Odnosi się wrażenie, że stronę internetową tworzyły dwie różne osoby które nie miały takiego samego zdania odnośnie wypłaty należności. Zależy gdzie się kliknie. Widnieje informacja "wypłata należno... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nie polecam tej firmy !!! Wstępna wycena telefonu iphone 14 pro 1650zł, ostateczna 700zł. Wiadomo telefon 2 letni posiada ślady użytkowania, nikt go nie przechowuje w szafie tylko użytkuje. Szukają na... Se mere
Szybka wypłata. Jedynie mam do siebie pretensje Bo chce szybko wszystko. Firma odpowiada szybko i czasami wspolczuje doświadczeń z klientem. Np takim jak ja. Będę korzystać tylko z tej firmy. I nie s... Se mere
Oszuści, na stronie gwarantowana kwota za telefon w idealnym stanie. Wszystkie warunki podane do wyklikania spełnione. Byłem osobiście bojąc się wysyłać. 120km podróż żeby tylko usłyszeć dużą zaniżoną... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
DaiPhone to działalność zajmująca się detalicznym skupem telefonów i elektroniki IT online. Jesteśmy młodą, jednak prężnie rozwijającą się firmą. Jako pierwsi w Polsce oferujemy skup uszkodzonych telefonów online! Skupujemy również sprzęt używany i nowy. Gwarantujemy najlepszą cenę i zapłatę już w 24 godziny od otrzymania Twojej przesyłki! Współpracujemy z InPost aby Twoja wysyłka była jeszcze prostsza.U nas wysyłasz za darmo!
Kontaktoplysninger
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Szybko i solidnie
Sprzedałem kilkanaście telefonów i nie miałem najmniejszego problemu. Szybka wycena i szybka zapłata. Polecam
Szybka wycena i blyskawiczny przelew
Obydwa telefony były szybko odebrane przez kuriera. Wstępna oferta już w dzień po doręczeniu telefonów do skupu. Dobry kontakt mailowy, niestety brak kontaktu telefonicznego.
Pieniądze przelane na konto zgodnie z ostateczną wyceną. Czas oczekiwania na przelew dłuższy niż deklarowany w ofercie oraz na stronie (o około 5 dni). Finalnie pieniądze na koncie, więc daję 4 gwiazdki.
Polecam szybko i sprawnie działająca…
Polecam szybko i sprawnie działająca firma zajmująca się skupem elektroniki jak i sprzedażą polecam
Oszustwo
Oszustwo. Omijać z daleka! Ukradli mój telefon, ani kontaktu, ani telefonu. Może jakiś pozew zbiorowy?
Jedna wielka porażka
Jedna wielka porażka. Nie polecam, chyba że ktoś chce zutylizować telefon, bo tylko umieją utylizować dobre i sprawne telefony.
Fachowcy którzy nie oszukują klientów
Fachowcy którzy nie oszukują klientów. Firma ma też naprawdę dobre ceny. Nie spodziewałam się że można tak traktować klientów. Za telefon wziąłem praktycznie tyle ile oczekiwałem. Jestem bardzo zadowolony.
Nie otrzymałem pieniędzy za telefon
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniędzy od Państwa za Samsunga A70, więc nie mogę Państwu dać więcej gwiazdek. Mam tylko nauczkę aby unikać takich firm jak Państwo. ☹️
Sprawa zgłoszona jako wyłudzenie
Sprawa zgłoszona jako wyłudzenie. Po odebraniu mojego sprzętu firma urwała kontakt i to tyle na raty współpracy. Zwykła forma krzak ...
NIE POLECAM tej firmy
NIE POLECAM tej firmy, omijać!
7 maja został wysłany sprzęt,do dzisiaj ani zwrotu ani pieniędzy! A to jest kradzież!
"Firma" tłumaczy się tym, że wysłali e-mail i czekają na odpowiedź, którą dałam już w kilku mailach. Jeśli chcecie stracić za darmo to tutaj. Nie mają pieniędzy, żeby wam jak należy zapłacić, z firmą prawie kontaktu ZERO. Będę to zgłaszać dalej. Szkoda, że zaufałam nierzetelnej i chyba niezbyt poważnej ekhem "firmie".
Daiphone - nie nie nie !!!!!
Telefon do sprzedaży został wysłany zgodnie z instrukcją za pomocą inpost. Sama firma mimo że przedstawiała wizję szybkiej wypłaty gotówki za telefon oraz stały kontakt z klientem ( powiadomienia na adres e-mail o statusie przesyłki itp.) jak by.. zakończyła już współpracę z klientem czyli ze mną na etapie wysłania i ODEBRANIA ( sprawdziłem w aplikacji inpost) paczki z moim NOWYM telefonem.. i ani widu ani słychu, kasy za telefon brak, telefonu brak, kontaktu z firmą brak. Więc uważam oficjalnie że to albo jakaś ściemka albo oszuści. Telefony na sprzedaż wysyłałem już do konkurencji i tam było naprawdę wszystko ok... absolutnie NIE POLECAM!!!!!!!!!!
Telefony wysłane 20.04.2024 ,do tej…
Telefony wysłane 20.04.2024 ,do tej pory brak kontaktu .
Zostałem bardzo zadowolony że znalazłem…
Zostałem bardzo zadowolony że znalazłem was na stronie internetowej. Wysłałem przesyłkę, po godzinie dostałem pozytywną wiadomość. I koszty na konto . Dziękuje bardzo 5*/5* Polecam.
Dwie transakcje przeszły bez…
Dwie transakcje przeszły bez problemowo. Szybki przelew i wiarygodna wycena. Szczerze polecam.
Oszustwo
Oszustwo. Telefony za wartość ponad 2tyś zł wysłane tydzień temu po rozmowie telefonicznej ze skupem.
Brak kontaktu. Sprawę zgłaszam na policję.
Nie otrzymałem pieniędzy za wysłane…
Nie otrzymałem pieniędzy za wysłane pady Dualsense na sprzedaż.
Najgorsza obsługa na pieniądze czekałam…
Najgorsza obsługa na pieniądze czekałam ponad miesiąc sprawa zgłoszona była na policję nie polecam
Zapraszam wszystkie oszukane przez Pana Dawida …
Zapraszam wszystkie osoby oszukane przez Pana Dawida gdyż idzie ba tego pana pozew zbiorowy o oszustwa proszę pisać na tego maila
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.