Super leuke winkel, fijn klantcontact gehad met de verkoopster tijdens de instastory sale, zij hielden mij ook up to date van verzending en alles. 2 maal toe besteld en binnen 2 a 3 dagen de producten... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
3 weken geleden besteld en daarna niks meer over de bestelling gehoord. Na meerder pogingen tot contact zonder succes, een review geschreven en toen binnen een uur een reactie met de belofte er direct... Se mere
Op 23 oktober heb ik een bestelling geplaatst op deze website. Ik heb nooit iets ontvangen en er is verder nooit info met mij gedeeld over de status van mijn bestelling. Ik heb via allerlei manieren c... Se mere
Meerdere keren wat besteld, maar niks ontvangen helaas. Ook wat dingen geretourneerd of iets besteld wat niet meer op voorraad was, maar nooit mijn geld teruggekregen. Meerdere keren geprobeerd contac... Se mere
Webwinkel in dames kleding en accessoires.
Zwolle, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Begin oktober nieuwe laarzen besteld. Was een pre order dus kon lang duren. Na paar weken nog niets gehoord, mail word niet op gereageerd, telefoon word niet altijd aangezet en opgenomen.. wanneer ik ze wel te pakken krijg is het ja het duurt nog even.. ik heb ze nu begin januari geannuleerd omdat ik er geen vertrouwen meer in heb. Geld zou met 10 werkdagen op m’n rekening staan.. nu ruim over de 10 dagen, nog geen geld terug gehad.. weer mailen weer geen reactie.. slechtste service die ik ooit heb gehad! Ik wil me geld terug anders kom ik het persoonlijk ophalen!!
Bij eerste aankoop (pre order), ging t helaas fout met de levering van de groothandel (kan gebeuren natuurlijk :)) goed geïnformeerd en een goeie oplossing gekregen (ander product en overige geld terug gestort gekregen). Bij mijn tweede aankoop had ik eerst (als moeilijk klant die ik ben) nog een paar vraagjes over welke maat, ook nu heel lief en snel geholpen en de broek was super snel binnen (zat ook nog is perfect!!).
super slecht!!
na 2.5 maand nogsteeds niet mijn geld terug en verkeerde items geleverd
Ik heb op 21-11 een bestelling geplaatst. Dit betrof pre order artikelen, prima, dus ik wacht netjes af. Krijg ik vervolgens begin januari een e-mail dat de producten niet meer op voorraad komen. Hierop aangegeven dat ik dan graag mijn geld terug wil krijgen maar sindsdien helemaal geen reactie meer. Niet meer te bereiken via telefoon en ook mailtjes & berichten via Social media worden compleet genegeerd!! Bestel hier dus niet!!
Edit: Na deze reactie is contact met mij opgenomen, ze wilde dat mijn ervaring goed werd afgesloten (achteraf egoïstische reden) en een gratis broek stuurt. Je raad het al: nooit ontvangen en geen contact meer vanaf hun. Ik moest de review verwijderen. Niet gedaan dus ontvang ik geen broek (ego reden dus). Dit is btw tegen regels van trustpilot!
_
2 x besteld bij Dalova en 2 x een zeer slechte ervaring.
De 1e x was in de zomer. Dalova adverteerde op insta met hoge korting. Ik ging op vakantie en had nieuwe kleding nodig. Ik was ruim op tijd met bestellen voordat ik weg ging (+/- 3 wkn) en op de website van Dalova staat: op werkdagen voor 16.30 besteld, dezelfde dag verzonden... Geloof dit niet! Ik had expres geen pre-order items besteld, desondanks duurde de verzending bizar lang. Ik kreeg nooit een update van mijn bestelling en heb contact gezocht via mail en insta. Op insta wel actief plaatsen maar ik kreeg maar geen antwoord. Toen ik eindelijk antwoord kreeg werd mij verteld dat een paar van mijn items niet op voorraad waren (?!), hoe kan je ze dan wel op je website verkopen? En geen update sturen? Op de website stonden die betreffende items nog steeds op voorraad, wat ik nog steeds bijzonder vind. Nu waren we alweer een paar weken verder en de optie om voor mijn vakantie bij een ander bedrijf te bestellen had ook geen zin meer + ik had Dalova al betaald.. Na lang zeuren heb ik uiteindelijk nét voor mijn vakantie (lees: 2 dagen) mijn bestelling binnen gekregen, maar incompleet.. Ik had 2 verkeerde broeken ontvangen. Ik heb dit via instagram laten weten en nogmaals uitgelegd van mijn vakantie. Ik kreeg als antwoord dat de goede broeken (wat ik heb betaald) niet verstuurd konden worden voordat zij een retourbewijs ontvingen van de andere 2 broeken. Dit heb ik direct die zelfde dag verstuurd. De goede broeken hebben ze nooit meer opgestuurd.. Ik kon het pakket volgen en de retour was ontvangen. Terugbetaling zou geregeld worden binnen 14 dgn. Na 14 dgn nog niks. Bericht gestuurd en na 3 wkn kreeg ik eindelijk een retourbevestiging. Ook dit weer fout. Dit aangegeven en is toen gecorrigeerd.
Toen ik eindelijk mijn geld had ontvangen was dit alsnog een paar euro te weinig. Toen ik een short voor de eerste x droeg, op vakantie, (met passen niet gemerkt) merkte ik dat de broekzak van binnen stuk was... Over die paar euro en short heb ik geen bericht meer gestuurd omdat mijn energie aardig op was wat mijn bestelling betreft.
De tweede keer dat ik heb besteld was begin oktober. Ik had mijn bestelling geplaatst en kreeg mail dat het 1-15 werkdagen zou duren. Ik heb terug gemaild met de vraag of die mail automatisch is of dat het echt klopt, gezien ik geen pre-order items had en voor 16.30 had besteld, nooit antwoord gekregen. Na 7 dagen nogmaals verstuurd, weer geen antwoord. 30 oktober via instagram een berichtje gestuurd, hier kreeg ik antwoord dat ze in het weekend gesloten zijn maar zsm antwoord geven. Guess what: Ik moest er daarna WEER zelf achteraan. Het enige antwoord wat ik toen kreeg: 'zijn druk bezig'. Ik ben toen gebeld met uitleg en dat ze bezig waren, dit vond ik netjes. Achteraf gezien werd ik hier alsnog aan het lijntje gehouden want ik wist nog niks meer over mijn bestelling en afspraken werden weer niet nagekomen. In november/december weer meerdere berichten gestuurd zonder antwoord en aangegeven dat ik me niet serieus genomen voelde. Nouja, zo ging het lang door. Ik kreeg uiteindelijk de helft van mijn bestelling binnen (alsnog weer een week later dan beloofd) en de andere helft zou dan binnen een week komen. Nou die andere helft heb ik nooit gezien, ondanks dat er elke keer werd gezegd: 'dan .. komen de broeken binnen'. Ik had dus geen pre-order items besteld maar toch hadden ze de items (weer) niet op voorraad. Ik zou een retourlink van hun krijgen voor mijn items. Meerdere keren is gezegd dat ik deze ontvangen zou moeten hebben, maar ik had niks. Als ik er weer op antwoorde dat ik niks had: weer geen antwoord... Toen ik wat in mijn instagram story had gezet over Dalova kreeg ik binnen 10 seconden ineens antwoord en er werd mij ook gevraagd de story te verwijderen. Door miscommunicatie en doordat Dalova zich totaal niet aan afspraken houdt is het me uiteindelijk pas 13 januari gelukt mijn pakket retour te sturen. Ik ben dus van 9 oktober t/m 13 januari bezig geweest met mijn pakket van Dalova waarvan er geen 1 item nu in mijn kast ligt en waarvan ik niet eens alle items ontvangen heb.
Waarom na mijn 1e slechte ervaring nog een 2e x besteld? De 2x x zag ik dat Dalova nu een optie had om klarna te gebruiken, dit was voor mij 1 v/d redenen hier nogmaals te bestellen. Een tweede reden: Ik zag op trustpilot vooral goede reviews dus dacht dat ik de eerste keer gewoon pech had. Achteraf gezien blijkt het dat Dalova negatieve reviews op Trustpilot rapporten.
Ik had een jas besteld die na 2 maanden nog niet was geleverd. Ze reageerden niet op mail, alleen via DM. Continu kwamen ze met beloftes maar het werd steeds niet na gekomen. Uiteindelijk hebben ze mijn bestelling geannuleerd op 8 december en tot op de dag vandaag heb ik mijn geld niet terug gekregen en ze reageren ook niet meer op mijn DM’s, oplichters dus!!
Bestel hier niet!
Bestellingen worden te laat aangeleverd, verkeerde items en verkeerde maten ontvangen. Na retourzending 2 maanden niets vernomen. Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken maar dit wordt volledig genegeerd. Inmiddels de zaak uit handen gegeven. Wacht nog steeds op een terugbetaling. Hele onproffesionele berichten ontvangen via Insta in reactie op de mail van het incassobureau. Wees gewaarschuwd!
items meer dan 2 maanden geleden besteld. Na heel wat mailen kreeg ik te horen dat de items niet leverbaar waren en kon ik wat anders uitzoeken. Dat heb ik gedaan maar ook dat is nog niet binnen. Ben benieuwd of ik ooit nog iets krijg, zou hier nooit meer bestellen.
Heel erg ontevreden. Begin november heb ik een bestelling gesplaatst van 180 euro, wat nog steeds niet binnen is. Eind december heb ik 1 shirtje gekregen en de rest nog niks ban gehoord. Ik probeer ze elke dag te bellen en er wordt niet opgenomen. Ik verwacht zeker nog mijn geld terug
Ik heb 4 maanden gewacht op mijn orders die uiteindelijk geannuleerd zijn en waarvan ik het geld nog niet terug heb. Ik heb in deze 4 maanden meerdere mails gestuurd. Ook heb ik ze vaker aan de telefoon gehad. Er worden dan elke keer excuses verzonnen voor de vertraging. Na 4 maanden kreeg ik een mail dat de order geannuleerd was. Ik heb gevraagd naar mijn geld, maar ik krijg geen antwoord. Heel slecht dus! Ik ben erg ontevreden…
9 november een bestelling gedaan van €90,00. Na een maand wachten nogsteeds niks gehoord, 0 updates. Het is inmiddels midden januari dus 2,5 maand verder. Ik heb 5 mails gestuurd, 10 berichten in de instagram dm, maar geen antwoord. Nog nooit zoiets meegemaakt! Dit is een boos afleveringetje waard, allemaal inzenden!
Begin november een bestelling geplaatst, bleek niet voorradig. Toen het begin december nog steeds niet voorradig was kreeg ik de optie om te annuleren. Ze gingen binnen de twee weken terugbetalen. Nog steeds niets ontvangen en geen reactie meer via mail.
Alles verliep goed product zoals omschreven.
Bestelling kwam snel binnen!
Hele mooie jumpsuit. Pasvorm was goed!
Twee broeken besteld. Waarvan allebei perfect. Goede stof en bevat veel stretch. Het komt ook totaal over een met de foto's op de website !! Snelle service en goed ingepakt.
28 december ook een review geschreven, ineens was er wel contact met Dalova. Het enige wat zij vroegen of ik de review weg wilde halen van de website. Verder nog steeds geen bericht maar Klarna dat er niet betaald hoeft te worden. ECHT HEEL ERG SLECHT EN NIET BESTELLEN. Nu al vanaf september bezig en niks meer dan alleen maar een vervelende ervaring.
Ik ben heel erg blij met mijn pakket! Het zit en ziet eruit precies naar wens hoe het op de foto stond! Goeie maat zoals ik heb besteld en geen beschadigingen. Bedankt voor de kleding!
Is september een winterjas besteld. Na tijden wachten de jas ontvangen. Helaas te groot dus terug gestuurd en een maat kleiner besteld. Ook op de maat kleiner weer tijdje moeten wachten en van mijn retour geen geld ontvangen. Ook tussendoor vestje besteld die direct leverbaar waren, maar daarbij kreeg ik een belletje dat ze toch niet meer leverbaar waren. Ook hiervan kreeg ik maar geen geld terug. Uiteindelijk meerdere keren contact gehad dat er iets fout was gegaan en dat het opgelost zou worden. Nou niet dus. Uiteindelijk heb ik een aangetekende brief gestuurd met het in gebreke stellen van het bedrijf. Toen de brief was aangekomen had ik direct mijn geld terug op mijn rekening. Dus aanraden om dat te doen als je je geld terug wilt hebben. Aangetekende brief kost 9 a 10 euro, maar ik was daardoor wel van het gedoe af.
Goeie service en vriendelijke mensen aan de lijn.
Ik heb 30 november een bestelling geplaatst. Belofte na belofte geen pakket ontvangen met ten slotte een reactie: helaas krijgen wij deze niet meer op voorraad. Er worden geen verdere oplossingen aangeboden en contact is volledig verbroken vanuit Dalova! Na tientallen slechte recensies hiervoor en mijn ervaring met Dalova raad ik niemand, maar dan ook echt niemand aan, om hier wat te bestellen! Na een hoop berichten te sturen nu eindelijk contact gekregen en mijn geld ontvangen maar met ontzettend veel moeite.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.