Odnosi się wrażenie, że stronę internetową tworzyły dwie różne osoby które nie miały takiego samego zdania odnośnie wypłaty należności. Zależy gdzie się kliknie. Widnieje informacja "wypłata należno... Se mere

Nie polecam tej firmy !!! Wstępna wycena telefonu iphone 14 pro 1650zł, ostateczna 700zł. Wiadomo telefon 2 letni posiada ślady użytkowania, nikt go nie przechowuje w szafie tylko użytkuje. Szukają na... Se mere

Szybka wypłata. Jedynie mam do siebie pretensje Bo chce szybko wszystko. Firma odpowiada szybko i czasami wspolczuje doświadczeń z klientem. Np takim jak ja. Będę korzystać tylko z tej firmy. I nie s... Se mere

Oszuści, na stronie gwarantowana kwota za telefon w idealnym stanie. Wszystkie warunki podane do wyklikania spełnione. Byłem osobiście bojąc się wysyłać. 120km podróż żeby tylko usłyszeć dużą zaniżoną... Se mere

1. Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner

DaiPhone to działalność zajmująca się detalicznym skupem telefonów i elektroniki IT online. Jesteśmy młodą, jednak prężnie rozwijającą się firmą. Jako pierwsi w Polsce oferujemy skup uszkodzonych telefonów online! Skupujemy również sprzęt używany i nowy. Gwarantujemy najlepszą cenę i zapłatę już w 24 godziny od otrzymania Twojej przesyłki! Współpracujemy z InPost aby Twoja wysyłka była jeszcze prostsza.U nas wysyłasz za darmo!

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Stanowczo nie polecam!!!

Stanowczo nie polecam. Telefon wysłany na początku grudnia, 17 grudnia dostałam odpowiedz, że nie mogą kupić mojego telefonu. Poprosiłam ich o odesłanie telefonu. Do dzisiaj brak odpowiedzi. Wielokrotnie pisałam maile i próbowałam dzwonić. Niestety za późno przeczytałam opinie i myślałam że to rzetelna firma, a okazali się zwykłymi oszustami. Sprawa zostanie zgłoszona na policję, ponieważ jest to przywłaszczenie cudzego mienia.

17. december 2023

Złodzieje i nic po za tym tel wysłany w…

Złodzieje i nic po za tym tel wysłany w październiku do tej pory brak odzewu Dostałem potwierdzenie że telefon idzie do weryfikacji stanu i na tym koniec nikt nie odbiera telefonu nie odpisuje na maila ani telefonu ani pieniędzy Banda złodziei

20. december 2023

Unikać

Przestrzegam przed tą firmą! Sprzedaż zgłoszona 17.10.2023, tego samego dnia telefon został do nich wysłany. Obniżyli cenę, zgodziłem się. Po kilku mailach przypominających otrzymałem info (8.11), że moja wpłata jest w drodze. Do dnia dzisiejszego nie mam ani pieniędzy, telefonu, o którego odesłanie poprosiłem. Sprawę jeszcze dzisiaj zgłoszę jako kradzież.

14. november 2023

Masakra

Wysłałem telefon. Nie raczyli nawet odebrać paczki z paczkomatu. Nie odpisali na żaden email. Śmiechu warte.

12. november 2023

Oddałem telefon i mieli wycenić i…

Oddałem telefon i mieli wycenić i przelać w piątek kasę( nic nie otrzymałem) dzwoniłem, pisałem itp.( nie odbierają)
Jak do piątku nie będę miał telefonu lub przelewu sprawę będę musiał zgłosić na policję!!
Stanowczo odradzam!!!!

26. oktober 2023

Odradzam

Niestety pomimo wielokrotnego kontaktu już po zainicjowaniu sprzedaży telefonu przez internet oraz dostarczeniu etykiety wysyłkowej, nikt nie odpisał/nie odpisuje na wiadomość. Telefon podany na stronie również milczy. Firma nie jest poważna. Od 22.10 do obecnej chwili (29.10) brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi.

22. oktober 2023

Nie polecam

Nie polecam. W środę odebrali telefon . Wczoraj niby do nich dotarł i sprawdzili. Mieli od rano wpłacić przelewem natychmiastowy , niby wpłacili tylko do mnie nie dotarł. Twierdzą że mogły być problemy w banku. Standardowy by dawno doszedł. Prosiłem o potwierdzenie na emaila. W ogóle nie odpisują. Telefonów też nie odbierają.

23. oktober 2023

Wycena miała być do 48h

Wycena miała być do 48h. Od 10 sierpnia czekam, aż wyślą obiecane prawie 90zł - dalej nic.
Zero SMS, zero maili. Wzięli pada za darmo.

Bardzo nie polecam u nich opcji skupu

17. august 2023
Daiphone-logo

Besvarelse fra Daiphone

Panie Arturze, jest mi bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Bardzo proszę o przesłanie wiadomości e-mail z nr zamówienia w tytule na adres info@daiphone.com 😊 Postaram się aby ten problem został niezwłocznie rozwiązany. Pozdrawiam Agata BOK Daiphone.com