Super leuke winkel, fijn klantcontact gehad met de verkoopster tijdens de instastory sale, zij hielden mij ook up to date van verzending en alles. 2 maal toe besteld en binnen 2 a 3 dagen de producten... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
3 weken geleden besteld en daarna niks meer over de bestelling gehoord. Na meerder pogingen tot contact zonder succes, een review geschreven en toen binnen een uur een reactie met de belofte er direct... Se mere
Op 23 oktober heb ik een bestelling geplaatst op deze website. Ik heb nooit iets ontvangen en er is verder nooit info met mij gedeeld over de status van mijn bestelling. Ik heb via allerlei manieren c... Se mere
Meerdere keren wat besteld, maar niks ontvangen helaas. Ook wat dingen geretourneerd of iets besteld wat niet meer op voorraad was, maar nooit mijn geld teruggekregen. Meerdere keren geprobeerd contac... Se mere
Webwinkel in dames kleding en accessoires.
Zwolle, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Niet bestellen!
In december besteld, gedeeltelijk niet meer leverbaar in de juiste maat en mocht een alternatieve maat Pasen en kosteloos terugsturen met retour etiket.
Eerst met veel moeite het etiket gekregen en tot op heden mijn geld nog niet terug ! Veel mails en via de site contact gezocht en soms een reactie met dat het niet de bedoeling is dat het zo gaat bla bla bla maar nog steeds geen geld terug!!

Besvarelse fra Dalova
NIET BESTELLEN! Vorig jaar oktober (!) een bestelling gedaan. De kleding kon uiteindelijk niet meer geleverd worden, mocht wat anders uitzoeken, kon ook niet meer geleverd worden dus ik zou mijn geld terug krijgen. Tot op heden heb ik nog niks gehad! Al tientallen keren contact gezocht via email en instagram, gewoon geen reactie. Nooit iets kopen dus!

Loop hier van weg!!!!
Wacht al 1 maand op mijn pakketje heb al verschillende smoesjes gehoord waarom daze al dan niet verstuurd wordt. Heb dan ook mijn geld teruggevraagd maar vorige week kreeg ik een trac en tracé, het pakketje is zelfs niet eens verstuurd!!! Slechte communicatie en beloofd dingen die ze niet nagaat! Heb haar 1x aan de lijn gehad en kwam heel arrogant over. Sorry dat ik al 1 maand op een pakketje wacht die normaal gesproken in 1-3 werkdagen in huis moest toekomen maar mijn geduld is op! Ik werk voor mijn geld als studentenjob en wil dat dan eens uitgeven krijg ik het geld en de artikelen niet!

Besvarelse fra Dalova
Heb op 10/08/2022 besteld, maar nooit iets ontvangen. Al talloze keren geprobeerd contact op te nemen via insta en mail, maar reageren gebeurt maar sporadisch en als ik reactie krijg wordt het ook niet verder opgevolgd. Heb dus na meer dan een half jaar wachten nog altijd niets ontvangen en ben mijn geld kwijt.
Ik heb tot op heden na ruim 6 maanden nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Ik heb via alle kanalen meerdere malen contact proberen op te nemen echter krijg ik met geluk een reactie maar geen terugbetaling. Ik ben zeer ontevreden over de manier hoe het klantcontact verloopt, je moet als klant constant erachteraan zonder dat het probleem opgelost wordt!

Besvarelse fra Dalova
Kreeg de verkeerde maat binnen, dan ik had besteld. Gemaild en dm gestuurd, maar je krijgt nooit reactie! Heel jammer!

Besvarelse fra Dalova
Na een slechte review te hebben geschreven, over dat ik mijn geld of bestelling niet krijg. Kreeg ik eindelijk antwoord, maar na 2 mails heen en weer nog steeds NIKS ! NIET HIER BESTELLEN. Uitermate onprofessioneel. Zij blijven wel nieuwe bestellingen aannemen en zelfs een sample sale doen.

Ontzettend onprofessioneel.
In september een grote bestelling geplaatst. Een klein deel daarvan kwam twee maanden later, de rest tot op heden (29 maart) niet binnen. In februari mijn geld terug gevraagd maar krijg geen gehoor op mijn berichten en telefoontjes.

Waardeloos bedrijf.
In oktober een trui besteld. In december nog niks binnen en geen bericht van bedrijf. Na zelf contact te zoeken (december) zou het aankoopbedrag gestort worden. Tot op de dag van vandaag is mijn geld niet teruggestort (maart)

Besvarelse fra Dalova
Ik heb in augustus 2022 besteld, de hele tijd kreeg ik smoesjes te horen waarom het niet geleverd kon worden. Zij reageren op geen mails en zijn helemaal niet te bereiken !!! NIET hier bestellen

Besvarelse fra Dalova
Dit bedrijf is oplichterij. Bestelling nooit gekregen, geld nooit teruggekregen en vervolgens geblokkeerd. Niet bestellen hier!!

Besvarelse fra Dalova
Slecht bedrijf!!ik heb vorig jaar een bestelling bij dit bedrijf gedaan, alleen na een paar maanden nooit iets ontvangen. Wat heen en weer gemaild, maar daar kreeg ik na een paar mailtjes geen reactie meer. Uiteindelijk maar een slechte review geschreven en toen pas namen ze contact met mij op. Ze zouden alles regelen en ik zou mijn geld terug krijgen, maar ik moest wel mijn review verwijderen want dit was natuurlijk "ENORM" schadelijk voor hun bedrijf. Afgesproken dat ik dit zou doen als ik mijn geld terug zou krijgen. Zijn nu alweer paar maanden verder na die afspraak en nog steeds niks terug gezien van mijn geld....
Slecht bedrijf is nog zacht uitgedrukt! Paar maanden geleden een jurkje besteld dat een pre order zou zijn en binnen 1 week op gestuurd zou worden, uiteindelijk het rukje 2 maanden later ontvangen. In december een ander jurkje gekocht die gewoon niet geleverd werd? Veel mails sturen niks gehoord, uiteindelijk na een boze revieuw namen ze toch contact op met beloftes dat ik mijn geld terug zou ontvangen. Niet gebeurd uiteraard! Telkens vragen ze nog dat of het probleem al opgelost is maar als ik dan reageer geen reactie ontvangen. Wacht nog steeds op mijn geld!
Slecht bedrijf, bestel vooral niet bij dalova!!
Het is dat je minimaal 1 ster moet geven anders kregen ze er 0!
Sinds november probeer ik al contact met ze te krijgen. Er zijn een aantal producten niet geleverd en hun gaven zelf op de pakbon aan dat het is teruggestort. Niks van waar. Elke keer als ik ze mail of via instagram bericht krijg ik pas weken of maanden een reactie terug met de vraag of het inmiddels al is opgelost. Elke keer zeg ik nee en moet ik opnieuw vertellen wat er aan de hand is. Terwijl je alle verzonden mails gewoon kan zien in de huidige mail als je naar beneden scrollt.
Laatste keer hebben ze terug gemaild met dat ik een betaalverzoek moet sturen. Dit heb ik gelijk gedaan en daarna weer niks meer gehoord of ontvangen. Wat een waardeloos bedrijf. Dit soort kleine bedrijven verpesten het voor andere kleine bedrijven die wel hardwerken en moeite willen doen voor hun klanten. Ik ben echt niet de moeilijkste en begrijp dat er fouten kunnen worden gemaakt maar de manier waarop hun hiermee omgaan is echt schandalig!!
Bestel hier nooit!

Besvarelse fra Dalova
Mega slecht! Verkeerde item geleverd en ik kan het niet gewoon retourneren. Ook komen ze niet met een fatsoenlijke andere oplossing. Na maanden contact vragen ze elke keer kan ik nog wat voor je doen? Dan beantwoord ik met ja en vervolgens WEER geen gehoor. Ze komen hun afspraken niet na en zijn ongelooflijk onvriendelijk. Ik heb betaald voor iets wat ik niet heb gekregen. Dat kan toch niet! Uiteindelijk na de review is het snel opgelost! En heb ik mijn geld gelukkig terug gekregen.

Besvarelse fra Dalova
Hele slechte service. Bedrijfje verkoop leuke kleding, voor een leuke prijs. Maar fouten zijn eerder wet dan uitzondering. Al vaker onenigheid gehad met dit bedrijf. Reactie krijgen duurt mega lang, en het kost veel tijd om gewoon te krijgen wat je besteld hebt.
Ik heb een broek besteld, en het pakketje heb ik op 30-01 ontvangen. Op 31-01 aangegeven dat het een hele andere broek is dan ik heb besteld. Vervolgends heb ik foto’s etc gestuurd. Op 05-02 kreeg ik reactie dat ze het morgen na zouden kijken voor me. Vervolgends heb ik nog 9x een bericht gestuurd. Tot op de dag van vandaag (08-03) geen reactie…
Ik koop dus een broek, ik betaal daarvoor. Ze sturen gewoon een andere op, en reageren vervolgends nooit meer.
Ik zou zeker niet bestellen!

Aanpassing:
Ik heb inmiddels het geld terug gekregen(6-03-2023)
Ik heb op 7 feb hier 2 items besteld. Gelijk hierna kreeg ik een mail dat 1 item niet op voorraad was. Ik zou mijn geld terug krijgen binnen 10-15 werkdagen. Het is nu bijna 2 maanden geleden en ik heb geen geld terug gekregen. Ik heb ze meerdere keren via mail, dm, Facebook en whatsapp een bericht gestuurd. Hier reageren ze echter niet op. Ik raad het niet aan om hier te bestellen!

Besvarelse fra Dalova
Bestelling ontvangen maar het setje (broek en blazer) is niet echt kwaliteit.
Super dun stof.
Wil het graag retour sturen maar weet niet hoe.
Weet iemand dit wel?

Besvarelse fra Dalova
Raad jullie aan hier niet te bestellen. Ik had een bestelling geplaatst, na een week had ik deze nog steeds niets ontvangen. Via mail contact gehad dan waren de helft van de artikels die ik gekocht had niet meer in voorraad wat zeer jammer was, na contact heb ik dan toch de 3 andere artikels opgestuurd gekregen en ging ik mijn geld van de artikels die er niet waren terug krijgen helaas bijna 2 maand verder heb ik mijn geld nog steeds niet terug, elke contact dat ik zoek met Dalova wordt genegeerd, via insta, Whatsapp, via mail krijg ik geen enkel antwoord
Zeer jammer!
Eigenlijk zou ik geen enkele ster geven!
Ik schrijf nooit reviews, maar nu moet ik echt van mij laten horen. In oktober en november 2022 heb ik twee bestellingen geplaatst. Het duurde lang voor ik wat hoorde, maar in december kreeg ik toch bericht of ik geduld wilde hebben: door drukte hadden mijn bestellingen vertraging, maar ze waren echt onderweg. In januari (3 maanden na de eerste bestelling) was er nog niets binnen. Ik kreeg toen de mogelijkheid om te kiezen voor geld terug. Daar heb ik meteen voor gekozen, maar daar heb ik nooit meer wat van gehoord. Het is nu weer een maand later en ik heb nog steeds geen geld terug. Er is geen telefoonnummer bekend op de website, ik kan alleen contact opnemen via de mail, maar daar wordt niet meer op gereageerd. Ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt! Ik koop hier nooit meer en hoop anderen hiervoor te kunnen behoeden. Ik begrijp niet dat er andere positieve reviews staan op deze website.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.