Virksomhedsoplysninger

1. Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner

Skrevet af virksomheden

Skup telefonów zablokowanych oraz telefonów z sieci Specjalizujemy się w profesjonalnym skupie telefonów zablokowanych oraz telefonów pochodzących z sieci. Odkupujemy urządzenia z SIM-lockiem, blokadami operatora, ograniczeniami IMEI, telefonami z rat. Kupujemy telefony w każdym stanie, szybko i z natychmiastową wypłatą. Obsługujemy całą Polskę — online. Proces jest szybki, bezpieczny i przejrzysty, a wycena sprawiedliwa i oparta na aktualnym rynku.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

UWAGA !! IPhoneskup.pl TO OSZUSTWO!!!

UWAGA IPhoneskup.pl TO OSZUSTWO!!!
Telefon wysłałem 25.02.2026. Oczywiście następnego dnia został odebrany z paczkomatu. Jutro w sumie będzie 5 tygodni jak czekam na Pieniądze. Za każdym razem jak chciałem się dowiedzieć kiedy otrzymam pieniądze to dzień w dzień kłamali w różne sposoby np. że do końca dnia będzie albo następnego dnia rano, bo mają dostępne środki na koncie ale nie mogą zrobić żadnego przelewu. Jak chciałem zwrot telefonu 24.03.2026. to powiedzieli że paczka którą nadawali była zapakowana w za duży karton i nie weszła do najmniejszej skrytki więc zaproponowali mi układ taki: 300zł wysyłają z prywatnego konta expresowym i żebym poczekał do następnego dnia na resztę, zapewniając że pieniądze otrzymam do godziny 20-ej. taka forma przekupstwa żeby nie odesłać telefonu (oczywiście reszty nie dostałem). Zgodziłem się z nadzieją że może chociaż raz mówią prawdę ale jak się okazało to było kolejne kłamstwo. Dnia 26.03. wysłali maila z informacją że do dwóch dni roboczych odzyskają płynność finansową zapewniając że niezwłoczne po odzyskaniu uregulują płatność. W Poniedziałek chcieli żebym ponownie złożył zamówienie (zrobiłem) bo podobno wprowadzają przelewy do systemu oczywiście to tylko wiadomości z kolejnymi kłamstwami. Wczoraj o godz 11-ej napisali że za 2-3 godzinki będę miał pieniądze na koncie po 4 godzinach dostałem wiadomość że mam sprawdzić za godzinę czy przyszło po tym czasie napisałem że nadal nie ma to napisali że trzeba czekać i mam dać znać jak wpłynie od 17:15 do 19:00 bo przelewy wyszły. Dzisiaj jak chciałem potwierdzenie przelewu to zadali mi głupie pytanie: "Jest?" tylko jak mogłoby być skoro nawet nie chcą wysłać potwierdzenia przelewu to jest kolejne kłamstwo.
Aktualizacja 02.04.2026.
Rano dostałem wiadomość z propozycją części pieniędzy z prywatnego abym usunął opinie i przeczekał święta. Nie zgodziłem się na to bo jestem pewny że nie dotrzymają słowa, więc poprosiłem o zwrot telefonu (iPhone 17, 256G) i dopiero jak go otrzymam to odeślę te 300zł które kilka dni temu wysłali bo nie chce już słuchać pustych obietnic bez znaczenia.

25. februar 2026

Ostrzegam przed iPhoneSkup.pl

Aktualizacja z dnia 03.04.2026 r. Dziś nie otrzymałem obiecanych środków (otrzymałem kolejne zapewnienie: że otrzymam je jutro).
Aktualizacja nr 2 z dnia 02.04.2026r. Po godz. 18.00. Po licznych wiadomościach, otrzymałem tylko część zaległej kwoty zdobieniach wpłaty pozostałej części kolejnego dnia.
Aktualizacja 02.04.2026r. Podałem im 3 możliwe rozwiązania na dziś do godziny 18.00:
1. Zwrot mojego (i tylko mojego) telefonu iPhone 15 Pro Max
2. Zapłata zaległej płatności ( zgodziłem się na obniżenie o 10% wartości transakcji)
3. Zgłoszenie oszustwa na policję.
Dodatkowo podaje dane do siebie dla osob, które również zostały oszukane: +48507012092
Aktualizacja 02.04.2026r. Środków nadal brak, choć znów byłem zapewniany że otrzymam je przelewem ekspresowym rano. zamiast środków otrzymałem smsa z o rozbicie na raty zaległości oraz usunięcie tego komentarza w całości. Dodam tylko że osoba z którą prowadzę korespondencję esemesową obiecała mi przekazać pełne dane właściciela abym zgłaszając ten fakt na policję podać właściwe dane Pan obiecał potem się z tego wycofał.
Dostałem zapewnienie, że do jutra (do końca dnia 27 marca 2026r.) temat zostanie zamknięty. Czekam ze szczerą nadzieją, że tak będzie.
Aktualizacja: 31.03.2026 r. Niestety „nadzieja matką głupich”. Nadal brak środków i tylko wiadomości „że już dziś”, „że w sobotę” a dzisiaj dostałem nawet wiadomość „abym złożył ponownie zamówienie bo będziemy zamykać ten temat” - odpisałem, że nie bo ja już posiadam zlecenie, z którego się nie wywiązali. Więc przestrzegam przed iPhoneSkup.pl Moje kroki: złożenie zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa z art. 284 Kodeksu karnego co przy tej wartości telefonu jest ścigane z urzędu. Dodatkowo informacja do Inspekcji Handlowej oraz Urzędu Skarbowego. Nie mam kontaktu z Panem właścicielem (bo tylko wysługuję się Pracownikami) ale w sumie to po co mi słowo osoby która słowa nie dotrzymuje. Wysłałem już przedsądowe wezwanie do wywiązania się z umowy aby zachować ciąg formalny do sprawy cywilnej bo tu też trzeba będzie zadziałać. Jeśli jest jeszcze ktoś poszkodowany to zapraszam do kontaktu gdyż posiadam wiedzę i zasoby jak takich „przedsiębiorców” należycie wyprostować.

4. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sprzedaż iPhone 17

Witam. Jestem niesłychanie zadowolony z szybkiej, sprawnej i niezwykle sympatycznej obsługi klienta, jeśli chodzi o sprzedaż mojego iPhone 17. Sprawność, pełne zaangażowanie kupującego oraz jego cenne wskazówki czy też wytyczne pozwalają mi ocenić iPhone Skup jako portal na najwyższym poziomie ! Pozdrawiam serdecznie 🙂

13. februar 2026

Nie płacą za telefony!

Telefon został odebrany przez firmę 05.01.2026, jednak płatność do dziś nie została zrealizowana.

Przez cały czas otrzymywałem zapewnienia o przelewie „tego samego dnia”, „wieczorem” lub „następnego dnia”, które nigdy nie zostały dotrzymane. Podawano różne powody opóźnień (problemy finansowe, kontrahenci, blokady środków), jednak sytuacja nie ulega zmianie.

Zwrot telefonu mimo żądania również nie został wykonany.

Aktualizacja 03.04.2026: mijają prawie 3 miesiące od odbioru telefonu i nadal brak płatności. Z informacji, do których dotarłem, wynika, że firma wypłaca niektórym osobom środki częściowo (w ratach), jednocześnie nie regulując wcześniejszych zobowiązań oraz nadal przyjmując kolejne urządzenia od klientów.

Aktualizacja 07.04.2026: nadal brak jakichkolwiek środków na koncie pomimo wcześniejszych deklaracji.

Sprawa została skierowana na drogę postępowania sądowego oraz zgłoszona do odpowiednich instytucji.

23. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Witam i polecam pieniądze dostałem…

Witam i polecam pieniądze dostałem zaraz po odebraniu paczki i otrzymałem więcej pieniędzy niż gdziekolwiek indziej a naprawdę szukałem w wielu miejscach gdyż w tych czasach każdy grosz się liczy

5. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.