordinær oplevelse. Så er Damindra helt klart en restaurant, du bare må besøge. Vi har været på restauranten mange gange, da den lå i Holbergsgade.
Vi har altid været mere end bare tilfredse, men vi har ikke besøgt den i de sidste tre år blandt andet på grund af Covid-19. I dag fik så vi endnu en udsøgt smagsoplevelse, i nye lidt mindre lokaler, men hvor der stadig er kælet for hver eneste detalje både madmæssigt og med top professionel, personlig og imødekommende service. Vi havde helt glemt hvor godt og gennemført det hele er.
Damindra er og kan noget helt særligt. Vi har allerede bestilt vores næste besøg.
Tusind tak for i dag fra Thomas & Anette
waauuuu oplevelse af de store😊
mad oplevelse og betjening uden sidestykke.
hvis jeg ikke var blevet afvist lokation, var jeg gået forbi🙈
trådte ind i meget lille, men ganske hyggelig lokale, kun 9 spisepladser😳
havde heldigvis bestilt bord ( et must )
vi bestilte den store menu, og blev orienteret om at vi skulle bruge minimum 3 timer ( kom kl 18,45 )
og hvilken 3 timer ( blev faktisk til 4😁👍)
aldrig har jeg været et sted hvor der bliver, kredset så meget om kunder, og mad.
absolut det beste jeg nogensinde har fået, waaau en mad oplevelse, og waauu en betjening.
en ting er sikkert, kommer 100% igen, for at få den oplevelse igen👍😊
kunne jeg gi 6 stjerner gjorde jeg det.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var indledningsvis lidt bekymrede over det meget beskedne lokale, men blev blæst fuldstændigt bagover af den flotte service og det enormt høje niveau på maden. Vi var 5 grandvoksne mænd som valgte menuen med 8 retter og ingen af os var i stand til at spise hele desserten til sidst. Jeg har boet i København i 20 år og har sjældent haft en lignende oplevelse. Man kan roligt booke her.
Spændende oplevelse
Spændende, velsmagende og finurlige japanske retter. Vi fik Omakase menuen med 8 velvoksne retter, så vi var ved at revne. Skøn mad i små hyggelige lokaler
Tak for dejlig aften som altid
Som altid en udsøgt fornøjelse at spise på Damindra. Betjening og mad i top...den perfekte mundfuld i hver anretning så englene synger. Vi ses

Besvarelse fra Damindra