Super leuke winkel, fijn klantcontact gehad met de verkoopster tijdens de instastory sale, zij hielden mij ook up to date van verzending en alles. 2 maal toe besteld en binnen 2 a 3 dagen de producten... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Op 23 oktober heb ik een bestelling geplaatst op deze website. Ik heb nooit iets ontvangen en er is verder nooit info met mij gedeeld over de status van mijn bestelling. Ik heb via allerlei manieren c... Se mere
Meerdere keren wat besteld, maar niks ontvangen helaas. Ook wat dingen geretourneerd of iets besteld wat niet meer op voorraad was, maar nooit mijn geld teruggekregen. Meerdere keren geprobeerd contac... Se mere
Webwinkel in dames kleding en accessoires.
Zwolle, Holland
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een bestelling geplaatst op 21 juni. Het is momenteel 7 september, meer dan 2 maanden later. Ik heb de bestelling nog steeds niet gekregen, en informatie krijg ik nog minder. Er was iets misgegaan waardoor een item in pre-order er nog niet was. Hierop gaf ze me de optie om al een deel op te sturen of te wachten tot de order compleet was. Dit was nog niet super lang na mijn bestelling, en hier konden ze niets aan doen, dus zei ik stuur maar alles te samen op als alles aangekomen is. Ik had nooit verwacht dat ik dan uiteindelijk niets zou krijgen en ook geen verdere info meer zou krijgen. Ik heb al verschillende mails en insta berichten gestuurd, en ik krijg maar geen info. Ik ben tot nu toe heel vriendelijk en beleefd geweest, maar genoeg is genoeg. Ik vind dit heel jammer want ik heb in het verleden al meerdere keren besteld bij haar en dit was altijd prima in orde, hele snelle verzending, niks op aan te merken! Ik snap niet wat er nu zo grandioos is misgelopen...
Bestelling gedaan in juni is nooit geleverd, ook nooit bericht gehad. Maanden later nog geen reactie op berichten en geen geld terug. Na een negatieve recensie wel meteen reactie. Uiteindelijk na de nodige moeite het geld terug ontvangen. Geen service, geen kleding, uiteindelijk wel geld terug

Besvarelse fra Dalova
13 juli besteld, nog steeds geen refund nadat ik mijn jurk nooit ontvangen heb. Ik heb al eerder een review geschreven waarbij ze om 6u smorgens belde en stuurde om deze eraf te halen en ze het probleem zouden oplossen. Ondertussen niks meer van hun gehoord…

Besvarelse fra Dalova
Op 8 juli items besteld, nooit ontvangen. Na meerde mails alleen een standaard mail terug dat de items nog niet leverbaar zijn. Ook geen geld terug gehad.. waardeloos.

Besvarelse fra Dalova
Ik heb al eerder bij Dalovaboutique gewinkeld en daarvoor altijd een goede ervaring gehad. Maar ik had 21 juli kleding via hun instagram story besteld en had dit rond 30 juli nog steeds niet binnen. Hierna een dm gestuurd en toen wisten ze dus niet meer wat ik had besteld en zelf wist ik het ook niet meer precies. Gezegd dat ik mijn geld terug wilde en toen eerst de optie gekregen om wat andere dingen uit te zoeken. Ik zag niks anders leuks dus ik wilde gewoon mijn geld terug. 5 augustus kon ik eindelijk een betaalverzoek sturen, maar die is nu 1 september nog steeds niet betaald. Ook reageren ze niet op de mails en dm.
Aanvulling: na wat moeite is mijn betaalverzoek nu toch betaald en heb ik een refund ontvangen.

Besvarelse fra Dalova
Op 28 juni 2023 een bestelling geplaatst en betaald. Tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen….twee maanden verder. Op mijn e-mails en berichten wordt niet meer gereageerd. Nog nooit zulke slechte service gehad. Ik wil mijn bestelling nu niet eens meer maar ik wil mijn geld terug. Ook daarop geen reactie. Zou twee keer nadenken voordat je hier besteld.

Besvarelse fra Dalova
Via insta sale een broek besteld. Was super snel binnen en prettige communicatie! En de broek zat ook nog eens perfect!

Besvarelse fra Dalova
Heel slecht. Reageren nauwelijks/niet op je als je een mail of dm stuurt. Ik heb 2 juli besteld en tot de dag van vandaag nog steeds niets binnen.
Via insta story sale redelijk veel gekocht. Snel verzonden en fijne communicatie. 1 broek niet binnen gekregen maar na 1 dag het geld daarvan terug gekregen!
Al eerder een review hier geplaatst en deze op verzoek van Dalova weggehaald omdat ze me dan het juiste item zouden terug sturen.
We zijn nu weer dagen verder en opnieuw geen track and trace gehad van de juiste broek die ze hadden beloofd op te sturen.
Wees slim, en bestel hier niet. Alleen maar ellende!
Dramatisch bedrijf. Beloven al bijna 2 maanden het bedrag van een bestelling (die hun niet hebben kunnen leveren!!) te retourneren. Geen reactie of "ja doen we morgen.." "ik zit in een vliegtuig" totaal niet professioneel. Niet bestellen.
Update: na deze review kon 't bedrag eindelijk overgemaakt worden maar met dringend verzoek deze review te verwijderen omdat 't anders smaad is. Dus bij deze de update naar waarheid.

Besvarelse fra Dalova
Enkele keren besteld zonder problemen echter heb ik op 21 juli een bestelling via instagram DM geplaatst. Hier zou ik een bevestigingsmail van krijgen, maar die is nooit gekomen. Ook de kleding is niet aangekomen. Ik heb contact gezocht, maar geen reactie gehad. Wees dus voorzichtig voor je hier iets besteld.
Ps. Ze hebben ook de mogelijkheid van comments op instagram uitgezet.
Update:
Na deze reactie geplaatst te hebben kreeg ik opeens wel een antwoord op mijn berichten. Er werd gelijk gevraagd of ik de reactie wilde verwijderen en of ik ze niet zwart wilde maken. Waarop ik antwoordde dat ik dat graag doe na ik mijn pakketje binnen of geld terug heb. Er is beloofd om gelijk na te kijken wat er 'mis' is gegaan. Maar vervolgens werd ik weer genegeerd en is er nog geen pakketje ontvangen. Dit was 5 weken geleden..
Bestel hier niks! Na 3 weken nog steeds geen bestelling ontvangen en me geld is niet weg. Nadat ik een bestelling had geplaatst heb ik een week gewacht op een bevestigingsmail, toen ik die niet kreeg heb ik een berichtje via instagram (en via het contactformulier op de website) gestuurd. Ze vond het gek dat ik geen mailtje had gekregen en vroeg me welke producten ik had besteld. Na een week antwoordde ze met of ik wel wist dat het een pre order was.
Al met al heb ik nog steeds niks ontvangen en mijn berichten antwoord ze niet meer. Ze is echt enorm aan het liegen, ben bang dat me geld weg is.
Besteld maar niks ontvangen. Ook reageren ze niet, wanneer ik contact op neem via mail of insta. Dit bedrijf verkoopt alles voor heel goedkoop, waardoor ik een grote bestelling heb geplaatst. Trap er alsjeblieft niet in!!

Besvarelse fra Dalova
Na 3 weken te hebben gewacht op mijn bestelling en niks gehoord te hebben op diverse mails. Uiteindelijk een instagrambericht gestuurd en hier een kort antwoord op ontvangen waarmee ik niets kan. Meerdere keren aangegeven bij Dalova dat ik mijn bestelling wil annuleren en dat ik mijn geld terug wil ontvangen. Tot op heden nog steeds niet gehoord van Dalova. Advies is om hier niet te bestellen, bestellingen worden niet verzonden en de klantenservice is niet te bereiken.
8 augustus:
Opnieuw contact opgenomen via instagram. Het geld zou teruggestort moeten zijn, maar staat toch echt niet op mijn bankrekening.
Wel netjes mijn € 100,- terug gekregen via een tikkie.
Maar ik bestel helaas hier nooit weer wat. Een maand aan het touwtrekken geweest.
Wel fijn dat het uiteindelijk afgehandeld is.
1 augustus:
Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Dit zou wel verstuurd zijn, maar postNL zegt dat ze het niet hebben opgehaald. Dalova geeft aan mij het geld terug te storten binnen 7 dagen. Ik wacht dit af.
22 juli 13:30
Nav mijn kreet op trustpilot en instagram krijg ik een t&t opgestuurd.
Ik pas mijn review aan op het moment dat de levering binnen is..
Dit wil ik eerst afwachten.
Jammer dat ik eerst dit moet aangeven en er vervolgens wel actie komt.
22 juli 11:30
Ik schrijf een review, omdat ik er zat van ben.
Mijn bestelling van 5 juli is er nog steeds niet. Dit is een forse bestelling, dus niet even maar iets van een tientje.
Er wordt me eerst gezegd dat er pre orders nog niet zijn, vervolgens hoor ik dat het wel verzonden is maar als ik om een t&t vraag hoor ik niets meer. Heb veel contact gezocht, maar krijg weinig gespons.
Dit komt erg onbetrouwbaar over. Uiteindelijk wacht ik nog steeds op mijn order of het geld retour. Zo ga je niet met mensen om, bah!!
Ik raad het daarom ook niet aan!
Wel bijzonder, want in 2022 heb in meerdere keren besteld en is alles goed geregeld. Werd ik zelfs nog gebeld dat er iets niet was en of er een alternatief mocht komen en dit was toen netjes opgelost.
Weet niet waar het nu mis gaat. Maar ik ben er wel klaar mee!!!
Twee weken geleden een bestelling gedaan bij Dalova en daarna geen gehoor meer gekregen. Ze gaven aan dat ik een mail zou krijgen met informatie over de bestelling. Deze mail heb ik echter nooit gekregen. Meerdere keren contact gezocht met hen (via mail, site en Instagram), maar ik krijg geen antwoord. Geld en bestelling niet gekregen! Ik zou hier niets bestellen.
Slechte zaak ik zit nu al 4 weken lang te wachten totdat mijn bestelling word verstuurd. Heb hun er over bericht en kreeg te horen dat het eind van de week eerst verstuurd, nou dat is ondertussen ook al 2 week geleden. Terwijl op hun site staat een lever tijd van 2/3 werkdagen. Absurd… een paar dagen geleden weer een bericht gestuurd en nu word ik compleet genegeerd. HIER NIET IETS KOPEN!
3 weken geleden besteld en daarna niks meer over de bestelling gehoord. Na meerder pogingen tot contact zonder succes, een review geschreven en toen binnen een uur een reactie met de belofte er direct naar te kijken. Uiteindelijk weer niks gehoord en geen reactie meer op mijn berichten.
Lang geleden een bestelling geplaatst bij Dalova. Tijdens de bezorging, kwam een artikel niet aan en andere artikelen in de verkeerde maat. Dalova schreef op het factuur, dat ze het geld van het niet toegestuurde item, terug zouden storten. Dit is niet gebeurd.
Omdat de kleren niet paste, heb ik deze terug gestuurd. Ook hiervan nog steeds geen geld ontvangen. Zijn lastig bereikbaar via de mail en beloven je vanalles op te lossen, maar doen dit niet.
Grote oplichters en niet bestellen dus.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.