Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

3 weken geleden besteld en daarna niks meer over de bestelling gehoord. Na meerder pogingen tot contact zonder succes, een review geschreven en toen binnen een uur een reactie met de belofte er direct... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Op 23 oktober heb ik een bestelling geplaatst op deze website. Ik heb nooit iets ontvangen en er is verder nooit info met mij gedeeld over de status van mijn bestelling. Ik heb via allerlei manieren c... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Meerdere keren wat besteld, maar niks ontvangen helaas. Ook wat dingen geretourneerd of iets besteld wat niet meer op voorraad was, maar nooit mijn geld teruggekregen. Meerdere keren geprobeerd contac... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tøjbutik

Skrevet af virksomheden

Webwinkel in dames kleding en accessoires.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oplichting

Oplichting

13. november 2023

Beste Marleen,

Alle gegevens die je hebt ingevuld of opgegeven komen niet over een met onze gegevens. Ik ben dan ook bang dat je ons vergist met een andere organisatie.

Vervelend!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden klant

Snelle levering, jurkjes besteld in de sale daardoor waren ze nog maar 5 euro per stuk! Ik ben er erg blij mee!

1. november 2023

Hi Demi,

Bedankt voor je lieve review en tot ziens!

Superleuke jurkjes

Vanaf mijn vakantieadres een paar Superleuke jurkjes besteld. Wat is nou leuker dan dat er bij thuiskomst een paar cadeautjes op je liggen te wachten. Maat was perfect en volgens het thuisfront was alles super snel geleverd! Zeer tevreden

17. november 2023

Hi Meike,

Bedankt voor je lieve review! Tot ziens!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke kleding

Leuke kleding , bestel hier al langer en snelle verzending!

16. november 2023

Hi Lijn,

Bedankt voor je lieve review!

Oplichting!

In Juli een rokje besteld. Kreeg mailtje dat het later binnenkomt namelijk begin Augustus. Na Augustus zelf contact moeten opnemen, dit ging echt heel slecht. Na veel moeite en gedreigd met vervolgstappen hebben ze mijn bestelling geannuleerd. Geld zou ik binnen 15 dagen terug krijgen. Heb nog steeds niks. Wees gewaarschuwd ga hier niet wat bestellen!

6. november 2023

Super leuke winkel

Super leuke winkel, fijn klantcontact gehad met de verkoopster tijdens de instastory sale, zij hielden mij ook up to date van verzending en alles. 2 maal toe besteld en binnen 2 a 3 dagen de producten gekregen. Zou hier zeker nog keer bestellen een echte aanrader!

4. oktober 2023

Hi Isabelle,

Bedankt voor je lieve review!

Liefs,

OPLICHTING!

Na 2,5 maand mijn bestelling gekregen. Volledig kapot. Bestelling gekregen vanwege dreiging verdere stappen aangezien dit complete oplichting is. In totaal 34 berichten/mails/reacties moeten sturen voor ik eindelijk een deftig antwoord kreeg. Na heel veel geklaag en ontelbare leugens en loze beloftes mijn geld terug gekregen voor artikelen die ze plots niet meer hadden. De rest is met gaten in de kleding 2,5 maand later gekomen. Bestel hier nooit bij. Foto’s van gesprekken, mails, en kleding kan toegevoegd worden.

29. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bijna een jaar geleden een bestelling…

Bijna een jaar geleden een bestelling geplaatst, duurde weken voordat het binnen was. En vervolgens ontbreekt de helft?? Zou nageleverd worden, tot nu toe nog niks binnen. Nummer achtergelaten en zouden gebeld worden, geen belletje niks. Later weer een mail terug gekregen en konden een tikkie sturen, niet betaald en WEER geen reactie. Leuke kleding als je ze ook daadwerkelijk binnen krijgt!!!! Snap echt niet dat dit bedrijf nog mag bestaan

Update:

Na plaatsing van deze review een mail terug gekregen, konden artikelen uitzoeken ter vervanging. Gedaan, en WEER geen mail terug of de gekozen artikelen ontvangen (inmiddels weer 2 weken verder)

Ook rapporteert ze alle eerlijke maar slechte reviews, meid als je niet wilt dat mensen zo’n review achterlaten: Zorg er dan voor dat we dat niet hoeven te doen!!! Stuur gewoon de producten op die mensen bestellen en waar ze voor betalen!!!

Kan je dan ook op mij terug reageren misschien? Ben het nou wel echt goed zat.

21. september 2023

Besvarelse fra Dalova

Beste Nienke, stuur ons even een e-mail aub!!

Worden klanten opgelicht??

7 aug 3 kledingstukken + verzendkosten betaald ,mbt het betalen was er prima contact , echter nu nog steeds niks ontvangen ,en geen geld terug gekregen. Reactie van dalova na meerdere insta pb en mail berichten: weet u welke artikelen u heeft besteld? Sindsdien geen contact mee te krijgen , geen reactie terug op mail insta pb of fb messenger. Heb in het verleden 1 artikel besteld en keurig ontvangen , maar deze kwestie is ronduit schandalig , en als ik hier lees hoeveel mensen er nog op hun bestelling of geld wachten dan riekt dit bedrijf naar oplichting! Mijn laatste bericht aan dalova : handel de kwestie correct af of ik ben genoodzaakt verdere stappen te ondernemen!!

7. august 2023

Geen geld terug

Begin juli iets besteld, en het paste helaas niet. Al veel moeite moeten doen om retour gegevens te krijgen, reageren NIET op de mail. Vervolgens retour gestuurd en zou binnen 15 werkdagen geld terug krijgen. Nu bijna een maand na die bevestiging nog geen geld! Ik zou jezelf veel gezeik besparen en hier niet bestellen…

18. september 2023

Beste,

Het geld staat op je rekening en dit is opgelost.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Antwoorden niet op mail

Eerste maal iets besteld er zat iets niet bij en direct geld terug gekregen. Nu 2e maal besteld er zat ook item niet in en na +-2maand wacht ik nog steeds op antwoord of ik mijn geld terugkrijg.

1. september 2023

Verschrikkelijke site

Verschrikkelijke site. Het is niet eens een 1 ster waardig, maar kan helaas geen 0 sterren aankruisen. Bestelling binnen gekregen een half jaar geleden. Hiervan kreeg ik nog niet eens de helft van de kleding binnen, andere helft hadden ze blijkbaar niet meer? Brief erbij gekregen dat ik het terug gestort zou krijgen binnen 2 weken, 2 weken later geen geld? Contact gezocht via de mail geen reactie, naar meerdere malen mailen, eindelijk bericht terug gehad. Dat het vervelend was bla bla, maar niets over het geld, weer een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil, hun beantwoorde de mail met de vraag of ik een tikkie wilde sturen. Een tikkie gehoord, hierna geen geld ontvangen en ook nooit meer wat terug gehoord….. het is inmiddels al bijna 10 maanden geleden en nog steeds geen geld terug, vandaag maar weer een berichtje verstuurd. Verschrikkelijk bedrijf, besteld hier nooit!

12. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Badkamer organiser besteld (27 aug) en…

Badkamer organiser besteld (27 aug) en betaald, geen enkele reactie ontvangen, dat de bestelling is gedaan, of verwerkt, of verstuurd, helemaal niks.

27. august 2023

Beste Elly,

Wij verkopen geen badkamer organisers. Ben helaas bang dit je de review bij het verkeerde bedrijf hebt geplaatst.

NIET bij Dalova bestellen

Nogmaals een review om hier echt niet te bestellen!! Ze reageert niet op berichtjes via instagram, mails worden niet beantwoord, pas wanneer je laat weten dat je verdere stappen onderneemt reageert ze op je berichtje. Dit bedrijf stuurt geen kleding naar je op, het enige wat ze wel snel kan doen is een tikkie sturen met het bedrag wat je moet betalen.
Hoop echt dat meiden gewaarschuwd zijn via Trustpilot voor dit bedrijf en hopelijk houdt ze snel op met haar ‘bedrijfje’.

10. september 2023

Beste Saran,

Ik heb geen idee wie je bent. En waar dit vandaan komt. Graag je naam en adres zodat we dit kunnen oplossen voor je.

Niet bestellen!!!

Vroeger wel eens hier besteld met top service, maar nu het bedrijf continu story sales heeft is de service zo slecht geworden.

Op 28 juni een bestelling geplaatst, de levering van deze bestelling duurde langer dan normaal. Ik heb geprobeerd contact op te nemen en ik denk echt pas na een maand eindelijk een goede reactie met wat de status is. Er werd mij verteld dat de producten nog geleverd moesten worden bij hun en ik als ze binnen zouden zijn op 7 augustus, ik een track en trace zou ontvangen. Ik heb deze track en trace nooit ontvangen. Ondertussen al meerdere malen contact geprobeerd te zoeken via dm of mail, maar nogsteeds niks gehoord. Het is ondertussen al 9 september. Erg jammer dat ik nu waarschijnlijk mijn geld kwijt ben aan de slechte service van hen.

9. september 2023

Beste Taj,

Wij betreuren de review enorm. Uiteraard is dit opgelost en heb je netjes je geld terug gehad.

Ik wens je een fijne dag!

NIET BESTELLEN

Op 5 juli besteld. Het is inmiddels 7 september en nog steeds mijn bestelling niet binnen! Na heel veel berichten zonder reactie op 18 augustus een review geplaatst, waarna ze me vroegen om deze te verwijderen omdat dit “schadelijk” is voor het bedrijf. Ze beloofde het me die week op sturen, maar nee. Na heeel vaak proberen contact op te nemen, beloofde ze me maandag het geld op de rekening te zetten en me een track en tracte te sturen. Nu inmiddels zes dagen later, geen track en trace en geen geld!

7. september 2023

Hi Sam,

Wij zijn staan in nauw contact om dit voor je op te lossen!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.